توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث انتقاد از کاربران سایت
Capitan Totti
26th February 2014, 12:03 AM
میدونی به این سبک از شخصیت ها میگن حساس! اصولا همه از حساس ها متنفرند اما نمیدونن همینا اگه نباشن همدیگه رو عین گرگ تیکه پاره میکنیم.[shaad][golrooz]
توبه توبه توبه خوبه؟[nishkhand][golrooz]
آخی...!
چه سگ حساسی...!!
خوبه خوبه[khande]
فقط توبه باید عملی باشه![bamazegi]
Capitan Totti
26th February 2014, 12:04 AM
راستی
انتقاد:|
برای اینکه انتقاد بشه ازت
باید به دوستان و بستگان و سایر آشنایان سایت[nadanestan]
بگی که بیان انتقاد کنن ازت!
علم غیب که ندارن:|
عرفان سلیم زاده
26th February 2014, 12:14 AM
من چند تا از بچه ها رو دعوت کردم اومدم خودشون لطفی کنن به بقیه خبر بدن من بدم میاد برم تو 100 تا پروفایل پست بزارم ممنون[golrooz]
حسین متقی
26th February 2014, 02:03 AM
سلام بر برادر عزیزم[shaad][golrooz]
چند روز پیش کلاس ادبیات داشتیم اتفاقا همین بحث شاعران موج سوم و "حجم گرا" مطرح شد فهمیدم منم به حجم گرایی گرایش دارم برای همین حتی جلو تر از رویاپردازی میرم.
کتابی حرف زدن رو واقعا کار خوبی میدونم و جزو عقایدم هم هست خیلی اوقات سعی کردم از کتابی حرف زدن فاصله بگیرم واقعا حرف زدن بلد نبودم.
دنبال پیچیدگی در دنیای خیال میگردم این توصیف بهتریه.به نظرم دنیایی که توش زندگی میکنیم پیچیدگی خاصی نداره قرآن کاملا برای توصیفش موفق بوده و هست[golrooz]
کاربردی تر بودن رو دوست دارم فقط فرصتش پیش نمیاد که تصمیم درست و آینده نگر بگیرم. عقل و استدلالم بیشتر برای رفع ابهام به درد میخوره تا طراحی نقشه راه.
من از انتقاد خوشم میاد ازت میخوام صریح تر هر چیزی که به فکرت میرسه رو بهم بگی میدونم تو آدم عادلی هستی بهت اعتماد دارم[golrooz]
انتقاد کردن راحته - مهم اینه انتقاد که میکنی باید یه راه حل یا یه روش هم کنارش ارائه بدی جایگزین
برای همین من کمتر انتقاد میکنم
در ضمن اگر باعث تغییری در زندگیه فردی میشی باید بدونی که مسئول اتفاقاتی هستی که نتیجه ی این تغییره(حداقل قسمتی از مسئولیت رو داری)
برای همین میترسم بیش از این انتقاد کنم - به نظرم همین که هستی خوبه!
فقط یه مشکل که دیگه مطمئنم واقعا هر تغییری کنه خوبه
اینکه جای سگ تو خونه نیست
مطمئن باش همون سگ هم تو خونه راحت نیست - سگ عقل نداره - غریضه داره - غریضه تو خونه ی انسان که شدنی نیست - جاش تو طبیعته
حالا باز هم نظر خودته
من کم کم یه چیزایی مینویسم -- ممنون که خیلی راحت برخورد میکنی با انتقاد
من خودم به شخصه اصلا انتقاد پذیر نیستم
عرفان سلیم زاده
26th February 2014, 02:52 PM
انتقاد کردن راحته - مهم اینه انتقاد که میکنی باید یه راه حل یا یه روش هم کنارش ارائه بدی جایگزین
برای همین من کمتر انتقاد میکنم
در ضمن اگر باعث تغییری در زندگیه فردی میشی باید بدونی که مسئول اتفاقاتی هستی که نتیجه ی این تغییره(حداقل قسمتی از مسئولیت رو داری)
برای همین میترسم بیش از این انتقاد کنم - به نظرم همین که هستی خوبه!
فقط یه مشکل که دیگه مطمئنم واقعا هر تغییری کنه خوبه
اینکه جای سگ تو خونه نیست
مطمئن باش همون سگ هم تو خونه راحت نیست - سگ عقل نداره - غریضه داره - غریضه تو خونه ی انسان که شدنی نیست - جاش تو طبیعته
حالا باز هم نظر خودته
من کم کم یه چیزایی مینویسم -- ممنون که خیلی راحت برخورد میکنی با انتقاد
من خودم به شخصه اصلا انتقاد پذیر نیستم
سلام همینطوره اما زیاد وسواس نداشته باش به مثلی هست که میگه "هیچ چیزی اونقدر خراب نمیشه که خدا هم نتونه درستش کنه."(پوآرو)
در کل نگران منتقد شونده نباش چون تو خدا نیستی[golrooz]
آخه من 4 ساله این سگ رو دارمش خودم اصرار دارم تو تخت من تو بغلم بخوابه اما معمولا یا زیر تخته یا یه گوشه کناری روی سرامیک خوابیده.
الانم فصل ریزش مو نیست حسابی پشمالو شده[shaad][golrooz]
سونای
26th February 2014, 03:52 PM
سلام علیکم برادر[nishkhand]
تا حالا بچه ها میومدن من فکر میکردم کلا ادمی نیستم که بخوام از کسی انتقاد کنم! اما الان نمیدونم چرا انقد انتقادم میاد[nishkhand] خب پس الحمدالله که سالمم[nishkhand]
آقا خیلی بدقولی
([nishkhand] انصاف نیست ناراحتیمو سر شما خالی کنم[sootzadan] اینجوری بگم بهتره کمی بدقولی ! حداقلش دوبار بمن بدقولی کردین که یکیش زیر مجموعه داشت سر هم میشه سه چهار بار ! خب این بسه برا اینکه بگم بدقولین دیگه! [bamazegi]و بس تره برا اینکه دیگه روی شما حساب باز نکنم..که این هم بده هم خوب...) البته مشکل احتمالا سرعت نت بوده نه شما[sootzadan]
مغرور که دیگه توو صندلی داغ بود کجا بود؟! یجا خلاصه کلی بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم.... حالا دوباره برا محکم کاری میگم کمی مغرورین
اوووم؟ دیگه! آهان این دستور زبانتون یا خیلی ادبی مینویسین! یا گاهی هم پودر میکنین ادمو[bamazegi][nishkhand]
دیگه اینکه! احساس میکنم اگر من جای شما بود برا پیشرفت بقیه بیشتر تلاش میکردم!!!
البته بازم میگم اگر جای شما بودم! شایدم چون جای شما نیستم و از مشغله ها خبر ندارم این خوش خیالیه...
اما احساس میکنم بچه هایی که تو سایت هستن پر از ایده هستن فقط مسیر یاب[tafakor] ندارن ... و این دست شما رو میبوسه که بیشتر پیگیری کنین...
o!آواتا! من اون اواتار اولیه رو خیلی بیشتر دوست داشتم! این اواتار جدیدتون هم نمیشناسم! اما اون اولیه رو خیلی دوست داشتم...
از نوشتن این سبکی مشخصات هم کمی انتقاد دارم...
شما یجوری راهنمای این سایتی ...یعنی چی 200 تومن بسته ای!!! جالبه ها! اما درست و حسابی مشخصاتتون رو بنویسین شاید یکی هم رشته شما باشه سوال داشته باشه بیاد بپرسه دیگه!!!!
اینجوری هم در وقت و انرژی و..صرفه جویی کردین!
بازم انتقاد دارما! اما اقا حسین اونجوری نوشتن واقعا حرفشون درست بود..متاثر شدم...برا همین دوزشو کم کردم...[cheshmak]
ولی در کل خیلی برادر خوب و مهربونی هستین جواب سوالمونو خیلی متواضعانه میدین.. خلاصه خوبیهاتون قابل شمارش نیست ... آفرین...[cheshmak]
حالا باز بیشتر مغرور نشین! اینا رو همینجوری گفتم به خودتون نگیرین..[nishkhand][sootzadan]
[golrooz]
yasaman hedayati
26th February 2014, 07:52 PM
درود
خوبی هستین؟
راستش قبل هر چی فک کنم به شدت خوش شانسین
3 باره اومدم انتقاد بنویسم هر 3 بار هم نتم پرید[nishkhand]تا الان که دیگه طلبیده شدیم
خوب......
اول از همه:
بدقولین.خیلی هاااااااااااااا.هیچ بهانه ایی هم پذیرفته نیس در این مورد
اعتماد به نفستون جاهایی که باید زیاد نیس....ولی در بعضی جاهای دیگه مغرورین....
سطح سواد آکادمیکتون پایینه....این باعث میشه عقب بیفتین....چه بخاین چه نه این یک پله از نردبان پیشرفته.
برای آدم ها در ارتباطا تون حد و مرز قایل نمیشین...
یعنی خوب هر کسی حدی داره دیگه ....هر غریبه ایی که عزیز دل نمیشه[nishkhand]
کلا هم با این قضیه سگ داشتنم که مشکل دارم....
بعد....
اهل کار نیستین....
دیگه همینا به ذهنم رسید[khande][khejalat]
بازم مزاحم میشم....و شرمنده اگه خیلی رک بودم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی خوب چون خودتون گفتین....منم اومدم[nadidan]
عرفان سلیم زاده
27th February 2014, 12:09 AM
سلام علیکم برادر[nishkhand]
تا حالا بچه ها میومدن من فکر میکردم کلا ادمی نیستم که بخوام از کسی انتقاد کنم! اما الان نمیدونم چرا انقد انتقادم میاد[nishkhand] خب پس الحمدالله که سالمم[nishkhand]
آقا خیلی بدقولی
([nishkhand] انصاف نیست ناراحتیمو سر شما خالی کنم[sootzadan] اینجوری بگم بهتره کمی بدقولی ! حداقلش دوبار بمن بدقولی کردین که یکیش زیر مجموعه داشت سر هم میشه سه چهار بار ! خب این بسه برا اینکه بگم بدقولین دیگه! [bamazegi]و بس تره برا اینکه دیگه روی شما حساب باز نکنم..که این هم بده هم خوب...) البته مشکل احتمالا سرعت نت بوده نه شما[sootzadan]
مغرور که دیگه توو صندلی داغ بود کجا بود؟! یجا خلاصه کلی بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم.... حالا دوباره برا محکم کاری میگم کمی مغرورین
اوووم؟ دیگه! آهان این دستور زبانتون یا خیلی ادبی مینویسین! یا گاهی هم پودر میکنین ادمو[bamazegi][nishkhand]
دیگه اینکه! احساس میکنم اگر من جای شما بود برا پیشرفت بقیه بیشتر تلاش میکردم!!!
البته بازم میگم اگر جای شما بودم! شایدم چون جای شما نیستم و از مشغله ها خبر ندارم این خوش خیالیه...
اما احساس میکنم بچه هایی که تو سایت هستن پر از ایده هستن فقط مسیر یاب[tafakor] ندارن ... و این دست شما رو میبوسه که بیشتر پیگیری کنین...
o!آواتا! من اون اواتار اولیه رو خیلی بیشتر دوست داشتم! این اواتار جدیدتون هم نمیشناسم! اما اون اولیه رو خیلی دوست داشتم...
از نوشتن این سبکی مشخصات هم کمی انتقاد دارم...
شما یجوری راهنمای این سایتی ...یعنی چی 200 تومن بسته ای!!! جالبه ها! اما درست و حسابی مشخصاتتون رو بنویسین شاید یکی هم رشته شما باشه سوال داشته باشه بیاد بپرسه دیگه!!!!
اینجوری هم در وقت و انرژی و..صرفه جویی کردین!
بازم انتقاد دارما! اما اقا حسین اونجوری نوشتن واقعا حرفشون درست بود..متاثر شدم...برا همین دوزشو کم کردم...[cheshmak]
ولی در کل خیلی برادر خوب و مهربونی هستین جواب سوالمونو خیلی متواضعانه میدین.. خلاصه خوبیهاتون قابل شمارش نیست ... آفرین...[cheshmak]
حالا باز بیشتر مغرور نشین! اینا رو همینجوری گفتم به خودتون نگیرین..[nishkhand][sootzadan]
[golrooz]
سلام بر خواهر گلم خوش اومدی میدونی من تو این سایت استایل شخصیتی خاصی دارم برا همین بچه ها زود باهام جوش نمیخورن[nadidan][golrooz]
بد قولی رو قبول دارم همین الان هم کلی کار تو لیست دارم که انجامشون ندادم. بی خیالی من از دورانی شروع شد که فهمیدم وسواس دارم.
وسواس چیز منطقی نیست ریشه احساسی داره و من در ریشه از این که نمیتونم برنامه ریزی کنم همیشه از خودم گله داشتم.
حقیقتش عقل من برای برنامه ریزی تربیت نشده فقط برای رفع ابهامه که به درد بخوره.سوالی داشته باشی یه جوری ج میدم که حال کنی اما قول گرفتن رو بیخیال شو.
من کلا انشائم ضعیفه دست خط هم بده خودمم بیشتر به زبان انگلیسی با لهجه ضایع بریتانیایی گرایش دارم.[nishkhand][golrooz]
حرف تون درسته باید به دیگران کمک کرد اما من خودم هم انتظار دارم تحت برچسبی اینکارو انجام بدم. مثلا فعال اجتماعی یا مددکار احتماعی و مشاور فنی و غیره.
زمانی که این برچسب روی نام کاربری من بخوره دیگه میشه وظیفه ای که از انجام دادنش لذت می برم نه کار خیری که هیچ سازماندهی مناسبی نداره.
آواتار جدیدم نیما ارکانی حامد استاد فیزیک دو تا دانشگاه معتبر تو آمریکاست که یکی از پایه گذاران نظریه ریسمانه. اگر تئوری ریسمان اثبات بشه یعنی خدایی وجود نداره.
چشم من دوباره مشخصاتم رو ویرایش میکنم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
آخیش وااااااای عجب بلبل بادوم تلخه ای هستش این سونای واه! واه! واه! واه![nishkhand][golrooz]
عرفان سلیم زاده
27th February 2014, 12:22 AM
درود
خوبی هستین؟
راستش قبل هر چی فک کنم به شدت خوش شانسین
3 باره اومدم انتقاد بنویسم هر 3 بار هم نتم پرید[nishkhand]تا الان که دیگه طلبیده شدیم
خوب......
اول از همه:
بدقولین.خیلی هاااااااااااااا.هیچ بهانه ایی هم پذیرفته نیس در این مورد
اعتماد به نفستون جاهایی که باید زیاد نیس....ولی در بعضی جاهای دیگه مغرورین....
سطح سواد آکادمیکتون پایینه....این باعث میشه عقب بیفتین....چه بخاین چه نه این یک پله از نردبان پیشرفته.
برای آدم ها در ارتباطا تون حد و مرز قایل نمیشین...
یعنی خوب هر کسی حدی داره دیگه ....هر غریبه ایی که عزیز دل نمیشه[nishkhand]
کلا هم با این قضیه سگ داشتنم که مشکل دارم....
بعد....
اهل کار نیستین....
دیگه همینا به ذهنم رسید[khande][khejalat]
بازم مزاحم میشم....و شرمنده اگه خیلی رک بودم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی خوب چون خودتون گفتین....منم اومدم[nadidan]
سلام عزیزدل مرسی ممنونم خوبم!خوبی همکار؟[shaad][golrooz]
در محضر دوست انتقاد خوش است! خوش اومدی[golrooz]
درسته بد قولم اما کارمو درست انجام میدم قبول داری؟ مشکل از مغز این جانب است که برنامه ریزی کردنش ضعیفه اما رفع ابهامش شدید خوبه[narahat]
یه قانون تو تجارت هست که میگه روی کاری که بلد نیستید سرمایه گذاری نکنین! من بیشتر وقت خودمو روی کارهایی میزارم که بلد شون هستم و دنبال یادگیری کارایی هستم که ضعیفم.
سطح آکادمیک که میگین رو بیشتر توضیح بدین. اگر قراره یه واقعه گرای دانشمند بشم بهتره نشم.من همینجا اعلام می کنم که پوزیتیویست ام نه رئالیست.
تو ارتباط مشکل از من نیست دیگران برای ارتباط شون با من حد و مرز قائل میشن خب مشکل از اوناست نه من.(یاد جک غضنفر افتادم که داشت تو خیابون خلاف جهت حرکت میکرد[nishkhand])
ببین سگ من خط قرمز منه اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم[nishkhand][golrooz]
من اتفاقا خیلی اهل عمل ام دودکش پاک میکنم و نوشیدنی سنتز میکنم و غیره...[sootzadan][golrooz]
باشه بیا منتظرم راستی یه انتقاد این وضعیت روزانه چیه تورو خدا؟ :|
yasaman hedayati
27th February 2014, 06:41 PM
سلام عزیزدل مرسی ممنونم خوبم!خوبی همکار؟[shaad][golrooz]
در محضر دوست انتقاد خوش است! خوش اومدی[golrooz]
درسته بد قولم اما کارمو درست انجام میدم قبول داری؟ مشکل از مغز این جانب است که برنامه ریزی کردنش ضعیفه اما رفع ابهامش شدید خوبه[narahat]
یه قانون تو تجارت هست که میگه روی کاری که بلد نیستید سرمایه گذاری نکنین! من بیشتر وقت خودمو روی کارهایی میزارم که بلد شون هستم و دنبال یادگیری کارایی هستم که ضعیفم.
سطح آکادمیک که میگین رو بیشتر توضیح بدین. اگر قراره یه واقعه گرای دانشمند بشم بهتره نشم.من همینجا اعلام می کنم که پوزیتیویست ام نه رئالیست.
تو ارتباط مشکل از من نیست دیگران برای ارتباط شون با من حد و مرز قائل میشن خب مشکل از اوناست نه من.(یاد جک غضنفر افتادم که داشت تو خیابون خلاف جهت حرکت میکرد[nishkhand])
ببین سگ من خط قرمز منه اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم[nishkhand][golrooz]
من اتفاقا خیلی اهل عمل ام دودکش پاک میکنم و نوشیدنی سنتز میکنم و غیره...[sootzadan][golrooz]
باشه بیا منتظرم راستی یه انتقاد این وضعیت روزانه چیه تورو خدا؟ :|
من که نفهمیدم چی گفتی ولی مرسی که جواب دادین...
آره واقعیتش اینه که اینجوربه وضعیت روزانهام:(نه اون
mahshid000
27th February 2014, 07:26 PM
سلام من نمیدونم جریان چیه اما خو راستش ترسیدم خیلی از این جمله
اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم
اخه من از سگ خیلی میترسم[negaran]
عرفان سلیم زاده
27th February 2014, 07:54 PM
سلام من نمیدونم جریان چیه اما خو راستش ترسیدم خیلی از این جمله
اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم
اخه من از سگ خیلی میترسم[negaran]
سلام
بی خیال آبجی خانوم چرا میترسی خو[shaad][golrooz]
من یه انتقاد هم از خودم بخوام بکنم یکم شوخ تشریف دارم اما بچه های اینجا مثل اینکه حساستر از اونی هستن که فکر میکردم[khanderiz][golrooz]
عرفان سلیم زاده
27th February 2014, 08:04 PM
من که نفهمیدم چی گفتی ولی مرسی که جواب دادین...
آره واقعیتش اینه که اینجوربه وضعیت روزانهام:(نه اون
آره تازگیا یه جوری حرف میزنم خودمم نمیفهمم چی نوشتم:|
هر طوری هم که حساب کنی باز هیچی تو دنیا اونقدر خراب نمیشه که حتی خدا هم نتونه درستش کنه[cheshmak][golrooz]
یه جوک هم بگم بخندی: یه روزی عرفان سلیم زاده داشت کنار رودخونه ماهی گیری میکرد که یهو یه ماهی به قلابش گیر کرد.
یهو ماهی رو کشید بالا گرفتش تو دستش دید داره هی وول میخوره[nishkhand] آخرش هم سرشو کرد زیر آب تا خفه اش کنه:|
یاسمین5454
27th February 2014, 08:54 PM
سلام
بی خیال آبجی خانوم چرا میترسی خو[shaad][golrooz]
من یه انتقاد هم از خودم بخوام بکنم یکم شوخ تشریف دارم اما بچه های اینجا مثل اینکه حساستر از اونی هستن که فکر میکردم[khanderiz][golrooz]
سلام
انتقاد تند و تیز تاثیرش بیشتره [shaad]
بکی از دبیرا از تک تک بچه های کلاس همین چند وقت پیش انتقاد کرد خصوصی هم نه جلوی کل کلاس
بعضی انتقادهاشم جوری بود ک اون طرف رو جلوی همه آب میکرد[sootzadan]
یه انتقادی هم از من کرد ک تا شب اینطوری بودم[taajob]
ولی تاثیرش فوق العاده بود[shaad]
mahshid000
27th February 2014, 09:05 PM
اخیش خیالم راحت شد من حتی از این سگ کوچولوها هم میترسم
یاسمین5454
27th February 2014, 09:25 PM
اخیش خیالم راحت شد من حتی از این سگ کوچولوها هم میترسم
راحت باش عزیزم[shaad]
هر انتقادی داشتی حتی تند از شخصی ک روی صندلی نقده بکن این توضیح رو واسه این گفتم ک گفتی
سلام من نمیدونم جریان چیه
نگران امنیتت هم نباش صاحب تاپیک (تیمسار) ازت حمایت میکنه[nishkhand][sootzadan]
mahshid000
27th February 2014, 10:29 PM
باوشه مرسی اجی پس من انتقاد میکنم به نظر من نگه داشتن سگ تو خونه مریضی میاره خو. مخصوصا واسه کسی که نماز میخونه نمیدونم اما نگهداریش درست نیست ما یه فامیل داشتیم یه سگ داشت من اصلا خونشون نرفتم تا سگش رو فروخت دلم نمیومد برم خونشون اخه مجبور بود از غذاهاشون بخورم که دلم نمیاد اخه سگه همه جا میچرخید
solinaz
27th February 2014, 10:34 PM
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن میخوام انتقاد پذیر باشمممممممممممممممم!
کی اینجا مسئولشههههههههههههههههههه هههههههههههههههه؟([bihes])[sootzadan]
نمیذاره که....برم به کی بگم!شکااااااااااااااااااا ت میکنم!
ببخشید اق داداش عرفان سلیم زاده وسط برنامه شما پریدم[nishkhand]
در کل انتقادی از شما ندارم چونکه یه بارم جواب پیامای منو ندادیدhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gifاشنایی ندارمhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gifشما؟!http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/65.gif
یکی به کار من رسیدگی کنه تا نزدم لهتون نکردم!
Capitan Totti
27th February 2014, 10:37 PM
نگران امنیتت هم نباش صاحب تاپیک (تیمسار) ازت حمایت میکنه[nishkhand][sootzadan]
بله
من شخصا امنیتشو تضمین میکنم! [movafaghiyat]
خب مثل اینکه داداش گرامی عرفان گل
وقتشون تموم شده[bamazegi] [movafaghiyat]
بعنوان آخرین انتقاد
شوخی؟ کو؟:| [bamazegi]
سونای
27th February 2014, 10:50 PM
[golrooz][/QUOTE]
سلام بر خواهر گلم خوش اومدی
علیکم سلام برادر عزیز[golrooz]
میدونی من تو این سایت استایل شخصیتی خاصی دارم برا همین بچه ها زود باهام جوش نمیخورن[nadidan][golrooz]
نه داداش! چون شما مارک استعداد برتر دارین ادم فکر میکنه نباید وقتتون رو بگیره برا همینه!!! وگرنه همه جوش میخورن[movafaghiyat] حالا نه تنها شما کلا اونایی که خیلی سرشون شلوغه همینطوره... من به شخصه که اینجوری هستم...حتی اگر هم کاری داشته باشم خیلی جلو خودمو میگیرم که سراغ این افراد نرم تا وقتشون گرفته نشه... یکی دوبارم به خودتون گفتم...
بد قولی رو قبول دارم همین الان هم کلی کار تو لیست دارم که انجامشون ندادم. بی خیالی من از دورانی شروع شد که فهمیدم وسواس دارم.
اب دستتونه بزارین زمین و برطرفش کنین... بعدا یجا یقه ادمو میگیره... من به عنوان خواهر بزرگتری که با فسیل هم سنم به عنوان تجربه دارم بهتون میگم... ولی خداییش الان خیلی مسائل هست که همشه میگم کاش همون موقع برطرفش میکردم تا به دنبالش اینهمه کارا بد پیش نره بخاطرش...
وسواس چیز منطقی نیست ریشه احساسی داره و من در ریشه از این که نمیتونم برنامه ریزی کنم همیشه از خودم گله داشتم.
حقیقتش عقل من برای برنامه ریزی تربیت نشده فقط برای رفع ابهامه که به درد بخوره.سوالی داشته باشی یه جوری ج میدم که حال کنی اما قول گرفتن رو بیخیال شو.
اوه اوه اوه اوه!!! پس پیشنهاد میکنم یه مدت همه چی رو رها کنید و بشینین برنامه ریزی کردن رو روی خودتون برنامه بریزین[nishkhand] خیلی برنامه ریزی موثره... البته خودمم ضعف الانم برا اینه که از برنامه ریزی دور شدم... ولی شما بدون برنامه ریزی به اینجا رسیدین با برنامه ریزی به کجا میرسین یا علی داره[nishkhand]
من کلا انشائم ضعیفه دست خط هم بده خودمم بیشتر به زبان انگلیسی با لهجه ضایع بریتانیایی گرایش دارم.[nishkhand][golrooz]
مهم نیست برادر هر جور راحتین...
حرف تون درسته باید به دیگران کمک کرد اما من خودم هم انتظار دارم تحت برچسبی اینکارو انجام بدم. مثلا فعال اجتماعی یا مددکار احتماعی و مشاور فنی و غیره.
خب به این هم انتقاد وارده...[sootzadan]بنظرم نباید اینطور باشه... ولی اگه راهی نداره پس سریعتر اقدام کنین تا این برچسب رو بگیرین و به بقیه کمک کنین...
زمانی که این برچسب روی نام کاربری من بخوره دیگه میشه وظیفه ای که از انجام دادنش لذت می برم نه کار خیری که هیچ سازماندهی مناسبی نداره.
سازماندهی مناسب نداره رو متوجه نشدم... نخواستین توضیح ندین همینجوری گفتم تا بدونین نامفهوم بود برام..
آواتار جدیدم نیما ارکانی حامد استاد فیزیک دو تا دانشگاه معتبر تو آمریکاست که یکی از پایه گذاران نظریه ریسمانه. اگر تئوری ریسمان اثبات بشه یعنی خدایی وجود نداره.
واقعا؟ [nishkhand]تا اونجایی که من خونده بودم اینطور نبودا ! ورژن جدیدشه که اگه اثبات بشه خدا وجود نداره؟؟؟ [tafakor]
the blind can not lead the blind
البته پر بیراه نگفتن خب با قوانین اینجا که نمیشه خدا رو ثابت کرد! اشتباهشون همینه دیگه
[B]البته اینا All sound and no sense [nishkhand][bamazegi][sootzadan]
اگه واقعا اینطوره همین ترتیب بس است ... عادیات ، مرسلات، صافات ، ذاریات، نازعات[cheshmak][nishkhand]
مچکرم چشمتان بی بلا [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]sh_omomi70
آخیش وااااااای عجب بلبل بادوم تلخه ای هستش این سونای واه! واه! واه! واه![nishkhand][golrooz]
هههههه [nishkhand][nishkhand] واقعا ازین همه لطفی که بمن دارین سپاسگزارم شرمندم کردین...
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/other%20%2870%29.gif[nishkhand]
موفق باشید و در پناه خدا داداش...آمین
[/QUOTE]
Capitan Totti
27th February 2014, 11:02 PM
خب با سپاس از انتقاد پذیری عرفان عزیـــز
نقد شونده ی بعدی خواهر گرامی
Sa.n (http://www.njavan.com/forum/member.php?226679-Sa-n)
هستند
لطفا هر انتقادی دارین ازیشون انجام بدین! [movafaghiyat]
فقط لطفا سوال نپرسید تا مثل صندلی داغ و اینا نشه!
باشد که سالهای سال به میهن خدمت نمایند! [sootzadan]
تب صره! : جواب سایر انتقاد ها از عرفان جون رو ایشون میتونن بدن
Capitan Totti
27th February 2014, 11:32 PM
یک عدد انسان با شخصیت
با فرهنگ و با ادب
به نسبت به سن اندکی داره
بنظرم حتی نزدیک به فوق العاده است اخلاقیات خواهر کووووچک ساغر گرامی
بر خلاف خیلی ها
اصلا مغرور نیست که جای تقدیر داره
در کل بنده انتقاداتم رو که ممکنه اندکی هم تند باشه
انجام میدم!
دیشب رفتم تو پروفایل ساسا
انقد عکس ریخته بودی:|
حجم نتم تموم شد!!
چه وضعشه!!
اندکی ترسناک بنظر میرسی!
لجباز و لجوجی:|
بنظرم شاید چون تک فرزندی(احتمالا!!) اندکی لوس [nishkhand] [movafaghiyat] [bamazegi] هم بار اومدی
اندکی هم سرتقی [movafaghiyat]
البته باید از خانم پارسی بشنویم ببینیم تو خونه دیگه چه کارایی میکنه! که جای انتقاد داره
mahshid000
27th February 2014, 11:37 PM
همه چی ارومه هیچ انتقادی ندارم به نظر همچیش خوبه[shaad]
mahshid000
27th February 2014, 11:47 PM
ببخشید من پشیمون شدم یه انتقاد دارم
همه چی رو بسته من هیچی نتونستم ببینم حتی نمیتونم پ خ بفرستم واسش
نمیشه تو این تاپیک نوبت انتقاد از هرکسی که میشه اول یه رزومه ای از خودش بگه اینکه چندسالشه و اهله کجاست و به چه چیزایی علاقه داره و خیلی از چیزا
اخه ما که تازه واردیم نمیدونیم این چیزارو
حتی مشخصات هم بستن واسه من باز نمیشه
حالا خوب بود اقا عرفان یه سگی داشتن که من گیر بدم خب الان به چی گیر بدم و انتقاد کنم؟؟
Capitan Totti
27th February 2014, 11:52 PM
نمیشه تو این تاپیک نوبت انتقاد از هرکسی که میشه اول یه رزومه ای از خودش بگه اینکه چندسالشه و اهله کجاست و به چه چیزایی علاقه داره و خیلی از چیزا
حالا خوب بود اقا عرفان یه سگی داشتن که من گیر بدم خب الان به چی گیر بدم و انتقاد کنم؟؟
خب شما نمیشناسیش
باید بشناسیش بعد انتقاد کنی!
پ.خ ایشون باز است!
نگران هم نباش
خودمو که گذاشتم رو انتقاد! تا دلت خواست بهم گیر بده [movafaghiyat]
my dream
27th February 2014, 11:57 PM
دوست پسرتون رو بزارید سینه دیوار
یه سیب بزارید رو سرش چاقو پرت کنید طرفش
اگه مُرد قسمتتون نبوده ولی اگه زنده موند یه جوری بزنید که بمیره!!![nishkhand]
.
.
.
نقدی وارد نیس http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance013.gif http://www.pic4ever.com/images/17.gif
mahshid000
27th February 2014, 11:57 PM
نمیخام من میخام انتقاد کنم
خب به شما گیر میدم
میگم مدیریت دفاعی تازه اومده؟؟اخه من مدیریت صنعتی و بازرگانی و دولتی رو میشناسم فقط
Capitan Totti
28th February 2014, 12:04 AM
نمیخام من میخام انتقاد کنم
خب به شما گیر میدم
میگم مدیریت دفاعی تازه اومده؟؟اخه من مدیریت صنعتی و بازرگانی و دولتی رو میشناسم فقط
از سال 1315 بوده این رشته
شاید قدیمی ترین رشته نوین ایران!
در ضمن الان آبجی ساغر رو انتقاده
فقطــ ازیشون انتقاد کنید! و لاغیر!
دوست پسرتون رو بزارید سینه دیوار
یه سیب بزارید رو سرش چاقو پرت کنید طرفش
اگه مُرد قسمتتون نبوده ولی اگه زنده موند یه جوری بزنید که بمیره!!![nishkhand]
.
.
.
نقدی وارد نیس http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance013.gif http://www.pic4ever.com/images/17.gif
آ آ آ آ...
دوست پسر واژه ی سخیفی است[delkhoori]
m.g.s.t.r
28th February 2014, 12:08 AM
با سلام و عرض ادب و کسب اجازه از اساتید
این چه تصویریه گذاشتین تو پروفایل؟؟قسمتی از چین نورانی شده!!
این عکس (http://uc-njavan.ir/images/gbr5s15iph2mq547qh4x.jpg)
mahshid000
28th February 2014, 12:13 AM
دیگه تیمسار شما هم ببخشید من اطلاعات نداشتم از این رشته
خب من دیگه عاشق اجی سان شدم هیچ انتقادی هم ندارم
فقط با اجازه یه انتقادی از این سایت بکنم که خیلی سایت کندی هست و هرجا رو بخای باز کنی دیوونه میشی
معمار حانیه
28th February 2014, 12:16 AM
از هیچکس انتقاد ندارم.... اخه بدی ندیدم. حتی ما دوست عزیز[golrooz]
Helena.M
28th February 2014, 12:28 AM
ساغر خانومی گل نمونه ی یک دختر خوش اخلاق و فهمیده هستند [shaad]
و هیچ انتقادی به ایشون وارد نیست [golrooz]
انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق باشی عزیز دلم[golrooz]
maziyar787
28th February 2014, 12:32 AM
سلام و درود
خب خانوم sa.n مهربان.مودب.پر کار.درسخون.رازدار. و یک صفت خیلی جالب که به کسی وابسته نیست ودر دنیای خودش آزاد زندگی می کنه و دنیاش کاملا از عموم مردم جداست
اما انتقاد......... یکم سخته ........
نه نمی تونم چیزی به ذهنم نمیرسه
مطمئنم در آینده آدم موفقی میشه
k.ahmadi
28th February 2014, 12:32 AM
ما جز خوبی چیزی ندی..............انتقادی نیس[golrooz]
Capitan Totti
28th February 2014, 12:37 AM
انتقادی ندارم یعنی چی!!
نترسید من شخصا امنیتتونو برقرار میکنم!
دختر بابا
تو دیگه چرا!
پدرام++
28th February 2014, 12:54 AM
همون طور که بقیه دوستان گفتند واقعا ایشون فوق العاده اند که قطعا جایی برای انتقاد نمیزارن. ولی از اونجایی که لذتی که در انتقاد هست در تعریف نیس من شروع کننده ام .[nadidan]
1- چرا به من اطلاع ندادین شما روی صندلی انتقاد هستید
2- بنظر کمی خشک و رسمی هستید
سونای
28th February 2014, 12:54 AM
آخه از ساغر چجوری انتقاد کنم!!![nadanestan]
ساغری الهی همیشه همینجوری در پناه خدا خانوم و مودب و گل و پر تلاش و موفق باشی...کنار عزیزانت...آمین[golrooz]
mahshid000
28th February 2014, 12:59 AM
تیمسار شما یه الگو رو واسه انتقاد انتخاب کردین . مثل اینکه ساغر جون واقعا نمونست وهمه دوسش دارن
Capitan Totti
28th February 2014, 01:03 AM
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن میخوام انتقاد پذیر باشمممممممممممممممم!
کی اینجا مسئولشههههههههههههههههههه هههههههههههههههه؟([bihes])[sootzadan]
نمیذاره که....برم به کی بگم!شکااااااااااااااااااا ت میکنم!
یکی به کار من رسیدگی کنه تا نزدم لهتون نکردم!
طبق محاسباتی که الان انجام دادم
شما حدود 1سال دیگه نوبتتون میشه [movafaghiyat]
solinaz
28th February 2014, 01:08 AM
طبق محاسباتی که الان انجام دادم
شما حدود 1سال دیگه نوبتتون میشه [movafaghiyat]
نه بابا!اگر نمیگفتی نادون از دنیا میرفتم ...(بعضیا:[bihes])
فقط یه چیزی...شما دقیقا اینجا چکاره ای؟
میشه یه بار خودت نقد پذیر باشی!ببین چه اشوبی میشع[sootzadan]
Capitan Totti
28th February 2014, 01:14 AM
نه بابا!اگر نمیگفتی نادون از دنیا میرفتم ...(بعضیا:[bihes])
فقط یه چیزی...شما دقیقا اینجا چکاره ای؟
میشه یه بار خودت نقد پذیر باشی!ببین چه اشوبی میشع[sootzadan]
شما پست نخست این تاپیکو ببینی متوجه میشی...
من که از بس خوبم و نمونه
کسی هیچ انتقادی نداره بهم!
SaSaMc2
28th February 2014, 06:12 AM
سلام...[golrooz]
ساغر...[golrooz]
به شخصه تا به الان انساني به اين خوبي نديدم...
و اين يك واقعيت محض هست و ربطي به ارتباطات ژنتيكي نداره...
مشخصا آينده درخشان، سهم نبوغ و استعداد و ذات و تربيت و پشتكار اين فرد هست...
و توي كل خاندان، تنها كسي كه حقيقتا باعث افتخار هست...
و حركت زمان، به زودي صحت اين نوشته رو اثبات خواهد كرد...
ــــــــــــــــــ
البته انتقاد به معني نقد كردنه و نه ايراد گرفتن...
اما بنا بر برداشت عمومي:
من دوست دارم كمتر از واژه "لطفتون رو جبران كنم" استفاده كنه...
يه لبخندش جبران همه ي لطف هاي كل طول تاريخ مردم جهانه...[golrooz]
بخند عمويي...[nishkhand]
parnian 80
28th February 2014, 09:41 AM
سلام
ساغر واااااااااااااااااااااااا ی اصن انتقادی وارد نیست بهش!!!!
یه دختر گل و خوب و مودب!!!!!و باهوش!
فقطا ساغری یه چیزی من بگم؟؟
میدونی من دوست دارم با دوستای صمیمی راحت تر باشم خوب بعد وقتی میگی "شما"اونقدر راحت نیستم!
بازم ببخشید نظر منه
وگرنه بیست بیست
[movafaghiyat]
تووت فرنگی
28th February 2014, 11:28 AM
من کرداری ناپسند از ایشون ندیدم و مطمئنن در زمان حال هم بسیار موفق هستند ..
باشد که همیشه شاد باشید ..
sr hesabi
28th February 2014, 01:24 PM
سلام
ساغر. ????
انتقاد ????????
داریم مردم ??????
خارج از شوخی
ساغر یدونه است ، لنگه نداره
در همه موارد ممتاز و تک هست
واقعا به الماس بانو و پدرشون باید تبریک گفت
واقعا باید کلی ازت یادبگیرم به شخصه
فهم و درکت اب صدتا بزرگتر خودت هم بیشتر ه
هیچ کدوم از حرفایه بالاتعارف نیست
به عنوان داداش مجازی ، مثل خواهر واقعیم میمون
Sa.n
28th February 2014, 02:25 PM
[QUOTE=Team Sar Dadbin;584921]
یک عدد انسان با شخصیت
با فرهنگ و با ادب
به نسبت به سن اندکی داره
بنظرم حتی نزدیک به فوق العاده است اخلاقیات خواهر کووووچک ساغر گرامی
بر خلاف خیلی ها
اصلا مغرور نیست که جای تقدیر داره
خیـــــلی ممنونم تیمسار !
در کل بنده انتقاداتم رو که ممکنه اندکی هم تند باشه
انجام میدم!
دیشب رفتم تو پروفایل ساسا
انقد عکس ریخته بودی:|
حجم نتم تموم شد!!
چه وضعشه!
خب تمیسار روز تولد هر کسی برای اون شخص یک روز تکرار نشدنی و با ارزشی هست و حالا اگر اون شخص یکی از دوستان یا عزیزان شما باشه برای شما هم باعث شادی و خوشحالیه تولدش خب این تنها روشی هست که میشه به صورت مجازی ابراز شادی کرد .
اندکی ترسناک بنظر میرسی!
[nishkhand]
لجباز و لجوجی:|
شاید [nadanestan]
نظرم شاید چون تک فرزندی(احتمالا!!) اندکی لوس [nishkhand] [movafaghiyat] [bamazegi] هم بار اومدی
لوس بودن هم دنیایی داره [nishkhand]
اندکی هم سرتقی [movafaghiyat]
البته باید از خانم پارسی بشنویم ببینیم تو خونه دیگه چه کارایی میکنه! که جای انتقاد داره
ممنونم از انتقادتون تیمسار .
Sa.n
28th February 2014, 02:28 PM
سلام دوست عزیزم
ممنونم بابت انتقادتون . این امکان زمانی برای شما بسته بود که جز دوستان من نبودید و به خاطر حضور نداشتن در لیست دوستانم پیام های من براتون بسته بود اما بعد از تایید درخواست دوستی ، دیدید که براتون باز شد
Sa.n
28th February 2014, 02:33 PM
با سلام و عرض ادب و کسب اجازه از اساتید
این چه تصویریه گذاشتین تو پروفایل؟؟قسمتی از چین نورانی شده!!
این عکس (http://uc-njavan.ir/images/gbr5s15iph2mq547qh4x.jpg)
ســـلام خدمت m.g.s.t.r گرامی
بی نهایت ممنونم بابت نظراتتون ، لطف کردید .
خب این یک نماد هست که SaSaMc2 گرامی زحمتش رو کشیدن و تلفیقی از اسم خودم و کره زمین هست ، اون نور هم برای جلو بیشتر تصویر بوده فکر میکنم که اتفاقی چین نورانی شده [shaad]
ممنونم [golrooz]
m.g.s.t.r
28th February 2014, 02:41 PM
ســـلام خدمت m.g.s.t.r گرامی
بی نهایت ممنونم بابت نظراتتون ، لطف کردید .
خب این یک نماد هست که SaSaMc2 گرامی زحمتش رو کشیدن و تلفیقی از اسم خودم و کره زمین هست ، اون نور هم برای جلو بیشتر تصویر بوده فکر میکنم که اتفاقی چین نورانی شده [shaad]
ممنونم [golrooz]
تشخیصش خیلی سخته!!!
Sa.n
28th February 2014, 02:52 PM
سلام خدمت هلنا خانوم عزیزم
بی نهایت ممنونم از شرکتتون
شما واقعا لطف دارید
و بزرگواری و خوش خلقی از خودتون هست.
و همچنین امیدوارم شما هم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید [golrooz]
سلام و درود
خب خانوم sa.n مهربان.مودب.پر کار.درسخون.رازدار. و یک صفت خیلی جالب که به کسی وابسته نیست ودر دنیای خودش آزاد زندگی می کنه و دنیاش کاملا از عموم مردم جداست
اما انتقاد......... یکم سخته ........
ســـلام
بی نهایت ممنونم بابت شرکتتون توی تاپیک
واقعا متشکرم از این همه محبت .
یک صفت خیلی جالب که به کسی وابسته نیست ودر دنیای خودش آزاد زندگی می کنه و دنیاش کاملا از عموم مردم جداست
تا حدودی ، بله این صفتی که فرمودید درست هست اما این رو باید بگم که شاید دنیای فکر ی من کمی با دیگران متفاوت باشه اما اینطور نیست که بخوام به خاطر این تفاوت خودم رو از دیگران جدا کنم ، بلکه همیشه سعی دارم تفکراتم رو شبیه دیگران کنم
سلام
بی نهایت سپاسگذارم از شما [golrooz]
آخه از ساغر چجوری انتقاد کنم!!![nadanestan]
ساغری الهی همیشه همینجوری در پناه خدا خانوم و مودب و گل و پر تلاش و موفق باشی...کنار عزیزانت...آمین[golrooz]
سلام خدمت سونای بانو عزیز
بی نهایت ممنونم از شرکتتون توی تاپیک و اینکه منو قابل دونستید .
خیـــــــــــلی ممنونم از لطفتون ، امیدوارم واقعا اینطور که میفرمایید باشم و البته این رو باید بگم که اگر هم ذره ای شباهت به فرمایشات شما داشته باشم همه رو مدیون دوستان خوب و با کمالاتی مثل خود شما هستم بانو گل
خیلی خیلی متشکرم بابت این دعا خوب . من هم بهترین ها رو برای شما از خدا میخوام [golrooz]
سلام !
ممنونم [golrooz]
Sa.n
28th February 2014, 02:57 PM
همون طور که بقیه دوستان گفتند واقعا ایشون فوق العاده اند که قطعا جایی برای انتقاد نمیزارن. ولی از اونجایی که لذتی که در انتقاد هست در تعریف نیس من شروع کننده ام .[nadidan]
1- چرا به من اطلاع ندادین شما روی صندلی انتقاد هستید
2- بنظر کمی خشک و رسمی هستید
سلام دوست عزیز
بی نهایت ممنونم بابت شرکتتون در تاپیک .[golrooz]
1- چون داشتم به ترتیب از دوستان دعوت میکردم و قبل از اینکه شما رو بخوام دعوت کنم شما خودتون تشریف آوردید و ممنونم از این بابت .
2- نمیدونم، شاید گاهی خشک و رسمی و جدی به نظر بیام اما مطمئنا خشک و رسمی بودنم دلیل بر این نمیشه که از طرف مقابل ناراحتی به دل دارم ولی من کلا سعی میکنم زیاد خشک نباشم مگر در زمان های خاص
Sa.n
28th February 2014, 03:13 PM
سلام...[golrooz]
ساغر...[golrooz]
سلام خدمت عمو ساسا عزیز و گرامی
به شخصه تا به الان انساني به اين خوبي نديدم...
واقـــعا لطف دارید شما .
و اين يك واقعيت محض هست و ربطي به ارتباطات ژنتيكي نداره...
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
مشخصا آينده درخشان، سهم نبوغ و استعداد و ذات و تربيت و پشتكار اين فرد هست...
واقعا امیدوارم که اینطور باشه و ذره ای شباهت داشته باشم به این خصوصیات خوب
و توي كل خاندان، تنها كسي كه حقيقتا باعث افتخار هست...
[khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]
لطف دارید شما
و حركت زمان، به زودي صحت اين نوشته رو اثبات خواهد كرد...
من به شخصه تمام تلاشم رو میکنم تا بتونم موفق باشم[golrooz]
و همینطور واقعا از ته ته دلم ممنونم بابت همه زحماتی که کشیدید و لطف هایی که به من داشتید و امیدوارم که بتونم پاسخگو باشم این همه محبت رو
ــــــــــــــــــ
البته انتقاد به معني نقد كردنه و نه ايراد گرفتن...
اما بنا بر برداشت عمومي:
من دوست دارم كمتر از واژه "لطفتون رو جبران كنم" استفاده كنه...
آخه بعضی از لطف ها و محبت ها واقعا نمیشه با جمله یا کلمه پاسخ داده بشه و تنها جمله ای که در اون مواقع به ذهن من میرسه جمله هایی مثل همین جمله هست و خیلی وقته دارم سعی میکنم این جمله ها رو استفاده نکنم [shaad]
چــــــشم تمام تلاشم رو میکنم تا بتونم این نقص رو برطرف کنم
يه لبخندش جبران همه ي لطف هاي كل طول تاريخ مردم جهانه...[golrooz]
واااای خیلی ممنونم ، امیدوارم که شایسته این همه لطف و محبت باشم [khejalat]
بخند عمويي...[nishkhand]
[shaad][shaad][shaad][shaad]
Sa.n
28th February 2014, 03:19 PM
سلام
ساغر واااااااااااااااااااااااا ی اصن انتقادی وارد نیست بهش!!!!
یه دختر گل و خوب و مودب!!!!!و باهوش!
فقطا ساغری یه چیزی من بگم؟؟
میدونی من دوست دارم با دوستای صمیمی راحت تر باشم خوب بعد وقتی میگی "شما"اونقدر راحت نیستم!
بازم ببخشید نظر منه
وگرنه بیست بیست
[movafaghiyat]
ســـــلام پرنیان عزیزم
ممنونم بی نهایت بابت شرکتتون و همچنین ممنونم بابت این همه لطف شما .
راستش پرنیان عزیزم دست خودم نیست ، به من از بچگی یاد دادن که سوم شخص دیگران رو خطاب کنم و حتی توی خانواده هم همینطوره و وقتی آدم به مدت طولانی یک مدل صحبت کنه براش عادت میشه و این هم برای من عادت شده اگر اینطوری صحبت نکنم واقعا سخت میشه برام و معذب میشم ولی طریقه محاوره من مطمئنا تاثیری در صمیمیت من با دیگران نداره . [golrooz]
ممنونم
Sa.n
28th February 2014, 03:21 PM
من کرداری ناپسند از ایشون ندیدم و مطمئنن در زمان حال هم بسیار موفق هستند ..
باشد که همیشه شاد باشید ..
سلام خدمت دوست عزیز هارمونی کا
بی نهایت ممنونم بابت نظرتون
شما لطف دارید
و همچنین امیدوارم شما هم همیشه شاد و موفق باشید در تمام مراحل زندگیتون [golrooz]
Sa.n
28th February 2014, 03:56 PM
سلام
ساغر. ????
انتقاد ????????
داریم مردم ??????
خارج از شوخی
ساغر یدونه است ، لنگه نداره
در همه موارد ممتاز و تک هست
واقعا به الماس بانو و پدرشون باید تبریک گفت
واقعا باید کلی ازت یادبگیرم به شخصه
فهم و درکت اب صدتا بزرگتر خودت هم بیشتر ه
هیچ کدوم از حرفایه بالاتعارف نیست
به عنوان داداش مجازی ، مثل خواهر واقعیم میمون
ســـــــــــلام
من واقعا ممنونم ازتون بابت این همه لطف و محبت که به من دارید .
خوبی از خود شماست که من رو خوب میدونید
من ظرفیــــت این همه تعــــریــف رو ندارمـــــــ [nishkhand]
ولی جدا از شوخی
واقعا از ته دلم امیدوارم اینطوری باشم .
و همینطور هم باید از مادر و پدرم ممنون باشم بابت همه زحماتی که تا الان که به این سن رسیدم متحمل شدن
نفرمایید که تا الان از همه دوستان مخصوصا خود شما تجربیات و مطالـب بســـــیار مفید و زیادی کسب کرده و خواهم کرد .
ممنونم واقعا ، منم شما رو به عنوان برادر خودم میدونم و امیدوارم که همیشه موفق باشید [golrooz]
عرفان سلیم زاده
28th February 2014, 06:49 PM
باوشه مرسی اجی پس من انتقاد میکنم به نظر من نگه داشتن سگ تو خونه مریضی میاره خو. مخصوصا واسه کسی که نماز میخونه نمیدونم اما نگهداریش درست نیست ما یه فامیل داشتیم یه سگ داشت من اصلا خونشون نرفتم تا سگش رو فروخت دلم نمیومد برم خونشون اخه مجبور بود از غذاهاشون بخورم که دلم نمیاد اخه سگه همه جا میچرخید
منم روز اول(چهار سال پیش) که دنی دیدم همین حسو داشتم اما الان کنارم می شینه غذا میخوره منم کمکش میکنم[shaad]
بلاخره هر چیزی رو تا تجربه نکنی نظرت راجع بهش عوض نمیشه چون همه انسان ها طبیعت واقعه گرایانه ای دارند.[golrooz]
عرفان سلیم زاده
28th February 2014, 07:35 PM
[golrooz][/QUOTE]
سلام بر خواهر گلم خوش اومدی
علیکم سلام برادر عزیز[golrooz]
میدونی من تو این سایت استایل شخصیتی خاصی دارم برا همین بچه ها زود باهام جوش نمیخورن[nadidan][golrooz]
نه داداش! چون شما مارک استعداد برتر دارین ادم فکر میکنه نباید وقتتون رو بگیره برا همینه!!! وگرنه همه جوش میخورن[movafaghiyat] حالا نه تنها شما کلا اونایی که خیلی سرشون شلوغه همینطوره... من به شخصه که اینجوری هستم...حتی اگر هم کاری داشته باشم خیلی جلو خودمو میگیرم که سراغ این افراد نرم تا وقتشون گرفته نشه... یکی دوبارم به خودتون گفتم...
اب دستتونه بزارین زمین و برطرفش کنین... بعدا یجا یقه ادمو میگیره... من به عنوان خواهر بزرگتری که با فسیل هم سنم به عنوان تجربه دارم بهتون میگم... ولی خداییش الان خیلی مسائل هست که همشه میگم کاش همون موقع برطرفش میکردم تا به دنبالش اینهمه کارا بد پیش نره بخاطرش...
اوه اوه اوه اوه!!! پس پیشنهاد میکنم یه مدت همه چی رو رها کنید و بشینین برنامه ریزی کردن رو روی خودتون برنامه بریزین[nishkhand] خیلی برنامه ریزی موثره... البته خودمم ضعف الانم برا اینه که از برنامه ریزی دور شدم... ولی شما بدون برنامه ریزی به اینجا رسیدین با برنامه ریزی به کجا میرسین یا علی داره[nishkhand]
مهم نیست برادر هر جور راحتین...
خب به این هم انتقاد وارده...[sootzadan]بنظرم نباید اینطور باشه... ولی اگه راهی نداره پس سریعتر اقدام کنین تا این برچسب رو بگیرین و به بقیه کمک کنین...
سازماندهی مناسب نداره رو متوجه نشدم... نخواستین توضیح ندین همینجوری گفتم تا بدونین نامفهوم بود برام..
واقعا؟ [nishkhand]تا اونجایی که من خونده بودم اینطور نبودا ! ورژن جدیدشه که اگه اثبات بشه خدا وجود نداره؟؟؟ [tafakor]
the blind can not lead the blind
البته پر بیراه نگفتن خب با قوانین اینجا که نمیشه خدا رو ثابت کرد! اشتباهشون همینه دیگه
[B]البته اینا All sound and no sense [nishkhand][bamazegi][sootzadan]
اگه واقعا اینطوره همین ترتیب بس است ... عادیات ، مرسلات، صافات ، ذاریات، نازعات[cheshmak][nishkhand]
مچکرم چشمتان بی بلا [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]sh_omomi70
هههههه [nishkhand][nishkhand] واقعا ازین همه لطفی که بمن دارین سپاسگزارم شرمندم کردین...
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/other%20%2870%29.gif[nishkhand]
موفق باشید و در پناه خدا داداش...آمین
[/QUOTE]
سلام مرسی که شرکت کردین ممنونم.[golrooz]
ارغنون
28th February 2014, 08:00 PM
من به شخصیه خیلی دوستش دارم
حتی با اینکه بعضی وقتا اصلا براش وقت نمی ذارم ! البته باید بگم من عدالت رو رعایت می کنم و جواب همه رو نمی دم!
ولی ساغر جان باز هم لطف دارن و بازهم با روی خوش جواب من رو می ده.
کلا یکی از خوش اخلاق ترین موجوداتیه که تا به حال دیدم.
براش از ته قلبم! آرزوی موفقیت می کنم.[alaghemand][alaghemand]
masoume.a.92
28th February 2014, 08:09 PM
دوستان ببخشید ما نبودیم چند روز اینه که دیر انتقاد میکنیم. [shaad]
سلام آقای سلیم زاده.
خوبین؟
ببخشید بی دعوت اومدم ولی خب تاپیک عمومیه دیگه... [nadidan]
یک چیزی احساس کردم نتونستم نگم! [nadidan]
پیش از گفتن طلب عذز خواهی دارم. [khejalat][nadidan]
نمیدونم چرا احساس میکنم کمی نچسب هستین! [khejalat][nishkhand] چرا؟؟؟؟
آقا حلالم کنید. ببخشید. [khejalat] همینجا اعلام میکنم چون بی پرده حرف زدم میتونید تکذیب کنید. یا مثلا بگید خودتی! [nishkhand]
masoume.a.92
28th February 2014, 08:38 PM
سلام ساغر جان. [golrooz]
به به تعریفات همه رو دوستان گفتن و چیزی برا ما نذاشتن... [shaad]
منتها من سریع میرم سر انتقاد... [nadidan]
خیلی هم اینی که میگم انتقاد نیستا... ینی موجه ... راحت باش شما. [nishkhand]
1.گاهی اوقات احساس میکنم کمی بی معرفت میشی! که البته مشکلی نیست... تجربه بهم ثابت کرده اگه از همین سنی که الان توش هستی کمی اینجوری باشی برای خودت بهتره... چون اکثر انسان ها به دلایلی (گاهی اوقات دلایل قابل درک...) این چنین وضعیتی پیدا میکنند.
و تحمل این موضوع برا یک بی معرفت راحت تره! [khande]
نمیدونم تونستم منظورمو منتقل کنم یا نه! [negaran]
انتقاد دوم زمانی که من روی صندلی انتقاد بودم هرچی اصرار کردم انتقاد نکردی!
خب ببین من چجوری انتقاد میسازم؟
یاد بگیر! [nishkhand]
Majid_GC
28th February 2014, 09:54 PM
سلام سریع میرم سر انتقاد
اول بگو ! چرا اون دفعه طرف سعید رو گرفتی ؟![nishkhand] یعنی میخوام بدونم کلا علت تبعیضی که قائل شدید چیه ![bamazegi][nishkhand]
خارج از شوخی ...
خوبی ها رو بقیه گفتن من می پردازم به نکات نامطلوب از نظر من .../
کمی تعارفی هستی ... زیادی احترام می گذاری ... زیادی تحویل می گیری .... زیادی تشکر میکنی ...
کلا من هم از شنیدن جبران میکنم یا این کلمات تعارفی موافق نیستم ..../
غیر از این موارد منطقی و معقول و خوب هستید ...
عرفان سلیم زاده
28th February 2014, 11:44 PM
دوستان ببخشید ما نبودیم چند روز اینه که دیر انتقاد میکنیم. [shaad]
سلام آقای سلیم زاده.
خوبین؟
ببخشید بی دعوت اومدم ولی خب تاپیک عمومیه دیگه... [nadidan]
یک چیزی احساس کردم نتونستم نگم! [nadidan]
پیش از گفتن طلب عذز خواهی دارم. [khejalat][nadidan]
نمیدونم چرا احساس میکنم کمی نچسب هستین! [khejalat][nishkhand] چرا؟؟؟؟
آقا حلالم کنید. ببخشید. [khejalat] همینجا اعلام میکنم چون بی پرده حرف زدم میتونید تکذیب کنید. یا مثلا بگید خودتی! [nishkhand]
سلام
خب من یه سوال می پرسم جواب بدین. اصولا این قضیه چسب بودن تو این سایت چه معنی میده؟ تو چند خط برای من توضیح بدید[shaad]
masoume.a.92
28th February 2014, 11:53 PM
سلام
خب من یه سوال می پرسم جواب بدین. اصولا این قضیه چسب بودن تو این سایت چه معنی میده؟ تو چند خط برای من توضیح بدید[shaad]
نه در اون حد چسب! [shaad]
ینی یه جوری آدم یک انرژی منفی ای ( البته در حد بسیار بسیار کم) ازتون دریافت میکنه! در حدی که ممکنه حتی از برقراری ارتباط کوچک (مثلا یک سوال علمی) نیز چشم پوشی کنه...
من اینجوریم. احتمالا شاید بقیه نباشن.
بگمونم کمی ناراحت شدین. من درحضور جمع عذر میخوام. رسم انتقاد رک بودنه آخه... [cheshmak]
عرفان سلیم زاده
1st March 2014, 12:14 AM
نه در اون حد چسب! [shaad]
ینی یه جوری آدم یک انرژی منفی ای ( البته در حد بسیار بسیار کم) ازتون دریافت میکنه! در حدی که ممکنه حتی از برقراری ارتباط کوچک (مثلا یک سوال علمی) نیز چشم پوشی کنه...
من اینجوریم. احتمالا شاید بقیه نباشن.
بگمونم کمی ناراحت شدین. من درحضور جمع عذر میخوام. رسم انتقاد رک بودنه آخه... [cheshmak]
رک بودن خوبه اما واقعا تحمل جواب هایی رو دارین که موهای بدنتون رو سیخ میکنه؟ پس متن زیر رو بخونید...
همینو بدونین که عمدا اینکارو میکنم البته من آدمی نیستم که اهل برنامه ریزی برای ناراحت کردن دیگران باشه اما از همین فرصت هام استفاده میکنم.
و مغرورانه عمل میکنم تا کسی یه وقتی خیال رقابت با من به سرش نزنه.
من از منزوی بودن به شدت لذت می برم چون چیزی به نام جامعه مجازی پویا نمی بینم.
در مکانی که همه افرادش از کوچیک تا بزرگ چیزی که جلوشونه رو نمی بینن و البته هر کاری هم می کنی نمی بینن باید چراغ رو خاموش کرد.
در مکانی که همه افرادش از کوچیک تا بزرگ به مباحثی که با اون به هر شکل سر و کار دارند از نام کاربری خودشون تا آواتار و امضا گرفته،
تا تاپیک هایی که میزنن و افرادی که از شون کمک میگیرنن و کمک میکنن بها نمیدن باید به هر شکلی که در توان آدمی هست سر زنش کرد و تو ذوق شون زد.
این کاربران به هیچ جایی نمی رسن این کاربران تو زندگی خودشون هم همین جور رفتار میکنن و به هیچ کدوم از آرزو هاشون نخواهند رسید مگر با دزدیدن خوشبختی دیگران.
حالا ازتون یه خواهشی دارم آبجی خانوم به نظر شما من اگه بهتون بگم شما یه نخبه هستید واقعا به اندازه یه نخبه به خودتون بها میدین؟پس اینجا چیکار می کنین...؟
masoume.a.92
1st March 2014, 12:34 AM
رک بودن خوبه اما واقعا تحمل جواب هایی رو دارین که موهای بدنتون رو سیخ میکنه؟ پس متن زیر رو بخونید...
همینو بدونین که عمدا اینکارو میکنم البته من آدمی نیستم که اهل برنامه ریزی برای ناراحت کردن دیگران باشه اما از همین فرصت هام استفاده میکنم.
یعنی الان فرصتی پیدا کردید برای ناراحت کردن کسی؟ مثلا من؟ [shaad]
لطف دارید. [shaad]
مثلا عکس آواتارم رو یه سگ میزارم تا مذهبی های سایت ازم دور بشن و مغرورانه عمل میکنم تا کسی یه وقتی خیال رقابت با من به سرش نزنه.
من از منزوی بودن به شدت لذت می برم چون چیزی به نام جامعه مجازی پویا نمی بینم.
در مکانی که همه افرادش از کوچیک تا بزرگ چیزی که جلوشونه رو نمی بینن و البته هر کاری هم می کنی نمی بینن باید چراغ رو خاموش کرد.
در مکانی که همه افرادش از کوچیک تا بزرگ به مباحثی که با اون به هر شکل سر و کار دارند از نام کاربری خودشون تا آواتار و امضا گرفته،
تا تاپیک هایی که میزنن و افرادی که از شون کمک میگیرنن و کمک میکنن بها نمیدن بایدبه هر شکلی که در توان آدمی هست سر زنش کرد و تو ذوق شون زد.
این کاربران به هیچ جایی نمی رسن این کاربران تو زندگی خودشون هم همین جور رفتار میکنن و به هیچ کدوم از آرزو هاشون نخواهند رسید مگر با دزدیدن خوشبختی دیگران.
حالا ازتون یه خواهشی دارم آبجی خانوم به نظر شما من اگه بهتون بگم شما یه نخبه هستید واقعا به اندازه یه نخبه به خودتون بها میدین؟پس اینجا چیکار می کنین...؟
من منتظر تعریفات کسی یا تعیین حد و حدود از سوی دیگران برای خودم نیستم...........
مو به تنم سیخ نشد!
ممنون از پاسختون. [golrooz]
خب شما راه و روشتون اینه. و هرکس راه خودشو داره. در این راهی که میرید که توصیفش کردید... موفق باشید انشالله.
عرفان سلیم زاده
1st March 2014, 12:39 AM
من منتظر تعریفات کسی یا تعیین حد و حدود از سوی دیگران برای خودم نیستم...........
مو به تنم سیخ نشد!
ممنون از پاسختون. [golrooz]
خب شما راه و روشتون اینه. و هرکس راه خودشو داره. در این راهی که میرید که توصیفش کردید... موفق باشید انشالله.
مرسی از شرکت تون در تاپیک[golrooz]
mahshid000
1st March 2014, 11:10 PM
کسی نیس؟از کی الان باید انتقاد کنیم؟
zoh_reh
1st March 2014, 11:53 PM
سلام ساغر جون[golrooz]
ممنون از دعوتتون، ببخشید دیر خدمت رسیدم،
دوستان همه چیز در مورد شما گفتن،
مثل بقیه بچه های گل این سایت شما هم عزیز این سایت هستین.
البته راجع به اینکه کمی خشک یا رسمی هستین،
بین این دو واژه بیشتر رسمی به نظر میرسین، البته کلا عیب نیست ،
شاید در جمعهای دوستانه خشک تعریف بشه،
در هر صورت خیلی بیشتر از سنتون می فهمید، و قابل اعتمادین.
موفق باشید.[golrooz]
Sa.n
2nd March 2014, 04:19 PM
من به شخصیه خیلی دوستش دارم
حتی با اینکه بعضی وقتا اصلا براش وقت نمی ذارم ! البته باید بگم من عدالت رو رعایت می کنم و جواب همه رو نمی دم!
ولی ساغر جان باز هم لطف دارن و بازهم با روی خوش جواب من رو می ده.
کلا یکی از خوش اخلاق ترین موجوداتیه که تا به حال دیدم.
براش از ته قلبم! آرزوی موفقیت می کنم.[alaghemand][alaghemand]
سلام ارغنون خانومی گل
ممنونم از لطفتون ، خوبی از خودتونه بانو گل !
امیدوارم که واقعا اینطور باشه [golrooz]
Sa.n
2nd March 2014, 09:47 PM
سلام ساغر جان. [golrooz]
به به تعریفات همه رو دوستان گفتن و چیزی برا ما نذاشتن... [shaad]
منتها من سریع میرم سر انتقاد... [nadidan]
خیلی هم اینی که میگم انتقاد نیستا... ینی موجه ... راحت باش شما. [nishkhand]
1.گاهی اوقات احساس میکنم کمی بی معرفت میشی! که البته مشکلی نیست... تجربه بهم ثابت کرده اگه از همین سنی که الان توش هستی کمی اینجوری باشی برای خودت بهتره... چون اکثر انسان ها به دلایلی (گاهی اوقات دلایل قابل درک...) این چنین وضعیتی پیدا میکنند.
و تحمل این موضوع برا یک بی معرفت راحت تره! [khande]
نمیدونم تونستم منظورمو منتقل کنم یا نه! [negaran]
انتقاد دوم زمانی که من روی صندلی انتقاد بودم هرچی اصرار کردم انتقاد نکردی!
خب ببین من چجوری انتقاد میسازم؟
یاد بگیر! [nishkhand]
سلام معصومه خانومی عزیزم
مــــرسی که شرکت کردید
1- عـجب ! میبینید زمونه رو ؟ مردم چقدر بی معرفت شدن ؟! sa.n هم همینطور ، اینقدر بی معرفت شده که خدا میدونه . . . [sootzadan]
ولی جدا از شوخی ، شاید واقعا من بی معرفت باشم ،اما سعی میکنم مثل خود شما مهربون و با معرفت باشم [shaad]
2- باور کنید که واقعا هیچی به ذهنم نرسید و شما به نظرم اصلا جایی برای انتقاد نذاشته بودید و اگر نه بدون تعارف میگفتم [esteghbal]
مــــــــرسی از شرکتتون
Capitan Totti
5th March 2014, 08:42 PM
کسی نیس؟از کی الان باید انتقاد کنیم؟
من بعدا خودم میشینم
تا میتونی انتقاد کن!
کمی تعارفی هستی ... زیادی احترام می گذاری ... زیادی تحویل می گیری .... زیادی تشکر میکنی ...
تایید کامل سخنان تک پسر گلم مجید...
سرکار ساغر گرامی عزیز
بسیار تعارفی هستی! البته جز در برخورد با من!
زیادی سخنان سخت و بیشتر از سن ات رو بکار میبری!
مرگ بر روسیه ی جهانخوار! هم حسن ختام انتقاداتم!
Sa.n
5th March 2014, 08:56 PM
سلام سریع میرم سر انتقاد
ســـــلام
بی نهایت ممنونم از شرکتتون
اول بگو ! چرا اون دفعه طرف سعید رو گرفتی ؟![nishkhand] یعنی میخوام بدونم کلا علت تبعیضی که قائل شدید چیه ![bamazegi][nishkhand]
کدوم دفعه ؟ [tafakor]
من که همیشه سعی میکنم طرف حق رو بگیرم [nishkhand]
خارج از شوخی ...
خوبی ها رو بقیه گفتن من می پردازم به نکات نامطلوب از نظر من .../
قبول دارم خودم هم به مقدار زیادی تعارفی هستم و دست خودم نیست [bihes]
بقیه موارد انتقاد بودن ؟[nadanestan]
احترام گذاشتن که کار بدی نیست ! هست ؟
تحویل گرفتن هم که بالاخره دوستان تاج سر من هستن و نمیشه که تحویل نگرفت ، اصلا داریم تحویل نگرفتن توی انجمن ؟ [sootzadan]
تشکر رو هم چشم ، تمام سعیم رو میکنم که کمتر تشکر کنم و فقط در موارد ضروری تشکر کنم
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و اینکه شرکت کردید [golrooz]
Sa.n
5th March 2014, 08:59 PM
سلام ساغر جون[golrooz]
ممنون از دعوتتون، ببخشید دیر خدمت رسیدم،
دوستان همه چیز در مورد شما گفتن،
مثل بقیه بچه های گل این سایت شما هم عزیز این سایت هستین.
البته راجع به اینکه کمی خشک یا رسمی هستین،
بین این دو واژه بیشتر رسمی به نظر میرسین، البته کلا عیب نیست ،
شاید در جمعهای دوستانه خشک تعریف بشه،
در هر صورت خیلی بیشتر از سنتون می فهمید، و قابل اعتمادین.
موفق باشید.[golrooz]
سلام خدمت بانو زهره گرامی .
شما لطف دارید .
بله اختلاف کمی بین این دو واژه هست و اکثر دوستان هم این برداشت رو دارن که کسی که رسمی باشه باید خشک هم باشه .
شاید کمی خشک یا رسمی باشم که به گفته دوستان سعی میکنم برطرفش کنم.
بی نهایت ممنونم از اینکه من رو قابل دونستید و در تاپیک شرکت کردید .[shaad][golrooz]
Capitan Totti
6th March 2014, 08:47 PM
انتقاد و فرهنگ سازی!
solinaz
6th March 2014, 09:01 PM
سلام الهه جونم
اولین نفر خودمم...
1)یه خورده زیادی کنجکاوی[nishkhand]
2)سیریش[sootzadan]ول کن نیستی!
3)احساسی نیستی...خعلی خوبه![bihes]اما اواتارت یه چیز دیگه رو میرسونه...[soal]لطیف واحساسی و...[nishkhand]امضاتم همین طور!
4)یه روز صافی یه روز ابری عزیزم...(خب طبیعت انسانه)[shaad]
اما...بامعرفت...با ادب...شیطون میخوره باوشی!
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه..[cheshmak]
solinaz
6th March 2014, 09:05 PM
استغفرالله...میگم تیمسار حالت خوبه؟!
من نمیدونم زده بودین انتقاد از الهه 1377 ...
ویرایش کردین..خو به من چـــــــــــــه![bihes]
masoume.a.92
6th March 2014, 09:08 PM
سلاااام
نوبت ساغر جان تموم شده... انتقادی بهشون نبود! هرچی دیدیم از ادب بود... [golrooz]
نفر بعدی الهه خانم گل هستند.
http://www.njavan.com/forum/images/onvan/newranks/co/co3.gif
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar312863_5.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?312863-Elahe1377)
خوش آمدند.... [golrooz]
سلی ناز جان ادامه بده [nishkhand]
Capitan Totti
6th March 2014, 09:14 PM
استغفرالله...میگم تیمسار حالت خوبه؟!
من نمیدونم زده بودین انتقاد از الهه 1377 ...
ویرایش کردین..خو به من چـــــــــــــه![bihes]
نه دیگه من مسئول اینجا نیستم!
ایشون مسئوله! با اون افکار اهم!
masoume.a.92 (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92)
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar319583_14.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
پرسیدن که میشه دوباره نشست!
منم میگم بله! همه چی شدنیه!
انتقاد
حس میکنم گوشه گیری!!
زود عصبانی میشی!
آواتارت بسی خوب
بنظرم اسمت الهه نیست!!
مثل بعضیا! اهل شیطنت نیستی،
آفرین آفرین
masoume.a.92
6th March 2014, 09:21 PM
نه دیگه من مسئول اینجا نیستم!
ایشون مسئوله! با اون افکار اهم!
masoume.a.92 (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92)
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar319583_14.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92)
نه سلی ناز جان! به این شدت مسئولیت ندارم من! [nishkhand]
اون اهم هم خودتی...! [bihes]
اسپم هم نده لطفا.
* Elahe *
7th March 2014, 01:37 AM
[QUOTE=solinaz;586539]سلام الهه جونم
سلام دوست خوبم
اولین نفر خودمم...
1)یه خورده زیادی کنجکاوی
خب دست خودم نیس. همش دنبال یه سوژم که بتونم درموردش فک کنم و ازش سر در بیارم[tafakor]
2)سیریشول کن نیستی!
چاره ای نیست باید تحمل کنی[nishkhand]
3)احساسی نیستی...خعلی خوبه!اما اواتارت یه چیز دیگه رو میرسونه...لطیف واحساسی و...امضاتم همین طور!
آره...آواتارمو خیلی دوس دارم چون حس خوبی رو بهم منتقل میکنهsh_dokhtar10 امضامم بیش از حد دوس دارم مخصوصا به خاطر اسمم هستش که توشه[labkhand]
4)یه روز صافی یه روز ابری عزیزم...(خب طبیعت انسانه)
آره (ولی اکثر اوقات با دیگران شوخی می کنم و سر به سرشون میذارم ولی توی اینترنت زیاد حوصله شوخی ندارم)[sootzadan]
اما...بامعرفت...با ادب...شیطون میخوره باوشی!
خواهش میکنم...نظر لطفته عزیزم...شیطونی کم میکنما ولی وقتی میکنم دیگه از حد خودش خارج میشه و...[nishkhand][khejalat]
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه...
اگه رسید حتما بیا [nishkhand]
* Elahe *
7th March 2014, 01:59 AM
[QUOTE=Sarvan Piade Dadbin;586546]انتقاد
حس میکنم گوشه گیری!!
خودم که قلبا احساس تنهایی میکنم..دیگران میگن این احساست غلطه اتفاقا شخص اجتماعی هستی. اینم اضافه کنم که خیلی زود و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار میکنم.
زود عصبانی میشی!
بله...مخصوصا با کارای شما که مخ آدمو تیلیت میکنین[sar dard]([khanderiz]) کلا آدم کم طاقتی هستم.
آواتارت بسی خوب
و خیلی زیبا
بنظرم اسمت الهه نیست!!
چرا باید الکی بگم؟؟؟ من اصلا خوشم نمیاد اسم دیگه ای رو انتخاب کنم چون اسمم رو خیلی هم دوس دارم. الهه اسم واقعیمه شکی نیس[cheshmak]
مثل بعضیا! اهل شیطنت نیستی،
هستم ولی کم
آفرین آفرین
ممنون از انتقادتون
hyper neo
7th March 2014, 10:54 AM
چه خبره؟[shaad]
mahshid000
7th March 2014, 03:02 PM
انتقادی نیست تموم بچه ها گلن
Capitan Totti
13th March 2014, 04:50 PM
خب با سپاس از خواهر مکرمه الهه عزیز
فرد نقد شونده ی بعدی
سرکار solinaz (http://www.njavan.com/forum/member.php?280187-solinaz)
هستند
به شدددت نقد کنید
لطفا!
ایشان را
solinaz (http://www.njavan.com/forum/member.php?280187-solinaz)
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/statusiconblue/user-online.png
http://www.njavan.com/forum/images/onvan/046.gif
دوست آشنا
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar280187_42.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?280187-solinaz)
رشته تحصیلی
✿تجربی✿
ارسال تشکر
6,514
دریافت تشکر: 7,228
قدرت امتیاز دهی
26146
Array
http://www.njavan.com/forum/images/medals/newseri/hamkari.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=280187&tab=myawards#aw_issue303)
اهم
سیدپویا
13th March 2014, 04:54 PM
سلام
مگهمیشه از سلی ناز انتقاد کرد.
عمرا. دختری به این گلی .خیلی هم باحال و عزیزه
فقط برو درستو بخون به اینجا هم زیاد سر نزن
اول درس فقط..........[golrooz]
farhad_jomand
13th March 2014, 04:59 PM
هیچ نقدی در مورد ایشان ندارم وبسیارم هم خوب اند[golrooz]
Capitan Totti
13th March 2014, 05:02 PM
کلا دختر خوبی هستی
انتقاداتزیادی اخلاقیات و رفتارت بچه گانه است!! [tamaa]
تعادل در رفتار نداری! [sootzadan]
یعنی الان میخندی ، 5دیقه بعد یهو میزنی زیر گریه! [taajob3]
پتانسیل عمل و آرامش ات (مراجعه به زیست سوم [tamaa]
تجربی!!) انگار اصلا به کل یکیه!!
الانم به دوستانت اطلاع رسانی کن که ازت انتقاد کنن!!
انتقاد باز هم هست! [shaadi]
اما کسی نیست که ازم محافظت کنه! [narahat]
Helena.M
13th March 2014, 05:27 PM
سلام سولیناز جونم امیدوارم حالت خوب باشه
ممنونم از دعوتت
من که انتقادی ازت ندارم همه چی خوبه [shaad]
امیدوارم شاد و سلامت باشی[golrooz]
Capitan Totti
13th March 2014, 05:37 PM
جواب بده!
یکی امنیتمو تضمین کنه تا بدونم بگم! یا تقیه کنم
solinaz
13th March 2014, 05:38 PM
جواب بده!
یکی امنیتمو تضمین کنه تا بدونم بگم! یا تقیه کنم
بگو نترس...خودم هواتو دارم...پشتتم[nishkhand]
پدرام++
13th March 2014, 05:40 PM
سلام به همه چقدر من این تاپیکو دوس دارم[atash]
1- این عکسایی که تو آلبومت گذاشتی کجاش متحرکه که نوشتی عکسای متحرک ؟ نه تو به من بگو ( دقتو حال کن. عین گروه تجسس عمل میکنم [nishkhand])
2- یکم بیشتر درس بخون
3- اینقد با بچه های ریاضی کل ننداز . احترام بزار ( شرط میبندم لجت در اومد ولی واقعیتیست)[khanderiz]
ادامشو بعدا میگم فعلا گذاشتم زیر چاپ [sargije]
solinaz
13th March 2014, 05:47 PM
سلام به همه چقدر من این تاپیکو دوس دارم[atash]
1- این عکسایی که تو آلبومت گذاشتی کجاش متحرکه که نوشتی عکسای متحرک ؟ نه تو به من بگو ( دقتو حال کن. عین گروه تجسس عمل میکنم [nishkhand])
2- یکم بیشتر درس بخون
3- اینقد با بچه های ریاضی کل ننداز . احترام بزار ( شرط میبندم لجت در اومد ولی واقعیتیست)[khanderiz]
ادامشو بعدا میگم فعلا گذاشتم زیر چاپ [sargije]
سلام داداش پدرام
خخخ...این کلا طنزه...اون اولا که عضو سایت شده بودم خواستم البوم بزنم،تعداد عکسام زیاد بود..جو گیر شدم[nishkhand]بعدش میدونین چیکار کردم...برای اینکه حجم دانلودم نییاد پایین(مثلا)[sootzadan]تمام عکسارو از تو نت سیو کردم تو وورد[khande][nishkhand]اونجام دیگه متحرک نمیمونه دیه...!
خلاصه اپلود کردم همینجوری ریختم تو البوم[nishkhand]خودم میرم تو البومه کیف میکنم از بس متحرکه...[sootzadan]
همه فعلا گیرن رو درس...چشم...[khejalat]
نمیشه...من خعلی باهاشون سازش میکنم...اکثر دوستامم ریاضین[sootzadan]
مر30[golrooz]
Capitan Totti
13th March 2014, 05:52 PM
سلام داداش پدرام
خخخ...این کلا طنزه...اون اولا که عضو سایت شده بودم خواستم البوم بزنم،تعداد عکسام زیاد بود..جو گیر شدم[nishkhand]بعدش میدونین چیکار کردم...برای اینکه حجم دانلودم نییاد پایین(مثلا)[sootzadan]تمام عکسارو از تو نت سیو کردم تو وورد[khande][nishkhand]اونجام دیگه متحرک نمیمونه دیه...!
خلاصه اپلود کردم همینجوری ریختم تو البوم[nishkhand]خودم میرم تو البومه کیف میکنم از بس متحرکه...[sootzadan]
همه فعلا گیرن رو درس...چشم...[khejalat]
نمیشه...من خعلی باهاشون سازش میکنم...اکثر دوستامم ریاضین[sootzadan]
مر30[golrooz]
انتقادات قبلی رو جواب بده!
انتقاد
به شدددت لوسی ![tamaa] [nishkhand]
[B]
اندکی تا حدودی باید روی آداب سخن گفتن کار کنی [bamazegi]
بیشتر از سن ات بچه نشون میدی! [bamazegi]
سونای
13th March 2014, 05:53 PM
سلام سلی نازم
اول بگم این خیلی جالبه که همه جوره دوست داشتنی هستی[esteghbal] یعنی چه قهر کنی چه اشتی باشی چه خوشحال چه ناراحت! همه جوره دوست داشتنی هست و تاثیری رو طرف مقابلت نمیزاره..
فقط خواهری نمیدونم چرا انقد با من قهر میکنی [nishkhand][sootzadan][nadidan]
[golrooz]
solinaz
13th March 2014, 05:56 PM
انتقادات قبلی رو جواب بده!
انتقاد
به شدددت لوسی ![tamaa] [nishkhand]
[B]
اندکی تا حدودی باید روی آداب سخن گفتن کار کنی [bamazegi]
بیشتر از سن ات بچه نشون میدی! [bamazegi]
جوابی ندارم..راضیم[sootzadan]
عجب...!به پای شما که نمیرسم ای مــــــــــــــــــــــــ رد[nishkhand]
خعلیم خوبه!
میخوام جوون بمونم همیشه[sootzadan]
solinaz
13th March 2014, 05:58 PM
سلام سلی نازم
اول بگم این خیلی جالبه که همه جوره دوست داشتنی هستی[esteghbal] یعنی چه قهر کنی چه اشتی باشی چه خوشحال چه ناراحت! همه جوره دوست داشتنی هست و تاثیری رو طرف مقابلت نمیزاره..
فقط خواهری نمیدونم چرا انقد با من قهر میکنی [nishkhand][sootzadan][nadidan]
[golrooz]
سلام خواهر
مر30 دوستم...در نظر تو من این شکلی هستم[sootzadan]
تقصییر خودته[nishkhand]اینم بگم تا بعد عید خبری از اشتی نیســـــــــــــــت!
Capitan Totti
13th March 2014, 06:03 PM
جوابی ندارم..راضیم[sootzadan]
عجب...!به پای شما که نمیرسم ای مــــــــــــــــــــــــ رد[nishkhand]
خعلیم خوبه!
میخوام جوون بمونم همیشه[sootzadan]
[khande]
باشه! انتقاد که جواب نمیدی!!
دختر خوبی هستی!
من اصلا مثل تو ندیدم تو عمرم!!
کلهم آفرین آفرین!
پدرام++
13th March 2014, 06:08 PM
بحث شیرین انتقاد
- حرف گوش کن نیستی
- زود ناراحت میشی
- قهر نکن و بخششتو زیاد کن. منظور یه مساله رو تو دلت نگه ندار
- حساسی=> زود تحت تاثیر قرار میگیری
...................
این انرژیت قابل تحسینه . شکلکایی که میفرستی رو بشدت دوست دارم.
در کل چند تا انتگرال نا معین که ازت بگیرن آدم خیلی خوبی هستی . فقط سریعتر رشتتو عوض کن[nishkhand]
solinaz
13th March 2014, 06:21 PM
بحث شیرین انتقاد
فقط من موندم تا یه دقیقه پیش منو نمیشناختین چی شد؟![nishkhand]
- حرف گوش کن نیستی اینو خوب اومدین..یه کم مغرورم
- زود ناراحت میشی یه کم[sootzadan]
- قهر نکن و بخششتو زیاد کن. منظور یه مساله رو تو دلت نگه ندار نمیشع...غمباده میگیرم[nishkhand]
- حساسی=> زود تحت تاثیر قرار میگیری اره هستم
...................
این انرژیت قابل تحسینه . شکلکایی که میفرستی رو بشدت دوست دارم.
اینا رو میگین:
http://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_670866/%2A%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%B3%2A_m.gif http://www.copypastekon.ir/files//smiles/girls/8126.gif http://gazo.emoji7.jp/img/050lk_711654/%E3%82%9C%2A%E3%81%8B%E3%82%8F%E3%81%84%E3%81%84%2 A%E3%80%82_m.gif http://www.copypastekon.ir/files//smiles/girls/8115.gifhttp://copypastekon.ir/files/smiles/marks/15752.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04yxe_736770/%28%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%AB%E3%81%AA%E 3%81%97%29_m.gifhttp://copypastekon.ir/files/smiles/other/21919.gifhttp://www.copypastekon.ir/files//smiles/girls/8114.gifhttp://www.copypastekon.ir/files//smiles/marks/17632.gifhttp://www.copypastekon.ir/files//smiles/heart/9991.gifhttp://www.copypastekon.ir/files//smiles/other/21797.gifhttp://www.copypastekon.ir/files//smiles/girls/8116.gifhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-27-.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04imm_460862/%E3%81%84%E3%82%8D%E3%81%84%E3%82%8D%E3%80%93_m.gi f
http://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_535823/%E4%BB%8A%E6%97%A5%E3%81%AE%E6%96%B0%E7%9D%80%E3%8 1%A7%E3%81%99%21%28b%5E%E3%83%BC%C2%B0%29%EF%BC%99 %E6%9C%88%EF%BC%915%E6%97%A5_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_736960/%E2%98%86%E3%81%B2%E3%81%92%E2%98%85_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04ctj_510679/%E3%82%B7%E3%83%B3%E3%83%97%E3%83%AB_m.GIFhttp://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_733740/%E2%98%86%E3%83%9F%E3%83%8B%E9%A1%94%E6%96%87%E5%A D%97%E2%98%85_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04k1n_488352/%E3%82%B7%E3%83%B3%E3%83%97%E3%83%AB_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_430830/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA+%E8% A6%8B%E3%81%A6%E3%81%AD%28%5E%E2%97%87%5E%29%E2%94 %9B_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_430823/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA+%E8% A6%8B%E3%81%A6%E3%81%AD%28%5E%E2%97%87%5E%29%E2%94 %9B_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_538831/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA%E6%9 6%B0%E7%9D%80%E3%81%A7%E3%81%99%21%28b%5E%E3%83%BC %C2%B0%29%EF%BC%99%E6%9C%88%EF%BC%919_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_670855/%2A%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%B3%2A_m.gifht tp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_597630/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA+%E8% A6%8B%E3%81%A6%E3%81%AD%28%5E%E2%97%87%5E%29%E2%94 %9B_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_670870/%2A%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%B3%2A_m.gifht tp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_430793/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA+%E8% A6%8B%E3%81%A6%E3%81%AD%28%5E%E2%97%87%5E%29%E2%94 %9B_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04euo_536169/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA_m.gi fhttp://www.emoticons.ir/files/smiles/other/21918.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/055ht_760691/%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%E3%82%84%E3%81%A4_m.gi f (http://emoji7.jp/055ht_760691/%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%E3%82%84%E3%81%A4/)http://gazo.emoji7.jp/img/055ht_761879/%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%E3%82%84%E3%81%A4_m.gi f (http://emoji7.jp/055ht_761879/%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%E3%82%84%E3%81%A4/)http://gazo.emoji7.jp/img/055ht_760695/%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%E3%82%84%E3%81%A4_m.gi fhttp://gazo.emoji7.jp/img/054d5_753584/%E3%83%8F%E3%82%BF_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04z66_734131/%E3%81%B2%E3%81%92%E3%80%82_s.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/052bf_731604/%28%E3%83%8F%E3%83%BC%E3%83%88%29_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/054pl_755101/%28%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%AB%E3%81%AA%E 3%81%97%29_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/05100_762701/%E5%90%B9%E3%81%8D%E5%87%BA%E3%81%97%E3%81%A0%E3%8 2%88%E3%80%82%E3%83%8F%E3%83%BC%E3%83%88%E3%81%A0% E3%82%88%E3%80%82%EF%BC%91%E3%81%A4_m.GIFhttp://gazo.emoji7.jp/img/052bf_743801/%E9%BB%84%E8%89%B2+yellowcollar_m.gifhttp://www.pic4ever.com/images/wassat.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04c0h_597634/%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%BC%E3%82%BA+%E8% A6%8B%E3%81%A6%E3%81%AD%28%5E%E2%97%87%5E%29%E2%94 %9B_m.gifhttp://gazo.emoji7.jp/img/04lx8_670861/%2A%E3%82%B0%E3%83%BC%E3%83%9F%E3%83%B3%2A_m.gif
تو یاداشت های کاربری گذاشتم دم دسته...مال خودت...[sootzadan]
در کل چند تا انتگرال نا معین که ازت بگیرن آدم خیلی خوبی هستی . فقط سریعتر رشتتو عوض کن[nishkhand]
عمرا...من تا اااااااااااااااااابد مهر تجربی رو پیشونیم میمونه. ...فکر کردی..اره.....باعث افتخارمه...[nishkhand][alaghemand][alaghemand]
پدرام++
13th March 2014, 06:29 PM
عمرا...من تا اااااااااااااااااابد مهر تجربی رو پیشونیم میمونه. ...فکر کردی..اره.....باعث افتخارمه...[nishkhand][alaghemand][alaghemand]
من اراده کنم میتونم از کسی که نمیشناسمش و خیلی خوبه انتقاد کنم [nishkhand]
اونام خوبه بیشتر اینا منظورمه . و امضات
http://www.blogfa.com/photo/e/elahebahrame.gif
میدونی گالیله ی بزرگ گفته جهان زبانی دارد و اون هم ریاضیه. دیگه خود دانی
( در ضمن اینا برای مفرح کردن فضا بود )
راستی بازم انتقاد
یه مدیر تالار هست که نه دوستی داره نه پیغامی نه.... یه رسیدگی بهش بکنین. [nishkhand]
Capitan Totti
13th March 2014, 06:35 PM
این مطلب آخرتو واضح نگفتی...
باشه...
"golbarg"
13th March 2014, 06:56 PM
عزیزم من شناختی روشما ندارم اما شخص دختر ماهی هستی که همه بچه ها انتقادی ازت نکردن موفق باشی
solinaz
13th March 2014, 10:30 PM
من اراده کنم میتونم از کسی که نمیشناسمش و خیلی خوبه انتقاد کنم [nishkhand]
اونام خوبه بیشتر اینا منظورمه . و امضات
http://www.blogfa.com/photo/e/elahebahrame.gif
میدونی گالیله ی بزرگ گفته جهان زبانی دارد و اون هم ریاضیه. دیگه خود دانی
( در ضمن اینا برای مفرح کردن فضا بود )
راستی بازم انتقاد
یه مدیر تالار هست که نه دوستی داره نه پیغامی نه.... یه رسیدگی بهش بکنین. [nishkhand]
بلی..
هرهرهر..دماغ سوخته خریداریم ...این یکیو دیگه اشتباه اومدی داداش...
مدیر تالار گرایشها...این جور ادمی نیست[sootzadan]
kahrupay
14th March 2014, 12:37 AM
جسارتا اومدم زنبیل بذارم!!!!
ما رو تو صف یدونه ای جا بدید خلاصه هر وقت شد!!!!
انتقادی نیست سلیناز
موفق باشی[cheshmak]
**مهرنگار**
14th March 2014, 11:03 AM
سلام سولیناز عزیز
من که جز خوبی چیزی از شما ندیدم
و ممنون از دعوتت
رضوس
14th March 2014, 07:47 PM
هیچی دیگه اومده بودم لهت کنم و برم ولی بخاطر همایات همه جانبه ات از تجربی و زیست بیخیالت میشه.
باشد که رستگار شوی[cheshmak]
کاساندان
15th March 2014, 11:00 AM
دختر خوبی هستی فقط بعضی وقتها کم حوصله ای.................................
دستیار
25th March 2014, 09:39 AM
سلام.اصلا حرف نداری.خیلی خوب و ماهی و آبجی کوچولو خودمی.ایشالا همیشه و درهمه حال در زندگی موفق و موید و شادباشی و پله های ترقی رو طی کنی.
Capitan Totti
18th September 2014, 05:08 PM
تاپیک یتیمم !![sootzadan][gooshnakardan][nadanestan]
"درود بر باستان شناس"
setayesh shb
25th September 2014, 03:18 AM
"درود بر باستان شناس"
سلام
خسته نباشید[golrooz]
ادامه بدید تاپیکتون رو[movafaghiyat]
parnian 80
25th September 2014, 10:58 AM
"درود بر باستان شناس"
[khande]ادامش بده
تاپیک جالبیه
Capitan Totti
25th September 2014, 02:52 PM
سلام
خسته نباشید[golrooz]
ادامه بدید تاپیکتون رو[movafaghiyat]
درود
شما نیز...[golrooz]
سوت و کوری دامن گیر بیشتر کاربران شده !
تنها کسی هم که انتقاد میکنه خودمم ، مابقی فقط تعریف و تمجید !!
[khande]ادامش بده
تاپیک جالبیه
باشه :)[shaad][movafaghiyat]
Capitan Totti
25th September 2014, 06:53 PM
درود بر شما[golrooz]
تاپیک فاخرم[sootzadan]
یه چن وقتی بود که روی خوش ندیده به خودش !![nadanestan][sootzadan]
با درایت خودم و پیشنهاد مدیریت این بخش [sootzadan]
دوباره قصد فعال کردن این قسمت هست !!
ما که نیت و کوشش رو انجام دادیم !! جوابش رو دیگری میدهد[shaad][sootzadan]
در همین راستا
از امروز به مدت 10 روز
بانو ستایش " احتمالا مدیر این بخش[nishkhand] چون نبودم و خبر ندارم دقیقا!"
setayesh shb (http://www.njavan.com/forum/member.php?265992-setayesh-shb)
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/statusiconblue/user-online.png
http://www.njavan.com/forum/images/onvan/044.gif دوست آشنا
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar265992_27.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?265992-setayesh-shb)
رشته تحصیلی بي سواد
نوشته ها 1,239
ارسال تشکر 9,207
دریافت تشکر: 7,758
قدرت امتیاز دهی 33884
Array
http://www.njavan.com/forum/images/medals/newseri/NjavanBronz.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=265992&tab=myawards#aw_issue452)
http://www.njavan.com/forum/images/images_mood/mood%20%2878%29.gif
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/misc/im_yahoo.gif
روی صندلی انتقاد نشسته
باشد که نقد های خود رو به ایشون وارد کنید[sootzadan][shaad]
[B]"درود بر باستان شناس"
تووت فرنگی
25th September 2014, 07:01 PM
درود بر شما[golrooz]تاپیک فاخرم[sootzadan]یه چن وقتی بود که روی خوش ندیده به خودش !![nadanestan][sootzadan]با درایت خودم و پیشنهاد مدیریت این بخش [sootzadan]دوباره قصد فعال کردن این قسمت هست !!ما که نیت و کوشش رو انجام دادیم !! جوابش رو دیگری میدهد[shaad][sootzadan]در همین راستااز امروز به مدت 10 روز بانو ستایش " احتمالا مدیر این بخش[nishkhand] چون نبودم و خبر ندارم دقیقا!"روی صندلی انتقاد نشستهباشد که نقد های خود رو به ایشون وارد کنید[sootzadan][shaad][B]"درود بر باستان شناس"شما انقدر انتقاد پذير هستيد و اصلا تعريف و تمجيد را قبول نداريد پس چرا پيام هاى شخصيتون بسته است؟ اصلا يعنى چى اين رفتارها و کارها؟؟؟
✿elnaz✿
25th September 2014, 07:54 PM
سلام ستایش خانوم گل
مرسی از دعوت
خانوم دانشجو نقدی ندارم
آها چرا یادم اومد[nishkhand]
زیاد عمرتو تو فضای مجازی نگذرون
zoh_reh
25th September 2014, 07:56 PM
سلام ستایش جون[golrooz]
ممنون از دعوت
شما هم مثل بقیه دوستان خوب هستین،
من واقعا انتقادی ندارم.[golrooz]
homeyra
25th September 2014, 08:01 PM
انتقاد من اینه که چرا برق واسه تحصیل؟این همه رشته مثلا مکانیک[nishkhand]
بچه خوبی هستی
انتقادی ندارم[golrooz]
Capitan Totti
25th September 2014, 08:07 PM
من کلا انتقادات بسیار زیادی دارم !![sootzadan]
برعکس دستانی که همش خوبی میبینن:|
اول بگو که چرا تو تاپیک برادر و خواهر مجازی ، آری ،خیر ، بشدت بهم حمله کردی !! :| [sootzadan]
Capitan Totti
25th September 2014, 08:08 PM
شما انقدر انتقاد پذير هستيد و اصلا تعريف و تمجيد را قبول نداريد پس چرا پيام هاى شخصيتون بسته است؟ اصلا يعنى چى اين رفتارها و کارها؟؟؟
ئه !!
ستایش بانو بستن پیام خصوصیشونو[sootzadan][nishkhand]
کار خوبی کردن[sootzadan]
Capitan Totti
25th September 2014, 08:10 PM
سلام ستایش جون[golrooz]
ممنون از دعوت
سلام ستایش خانوم گل
مرسی از دعوت
خانوم دانشجو نقدی ندارم
درین باب ، انتقاد اجباری است !![taajob3]
و از لفظ "باید " استفاده میشود !! و باید انتقاد کنید !![shaad]
علتش هم تمرین برای انتقاد از من است !! که دور بعد به حول و قوه ی الهی !! میشینم[sootzadan][sootzadan][taajob3]
✿elnaz✿
25th September 2014, 08:16 PM
علتش هم تمرین برای انتقاد از من است !! که دور بعد به حول و قوه ی الهی !! میشینم[sootzadan][sootzadan][taajob3]
برای شما به تمرین احتیاجی نیست
نقد باران خواهید شد :)
انتقاد کردم به ستایش خانوم دیگه
انقد تو فضای مجازی نباشه که مهتادو وابسته نشه :دی
zoh_reh
25th September 2014, 08:44 PM
ستایش جون شما نباید این انتقاد اجباری رو قبول میکردی![khabalood]
اینجا جای شما نیست اینجا باید پسرا مثلا جناب تیمسار بیان تا به حول و قوه الهی انتقاد بشن[esteghbal][tashvigh]
من باید از تیمسار انتقاد کنم به حول و قوه الهی !! [shaadi]
سه بار از این لفظ استفاده شد ، کافیه؟
Capitan Totti
25th September 2014, 09:15 PM
برای شما به تمرین احتیاجی نیست
نقد باران خواهید شد :)
روایت داریم از یکی از دوستان در همین تاپیک
شما که از بس خوبی نقدی بهتون وارد نیست
[sootzadan][shaad]
اینجا جای شما نیست اینجا باید پسرا مثلا جناب تیمسار بیان تا به حول و قوه الهی انتقاد بشن[esteghbal][tashvigh]
خیر کافی نیست !!
ضمنا به جد "پسران" فعال درینجا تعدادشون اندک است !!
و هرچه هست و نیست "مگر محدود" درینجا مورد نقد قرار گرفته اند !!
من سعی میکنم شما رم بزودی درینجا قرار داده !!
و بشدت مورد نقد قرار دهم !!
تا چه حد پسر ستیزی[bamazegi][sootzadan]
✿elnaz✿
25th September 2014, 09:24 PM
روایت داریم از یکی از دوستان در همین تاپیک
خب روایت من رو هم تو ذهنتون بولد شده در نظر داشته باشید :)
Capitan Totti
25th September 2014, 09:27 PM
خب روایت من رو هم تو ذهنتون بولد شده در نظر داشته باشید :)
این روایت "غیر مستنده" [taajob3][shaad][sootzadan]
ولی اون مستند بود[sootzadan][nadanestan]
✿elnaz✿
25th September 2014, 09:40 PM
این روایت "غیر مستنده" [taajob3][shaad][sootzadan]
ولی اون مستند بود[sootzadan][nadanestan]
اتفاقن این روایت با سند معتبره :دی
parnian 80
25th September 2014, 09:44 PM
سلااااااام ستایش عزیزم
ستایش[delkhoori]من از تو انتقادی دارم یعنی؟[nishkhand]
حافظتو تقویت کن[sootzadan]
setayesh shb
25th September 2014, 10:35 PM
شما انقدر انتقاد پذير هستيد و اصلا تعريف و تمجيد را قبول نداريد پس چرا پيام هاى شخصيتون بسته است؟ اصلا يعنى چى اين رفتارها و کارها؟؟؟
پیام های شخصی من بستست؟؟[tafakor]بازه ها[sootzadan]
البته حق دارید من گاهی میبندم ولی برای همیشه بسته نیست[nadanestan]
سلام ستایش خانوم گل
مرسی از دعوت
خانوم دانشجو نقدی ندارم
سلام الناز جان[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
چرا یکم انتقاد کن ادب بشم خب[sootzadan]
موافقم با نقدت کاملا[nishkhand]الان ترکم معلوم نیست؟؟[sootzadan]
سلام ستایش جون[golrooz]
ممنون از دعوت
سلام زهره جان
مرسی که اومدی[esteghbal]
به هر حال هر کسی یه ایرادی داره
نقدم کنید خوشحال میشم[movafaghiyat]
setayesh shb
25th September 2014, 10:39 PM
انتقاد من اینه که چرا برق واسه تحصیل؟این همه رشته مثلا مکانیک[nishkhand]
بچه خوبی هستی
انتقادی ندارم[golrooz]
[nishkhand]خخخخخ ببین قرار بود مثال نقض باشیم منو تو ها[sootzadan]برق به این خوبی[esteress][khande]
مرسی که اومدی بازم بیا[sootzadan][esteghbal]
من کلا انتقادات بسیار زیادی دارم !![sootzadan]
برعکس دستانی که همش خوبی میبینن:|
اول بگو که چرا تو تاپیک برادر و خواهر مجازی ، آری ،خیر ، بشدت بهم حمله کردی !! :| [sootzadan]
چه خوب که انتقاد دارید
اینجا بالاخره یه نفر انتقاد داشت[nishkhand]
حمله بود؟؟نمیدونم شاید چون رو برادر های مجازیم حساسم حمله کردم[nadidan]
setayesh shb
25th September 2014, 10:42 PM
اجباری که سبب خیر شدش[sootzadan]
اون که صد البته انشالله خود تیمسار میشینن رو صندلی انتقاد دوستان از خجالتشون در میان[sootzadan]
"مهدی"
25th September 2014, 10:44 PM
[nishkhand]خخخخخ ببین قرار بود مثال نقض باشیم منو تو ها[sootzadan]برق به این خوبی[esteress][khande]
مرسی که اومدی بازم بیا[sootzadan][esteghbal]
چه خوب که انتقاد دارید
اینجا بالاخره یه نفر انتقاد داشت[nishkhand]
حمله بود؟؟نمیدونم شاید چون رو برادر های مجازیم حساسم حمله کردم[nadidan]
یکی از خوش شانس ترین کاربران این انجمن هستی. چون انتقاد خاصی ندارم.
البته به خودم مشکوکم. تا حالا نشده انتقاد نداشته باشم.[nishkhand]
setayesh shb
25th September 2014, 10:54 PM
یکی از خوش شانس ترین کاربران این انجمن هستی. چون انتقاد خاصی ندارم.
البته به خودم مشکوکم. تا حالا نشده انتقاد نداشته باشم.[nishkhand]
چه بچه ی خوبیم انتقاد نداری[nishkhand]
یه ذره بیشتر فکر کن شاید داشتی حالا[sootzadan]
معمار حانیه
25th September 2014, 11:12 PM
ستایش گل. من انتقادی ندارم. ازت.. تو خودت گلی. وگل هم انتقاد نداره. فقط چرا پروفایلت بیشتر وقتا میبندی؟؟؟[tafakor]
Capitan Totti
25th September 2014, 11:26 PM
حس میکم زیادی احساساتی هستی :|[movafaghiyat]
setayesh shb
25th September 2014, 11:35 PM
سلااااااام ستایش عزیزم
ستایش[delkhoori]من از تو انتقادی دارم یعنی؟[nishkhand]
حافظتو تقویت کن[sootzadan]
[khande]پری جدا حافظم بده این پستو یادم رفت جواب بدم[khejalat]
سلام به روی ماهت[sootzadan]
پری[nishkhand]
حداقل انتقاد میکنی پیشنهادم بده بعدش[khande]من چطور حافظمو تقویت کنم؟؟[tafakor][nishkhand][nadidan]
✿elnaz✿
25th September 2014, 11:36 PM
سلام الناز جان[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
چرا یکم انتقاد کن ادب بشم خب[sootzadan]
موافقم با نقدت کاملا[nishkhand]الان ترکم معلوم نیست؟؟[sootzadan]
خیلی خوب پیش رفتی ولی سعی کن ادامه بدی[nishkhand]
setayesh shb
25th September 2014, 11:41 PM
ستایش گل. من انتقادی ندارم. ازت.. تو خودت گلی. وگل هم انتقاد نداره. فقط چرا پروفایلت بیشتر وقتا میبندی؟؟؟[tafakor]
سلام حانیه گلم[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
دلیلش همین انتقادی هست که تیمسار ازم دارن احساسی هستم متاسفانه[negaran]
قول میدم تمام سعیمو کنم کمتر ببندمش[nishkhand][sootzadan]
بازم بیا[khanderiz]
حس میکم زیادی احساساتی هستی :|[movafaghiyat]
بله کاملا درسته
خودمم مشکل دارم با این قضیه[negaran]
بار ها سعی کردم تو این مورد درست بشما ولی نمیشه[nadidan]همیشه احساسم بر عقلم غلبه میکنه[sootzadan]
خیلی خوب پیش رفتی ولی سعی کن ادامه بدی[nishkhand]
مرسی که امید میدی[nishkhand]
ادامه داره انشالله[sootzadan]
معمار حانیه
25th September 2014, 11:51 PM
[QUOTE=setayesh shb;608507]سلام حانیه گلم[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
دلیلش همین انتقادی هست که تیمسار ازم دارن احساسی هستم متاسفانه[negaran]
قول میدم تمام سعیمو کنم کمتر ببندمش[nishkhand][sootzadan]
بازم بیا[khanderiz]
میدونی ستایش جون/ خب بدبختی این منم مثل تو خیلی احساساتی هستم. وسریع اشکم در میاد
تووت فرنگی
25th September 2014, 11:56 PM
پیام های شخصی من بستست؟؟[tafakor]بازه ها[sootzadan]البته حق دارید من گاهی میبندم ولی برای همیشه بسته نیست[nadanestan]سلام بر مهربانوى عزيز، ستايش ... خوبيد؟ در اون پيام از تيمسار ارتشبد دادبين نقل قول کرده بودم و منظور ايشون بودن که پيام هاى خصوصيشون رو بسته بودند.. در مورد شما خب انتقاد زمانى مى شود که شناخت باشد ، آنقدر نمى شناسمتون اما خب از چند نوشته تون حس کردم زود ناراحت مى شيد و حرف سايرين کمى براتون مهمه ،البته شايد اينطور نباشه.. و اينکه کلا همه ى بانوان خوب هستند و به هيچ وجه نقدى برشون وارد نيست... سلامت باشيد.
م.محسن
26th September 2014, 12:00 AM
با سپاس از سركار خانم ستايش جهت دعوتي كه داشتند
ولي با اينكه تالار وسيعي رو در دست گرفتيد، با اين حال بسيار عالي عمل كرديد
در نتيجه جاي هيچ انتقادي باقي نمي مونه. دست خودم نيست ديگه !!!
setayesh shb
26th September 2014, 12:32 AM
میدونی ستایش جون/ خب بدبختی این منم مثل تو خیلی احساساتی هستم. وسریع اشکم در میاد
میدونم عزیزم
حساس بودن خیلی بده[negaran]
باید ترک کنیم[cheshmak][sootzadan]
سلام بر مهربانوى عزيز، ستايش ... خوبيد؟ در اون پيام از تيمسار ارتشبد دادبين نقل قول کرده بودم و منظور ايشون بودن که پيام هاى خصوصيشون رو بسته بودند.. در مورد شما خب انتقاد زمانى مى شود که شناخت باشد ، آنقدر نمى شناسمتون اما خب از چند نوشته تون حس کردم زود ناراحت مى شيد و حرف سايرين کمى براتون مهمه ،البته شايد اينطور نباشه.. و اينکه کلا همه ى بانوان خوب هستند و به هيچ وجه نقدى برشون وارد نيست... سلامت باشيد.
سلام
مرسی[golrooz]
شما خوب هستید؟؟
بله من کمی زود رنج هستم اینم برمیگرده به همون حساس بودنم[nadidan]
مرسی از حضورتون[esteghbal]
با سپاس از سركار خانم ستايش جهت دعوتي كه داشتند
ولي با اينكه تالار وسيعي رو در دست گرفتيد، با اين حال بسيار عالي عمل كرديد
در نتيجه جاي هيچ انتقادي باقي نمي مونه. دست خودم نيست ديگه !!!
سلام آقا محمد
مرسی که دعوت رو قبول کردید[golrooz]
ممنونم این نظر لطف شماست[khejalat]
انتقادی به ذهنتون رسید بیاید[sootzadan]
solinaz
26th September 2014, 12:41 AM
خب من اومدم[nishkhand]
احساساتی و حســـــــاس هستی فوق العاده،به انحرافات زود کشیده میشی[sootzadan]
نمیدونم،بعضی اوقات عاقلی،بعضی اوقاتم نادونی میکنی[nishkhand]
اوم،بی وفایی یا باوفا؟!!
ولی از قدیم گفتن رفیق باید پشت رفیقش باشه...[sootzadan]
ساده،کمی بچـــــــــــــــــه!(ولی از من بهتریا)[sootzadan]
دیگه چیزی جا ننداختم؟!حتما؟!
Capitan Totti
26th September 2014, 01:06 AM
زود رنجی ات بیشتر از حد معموله !!
parnian 80
26th September 2014, 10:00 AM
[khande]پری جدا حافظم بده این پستو یادم رفت جواب بدم[khejalat]
سلام به روی ماهت[sootzadan]
پری[nishkhand]
حداقل انتقاد میکنی پیشنهادم بده بعدش[khande]من چطور حافظمو تقویت کنم؟؟[tafakor][nishkhand][nadidan]
[khande]
بیا این دو تا شاید کمک کنن
http://www.rozanehonline.com/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86/13-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%86.html
http://www.shafaf.ir/fa/news/175137/%DB%B1%DB%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87
ولی امتحانشون میکنیا[delkhoori][nishkhand]
*Fatemeh98*
26th September 2014, 01:32 PM
سـتـایش خانوم گل!
دعوتتون نشون دهنده ی انتقاد پذیریه!
من هنوز ویزگی های شخصیتی تون رو ندیدم خانوم مهننس[nishkhand]!
عبدالله91
26th September 2014, 02:27 PM
انتقادی ندارم. البته دعوت نشده اومدیم اگه بیرونمون نکنین.
دختر خوبی هستین. تازه هم دانشجو شدین ان شاالله در این مسیر موفق و پیروز باشین و دستاوردهای علمی رو به وطنمون و بشریت به ارمغان بیارین.
------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از مدیران زحمت کش سایت.
ان شاالله همیشه پیروز و سربلند باشند
Capitan Totti
26th September 2014, 03:30 PM
[delkhoori]
[asabani]
اگه این قوم بد هستن چرا تحملشون میکنین؟
اینا هستن که نیش و کنایه رو به حساب نمیارن و عاشقانه به مملکت خود خدمت میکنن.
درود بر عبداله عزیز
البته من فکر کنم سوء تفاهم شد گرامی
منظور سلی ناز بمثابه شوخی های خودمانی بین خودشون و بانو ستایش است و لاغیر
بنده هم با قومیت غربی ، گاهی با دوستانم شوخی میکنم برای جذابیت و خنده و... هیچ ایرادی هم نمی بینم
setayesh shb
26th September 2014, 03:32 PM
خب من اومدم[nishkhand]
احساساتی و حســـــــاس هستی فوق العاده،به انحرافات زود کشیده میشی[sootzadan]
نمیدونم،بعضی اوقات عاقلی،بعضی اوقاتم ترک بازی در میاری[nishkhand]
اوم،بی وفایی یا باوفا؟!!
ولی از قدیم گفتن رفیق باید پشت رفیقش باشه...[sootzadan]
ساده،کمی بچـــــــــــــــــه!(ولی از من بهتریا)[sootzadan]
دیگه چیزی جا ننداختم؟!حتما؟!
خوش اومدی[nishkhand]
انحراف؟؟[sootzadan][tafakor]از چه لحاظ[nishkhand]
این احساسی بودنم خیلی توچشمه نه؟؟[khande]
وفا[sootzadan]اصلا چی هست؟؟تا حالا نشنیدم[nishkhand]
قربونت عزیزم[bamazegi]
البته فقط کمی بچم[nishkhand]
یکم بیشتر فکر کن.بازم هستا[sootzadan]
زود رنجی ات بیشتر از حد معموله !!
زود رنج هستم ولی بیش از حد؟ [tafakor]
[khande]
بیا این دو تا شاید کمک کنن
http://www.rozanehonline.com/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86/13-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%86.html
http://www.shafaf.ir/fa/news/175137/%DB%B1%DB%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87
ولی امتحانشون میکنیا[delkhoori][nishkhand]
هر وقت خوندمشون قول میدم امتحانشون کنم[khande]
setayesh shb
26th September 2014, 03:38 PM
سـتـایش خانوم گل!
دعوتتون نشون دهنده ی انتقاد پذیریه!
من هنوز ویزگی های شخصیتی تون رو ندیدم خانوم مهننس[nishkhand]!
سلام عزیز[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
امیدوارم همینطور باشه[khejalat]
میترسم ویژگی های شخصیمو ببینی فرار کنی خب[sootzadan]
انتقادی ندارم. البته دعوت نشده اومدیم اگه بیرونمون نکنین.
دختر خوبی هستین. تازه هم دانشجو شدین ان شاالله در این مسیر موفق و پیروز باشین و دستاوردهای علمی رو به وطنمون و بشریت به ارمغان بیارین.
[delkhoori]
[asabani]
اگه این قوم بد هستن چرا تحملشون میکنین؟
اینا هستن که نیش و کنایه رو به حساب نمیارن و عاشقانه به مملکت خود خدمت میکنن.
سلام جناب
مرسی که تشریف آوردید
این چه حرفیه
من خیلی از دوستان رو دعوت نکردم چون فرصتشو نداشتم
همینجا میگم هر کدوم از دوستان که تمایل دارن شرکت کنند خوشحال میشم[golrooz]
ممنون نظر لطف شماست
از دعای خیرتون هم سپاسگذارم[golrooz]
اما این مطلبی که سلیناز گفت
راستش این بین منو سلیناز هستش
من خودم اصالتا ترک هستم
مشکلی تو این قضیه نمیبینم[cheshmak]
البته من فکر کنم سوء تفاهم شد گرامی
منظور سلی ناز بمثابه شوخی های خودمانی بین خودشون و بانو ستایش است و لاغیر
بنده هم با قومیت غربی ، گاهی با دوستانم شوخی میکنم برای جذابیت و خنده و... هیچ ایرادی هم نمی بینم
خیلی ممنونم
بله دقیقا همینطوره بین خودمونه[sootzadan]
منم ایرادی نمیبینم[nadanestan]
عبدالله91
26th September 2014, 04:22 PM
مشکلی تو این قضیه نمیبینم
بله دقیقا همینطوره بین خودمونه
منم ایرادی نمیبینم
میبخشین مگه قوم و ریشه هر فردی بازیچه هست که ایرادی نداشته باشه؟
از بیخ و بن ایراد داره.به قومیت و نژاد یه عده توهین بشه بعد گفته بشه ایرادی نداره و ایرادی نمیبینم؟
این بحث چند ماه پیش در یکی از تاپیک ها بین ما اتفاق افتاد ما خیلی چیزارو توضیح دادیم و جدی گرفتیم و آخرش عذرخواهی شد و ما گفتیم یه حرفی زده شد عب نداره تموم شد اما باز انگار توهین همچنان ادامه دارد.
بنده به قوم فارس زبان اگه برخی حرفهای حق رو بگم آتیش به پا میکنن چه برسه به تمسخر و توهین.
نژاد بنده بازیچه نیس. بازیچه دیگری برای بازی پیدا کنین.
نژاد و قومیت بنده بین هیچ فردی نمیتونه باشه چون مربوط به اصل و نسب بنده و امثال بنده هست.
افراد بیسواد به کنار اما از افراد تحصیل کرده و دارای منطق حرفای اینچنینی زدن واقعا قابل بخشش نیست.
یه کم به خودتون بیایین.چرا همش از تمسخر و اینا حرف میزنین.نژاد و قومیت ها ابزار خنده نیستن.
مگه اینکه غیرت رو از دست بدیم که ساکت بشیم. همش بخاطر مملکت و اتحاد هست که حرفی نزده ایم.[delkhoori]
[delkhoori]
کاری نکنین که گروه هایی مثه پان ترکیسم خودشونو و حرکاتشو.ن رو حق بدونن و شماها عامل باشین.
از فعالیتهایشان خبر ندارین و بیخبرین دامن به این چیزا نزنین. خسته شدیم از بس گفتیم.
setayesh shb
26th September 2014, 07:09 PM
از بیخ و بن ایراد داره.به قومیت و نژاد یه عده توهین بشه بعد گفته بشه ایرادی نداره و ایرادی نمیبینم؟
این بحث چند ماه پیش در یکی از تاپیک ها بین ما اتفاق افتاد ما خیلی چیزارو توضیح دادیم و جدی گرفتیم و آخرش عذرخواهی شد و ما گفتیم یه حرفی زده شد عب نداره تموم شد اما باز انگار توهین همچنان ادامه دارد.
بنده به قوم فارس زبان اگه برخی حرفهای حق رو بگم آتیش به پا میکنن چه برسه به تمسخر و توهین.
نژاد و قومیت بنده بین هیچ فردی نمیتونه باشه چون مربوط به اصل و نسب بنده و امثال بنده هست.
افراد بیسواد به کنار اما از افراد تحصیل کرده و دارای منطق حرفای اینچنینی زدن واقعا قابل بخشش نیست.
یه کم به خودتون بیایین.چرا همش از تمسخر و اینا حرف میزنین.نژاد و قومیت ها ابزار خنده نیستن.
مگه اینکه غیرت رو از دست بدیم که ساکت بشیم. همش بخاطر مملکت و اتحاد هست که حرفی نزده ایم.[delkhoori]
[delkhoori]
کاری نکنین که گروه هایی مثه پان ترکیسم خودشونو و حرکاتشو.ن رو حق بدونن و شماها عامل باشین.
از فعالیتهایشان خبر ندارین و بیخبرین دامن به این چیزا نزنین. خسته شدیم از بس گفتیم.
ببخشید من با قوم و ریشه ی اقوام و نژاد ها چیکار دارم[taajob]
اگر گاهی حرفی هم زده میشه در مورد رفتار اقوامه نه ریشه ی تاریخی و توهین به قوم ها[golrooz]
غیرت خوبه ولی در حد تعادلش[cheshmak]نه این که تعصب بیجا به خرج بدیم
شما یه چیز خیلی ساده رو دارید بزرگش میکنید
اگر این بحث قراره ادامه پیدا کنه بهتره تاپیک جداگانه ای زده بشه[golrooz]
Capitan Totti
26th September 2014, 07:14 PM
[delkhoori]
ببینید !!
قوم داریم تا قوم
اگر یک خارجی به ایرانیت من توهین کنه ، بسیار دردناکه
اما، اما باید بگم که وقتی شمای "آذری" ایرانی هستی
و من "کرد و لر" ایرانی هستم
پس دلیلی بر تعصب های بی جا نیست
من همیشه با دوستان ترکم، شوخی کردم، میکنم و خواهم نمود
آنان نیز همیشه با من کرد+لر ، شوخی کردند، میکنند و خواهند کرد !!
شوخی کجا و توهین کجا :|
در باب فارس بودن و این مسائل
به شخصه با اینکه قومیتم لک ـلر+کرد است ،
همیشه خود را فارس دانسته ، میدانم !! و خواهم دانست
یه فروم قدیمی که اکنون بسته شده، همیشه درین باب بحث میکرد
من همیشه معتقد بودم پان ترکیسم در حدی نیست که بخواد آذربادگان رو از ایران جدا کنه !!
چرا ؟! چون جعلی است و لاغیر
ایران من رو اسکندر با اون ابهت نتونست نابود کنه ، یه عده پان ترک که دیگه...
حالام پیشنهاد میکنم انتقاد بکنید !![sootzadan]
Capitan Totti
26th September 2014, 07:17 PM
[golrooz]
خب آبجی بگو بینم آماده ای بشدت ازت انتقاد کنم؟[shademani2][nishkhand]
setayesh shb
26th September 2014, 07:18 PM
خب آبجی بگو بینم آماده ای بشدت ازت انتقاد کنم؟[shademani2][nishkhand]
من همیشه آماده ام[nishkhand]
Capitan Totti
26th September 2014, 07:19 PM
من همیشه آماده ام[nishkhand]
اول بگو بینم چرا از غرب تهران باید بیای شمال شرق برا تحصیل :|
یه فکریم به حال جیب پدر بکن !![shaad][bamazegi]
setayesh shb
26th September 2014, 07:23 PM
اول بگو بینم چرا از غرب تهران باید بیای شمال شرق برا تحصیل :|
یه فکریم به حال جیب پدر بکن !![shaad][bamazegi]
دو تا علت داره
یکی اینکه طبق پرس و جویی که کردم دانشگاه غرب دانشگاه چندان خوبی نیست
البته من واحد شمال نمیخواستم من علوم تحقیقات میخواستم ولی نشدش
یعنی راستشو بخواید من اصلا قرار نبود که انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد رو انجام بدم و با خودم کنار اومده بودم که یک سال دیگه بخونم ولی همین پدری که شما به فکر جیبشید[nishkhand]خودش بدون اطلاع من انتخاب رشته کرد[sootzadan]علوم تحقیقات نزده[negaran]
منم سعی میکنم به فکرش باشم مثل شما[nishkhand] کمتر خرج کنم[sootzadan]
*FATIMA*
26th September 2014, 09:22 PM
س ل ا م ستایشی [nishkhand]
اومدددددددددددددددددددددم که انتقاد کنم [sootzadan]
خب حساس بودنت رو که بچه ها گفتن [cheshmak]
بریم سراغ بقیه :
زیادی مهربونی ، البته مهربونی خوبه هاااااااااااااااااااااااا ااا ولی مال شما زیادییییییییییییییییییه ! در هر چیزی زیاده روی باعث ضربه خوردن میشه [nishkhand]
اینقدر همش تو خونه نباش ( دوست ناباب به من میگن ، شک نکن ) [khanderiz] ولی جدی گفتمااااااااااااااااااا ! بیشتر تو اجتماع باش !
اینقدر قرارا رو نپیچون [delkhoori]
دانشجو شدی خانومی ! از دانشجو بودنت نهایت استفاده رو ببر ! نیای پس فردا بگی بهم بد میگذره هااااااااااااااااا ! استاده بهرحال هرجور نمره دادن ازش محال نیست [bihosele]
یه خورده بیشتر به خودت اعتماد به نفس داشته باش [movafaghiyat]
همین دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! البته ببشخیدااااااااااااااااااا اااا [nadidan]
ولی من خیلی خیلی خیلی دوست دارم ! [golrooz] شما عشق منی [golrooz]
مدیر تالار سایر موضوعات
26th September 2014, 09:23 PM
سلام
خسته نباشید
پست های نا مربوط حذف شدند
لطفا در ارتباط با تاپیک بحث کنید
اما در مورد پستی که گزارش شده بود:
اگر توهینی در اون پست بوده به شخص بنده بوده و من لزومی نمیبینم حذف بشه
موفق باشید[golrooz]
setayesh shb
26th September 2014, 09:33 PM
س ل ا م ستایشی [nishkhand]
اومدددددددددددددددددددددم که انتقاد کنم [sootzadan]
خب حساس بودنت رو که بچه ها گفتن [cheshmak]
بریم سراغ بقیه :
زیادی مهربونی ، البته مهربونی خوبه هاااااااااااااااااااااااا ااا ولی مال شما زیادییییییییییییییییییه ! در هر چیزی زیاده روی باعث ضربه خوردن میشه [nishkhand]
اینقدر همش تو خونه نباش ( دوست ناباب به من میگن ، شک نکن ) [khanderiz] ولی جدی گفتمااااااااااااااااااا ! بیشتر تو اجتماع باش !
اینقدر قرارا رو نپیچون [delkhoori]
دانشجو شدی خانومی ! از دانشجو بودنت نهایت استفاده رو ببر ! نیای پس فردا بگی بهم بد میگذره هااااااااااااااااا ! استاده بهرحال هرجور نمره دادن ازش محال نیست [bihosele]
یه خورده بیشتر به خودت اعتماد به نفس داشته باش [movafaghiyat]
همین دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! البته ببشخیدااااااااااااااااااا اااا [nadidan]
ولی من خیلی خیلی خیلی دوست دارم ! [golrooz] شما عشق منی [golrooz]
ســــــــــــلوم فاطیمای من[esteghbal]
مرسی که اومدی[sootzadan]
این حساس بودنه خیلی تو چشمه من اینو درستش میکنم[nishkhand]
مهربون[taajob] ضربه که زیاد میخورم ولی فکر نمیکردم از مهربونی باشه[tafakor][nishkhand]
اتفاقا حرفت به جاست کاملا[nishkhand]دوست خوب به تو میگن[sootzadan]جدیدا بیرون رفتنام زیاد شده[sootzadan]
قرار[nadidan]همچین چیزی یادم نمیاد[sootzadan]ولی جدا از شوخی این دفعه اگه مشکلی پیش نیاد میام.اونبار مهمون داشتیم[sootzadan]
اعتماد به نفسو (فراتر از سقف[khande])باید از سعید یاد بگیرم نه؟؟[nishkhand]ولی راست میگی اصلا به خودم مطمئن نیستم[negaran]
چرا ببخشم!!انقدره خوشحال شدم اومدی[shaad]تازه منتظرم بازم بیای[nishkhand]نکاتت ریز بود به دلم نشست[sootzadan]
مرسییییییییییییییی عزیزم[alaghemand]فدا مدا[boosidan]
عبدالله91
26th September 2014, 10:47 PM
سلام
خسته نباشید
پست های نا مربوط حذف شدند
لطفا در ارتباط با تاپیک بحث کنید
اما در مورد پستی که گزارش شده بود:
اگر توهینی در اون پست بوده به شخص بنده بوده و من لزومی نمیبینم حذف بشه
موفق باشید[golrooz]
میبخشین تاپیکی پیدا نکردم که این سوال رو از مدیران ارشد بپرسم چون جواب هم برای کاربران محترم و هم برای مدیران مهم خواهد بود:
وقتی مطلب و گزارشی مخفی هست ایا مدیر میتواند چنین پستی ارسال بکند؟
ممنون از جوابگویی مدیران ارشد
اگه این سوال به تاپیک خاصی مربوط میشه از اینکه زحمت انتقال رو میکشین سپاسگزاریم
S.A.H.A.N.D
26th September 2014, 11:28 PM
ســـلام [golrooz]
چرا کتابی میحرفی چرا ؟ ([bihosele])
setayesh shb
27th September 2014, 12:00 AM
ســـلام [golrooz]
چرا کتابی میحرفی چرا ؟ ([bihosele])
ســــلام
eeee
قرار بود دیگه حرف نزنم کتابی ها[negaran]
این برمیگرده به همون دیر هم کلام شدنه[sootzadan]باز شدن یخ آدم[nishkhand]
Capitan Totti
27th September 2014, 12:10 AM
چرا تو تاپیک های فاخر من کم فعالیت میکنی؟![movafaghiyat]
setayesh shb
27th September 2014, 12:52 AM
چرا تو تاپیک های فاخر من کم فعالیت میکنی؟![movafaghiyat]
من خیلی کم تو تاپیکا شرکت میکنم
میشه مثال بزنی کدوم تاپیک ها[nadidan]چون من میزان مطالعم تو سایت اومده پایین فقط در حد سر زدن هستش[sootzadan]
saamaaneh
27th September 2014, 01:05 AM
با سلام[nishkhand]
انتقاد اولم به تیمسار برمیگرده[sootzadan] اصلا چه دلیلی داره یک فرد متولد بهمن اونم 7 بهمن رو بر صندلی انتقاد بنشونی؟؟؟[sootzadan]
ستایش هیچ انتقادی بهش وارد نیست؛ اینکه دوستان میگن خیلی مهربونه و حساس؛ این رو جزو انتقاد نذارید؛ ستایش به رفتاری معتقده که درسته؛ حالا این وسط کسی قدر این خوبی رو نمیدونه؛ مشکل از اونه؛ نه آجیم؛ داخل پرانتز بگم تا جایی که سواستفاده نشه موافقم با رفتار اجیم[esteghbal]
اینا که میگم انتقاد نیست؛ بیشتر سواله!
اول اینکه وقتی اسم به این قشنگی داری؛ چرا ستایش؟؟ اون آخرش یعنی چی اجی؟[nadanestan]
دوم هم اینکه وقتی دانشجوی دانشگاه فاخــــــر تهران شمالی[nishkhand] اون بی سواد یعنی چی؟؟[nishkhand]
فعلا همین سوالا شبی به ذهنم رسید؛ تا درودی دیگر؛ بدرود[nishkhand]
setayesh shb
27th September 2014, 01:33 AM
با سلام[nishkhand]
انتقاد اولم به تیمسار برمیگرده[sootzadan] اصلا چه دلیلی داره یک فرد متولد بهمن اونم 7 بهمن رو بر صندلی انتقاد بنشونی؟؟؟[sootzadan]
ستایش هیچ انتقادی بهش وارد نیست؛ اینکه دوستان میگن خیلی مهربونه و حساس؛ این رو جزو انتقاد نذارید؛ ستایش به رفتاری معتقده که درسته؛ حالا این وسط کسی قدر این خوبی رو نمیدونه؛ مشکل از اونه؛ نه آجیم؛ داخل پرانتز بگم تا جایی که سواستفاده نشه موافقم با رفتار اجیم[esteghbal]
اینا که میگم انتقاد نیست؛ بیشتر سواله!
اول اینکه وقتی اسم به این قشنگی داری؛ چرا ستایش؟؟ اون آخرش یعنی چی اجی؟[nadanestan]
دوم هم اینکه وقتی دانشجوی دانشگاه فاخــــــر تهران شمالی[nishkhand] اون بی سواد یعنی چی؟؟[nishkhand]
فعلا همین سوالا شبی به ذهنم رسید؛ تا درودی دیگر؛ بدرود[nishkhand]
به به آجی سمانه خودمان[esteghbal]
کلا بهمنیا ماهن مخصوصا که 7 بهمن هم باشن[nishkhand]
این مهربونیه برام سوال شدشا جدا.آخه میگید مهربون یه جوری میشم[negaran]مهربون نیستم[nadidan]فقط دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه[shaad]مرســــی عزیزم[esteghbal]
اوووووم میدونی یکم سخت شدش داستان بگم برات خسته نمیشی؟؟[sootzadan]میدونم نمیشی[nishkhand]
جواب سوال اولت:من تقریبا از اول دبیرستان نت اومدنم زیاد شد یه قانونی برای خودم گزاشته بودم که کسی اسم واقعیمو تو فضای مجازی ندونه اسم ستایش رو هم خیلی اتفاقی گزاشتم روی نام کاربریم قرار نبود اینجا پاگیر بشم[nishkhand]ولی شدم دیگه[sootzadan]بس که دوستام ماهن[esteghbal]بعدشم چند بار سعی کردم تغییرش بدم به همون عطیه ولی این نام کاربری وجود داشته منم دیگه خیلی پیگیرش نشدم
اماااااا اون آخرش[nishkhand]مخفف یک جمله هستش[sootzadan](اگه یادتون باشه من طی این یک سال اخیر خیلی داداش سعید رو حرص دادم[khejalat])مخفف سعید(s) حرص(h) بده(b)[sootzadan]
جواب سوال دومت:
این جوابابی کنکور که اومدش[nishkhand]یادت باشه بسته بودم پروفایلمم اصلا زده بودم به سیم آخر اینم اون موقع نوشتم بی سواد هنوز درستش نکردم[nishkhand]ولی قول میدم پام به دانشگاه برسه درستش کنم[sootzadan]
بازم بیا خوشحالم کن[nishkhand]سوالاتو دوست داشتم[sootzadan]
یه خواهش کوچولو هم داشتم[taane][sootzadan]پروفایلتو باز کن بی زحمت[negaran]
optici
27th September 2014, 02:04 AM
ممنون از دعوتت عزیزم
شما فوق العاده مهربونی اما...
یکم زیادی مسائل رو جدی و سخت میگیری فکرتو آزادتر کن ایجوری راحتر زندگی میکنی[labkhand]
سونای
27th September 2014, 10:28 AM
سلام ستایشی
مگه میشه دختر به مادرش انتقاد داشته باشه؟[sootzadan]
فقط ستایشی یه مورد ..
کمی زودرنجی...و این میتونه خیلی اذیتت کنه...[negaran]
البته اکثر دخترا همینطورن...مث دخترت...[sootzadan][negaran]
[golrooz]
masoume.a.92
27th September 2014, 11:53 AM
سلام مرسی از دعوتت ستایش جان... [golrooz]
بی حرف اضافه میرم سر انتقاد چون از تعریف و تمجید جاهای دیگه نظیر داخل پروفایل زیاد اتسفاده میشه! [nishkhand]
خب حساس و زودزنج که خیلی از دخترا هستن مثل خودم ولی خب سعی کنیم کمش کنیم.
1-بصیرتتو در ارتباطات فضای مجازی بیشتر کن. (ببین این جملم یک دنیا حرف داشتااااا [sootzadan] ) ینی بیشتر بشناس و سخت تر اعتماد کن... همینطور در فضای حقیقی!
یک پیشنهاد هم برای این موضوع بهت میدم. در ازتباط با دوستای صمیمی مثل سلی ناز نه ولی در ارتباط با بقیه ... از این فرمول استفاده کن خیلی به نفعته... "با همه مثل آتیش رفتار کن"
ینی نه انقد دور شو که سردت بشه از دوری و نه انقد نزدیک شو که بتونن بسوزوننت.... در غیر این صورت آسیب میبینی
اونوقت شما الان دوتا راه داری:
یکی اینکه این فرمولو استفاده کنی تا کمتر آسیب ببینی یکی اینکه استفادش نکنی و انقد آسیب ببینی تا خودت درست شی! [nishkhand][nadidan]
2- از احساسات و مهربانی ات و اینکه میگی دوست نداری دیگران ناراحت شن کم کن.
به همه لازم نیس مهربونی کنی. چون لیاقت ندارن [cheshmak] گاهی اوقاتم لازمه بعضیا رو که موجب ناراحتیت میشن ناراحت کنی وگرنه دوباره از خودشون ضربه میخوری...
این حرفا رو بخصوص توی دانشگاه که میتونه تمرین خوبی از شرکت در جامعه بدون کمک دیگران باشه استفاده کن وگرنه مطمئن باش ضربه میخوری... جامعه ما گرگ زیاد داره با دوز های مختلف...
بعضیا خیلی گرگن بعضیا کم و متوسط! [nishkhand]
حالا نه اینکه چون میگم خودم صددرصد درست عمل کنمااا ولی سعی میکنم به این موضوعات پایبند باشم. شمام اگه خواستی [sootzadan] سعی کن پابند باشی.
مجدد زیاد حرف زدم. عذر [khejalat]
[golrooz][golrooz][golrooz]
setayesh shb
27th September 2014, 12:44 PM
ممنون از دعوتت عزیزم
شما فوق العاده مهربونی اما...
یکم زیادی مسائل رو جدی و سخت میگیری فکرتو آزادتر کن ایجوری راحتر زندگی میکنی[labkhand]
سلام عزیزم[esteghbal]
مرسی که اومدی
به خاطر این سخت گیری هام خیلی حرص میخورم[sootzadan]
سلام ستایشی
مگه میشه دختر به مادرش انتقاد داشته باشه؟[sootzadan]
فقط ستایشی یه مورد ..
کمی زودرنجی...و این میتونه خیلی اذیتت کنه...[negaran]
البته اکثر دخترا همینطورن...مث دخترت...[sootzadan][negaran]
[golrooz]
سلام مونا گلی[esteghbal]
چرا نشه[bamazegi]
قبول دارم رو ی سری مسائل که نباید حساسیت نشون میدم و این خوب نیست[negaran]
setayesh shb
27th September 2014, 08:02 PM
سلام مرسی از دعوتت ستایش جان... [golrooz]
بی حرف اضافه میرم سر انتقاد چون از تعریف و تمجید جاهای دیگه نظیر داخل پروفایل زیاد اتسفاده میشه! [nishkhand]
خب حساس و زودزنج که خیلی از دخترا هستن مثل خودم ولی خب سعی کنیم کمش کنیم.
1-بصیرتتو در ارتباطات فضای مجازی بیشتر کن. (ببین این جملم یک دنیا حرف داشتااااا [sootzadan] ) ینی بیشتر بشناس و سخت تر اعتماد کن... همینطور در فضای حقیقی!
یک پیشنهاد هم برای این موضوع بهت میدم. در ازتباط با دوستای صمیمی مثل سلی ناز نه ولی در ارتباط با بقیه ... از این فرمول استفاده کن خیلی به نفعته... "با همه مثل آتیش رفتار کن"
ینی نه انقد دور شو که سردت بشه از دوری و نه انقد نزدیک شو که بتونن بسوزوننت.... در غیر این صورت آسیب میبینی
اونوقت شما الان دوتا راه داری:
یکی اینکه این فرمولو استفاده کنی تا کمتر آسیب ببینی یکی اینکه استفادش نکنی و انقد آسیب ببینی تا خودت درست شی! [nishkhand][nadidan]
2- از احساسات و مهربانی ات و اینکه میگی دوست نداری دیگران ناراحت شن کم کن.
به همه لازم نیس مهربونی کنی. چون لیاقت ندارن [cheshmak] گاهی اوقاتم لازمه بعضیا رو که موجب ناراحتیت میشن ناراحت کنی وگرنه دوباره از خودشون ضربه میخوری...
این حرفا رو بخصوص توی دانشگاه که میتونه تمرین خوبی از شرکت در جامعه بدون کمک دیگران باشه استفاده کن وگرنه مطمئن باش ضربه میخوری... جامعه ما گرگ زیاد داره با دوز های مختلف...
بعضیا خیلی گرگن بعضیا کم و متوسط! [nishkhand]
حالا نه اینکه چون میگم خودم صددرصد درست عمل کنمااا ولی سعی میکنم به این موضوعات پایبند باشم. شمام اگه خواستی [sootzadan] سعی کن پابند باشی.
مجدد زیاد حرف زدم. عذر [khejalat]
[golrooz][golrooz][golrooz]
سلام معصومه جان[esteghbal]
ببخشید یکم دیر شد جواب[khejalat]
باوشه[sootzadan]
ذر رابطه با مورد اولی که گفتی...
عزیزم این فرمولتو باید زود تر میدادی بهم[nishkhand]تو این یه سال اخیر راه دوم انقدر برام تکرار شده سرم به سنگ خورده[nishkhand]ولی نمیدونم درست شدم یا نه[tafakor][nishkhand]باید دید چقدر آسیب دیدم تو این مدت تا میزان درست شدنم مشخص بشه[sootzadan]
در رابطه با مورد دومی که گفتی...
سر وقتش که بشه حال طرفم ممکنه جا بیارما[sootzadan]تا یه حدی سکوت میکنم در مقابل بد رفتار کردن دیگران...من تند تند عصبی میشم ولی نشون نمیدم عصبانیتمو ولی جایی که این عصبانیته یهو منفجر بشه خیلی بد منفجر میشه[sootzadan]اینم فکر کنم یکی از معایبم باشه که کسی بهش اشاره نکرد[sootzadan]
درسته هر کسی لیاقت نداره ولی آدم تا دستش بیاد کیا لیاقت مهربونی دارن پیر شده[nishkhand]باید همون فرموله که دادی رو در پیش بگیرم[sootzadan]
مرسی که وقت گزاشتی عزیزم
بی نهایت ممنونم[esteghbal]
vahid5835
4th October 2014, 03:45 AM
چرا استقلالی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه استقلال هم تیمه ؟
والاااااا؟
این اولین انتقاد بود .
vahid5835
4th October 2014, 03:47 AM
http://uc-njavan.ir/images/wbe95xbd6vnwp13io4ul.jpg
kamel.gholami
4th October 2014, 11:35 AM
سلام
چونکه استقلالی هستی هیچ انتقادی ازت ندارم[nishkhand]
فقط یه چیزی : چرا منو دعوت نکردی ؟! [sootzadan]
setayesh shb
4th October 2014, 02:30 PM
http://uc-njavan.ir/images/wbe95xbd6vnwp13io4ul.jpg
این چه ناااااااااااااااااااازه[nishkhand]
چرا استقلالی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه استقلال هم تیمه ؟
والاااااا؟
این اولین انتقاد بود .
شماچرا پرسپولیسی هستی؟؟
پرسپولیسم شد تیم؟؟
والا[sootzadan][nishkhand]
من استقلالی بودم هستم و خواهم بود جزو افتخاراتمه[sootzadan]
منتظر انتقادات بعدی هستم[shaad]
setayesh shb
4th October 2014, 02:34 PM
سلام
چونکه استقلالی هستی هیچ انتقادی ازت ندارم[nishkhand]
فقط یه چیزی : چرا منو دعوت نکردی ؟! [sootzadan]
سلام
EEEE
شما هم استقلالی هستی؟؟آقا وحید بفرما کلا هر جا را نگاه میکنه آدم استقلالی میبینه[nishkhand]
من شرمندم جدا کلا جمع ببندید فکر کنم برای 10 نفر لینک گزاشتم چون فرصتشو نداشتم[nadidan]
همون ابتدا هم که انتقادم شروع شد خواستم که همه شرکت کنند چون نرسیدم لینک بزارم
بازم ببخشید
Sh@bgard
4th October 2014, 06:29 PM
سلام اینجا چجوریه؟[soal]
ll
12th October 2014, 04:25 PM
اقا منم میخوام باشم اولا....................[nishkhand]... بهدشم اولین انتقادم اینکه واقعا در یک سایت ایرانی اسلامی این حرکات زشته [taane]این چ اواتاریه...مورد داره...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]چلا لوسری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[khande][khande][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]؟از اواتار من یاد بگیرید ک هیچ موردی نداره...........[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
setayesh shb
12th October 2014, 09:51 PM
اقا منم میخوام باشم اولا....................[nishkhand]... بهدشم اولین انتقادم اینکه واقعا در یک سایت ایرانی اسلامی این حرکات زشته [taane]این چ اواتاریه...مورد داره...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]چلا لوسری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[khande][khande][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]؟از اواتار من یاد بگیرید ک هیچ موردی نداره...........[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
آواتارم به این خمشلی[sootzadan]بده آواتار خوب میازم روحیتون شاد میشه؟؟[khande]
ll
12th October 2014, 09:56 PM
آواتارم به این خمشلی[sootzadan]بده آواتار خوب میازم روحیتون شاد میشه؟؟[khande]
خو من ک نگفتم زشته میگم چلا لوسری نداره موهاش بیرونه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخ[nishkhand][sootzadan]
setayesh shb
12th October 2014, 10:03 PM
خو من ک نگفتم زشته میگم چلا لوسری نداره موهاش بیرونه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخ[nishkhand][sootzadan]
حتما اون موقع دم دستش نبوده روسری[nishkhand]
دفعه ی بعد بهش تذکر میدم[khande]
medesa
17th October 2014, 10:51 PM
مگه پرسپولیس تیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
Capitan Totti
8th January 2015, 04:20 PM
مگه پرسپولیس تیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ ن پ؛ اسایشگاه سالمندان ! استقلال با بازیکنانی 90ساله ! تیمه !
مافیای قلعه نویی رم اضافه کنید !
__________________________________________________ _____
دوستان گرامی ؛ هرکس که داوطلبه و یا داوطلب بوده
که من آلزایمر گرفتم ! و یادم نیست
عنوان کنه! که جس تار رو دوباره از گرد و خاک! عاری کنیم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.