PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر شخصیت شناسی کاربران به زودی شروع می شود

محمد نظری گندشمین
26th September 2013, 02:56 PM
با سلام

شخصیت شناسی کاربران به زودی شروع می شود

منبع این تحقیق دست نوشته های خود کاربران در تمامی تایپیک ها و کل سایت خواهد بود

دوستانی که تمایل دارند و یا تمایل ندارند

نطرات خودشان را بیان فرمایند

با تشکر

LaDy Ds DeMoNa
26th September 2013, 02:58 PM
یعنی ما راجب افراد بر اساس تایپک هاشون قراره نظر بدیم ؟؟؟

محمد نظری گندشمین
26th September 2013, 03:03 PM
یعنی ما راجب افراد بر اساس تایپک هاشون قراره نظر بدیم ؟؟؟

بله

فقط دست نوشته ها و مطابلی که صرفا خود کاربر نوشته نه اینکه کپی و پیست کرده

هر چند مطالب ارسالی افراد بی ربط به شخصیت افراد نیست ولی چون بطور مستقیم به خود واقعی کاربر بر نمی گردد ملاک واقعی نمیشود

سجاد عابدی
26th September 2013, 03:23 PM
منتظریم تا شروع بشه[tashvigh]
انشالله کی؟

maryam kia
26th September 2013, 03:40 PM
ولی به نظرم اینا شخصیته فرد رو نشون نمیده!!![tafakor]
نمیدونم والا موفق باشید[golrooz]

m.g.s.t.r
26th September 2013, 04:39 PM
والا من که مشتاقم
اما رفت

"golbarg"
26th September 2013, 04:42 PM
بنظرم خیلیا با نظرهای که میزارن شخصیتشون نشون میدن البته نظراتی تو شرایط خاص

shiny7
26th September 2013, 05:22 PM
چه جالب!!
خب شروع کنید دیگه!!

عبدالله91
26th September 2013, 07:11 PM
برادر من اگه امکانش هست این کارا رو بی خیال شو.

کاربرا و عزیزانی که فعالیت دارن .... آزمایشی نخواهند بود. اینجا باکمال احترام با همه برخورد میشه

تحقیق و اینجور کارا اصول داره. احیانن به کسی توهین میشه، کسی ناراحت میشه و ... هزاران اتفاق جنجالی دیگه ممکنه بیفته

فعالیت علمی و مطالبی که به کار کاربرا و همۀ افراد بیاد بهتر از این کار هست.

تصاویر روانشناسی هم که اضافه کردین واقعا تصاویری هست که جنجال شاید بیافرینه تا اینکه بخواد مربوط به روانشناسی باشه.

ما نمیخواهیم خدای نکرده عزیزی نه اینجا رنجیده بشه و نه از بینمون بره چه بااختیار چه با شکایت دیگر عزیزان.

بنده خیرخواهی کردم و دلم نمیخواد نه به سایت و نه به دوستان و عزیزان صدمه وارد بشه.

حالا که شما خودتون روانشناسی خوندین باید خودتون بهتر تشخیص بدین که چه اتفاقات و جنجالی ممکنه در همین موضوع پیش بیاد

خودخدمتی و... دیگر موضوعات عامل تشنجات ممکنه بشه مخصوصا که تو دید عموم هست اینجور کارا خصوصی انجام میگیرن

آزمایش و ... هم اصول داره

ممنون از لطف و عنایتتون

m.g.s.t.r
26th September 2013, 07:43 PM
کاربرا و عزیزانی که فعالیت دارن .... آزمایشی نخواهند بود. اینجا باکمال احترام با همه برخورد میشه

خب ایشون گفتن فقط اونهایی که راضی هستن

M@hdi42
26th September 2013, 09:19 PM
سلام من همانند عبدلله جان با این کار مخالفت خودم رو اعلام می کنم.

خب بنده خودم رو بخوام مثال بزنم ده ها مقاله وتاپیک اختاصی وتالیفی فقط در این سایت طی مدت حظورم داشتم که خب باعث افتخاره برام و خب سایر دوستان هم بعضا شاید شرایط مشابهی رو داشته باشند. خب چطور از فرضا آموزش های مختلف نظامی ویا کارهای صرفا تخصصی رشته عمران میخواین شخصیت بنده رو بشناسین در حالی که دوستان چند ساله من توان چنین کاری رو شاید نداشته باشند. در نتیجه هر گونه انتقاد راجب من در این راستا نوعی توهین محسوب میشه چون بدون شناخت حقیقی صورت گرفته. پس این کار به عقیده من ضررش بیشتر از نفعیه که شاید مد نظر جنابعالی باشه.

در اخر باید درخواست کنم جناب گندشمین از این کارشون صرف نظر بفرمایند و جو دوستانه سایت رو ملتهب نکنند. مطمئنا باید ما یاد بگیریم لحظه های با هم بودن رو به نقد همدیگه نگذرونیم وبهتره بیشتر تمرکز بر روی مباحث علمی و مفید باشه. با عرض تشکر و خسته نباشید به کلیه کاربران فعال مفید سایت.

مانا باشید[golrooz]

رضوس
26th September 2013, 09:38 PM
سلام من همانند عبدلله جان با این کار مخالفت خودم رو اعلام می کنم. خب بنده خودم رو بخوام مثال بزنم ده ها مقاله وتاپیک اختاصی وتالیفی فقط در این سایت طی مدت حظورم داشتم که خب باعث افتخاره برام و خب سایر دوستان هم بعضا شاید شرایط مشابهی رو داشته باشند. خب چطور از فرضا آموزش های مختلف نظامی ویا کارهای صرفا تخصصی رشته عمران میخواین شخصیت بنده رو بشناسین در حالی که دوستان چند ساله من توان چنین کاری رو شاید نداشته باشند. در نتیجه هر گونه انتقاد راجب من در این راستا نوعی توهین محسوب میشه چون بدون شناخت حقیقی صورت گرفته. پس این کار به عقیده من ضررش بیشتر از نفعیه که شاید مد نظر جنابعالی باشه.در اخر باید درخواست کنم جناب گندشمین از این کارشون صرف نظر بفرمایند و جو دوستانه سایت رو ملتهب نکنند. مطمئنا باید ما یاد بگیریم لحظه های با هم بودن رو به نقد همدیگه نگذرونیم وبهتره بیشتر تمرکز بر روی مباحث علمی و مفید باشه. با عرض تشکر و خسته نباشید به کلیه کاربران فعال مفید سایت.مانا باشید[golrooz]سلام بر آقا مهدی عزیز!!!! این کار نیازی به شناخت شما نداره بلکه از روی رفتار شما شخصیتتون رو میشناسه شما ممکنه در برخورد خیلی خوب و منطقی باشی ولی در اصل انسانی پرخاشجو این پرخاشگری در رفتار های شما در نوشته هاتون در تصاویرتون و کلا در تمامی برخورد هاتون ممکنه اون پرخاشگری نمود پیدا کنه ولی در کلامتون نباشه(البته پرخاشگری مثاله)مثلا مستر بین که سال ها موجب خنده مردم شده بود افسردگی شدید داره و حتی مدتی در یک بیمارستان روانی بستری بود. البته شخصیتی که اینجا نشون داده میشه هم شخصیت مجازی شماست که میتونه با شخصیت اصلی شما تفاوت چشمگیری داشته باشه ولی شخصیت شما اینی هست که در این آزمایش نشون داده میشه. البته تصمیم نهایی با خود ایشونه ولی این نکاتی بود که شایان به ذکر بودند ! موفق باشید:)

M@hdi42
26th September 2013, 09:43 PM
سلام بر آقا مهدی عزیز!!!! این کار نیازی به شناخت شما نداره بلکه از روی رفتار شما شخصیتتون رو میشناسه شما ممکنه در برخورد خیلی خوب و منطقی باشی ولی در اصل انسانی پرخاشجو این پرخاشگری در رفتار های شما در نوشته هاتون در تصاویرتون و کلا در تمامی برخورد هاتون ممکنه اون پرخاشگری نمود پیدا کنه ولی در کلامتون نباشه(البته پرخاشگری مثاله)مثلا مستر بین که سال ها موجب خنده مردم شده بود افسردگی شدید داره و حتی مدتی در یک بیمارستان روانی بستری بود. البته شخصیتی که اینجا نشون داده میشه هم شخصیت مجازی شماست که میتونه با شخصیت اصلی شما تفاوت چشمگیری داشته باشه ولی شخصیت شما اینی هست که در این آزمایش نشون داده میشه. البته تصمیم نهایی با خود ایشونه ولی این نکاتی بود که شایان به ذکر بودند ! موفق باشید:)

سلام بر سعید گل گلاب
ممنون از نظرت
ببین چند درصد از کاربران شخصیت واقعی خودشون رو نشون میدن. ما موارد زیادی روداشتیم که شخصی پسر بوده خودشو دختر جا زده و موارد دیگر. دنیای مجازی نمیتونه محل خوبی برای شناخت ادمها باشه چه برسه به شناخت اذهانشون.

shiny7
26th September 2013, 11:58 PM
سلام بر سعید گل گلاب
ممنون از نظرت
ببین چند درصد از کاربران شخصیت واقعی خودشون رو نشون میدن. ما موارد زیادی روداشتیم که شخصی پسر بوده خودشو دختر جا زده و موارد دیگر. دنیای مجازی نمیتونه محل خوبی برای شناخت ادمها باشه چه برسه به شناخت اذهانشون.

سلام عمو مهدی خوبین؟![golrooz]
خب راستش کسایی که مایل هستن دربارشون نظر داده بشه میان و این اجازه رو خودشون می دن!

پس اگر بعدا حرفی هم زده بشه بهشون قطعا نباید بهشون بر بخوره که!!!
چون خودشون خواستن!
کسایی هم که نیومدن خب نخواستن و حرفی هم نمی شنون و لطمه ای هم نمی خورن دیگه!

M@hdi42
27th September 2013, 01:11 AM
سلام عمو مهدی خوبین؟![golrooz]
خب راستش کسایی که مایل هستن دربارشون نظر داده بشه میان و این اجازه رو خودشون می دن!

پس اگر بعدا حرفی هم زده بشه بهشون قطعا نباید بهشون بر بخوره که!!!
چون خودشون خواستن!
کسایی هم که نیومدن خب نخواستن و حرفی هم نمی شنون و لطمه ای هم نمی خورن دیگه!

سلام بر برادرزاده عزیزم[golrooz] ممنون عالیم. شما خوبی؟

خب ببین کل قضیه مشکل داره نه اینکه با کی صحبت میکنن و به کی برمیخوره. سری رو که درد نمیکنه چرا اصلا باید دستمال بست؟ الان ما فقط لنگ خودشناسی هستیم؟
بعدشم همونطور که گفتم شناخت آدما موضوعی نیست که با دیدن نام کاربری و اواتار و چند مطلب بشه فهمید. تو دنیای واقعی بعضا دوستهایی هستن بعد از 15 سال بازم
همو خوب نشناختن با اینکه تو صد مراسم با هم بودن. توشادی وغم و درس ودانشگاه و..... . حالا بر چه مبنایی باید انتظار داشت با چند پست وتاپیک بشه یک نفر رو شناخت؟
حالا مهم نیست که چی گفته یشه. یعنی فرضا چیزای خوبی هم بگن وتعریف هم بکنن بازم میشه بهشون دل خوش کرد؟ بارها پیش اومده که طرف بعد ماه ها دوستی به من پیام داده تو
همین سایت که فلانی من خیال میکردم ادم مغرور وپررویی هستی ولی فهمیدم...... . چون پست هات اینو نشون میداده. کلا نه باید به انقاد ها در دنیای مجازی دل خوش کرد نه به تعریف ها.
همین الانم شاید اصلا من دختر باشم.خب شما از کجا مطمئنی که من پسرم؟ وحالا من چند سالمه؟ شاید 50 باشم شاید 15 . میخوام بگم در دنیای مجازی هرچیزی ممکنه.

بگذریم....

ممنون

معمار حانیه
27th September 2013, 01:43 AM
سلام. دوستان. ببینید معمولا افرادی که در سایت حضور دارن .. ممکنه با افرادی که در بیرون هستند کاملا متفاوت باشن..

پس نمیشه از روی چند تا نشوته که حتی مال خودشون باشه گفت شصیت کسی چطوری...

مثلا من خودم. داشتان عاشقانه وشعر عاشقانه مینویسم. یعنی عاشقم؟؟؟ یا مثلا از تنفر ونفرت میتونیسم باید گفته بشه که

من شکست عشقی خوردم؟؟؟

من که نمیدونم. اما اگر میگید میشه.. امتحان کنید.. موفق باشید.

نظرم دوستانه دادم [labkhand][golrooz]

رضوس
27th September 2013, 03:02 AM
سلام بر سعید گل گلاب
ممنون از نظرت
سلام برادر
ببین شخصیت مجازی تو مجازیا که میتونه خودت باشه میتونه با تو متفاوت باشه که اونم بستگی به خودت داره
یعنی بعضی به عمد خودشون رو طوری دیگه جلوه میدن و بعضی به صورت اتفاقی شخصیت مجازیشون با شخصیت حقیقیشون در تضاد قرار میگیره
اینجا میخوان شخصیت مجازی رو شناسایی کنن چیزی که تو سعی در نشون دادنش داری یا اتفاقی اینجوری نشون داده شده یا خود واقعیت هست
که بعضی مواقع هم این جور بررسی ها این دروغ گویی هایی که شما مد نظرت هست رو نشون میده یعنی میگه از روی رفتار شناسی این شخصی که میخواد خودش رو نشون بده نیست
به نظر من حرکت خوبیه

z.000
27th September 2013, 11:56 AM
به نظرمن هم خیلی کاردرستی نیس.
وقتی نمیشه شخصیت واقعی رو متوجه شد تو محیط مجازی .یه جوروقت تلف کردنه.
بهترنیس همین انرژی برای مطالب مفیدتری استفاده بشه..............[tafakor]

farhad_jomand
28th September 2013, 12:35 PM
من با نظر گلبرگ موافقم این حرف ها وتایپ ها شخصیت واقعی ادم رو نشون نمیده[bitavajohi]

LaDy Ds DeMoNa
28th September 2013, 02:56 PM
من اعلام آمادگی میکنم که راجب شخصیتم نسبت به تایپیک های که زدم نظر بدید
البته بعضی تایپیکهام حذف شده [bamazegi]

می تونید از من شروع کنید
البته انتظار دارم مدیران هم تو این تایپیک شرکت کنند[cheshmak]

*FATIMA*
28th September 2013, 03:10 PM
ميشه بهش به عنوان سرگرمى نگاه كرد
در اينجا فقط حدس زده ميشه كه شخصيت شما چجوريه ؟!
فكر كنين اصلاً يه مسابقه هست كه يه نفر ميخواد ببينه چقدر حدسش به واقعيت شبيهه !
بعدش خود شخص مياد ميگه درسته يا نه !! شخصيتش همينه يا نه
دروغ يا راستش پاى خود شخص !!!!!!!!!!!!
يادمون نره اينجا يه محيط مجازيه ، نبايد همه موارد رو جدى گرفت
منم موافقم ! كى ميتونه شخصيت ما رو حدس بزنه ؟!

محمد نظری گندشمین
21st October 2013, 11:57 AM
با سلام

شخصیت شناسی کاربران به زودی شروع می شود

منبع این تحقیق دست نوشته های خود کاربران در تمامی تایپیک ها و کل سایت خواهد بود

دوستانی که تمایل دارند و یا تمایل ندارند

نطرات خودشان را بیان فرمایند

با تشکر

شخصیت شناسی کاربران دیگر شروع نخواهد شد

homeyra
21st October 2013, 12:05 PM
شخصیت شناسی کاربران دیگر شروع نخواهد شد

چرا؟موضوع جالبی بنظر میرسه که...

farhad_jomand
21st October 2013, 12:10 PM
من مخالف شروع شدنش هستم وچه بهتر که شروع نمی شه!![tafakor]

بحث
21st October 2013, 12:19 PM
بنظر من حتی اگه یکی خودشو مثلا جای دختر بزنه باز هم این حرفا وجازدنا ریشه در تمایلات وخواسته ها ونظرات اون فرد داره وحرفایی که نوشته رو به هرحال یه جور تمایل هس مثلا وختی یکی مرده خودوجای دختر زده حتما یه قصد یا عقده ای داشته وبی ربط از شخصیتش نیس

zina_a
21st October 2013, 12:29 PM
به نظر من همه کاربرا با نظراتی که میذارن شختیتشون رو نشون میدن. انسان که تک بعدی نیست ابعاد مختلفی داره هر کسی ممکنه توی هر وضعیتی یک عکس العمل خاص نشون بده. اما اینکه بخواد از طریق دیگران زیر زره بین بره یه مقدار جای بحث داره بخاطر اینکه هیچ کس بی عیب نیست و سرکوب اشتباهات دیگران و یا بزرگنمایی (غلو) کارهای خوب هم خیلی جالب بنظر نمیرسه. اساساً نیازی به این کار نیست چون مدام داره این اتفاق بدون وجود این تاپیک هم رخ می ده. در هر صورت از ایده نوتون ممنون

"golbarg"
21st October 2013, 12:46 PM
من مخالف شروع شدنش هستم وچه بهتر که شروع نمی شه!![tafakor]

کی از شما نظر خواست؟؟؟؟؟[khande]

میترسی درباره شخصیتت بد بگن؟؟؟[soal]

من که خیلی دوست دارم موافقم دوستان

farhad_jomand
21st October 2013, 12:48 PM
کی از شما نظر خواست؟؟؟؟؟[khande]

میترسی درباره شخصیتت بد بگن؟؟؟[soal]

من که خیلی دوست دارم موافقم دوستان
ازبس که فضول تشدیف داری امافایده ای نداره کنسل شد[cheshmak]

sara.shz
23rd November 2013, 03:10 PM
خوب بود که
کنسل واسه چی

KhATOoOoN
23rd November 2013, 03:15 PM
البته انتظار دارم مدیران هم تو این تایپیک شرکت کنند[cheshmak]

مدیران با کاربران عادی تفاوتی ندارند جزاینکه یه مقدارلفظ قلم حرف میزنن و چند تا دسترسی مدیریتی بهشون تعلق گرفته. پس زیاد فرق نزارین[labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد