توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اهمیت ندارد که دیگران در مورد من چه فکری می کنند
محمد نظری گندشمین
23rd September 2013, 01:40 PM
http://www.fun30.ir/wp-content/uploads/2013/09/fu3590.jpg
اهمیت ندارد که دیگران در مورد من چه فکری می کنند
خوشبختی یعنی همین
من کار خودم را می کنم شماها هم کار خودتان را بکنید
من تابع فکر و عمل خودم هستم حتی اگر بد و اشتباه باشد
serda
23rd September 2013, 06:50 PM
مشکل در اینجاست که ما همواره چشم مان به دنبال تعریف و تمجیدهای دیگران است و زندگی مان و تمام همت مان صرف این می شود که فلانی از من راضی باشد بعد عمری زندگی هنوز یک لحظه برای خودمان زندگی نکردیم و مدام بند دیگران بودیم .البته تا یه حدی که مثبت باشه خوبه و در کل رعایت اعتدال تو زندگی اصل مهم و سازنده ای هست.
maryam kia
23rd September 2013, 08:12 PM
دقیقاsh_omomi72
Capitan Totti
23rd September 2013, 08:16 PM
سلام[golrooz]
دکتر من به شدت به این گفتمان انتقاد دارم
در مواردی درسته
اما خود رایی و عدم توجه به خواست دیگران
به هیچ عنوان قابل قبول نیست
maryam kia
23rd September 2013, 08:19 PM
سلام[golrooz]
دکتر من به شدت به این گفتمان انتقاد دارم
در مواردی درسته
اما خود رایی و عدم توجه به خواست دیگران
به هیچ عنوان قابل قبول نیست
اگه بخواین به خواست دیگران بیش از حد توجه کنید زندگیتون میریزه بهم[nadanestan]
تارادیس
23rd September 2013, 08:51 PM
سلام. قبول دارم که بی توجهی به نظر دیگران در مورد خودمون احساس رضایت بیشتری به همراه داره. ولی مشکل اینجاست که شیوه زندگی همه ما صحیح نیست!!! گاهی توجه به نگاه های دیگران به شیوه زندگیمون، این شیوه رو تصحیح میکنه.
در کل تعادل بهترین راهه.
Capitan Totti
23rd September 2013, 09:05 PM
اگه بخواین به خواست دیگران بیش از حد توجه کنید زندگیتون میریزه بهم[nadanestan]
سلام[golrooz]
پایه های زندگی باید آنقدر محکم باشد
که با یک و دو حرف سایرین هیچ نلرزد
اگر قرار برین باشدکه بدلیل نظرات فلا شخص و فلان شخص زندگی امان بهم بریزد
بهتر است زودتر خود را به فرشته ی مرگ تسلیم نمایید[shaad][golrooz]
زیرا چنین زندگی سستی که با چند انتقاد و پیشنهاد بهم بریزد
وجود خارجی نداشته باشد بسیار بهتر است[cheshmak]
maryam kia
23rd September 2013, 09:09 PM
سلام[golrooz]
پایه های زندگی باید آنقدر محکم باشد
که با یک و دو حرف سایرین هیچ نلرزد
اگر قرار برین باشدکه بدلیل نظرات فلا شخص و فلان شخص زندگی امان بهم بریزد
بهتر است زودتر خود را به فرشته ی مرگ تسلیم نمایید[shaad][golrooz]
زیرا چنین زندگی سستی که با چند انتقاد و پیشنهاد بهم بریزد
وجود خارجی نداشته باشد بسیار بهتر است[cheshmak]
خب اینی هم ک شما گفتین همون بی تفاوتی میشه دیگه[nadanestan][bihes]
مه دوست
23rd September 2013, 10:00 PM
البته این موضوعیه که یه مدته نظرم رو جلب کرده و دارم بهش فکر میکنم، البته نه بصورت متمرکز[movafaghiyat]
البته این تایپیک به این ربطی داره که یه پسر عکسه دختر رو برای آواتار خودش گذاشته و یه دختر هم عکس یه فوتبالیسته آقارو انتخاب کرده...[sootzadan]
مه دوست
23rd September 2013, 10:02 PM
البته این موضوعیه که یه مدته نظرم رو جلب کرده و دارم بهش فکر میکنم، البته نه بصورت متمرکز[movafaghiyat]
البته این تایپیک به این ربطی داره که یه پسر عکسه دختر رو برای آواتار خودش گذاشته و یه دختر هم عکس یه فوتبالیسته آقارو انتخاب کرده...[sootzadan]
البته این البته ها مهم هست یانه[khande]
maryam kia
23rd September 2013, 10:04 PM
سلام دوست عزیز.
والا ما هر چی میزاریم انتقاد میشه.موندم باید چیکار کنم[tafakor]برای همینه اهمیت نمیدم[nadanestan][bihes]
مه دوست
23rd September 2013, 10:15 PM
سلام دوست عزیز.
والا ما هر چی میزاریم انتقاد میشه.موندم باید چیکار کنم[tafakor]برای همینه اهمیت نمیدم[nadanestan][bihes]
سلام
انتقاد نکردم! فقط برام جالب بود و فکر کردم شاید ربطی به موضوع داشته باشه...
بنظر من ما اول باید به درست بودن یا نادرست بودنه افعال و اعمالمون فکر کنیم بعد انجامشون بدیم و چون ما عقل ما انسانها کامل نیست نظر های دیگران رو بشویم و باز به درست بودن اونها فکر کنیم و سپس اگر به این نتیجه رسیدیم که حق بود رفتارمون رو براساس اون عوض کنیم...
در کل نظر هر کسی نباید برامون مهم باشه ولی بهتره که همه رو بشنویم ...بنظر من آرامش در ایمان داشتنه ما به درست بودن کارمونه[movafaghiyat]
maryam kia
23rd September 2013, 10:16 PM
سلام
بنظر من ما اول باید به درست بودن یا نادرست بودنه افعال و اعمالمون فکر کنیم بعد انجامشون بدیم و چون ما عقل ما انسانها کامل نیست نظر های دیگران رو بشویم و باز به درست بودن اونها فکر کنیم و سپس اگر به این نتیجه رسیدیم که حق بود رفتارمون رو براساس اون عوض کنیم...
در کل نظر هر کسی نباید برامون مهم باشه ولی بهتره که همه رو بشنویم ...بنظر من آرامش در ایمان داشتنه ما به درست بودن کارمونه[movafaghiyat]
بله دوسته عزیز قبول دارم.
در ضمن اواتارمن به این موضوع ربطی نداره[nadanestan][golrooz]
مه دوست
23rd September 2013, 10:19 PM
سلام
البته داشته یک نظر خوب تا انجام دادنه اون عمل فاصله بسیار دارد...
محمد نظری گندشمین
6th July 2014, 11:22 AM
http://www.samenblog.com/uploads/n/nazaribest/191192.gif
محمد نظری گندشمین
9th July 2014, 10:22 AM
http://www.samenblog.com/uploads/n/nazaribest/191567.gif
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.