PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر جباری سوار بر یک موتور غیرمجاز (عکس)

آسد مرتضي
13th September 2013, 11:02 PM
http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_singlepic/public/content/images/story/92-06/22/ShowImage%20%281%29.jpg?itok=3rTa7FXO (http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/92-06/22/ShowImage%20(1).jpg)

mamadshumakher
13th September 2013, 11:09 PM
http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_singlepic/public/content/images/story/92-06/22/ShowImage%20%281%29.jpg?itok=3rTa7FXO (http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/92-06/22/ShowImage%20(1).jpg)

سلام سید .خوبی کم پیدا؟

اقا یه سوال؟منظور از این خبر چیه؟جباری ؟موتور؟غیر مجاز؟تخلف؟

آسد مرتضي
13th September 2013, 11:13 PM
سلام سید .خوبی کم پیدا؟

اقا یه سوال؟منظور از این خبر چیه؟جباری ؟موتور؟غیر مجاز؟تخلف؟

سلام بر راننده خفن سایت ![fardemohem]
من کم پیدا نیستم شما سراغی از من نمیگیری ... بلاخره دیگه ![bamazegi]
منظور خاصی که نداره ... یه عکس هست که میگه جباری سوار یک موتور غیرمجاز ( غیرقابل سوار شدن!) شده !!
البته چیزی گفته نشده که موتور رو رونده یا نه !!! شاید فقط خواسته استیل بیاد و پز بده [nishkhand]

mamadshumakher
13th September 2013, 11:17 PM
سلام بر راننده خفن سایت ![fardemohem]
من کم پیدا نیستم شما سراغی از من نمیگیری ... بلاخره دیگه ![bamazegi]
منظور خاصی که نداره ... یه عکس هست که میگه جباری سوار یک موتور غیرمجاز ( غیرقابل سوار شدن!) شده !!
البته چیزی گفته نشده که موتور رو رونده یا نه !!! شاید فقط خواسته استیل بیاد و پز بده [nishkhand]

خب الان من یه سوال دارم[nishkhand] شما فرض کن الان جباری هستی و این خبر رو تو این سایت خوندی.کلا چی میگی؟[nishkhand]

اخه به نظر میاد اونجایی که عکس گرفته شده تهران نیست.پس اون موتور غیر مجاز نیست.و اینکه من قبلا هم خونده بودم جایی که جباری میخواد توی رشته موتور سواری هم فعالیت کنه.علاقه داره.تواناییشم داره.

آسد مرتضي
13th September 2013, 11:21 PM
خب الان من یه سوال دارم[nishkhand] شما فرض کن الان جباری هستی و این خبر رو تو این سایت خوندی.کلا چی میگی؟[nishkhand]

اخه به نظر میاد اونجایی که عکس گرفته شده تهران نیست.پس اون موتور غیر مجاز نیست.و اینکه من قبلا هم خونده بودم جایی که جباری میخواد توی رشته موتور سواری هم فعالیت کنه.علاقه داره.تواناییشم داره.

اگه من جباری بودم که اصن به این اخبار توجه نمیکردم !![nishkhand]
آره ... منم یه همچین فکرهایی کردم... زیاد شبیه ایران نیست ولی شایدم ایران باشه (آخه سطل آشغال و نوع رنگ جدول و ....)
حالا اگه میخواد تو این رشته فعالیت کنه فکر کنم پیست بهترین جا برای این کار باشه نه؟[nishkhand]
البته خبر هم چیز زیاد نامربوطی نگفته ها !! نگفته که جباری خلافی کرده ... فقط گفته سوار یه موتور غیر مجاز شده

mamadshumakher
14th September 2013, 12:12 AM
اگه من جباری بودم که اصن به این اخبار توجه نمیکردم !![nishkhand]
آره ... منم یه همچین فکرهایی کردم... زیاد شبیه ایران نیست ولی شایدم ایران باشه (آخه سطل آشغال و نوع رنگ جدول و ....)
حالا اگه میخواد تو این رشته فعالیت کنه فکر کنم پیست بهترین جا برای این کار باشه نه؟[nishkhand]
البته خبر هم چیز زیاد نامربوطی نگفته ها !! نگفته که جباری خلافی کرده ... فقط گفته سوار یه موتور غیر مجاز شده

منم فکر کنم یکی از شهر های منطقه ازاد ایران باشه.مثل کیش.ولی میدونی منظورم چیه؟منظورم اینه که خبری بهتره انتشار پیدا کنه که اولا صحت داشته باشه دوما بیهوده نباشه.این خبرها رو باید یاد بگیریم خود به خود دفن بشه.البته قصد جسارت ندارم.منظورم کلیه.که هر خبری نباید انتشار پیدا کنه.[golrooz]

m.g.s.t.r
14th September 2013, 12:31 AM
منم فکر کنم یکی از شهر های منطقه ازاد ایران باشه.مثل کیش.ولی میدونی منظورم چیه؟منظورم اینه که خبری بهتره انتشار پیدا کنه که اولا صحت داشته باشه دوما بیهوده نباشه.این خبرها رو باید یاد بگیریم خود به خود دفن بشه.البته قصد جسارت ندارم.منظورم کلیه.که هر خبری نباید انتشار پیدا کنه.[golrooz]

به اینها میگن اخبار زرد و نشریات زرد اینها را منتشر میکنن که حسابی هم پول توش هست[shaad]

آسد مرتضي
14th September 2013, 12:34 AM

تو صحت خبر شکی نیست ...
ولی قسمت دوم حرفت درسته ... قبول دارم خبر نباید بیهوده باشه !! البته فوتبال تو ایران کلا تو حاشیه است ولی این دلیل نمیشه ما هم بهش دامن بزنیم !!
حرفت کاملا درسته و ممنون بخاطر تذکر ...
ایشالا از این به بعد[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد