PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی یکمی آموزش کامپیوتر

بحث
11th September 2013, 08:34 PM
سلام دوستای آشنا به کامپیوتر .می خوام یه خواهشی بکنم که لطفا بیاین وباکمک هم یه تاپیک آموزش کامپیوتر بذاریم ومطالب رو از ابتدا اموزش بدن عزیزانی که اشنا هستن وهرکس اشکالی داشت همینجا مطرح کنه .اعلام امادگی کنن عزیزانی که تمایل دارن تا میزان استقبال معلوم بشه تشکر

ارگان
11th September 2013, 09:01 PM
سلام عزیزم ممنون از ایجاد این موضوع خوب
من درخدمت هستم هر کمکی بتونم انجام خواااااااهم داد

masoume.a.92
11th September 2013, 09:06 PM
سلام, چه تاپیک خوبی.من یه مشکل پیدا کردم pc م روشن نمیشه دیشب آلارم میداد میگف driver has recorded بقیشو یادم نی بعد هی تصویر میپرید من محل ندادم فرستادم رو safe mode و کارمو ادامه دادم تا اینکه یهو خاموش شد دگ هم روشن نشد. کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.کمکم کنید. ممنون.

بحث
11th September 2013, 09:20 PM
سلام, چه تاپیک خوبی.من یه مشکل پیدا کردم pc م روشن نمیشه دیشب آلارم میداد میگف driver has recorded بقیشو یادم نی بعد هی تصویر میپرید من محل ندادم فرستادم رو safe mode و کارمو ادامه دادم تا اینکه یهو خاموش شد دگ هم روشن نشد. کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.کمکم کنید. ممنون.
دوستان کارشناس فعلا کمن امیدوارم جوابتو زود بدن
ولی بنظر من چون مانیتور بالا نمیاد مشکل سخت افزاریه ولی مطمئن نیستم لطفا جواب بدین .

ارگان
11th September 2013, 09:20 PM

سلام
خانومی مانیتور که بالا نمیاد اون ویندوزه که بالا میاد و تو صفحه نمایش نشون میده
عزیزم وقتی روشن میکنی رو صفحه مانیتورت چیزی نمیاد اصلا؟
نوشته ایی؟ پیغامی؟چیزی؟
کارت گرافیکت سالمه؟
احتمال نمیدی سوخته باشه؟

masoume.a.92
11th September 2013, 09:31 PM
سلامخانومی مانیتور که بالا نمیاد اون ویندوزه که بالا میاد و تو صفحه نمایش نشون میدهعزیزم وقتی روشن میکنی رو صفحه مانیتورت چیزی نمیاد اصلا؟نوشته ایی؟ پیغامی؟چیزی؟کارت گرافیکت سالمه؟احتمال نمیدی سوخته باشه؟هیچی نمینویسه قبل از اینکه خاموش بشه کامل صفحه رنگاوارنگ شد یک چیز زیبایی شد انگار رفته بودم فضا یه لحظه هم احساس کردم دازه یوگی و دوستانو برام بنمایش میذاره!

ارگان
11th September 2013, 09:38 PM
خوب عزیزم این رفته فضا حالش جا بیاد خودش میاد پایین[nishkhand]
اینطور که میگی کلا مانیتور روشن نمیشه به نظر مانیتورت سوخته
اگه میتونی مانیتورتو به یه کیسه دیگه وصل کن ببین روشن میشه
اگه روشن شد مشکل از کارت گرافیکته.
یا اصن یه بار مانیتورت که به برقه سیمشو از جایی که به کیس وصله قط کن بعد مانیتورتو روشن کن اگه سالم باشه باید به پیغامی بهت بده میده که به کیس وصل نیسی
کلا ببین حرکتی میزنه تو صفحه نمایشت یا نه[nishkhand]

masoume.a.92
11th September 2013, 09:44 PM
خوب عزیزم این رفته فضا حالش جا بیاد خودش میاد پایین[nishkhand]اینطور که میگی کلا مانیتور روشن نمیشه به نظر مانیتورت سوخته اگه میتونی مانیتورتو به یه کیسه دیگه وصل کن ببین روشن میشهاگه روشن شد مشکل از کارت گرافیکته.یا اصن یه بار مانیتورت که به برقه سیمشو از جایی که به کیس وصله قط کن بعد مانیتورتو روشن کن اگه سالم باشه باید به پیغامی بهت بده میده که به کیس وصل نیسیکلا ببین حرکتی میزنه تو صفحه نمایشت یا نه[nishkhand]بچشم عزیزم الان میرم ببینم چه میکنه!

Alpha110
11th September 2013, 09:46 PM
سلام ممنونم بابت این تاپیک مفید
منم تا اونجایی که بتونم کمکتون میکنم

بحث
11th September 2013, 09:46 PM
خوب پس pc که گفتن همون کامپیوتر شخصی هست
personal computer

بحث
11th September 2013, 09:49 PM
یکی لطفا کارت گرافیکی رو توضیح بده ولی به زبان ساده نه به زبان مهندسا[nishkhand]

ارگان
11th September 2013, 09:50 PM
خوب پس cp که گفتن همون کامپیوتر خانگی هست

عزیزم pc هست نه cp
مخفف کلمه personal computer
به معنی کامپیوترهای شخصی

بحث
11th September 2013, 09:54 PM
عزیزم pc هست نه cp
مخفف کلمه personal computer
به معنی کامپیوترهای شخصی

آره من اتفاقا pc نوشته بودم توتغییر زبان جابجا شده ویرایش کردم ممنون از تذکر.[shaad]

masoume.a.92
11th September 2013, 09:59 PM
عزیزم مانیتورو که از کیس جدا کردم یوگی اومد گفت no signal chek the signal my heart is broken!

بحث
11th September 2013, 10:11 PM
کارت گرافیکی یا vga
این قطعه یه رابطی هس بین برد اصلی کامپیوتر ومانیتورواطلاعات رو برای نمایش توسط مانیتور آماده میکنه.روی برد اصلی کامپیوتر نصب میشه .برد اصلی هم همون مادر برد هست .

بحث
11th September 2013, 10:22 PM
اجزای مهم هر سیستم که یکیش مادربرده یکیش پردازنده ,رم ,کارت گرافیک
حالا یکی یکی هم اصظلاحات انگلیسیشو بگین وهم کارشونو لظفا .راستی تو مطالبی که نوشتم اگه غلطی بود خوشحال میشم بگین واینکه شما هم هرچی بذهنتون میاد بگین واموزش بدین موضوع ازاده البته راجب کامپیوتر[nishkhand]

بحث
11th September 2013, 10:44 PM
مادر برد یا برد اصلی یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده کامپیوتر است و قطعات دیگر مثل "CPU"، "RAM"، کارت گرافیک و ... همگی بروی این برد قرار می گیرند.این قطعه در حقیقت گذرگاههایی برای عبور داده ها بین قطعات مختلف کامپیوتر می باشد.mother board

بحث
11th September 2013, 10:45 PM
گفتم cpu:"CPU" یا مغز کامپیوتر که پردازنده نامیده می شود وظیفه پردازش ،انجام محاسبات و عملیات بروی اطلاعات دریافتی در کامپیوتر را دارد و نقش مهمی در تعیین سرعت کامپیوتر دارد، واحد سنجش آن مگاهرتز (MHZ) است. بعنوان مثال "CPU P4 2.6MHZ"

masoume.a.92
11th September 2013, 10:46 PM
ارگان جان بیا بگو حالا چه خاکی بگیرم تو سر یوگی؟ چیکار کنم عزیزم؟

Sa.n
11th September 2013, 10:49 PM
ارگان جان بیا بگو حالا چه خاکی بگیرم تو سر یوگی؟ چیکار کنم عزیزم؟

چی شده معصومه جان ؟

masoume.a.92
11th September 2013, 10:59 PM
چی شده معصومه جان ؟آبجی کوچیکه pc م آسفالت شده! الانم با گوشیم اومدم چه عذابیه...بیزحمت این تاپیکو از اول بخون متوجه میشی عزیزم...

Sa.n
11th September 2013, 11:05 PM
آبجی کوچیکه pc م آسفالت شده! الانم با گوشیم اومدم چه عذابیه...بیزحمت این تاپیکو از اول بخون متوجه میشی عزیزم...
متوجه شدم عزیزم
به احتمال زیاد درایورتون آسیب دیده که ممکنه به دلیل ضربه خوردن هم باشه
حالت safe mode کامپیوتر رو به زمان قبلی ورود قبل از اشکال بر می گردونه
الان دیگه کلا کامپیوتر بالا نمیاد؟
یا اروری چیزی میده ؟
ممکنه اشکال از مانیتورتون هم باشه اما به احتمال زیاد از همون درایور هاتون هست
الان اگر بتونید کامپیوتر رو به مانیتور یا تلوزیون دیگه ای وصل کنید متوجه میشیم که اشکال از مانیتورتون هست یا خیر
این کار رو الان اگر امکانش هست انجام بدید ببینید چی میشه

Shahin Heydari
11th September 2013, 11:22 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/kfu3t8z1v3kwj1xod7e.png (http://www.uc-njavan.ir/images/kfu3t8z1v3kwj1xod7e.png)

این مدرک منه از شرکت مایکروسافت
در زمینه ی دات نت هر کمکی از دستم بر بیاد انجام خواهم داد

masoume.a.92
11th September 2013, 11:48 PM
متوجه شدم عزیزم به احتمال زیاد درایورتون آسیب دیده که ممکنه به دلیل ضربه خوردن هم باشه حالت safe mode کامپیوتر رو به زمان قبلی ورود قبل از اشکال بر می گردونه الان دیگه کلا کامپیوتر بالا نمیاد؟یا اروری چیزی میده ؟ممکنه اشکال از مانیتورتون هم باشه اما به احتمال زیاد از همون درایور هاتون هست الان اگر بتونید کامپیوتر رو به مانیتور یا تلوزیون دیگه ای وصل کنید متوجه میشیم که اشکال از مانیتورتون هست یا خیراین کار رو الان اگر امکانش هست انجام بدید ببینید چی میشهساغر جان فک کنم مانیتور سالمه وقتی از کیس جداش کردم گفت no signal الان بین علما اختلاف افتاد! نمیدونم از کارت گرافیکه یا درایور؟ اصلا درایور چیه؟ عزیزم مانیتور اصلا بالا نمیاد. جناب آلفا و بقیه متخصصان هم لطفا کمک کنن... هل من ناصر ینصرنی؟!!!

Sa.n
11th September 2013, 11:50 PM
ساغر جان فک کنم مانیتور سالمه وقتی از کیس جداش کردم گفت no signal الان بین علما اختلاف افتاد! نمیدونم از کارت گرافیکه یا درایور؟ اصلا دالیور چیه؟ عزیزم مانیتور اصلا بالا نمیاد. جناب آلفا هم کمک کنن... هل من ناصر ینصرنی؟!!!
اگر کارت گرافیک باشه من اطلاعات دقیقی ندارم
و چون نمی خوام گمراهتون کنم بهتره که دوستانی که تخصصشون از من بیشتره کمکتون کنن
سپاس [golrooz]

masoume.a.92
11th September 2013, 11:59 PM
اگر کارت گرافیک باشه من اطلاعات دقیقی ندارم و چون نمی خوام گمراهتون کنم بهتره که دوستانی که تخصصشون از من بیشتره کمکتون کننسپاس [golrooz]هرجور ک صلاح میدونی. به هرحال مرسی از کمکت. اگرم ی توضیحی راجع به درایور میدادی خوب بود اگرم واست مقدور نیس عیبی نداره. بازم ممنون عزیزم.

Sa.n
12th September 2013, 12:04 AM
هرجور ک صلاح میدونی. به هرحال مرسی از کمکت. اگرم ی توضیحی راجع به درایور میدادی خوب بود اگرم واست مقدور نیس عیبی نداره. بازم ممنون عزیزم.
ببینید درایور وظیفه شناسوندن سخت افزار ها رو به سیستم عامل داره انواع مختلفی داره و میشه گفت که بعد از قطعاتی مثل cpu نقش خیلی مهمی رو در کامپیوتر ایفا می کنه
که من فکر می کنم که مشکل از همین قطعه باشه
اما اگر مشکل گرافیکی هم باشه فکر نمی کنم که خودتون به تنهایی بتونید درستش کنید و نیاز به متخصص کامپیوتر داره که چک کنه و سالم بودن قطعات مطمئن بشه بعد از عیب یابی هم مشکل رو حل کنه .

TERRORIST
12th September 2013, 12:09 AM
سلام
سیستمتونو که روشن میکنید بوق سلامت میشنوید؟

کلید پاور کامپیوترتونو روی حالت 0 قرار بدید و چند بار پشت سر هم کلید روشن شدن جلوی کیس رو فشار بدید تا برق ماردربورد خالی بشه حالا کلید پاورو به حالت 1 برگردونید و دوباره تست کنید

اگر باز هم جواب نداد باید باتری بایوس رو دربیارید و تست بگیرید

masoume.a.92
12th September 2013, 12:12 AM
ببینید درایور وظیفه شناسوندن سخت افزار ها رو به سیستم عامل داره انواع مختلفی داره و میشه گفت که بعد از قطعاتی مثل cpu نقش خیلی مهمی رو در کامپیوتر ایفا می کنه که من فکر می کنم که مشکل از همین قطعه باشه اما اگر مشکل گرافیکی هم باشه فکر نمی کنم که خودتون به تنهایی بتونید درستش کنید و نیاز به متخصص کامپیوتر داره که چک کنه و سالم بودن قطعات مطمئن بشه بعد از عیب یابی هم مشکل رو حل کنه .پس اساسا خودم نمیتانم حلش کنم؟ بازم ممنون خانومی.

Sa.n
12th September 2013, 12:14 AM
پس اساسا خودم نمیتانم حلش کنم؟ بازم ممنون خانومی.
اگر این مشکل از درایور ها باشه و یا کارت گرافیکتون با این علامت هایی که میگید فکر نمی کنم خودتون بتونید حلش کنید
مگر این که مشکلش از جای دیگه ای باشه

masoume.a.92
12th September 2013, 12:19 AM
سلامسیستمتونو که روشن میکنید بوق سلامت میشنوید؟کلید پاور کامپیوترتونو روی حالت 0 قرار بدید و چند بار پشت سر هم کلید روشن شدن جلوی کیس رو فشار بدید تا برق ماردربورد خالی بشه حالا کلید پاورو به حالت 1 برگردونید و دوباره تست کنیداگر باز هم جواب نداد باید باتری بایوس رو دربیارید و تست بگیریدسلام. ممنون از راهنمایی. ببخشید؟ بوق سلامت دیگه چیه؟ حالت 0 کلید پاور چیه؟ عذر داداش زیر دیپلم بگید!

TERRORIST
12th September 2013, 12:22 AM
سلام. ممنون از راهنمایی. ببخشید؟ بوق سلامت دیگه چیه؟ حالت 0 کلید پاور چیه؟ عذر داداش زیر دیپلم بگید!
بوق سلامت تک بوق زمانی که سیستمو روشن میکنید
پشت کامپیوترتون جایی که کابل برق وصله کنار کابل برق کلیدی هست که دو حالت 0/1 روش حک شده

masoume.a.92
12th September 2013, 12:23 AM
اگر این مشکل از درایور ها باشه و یا کارت گرافیکتون با این علامت هایی که میگید فکر نمی کنم خودتون بتونید حلش کنید مگر این که مشکلش از جای دیگه ای باشهخیلی ممنون ک وقت گذاشتی. ایشا... جبران کنم.

masoume.a.92
12th September 2013, 12:31 AM
بوق سلامت تک بوق زمانی که سیستمو روشن میکنیدپشت کامپیوترتون جایی که کابل برق وصله کنار کابل برق کلیدی هست که دو حالت 0/1 روش حک شدهآها داداش مرسی. ایشا... فردا مزاحمتون میشم. الان نمیتونم برم سراغ pc. دست شما درد نکنه. ب کمکهاتون فردا لطفا ادامه بدید. ایشا... تو شادی هاتون جبران کنیم:-D

TERRORIST
12th September 2013, 12:33 AM
آها داداش مرسی. ایشا... فردا مزاحمتون میشم. الان نمیتونم برم سراغ pc. دست شما درد نکنه. ب کمکهاتون فردا لطفا ادامه بدید. ایشا... تو شادی هاتون جبران کنیم:-D
خواهش میکنم
در خدمتتون هستم

*parysima*
12th September 2013, 09:11 AM
آها داداش مرسی. ایشا... فردا مزاحمتون میشم. الان نمیتونم برم سراغ pc. دست شما درد نکنه. ب کمکهاتون فردا لطفا ادامه بدید. ایشا... تو شادی هاتون جبران کنیم:-D

سلام .در کیس رو باز کن ببین رم و (کارت گرافیک اگر on Bord نیست،)سر جاشون محکم هستن یانه؟اگر باز هم بالا نیومد یکی از قطعات سوخته باید بری خدمات کامپیوتر درستش کنن.

بانوی خیال
12th September 2013, 09:38 AM

سلام
خانمی این آلارمی که میگی recorded هست یا recovered؟
یعنی شبیه این تصویر
http://cdn.gooyait.com/uploads/1681.png

rayarasool
12th September 2013, 10:12 AM
سلام

من یکی از دوستام همچین مشکلی پیدا کرده بود ، بعد از باز کردن کیس دیدیم یکی از خازن ها ی کارت گرافیک خراب شده .

شما هم به نظر من کارت گرافیکت خراب شده ، بعد با توجه به اینکه یهو خاموش شده فکر نمیکنم از توی جاش دراومده باشه.

یه سوال از دوستمون دارم با این کارایی که در مورد بیپ سلامت گفتید چه تشخیصی میشه داد؟

ممنون

بانوی خیال
12th September 2013, 10:24 AM
با اجازتون من معنی انواع بوقهای BIOS به هنگام روشن کردن سیستم رو براتون مینویسم:
مطمئنأ شما هم صدا و بوق هایی که هنگام روشن کردن کامپیوتر از درون کیس تان به گوش میرسد را شنیدید. همگی این بوق ها از جانب مادربورد شما هستند. تفاوت این بوق ها از نوع آن و تعداد آنهاست که بیانگر یک مشکل در درون مادربورد است.
وقتی یک کامپیوتر روشن شده و برای بالا آمدن آماده میشود و یا هنگامی که کامپیوتر Reset میشود، BIOS سیستم شما با عملکردی به نام POST به تست کردن سخت افزار سیستم میپردازد تا از درستی اتصال انواع Deviceها مطلع شود.
در این صورت اگر سیستم با مشکلی مواجه شود، POST برای BIOS پیغام خطا میفرستد. این که به عنوان مثال کارت گرافیکی شما با مشکل مواجه شده است. این ها همان بوق ها هستند که باعث اطلاع شما از پیش آمدن مشکل میشوند. بنابراین بهتر است با اینگونه بوق ها اشنا بشویم تا در صورت هر گونه ایرادی، خودمان در صورت امکان رفع اشکال کنیم.
البته همانطور که گفتیم BIOSهای سیستم از سوی شرکت های مختلفی تولید میشوند. ما در اینجا به معرفی بوقهای اشکال مادربوردهای شرکت AMI:American Megatrends International و Phoenix میپردازیم.

AMI Beep Codes
یک بوق: اشکال از DRAM میباشد. بنابراین مشکلی در حافظه سیستم به وجود آمده است.
دو بوق: حافظه فاقد تعادل است. تساوی گردش در حافظه به درستی کار نمیکند.
سه بوق: 64 کیلوبایت مورد نیاز برای شروع و راه اندازی سیستم در دسترس نیست که به RAM سیستم بر میگردد.
چهار بوق: تایمر سیستم شما با مشکل مواجه شده است که مانع از درستی همزمان عملکرد Motherboard میشود.
پنج بوق: CPU با مشکل مواجه است.
شش بوق: Controller ورودی A20/Keyboard با مشکل مواجه است IC کنترل کننده کیبورد با مشکل مواجه شده است و مانع از ورود A20 برای سوییچ کردن پردازنده میشود.
هفت بوق: حافظه مجازی Virtual با مشکل مواجه است.
هشت بوق: حافظه کارت ویدئو مشکل دارد. BIOS نمیتواند بر روی فریم های بافر کارت ویدئو بنویسد.
نه بوق: ROM شما مشکل دارد، چیپ BIOS ROM روی Motherboard دچار خطا است.
ده بوق: CMOS مشکل دارد. ایرادی در Motherboard مانع از فعل و انفعال با CMOS میشود.
یازده بوق: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند و دو بوق کوتاه: سیستم ویدئویی دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند سه بوق کوتاه: ایرادی همانند مشکل در سه بوق.
یک بوق بلند هشت بوق کوتاه: عملگر تست کننده خطا دارد.
بوق مداوم: اشکال از RAM یا از ویدئو.

Phoenix Beep Codes
این شرکت از بوق های دنباله دار استفاده میکند. برای مشخص کردن فاصله بوق ها از خط تیره - استفاده کرده ایم. به معنای یک توقف و ادامه. 1-2-3 یعنی اول یک بوق، سپس دو بوق و نهایتأ هم سه بوق. ورژن چهارم به پایین این محصول از سه بوق و از ورژن چهار به بالا از چهار بوق استفاده میکند.
1-1-1-3 یا 1-1-2-1: CPU/Motherboard مشکل دارد.
1-1-2-3 یا 1-1-3-1 یا 1-1-3-2 یا 1-1-3-3: Motherboard و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-1-3-2 یا 1-1-3-3 یا 1-1-3-4: اشکال از حافظه 64 KB است.
1-1-4-1: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
1-1-4-3: اشکال از پورت I/O است.
1-2-1-1: مشکل از Power Management است.
1-2-1-2 یا 1-2-1-3: و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-2-2-1 یا 1-2-2-3: BIOS ROM یا ورودی کیبورد مشکل دارد.
1-2-3-1: تایمر سیستم ایراد دارد.
1-2-3-3: مشکل از DMA است.
1-2-4-1: مشکل از IRQ است.

masoume.a.92
12th September 2013, 10:28 AM
سلامخانمی این آلارمی که میگی recorded هست یا recovered؟یعنی شبیه این تصویرhttp://cdn.gooyait.com/uploads/1681.pngسلام مهدیه جون.دمت گرم خود نامردشه! همین بود pc مو سرویس کرد. آبجی بزن از طرف من لهش کن. دوای سیستمم چیه؟

حسين17
12th September 2013, 10:41 AM
سلام
خیلی تاپیک خوبیه.
من خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم.
میشه یکم کمکم کنید تا در حد مبتدی هم شده یاد بگیرم.

باتشکر

بانوی خیال
12th September 2013, 10:52 AM
این مشکل ممکنه به این دلایل باشه:
- نیاز به نصب نسخه جدید درایور کارت گرافیک روی کامپیوتر شما .
- افکت های گرافیکی بیش از حد و یا تعداد زیادی از برنامه هایی که در پس زمینه اجرا شده و ممکن است باعث کندی ویندوز شوند .
- اتلاف زمان بیش از حد مجاز توسط کارت گرافیک به منظور نمایش تصاویر روی مانیتور .
- در صورتی که از کارت های گرافیکی قدیمی استفاده می کنید ، ممکن است که درایور آن ها با نسخه ای از سیستم عامل ویندوز که شما از آن استفاده می کنید به صورت کامل سازگار نباشند .
روش حلش کمی طولانیه ببخشید[cheshmak]ممکنه که نیاز باشه تا آخرین بروز رسانی های ویندوز را نصب کنی. در واقع همه انواع بروز رسانی ها یعنی بروز رسانی های مهم ، توصیه شده و دلخواه . این بروز رسانی ها می توانند باعث رفع مشکلات سیستم عامل و در برخی مواقع درایورهای مربوط به سخت افزارهای سیستم شوند .
علاوه بر روش بالا میتونی با مراجعه به وبسایت شرکت سازنده کارت گرافیک دستگاهت و انتخاب مدل آن ، درایور جدید را پیدا کرده و نصبش کنی. حتی ممکن است که این روش خیلی راحت تر و سریع تر مشکل شما رو حل کنه .
اما در صورتی که اطلاعی از کارت گرافیک سیستمتون ندارید و مدلش رو نمی دونید ، می تونید از برنامه GPU-Z استفاده کنید .
در قسمت Name می توانید برند و مدل کارت گرافیک خود را مشخص کنید .
روش بعدی: کاهش تعداد برنامه های در حال اجرا و کم کردن جلوه های بصری
باز بودن تعداد زیادی از برنامه ها چه در حالتی که شما آنها را مشاهده می کنید و چه در حالتی که در پس زمینه سیستم مشغول به فعالیت باشند ، ممکن است باعث پر شدن حافظه رم شده و اخلال هایی را در زمینه کارایی سیستم بوحود بیاورند . پس در ابتدا همه برنامه هایی که به آنها نیازی ندارید را ببندید .
مرحله بعدی تنظیمات مربوط به ویژوال افکت ها یا همان جلوه های بصری ویندوز می باشند . در واقع ممکن است که دلیل بوجود آمدن برخی مشکلات همین افکت های گرافیکی باشند . مخصوصا در دستگاه هایی که از سخت افزارهای نسبتا ضعیف تری استفاده می کنند .
برای شروع کافیست که به منوی استارت رفته و در باکس جستجو Performance Information and Tools را تایپ کنید . گزینه ای با همین نام در لیست نتایج ظاهر خواهد شد که بایستی آن را انتخاب نمایید . در پنجره باز شده و در پنل سمت چپ روی گزینه Adjust visual effects کلیک کنید . البته در صورتی که از شما کلمه عبور مدیر سیستم پرسیده شد ، آن را وارد کنید .
http://cdn.gooyait.com/uploads/6475.jpg

حالا در تب Visual Effects گزینه Adjust for best performance را انتخاب کرده و این پنجره را Ok کنید
انشالله که حل میشه. اگر هم نشد مشکل از رجیستری هست.

masoume.a.92
12th September 2013, 11:05 AM
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!

masoume.a.92
12th September 2013, 11:19 AM
هیشکی نیت کمکم کنه؟ ارگان و تروریست و مهدیه هم که رفتن! :-(

Sa.n
12th September 2013, 11:21 AM
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!
سلام دوباره معصومه جان
عزیزم نگران نباش نمیره روی هوا کامپیوتر
برید نزدیکش یک بار دیگه خاموش کنید بعد روشنش کنید با پاور
بعد ببینید بالا میاد یا خیر

masoume.a.92
12th September 2013, 11:44 AM
ساغر جان خاموش کردم روشن که کردم مانیتور اولش روشن شد مثل دفعه قبل repair automatically رو زدم باز خاموش شد صفحه البته اینبار صفحه به ترتیب راه راه کج راه و شطرنجی بعلاوه طیف زیبایی از رنگ های زیبا و چشم نواز بود و بجای یوگی اینبار میتی کمان رو درچشممان زنده کرد!

"golbarg"
12th September 2013, 11:49 AM
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتون

Sa.n
12th September 2013, 12:02 PM
ساغر جان خاموش کردم روشن که کردم مانیتور اولش روشن شد مثل دفعه قبل repair automatically رو زدم باز خاموش شد صفحه البته اینبار صفحه به ترتیب راه راه کج راه و شطرنجی بعلاوه طیف زیبایی از رنگ های زیبا و چشم نواز بود و بجای یوگی اینبار میتی کمان رو درچشممان زنده کرد!
کجا repair automatically میاد ؟
روی همون صفحه سیاه که safe mode میاد؟ یا ویندوز بالا میاد این گزینه میاد ؟

masoume.a.92
12th September 2013, 12:07 PM
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتونسلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.

بحث
12th September 2013, 12:13 PM
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتون
هرقسمتی که مهارت داری خوحال میشیم توضیح بدین .شما موضوع رو تعیین کنین .منم اینجا شاگردم ما نیازمند استادیم تا یاد بگیریم .فقط از اصول ابتدایی وضروری شروع کنین لطفا.

بحث
12th September 2013, 12:17 PM
سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.

عزیزم اینجا تاپیک اموزش کامپیوتره ولطفا سوالت رو تو تاپیک مخصوصش ادامه بده چون قاطی میشه مشکلاتی از کامپیوتر رو بپرسین که بلد نیستین نه خرابی کامپیوتر رو البته گفتم بنده هم شاگردم واستادان باید نظر بدن فقط میخوام مطالب قاطی نشه تا خوانندگان استفاده کنند پس فقط مطالب اموزشی واشکالات اون پرسیده بشه.

"golbarg"
12th September 2013, 12:18 PM
هرقسمتی که مهارت داری خوحال میشیم توضیح بدین .شما موضوع رو تعیین کنین .منم اینجا شاگردم ما نیازمند استادیم تا یاد بگیریم .فقط از اصول ابتدایی وضروری شروع کنین لطفا.

ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.

زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]

بحث
12th September 2013, 12:20 PM
[QUOTE="golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟

اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.

[soal]

"golbarg"
12th September 2013, 12:39 PM
[quote="golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟

اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.

[soal]

منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی

بحث
12th September 2013, 12:43 PM
[quote=بحث;525143]

منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی

نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم

بحث
12th September 2013, 12:46 PM
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم

masoume.a.92
12th September 2013, 12:57 PM
ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟- - - به روز رسانی شده - - -زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]اره عالیه. :-d

masoume.a.92
12th September 2013, 12:58 PM
کجا repair automatically میاد ؟روی همون صفحه سیاه که safe mode میاد؟ یا ویندوز بالا میاد این گزینه میاد ؟قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.

بحث
12th September 2013, 01:16 PM
دیگه کسی نبود اعلام امادگی کنه واسه شروع تاپیک اموزش کامپیوتر

بحث
12th September 2013, 01:24 PM
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون

Sa.n
12th September 2013, 02:50 PM
قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.

می دونید من از اون گزینه تا به حال هیچ خیری ندیدم
وقتی کامپیوترتون داره روشن میشه و صفحه می خواد بیاد بالا کلید f8 رو بزنید پشت سر هم
همون صفحه سیف مود باز میشه
اگر سیف مود داشت که همون رو بزنید
اگر نداشت گزینه ها رو بگید
اینطوری احتمالا درست بشه

Sa.n
12th September 2013, 03:52 PM
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم
و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه
سپاس [golrooz]

mahmoodmah
12th September 2013, 05:09 PM

سلام

گزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره

اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنی

امـیـر بـیـگـی
12th September 2013, 05:27 PM
من
آموزش سی اس اس

zoh_reh
12th September 2013, 07:18 PM
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟

ممنون از شما

masoume.a.92
12th September 2013, 07:23 PM
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه سپاس [golrooz]مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی. خوشحالم. مال من safe mode اش f5هست. فرستادم رو سیف مود ولی باز صفحه اش خاموش شد!!! :-(

masoume.a.92
12th September 2013, 07:41 PM
سلامگزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنیسلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.

1=1+1
12th September 2013, 08:20 PM
من در حد کلیک راست و کلیک چپ و چرخونک وسط ماوس بلدم

کسی مشکل داشت

در خدمتم[golrooz]

Sa.n
12th September 2013, 08:27 PM
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟

ممنون از شما

سلام

می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر

zoh_reh
12th September 2013, 08:34 PM
سلام

می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر

ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]

Sa.n
12th September 2013, 08:37 PM
ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]
خواهش می کنم
یعنی باید ببینید که کامپیوتر فایل های sms شما رو میشناسه و میتونه اونها رو به text تبدیل کنه یا خیر
می تونید امتحان کنید
با بلوتوث تنها عکس انتقال پیدا نمی کنه و چیز های دیگه ای هم مانند آهنگ و ... هم منتقل میشه
از برنامه های مختلفی هم بسته به مدل گوشی و سیستم عاملتون میتونید استفاده کنید

mahmoodmah
12th September 2013, 10:12 PM
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.

سلام

بهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره

اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستش
در واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاد

Shahin Heydari
12th September 2013, 10:41 PM
من آماده ی همکاری هستم در زمینه هایی که تخصص دارم :
HTML5 - CSS3 - jQuery - JavaScript - ASP.NET - MVC - SQL - SQL Server 2012 - Visual C Sharp - SEO

masoume.a.92
12th September 2013, 11:09 PM
سلامبهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستشدر واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاددستت درد نکنه چشم میرم سراغ تعویض ویندوز اشکالی داشتم مزاحمتون میشم. ایشا... تو شادیهاتون جبران کنیم. ;-)

Helena.M
13th September 2013, 12:50 AM
یه سوال من میخوام از یه سری شکلک جدید برای ایمیلم استفاده کنم بایدچیکار کنم[soal]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد