PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه رشته ای بخونم

بحث
9th September 2013, 12:00 AM
دوستان فرض کنین یه نفر تو کارشناسی شیمی خونده حالا می خواد تو ارشد تغییر رشته بده چه رشته ای بهتره وچرا راهنمایی کنین لطفا

ab.bb
9th September 2013, 12:09 AM
بنظرم، به علاقه و استعدادتون رجوع کنید.

AaZaAdeh
9th September 2013, 12:11 AM
سلام
تجربی بوده یا ریاضی رشته ش قبلنا؟؟؟؟؟

بحث
9th September 2013, 12:13 AM
سلام
تجربی بوده یا ریاضی رشته ش قبلنا؟؟؟؟؟
تجربی .

بحث
9th September 2013, 12:14 AM
بنظرم، به علاقه و استعدادتون رجوع کنید.

علاقع واستعداد که درجه اوله .می خوام با اجازتون نظر دوستان رو بدونم.

AaZaAdeh
9th September 2013, 12:26 AM
تجربی .
میتونه تو گرایش مهندسی شیمی بایو شرکت کنه...
یا داروسازی...
کلا اگه بخونه و تلاش کنه از پس مهندسی شیمیایی که به زیست مربوطن بر میاد...
پلیمر، هم گزینه ی مناسبی میتونه باشه...
بقیه رشته هام باید علاقه داشته باشه و وارد بشه چون با تغییر رشته تو ارشد یسری پیش نیازو باید گذروند...

Capitan Totti
9th September 2013, 12:51 AM
علوم سیاسی[nishkhand]

ppm
9th September 2013, 01:02 AM
سلام بایدازهمون سال اول یابهتره بگم ترم اول دنبال شناخت هرچه بهتره رشته ی شیمی ودردرجه ی اول گرایش های اصلی اون درکارشناسی ارشدباشه یعنی بدونه درنهایت این4سال چه کارهایی بایدبتونه انجام بده ودیگران ازش چه انتظاری دارن بعدگرایشهایی روک شایدارتباطات کمتری ازلحاظ تئوری بارشته ی شیمی داره رو بررسی کنه این که میگم بررسی یعنی ازهمه لحاظ هم درسایی که درارشدمطالعه میکنه هم هدف گرایشش وهم بازارکار.البته ممکنه یک شخص به هرطریقی بایک موضوع خاص آشنابشه یادرمورد یک مشکل درزمینه های مختلف علم شیمی یامشکلات دیگری که درجهان هست فکرکنه وبرای پیداکردن راه حلش به یک گرایش علاقه مندبشه ولی مطمئناتازمانیکه مطالعه نداشته باشه نمیتونه راهشوپیداکنه یک راه خیلی سریع هم پرس وجوازاستادهای مختلف که درگرایش های مختلف هستن هست.

homeyra
9th September 2013, 10:04 AM
مهندسی پزشکی گرایش بیومتریال...خیلی به شیمی ربط داره و توش میتونه موفق باشه ولی نمیدونم از تجربی میشه رفت یانه

معمار حانیه
9th September 2013, 12:29 PM
سلام.. راستش من با توجه به اینکه زیاد در این باره اطلاعاتی ندارم که راهنمایی کنم. پاسخ بر عهده دوستان میگذارم..

[nishkhand][golrooz]

اما در هر صورت موفق باشید

نو آور
9th September 2013, 12:40 PM
سلام، به نظر من، برای اظهار نظر دقیقتر کاربران محترم، ابتدا باید مشخص کنید مشکلتون کدومه:

_ اساسا متوجه شده اید به مباحث حوزه شیمی علاقه ای ندارید

_ به رشته شیمی علاقه مندید ولی دروس مربوطه براتون خیلی مشکل می نماید

_ به شیمی علاقه مندید ولی رقابت در آزمون ادامه تحصیل دانشگاهها خیلی شدید است و می ترسید از عهده آن بر نیائید

_ به حوزه شیمی علاقه مندید ولی چشم انداز بازار کار آتی آن، به ویژه برای دختران، در کشور ما روشن نیست.

_ مشکل به خصوصی دارید که به دلایلی، تمایل ندارید در یک مکان عمومی آن را مطرح کنید.
.
[golrooz]

"golbarg"
9th September 2013, 12:53 PM
بنظرم تو گرایش های که به شیمی ربط داره بهتره چون راحت تر اون دروس درک میکنه چون اشنایی قبلی داره

اما اگه دیگه نمیخواد چیزی مربوط یه شیمی بخونه مدیریت ها بهترین انتخاب هستن

به قول یکی موفق باشید

Dorna dordone
9th September 2013, 01:09 PM
سلام دوست نازنینم

راستش من نه رشتم تجربی بوده نه از شیمی زیاد سر در میارم

اما چیزی که یه اصله تو انتخاب یه فرد علاقه و استعدادشه

تو عزیزم باید به درونت نگاه کنی و ببینی تو چه زمینه ای استعداد و علاقه ی بیشتری داری تا بتونه استعدادت شکوفا بشه و احساس خلا جبران ناپذیری از طرف علاقت نشی

سوالات جناب نوآور هم خیلی بجا بود.. چون اگر اول علت تغییر رشتتو مشخص کنی راهنمای دوستان و متخصصان عزیز و انتخاب خودت راحت تر صورت میگیره

امیدوارم موفق باشی تو هر زمینه و مسیری که انتخاب میکنی[golrooz]

تارادیس
9th September 2013, 01:11 PM
سلام. وقتی حرف از تغییر رشته است، یعنی احتمالا یکی از فرض های جناب نو آور صحیح باشه. ولی اگه هنوز به شیمی و مباحث حول اون علاقه دارید فکر کنم هر چی شبیه تر به رشته کارشناسی باشه خب قبولیش هم راحت تره. اما اگه به طور کل فکر میکنید راه رو اشتباه اومدید و در رشته ای دیگه موفق ترید پس تردید نکنید. شاید یه کم اولش سخت باشه اما به نظرم ارزش داره. البته اااااگه همچین احساسی دارید. موفق باشید.

1=1+1
9th September 2013, 01:36 PM
داروسازی

عشق من[khejalat]

Capitan Totti
9th September 2013, 01:41 PM
داروسازی

عشق من[khejalat]
دیگه احیانا چیزی نمیخوای !![nadanestan]

من بازم میگم
یه چیزی که به سیاست و سیاستمداری ربط داشته باشه دیگه !!

بحث
9th September 2013, 01:42 PM
سلام، به نظر من، برای اظهار نظر دقیقتر کاربران محترم، ابتدا باید مشخص کنید مشکلتون کدومه:

_ اساسا متوجه شده اید به مباحث حوزه شیمی علاقه ای ندارید

_ به رشته شیمی علاقه مندید ولی دروس مربوطه براتون خیلی مشکل می نماید

_ به شیمی علاقه مندید ولی رقابت در آزمون ادامه تحصیل دانشگاهها خیلی شدید است و می ترسید از عهده آن بر نیائید

_ به حوزه شیمی علاقه مندید ولی چشم انداز بازار کار آتی آن، به ویژه برای دختران، در کشور ما روشن نیست.

_ مشکل به خصوصی دارید که به دلایلی، تمایل ندارید در یک مکان عمومی آن را مطرح کنید.
.
[golrooz]

همه مواردی که شما گفتین در من صادقه [golrooz]

masoume.a.92
9th September 2013, 01:46 PM
بنظرم بیوشیمی رشته جالبی باید باشه من که دوسش داشتم. حتی سوم که بودم قبولم شدم!
ببخشید مگه از شیمی میشه رفت داروسازی؟ [soal]

1=1+1
9th September 2013, 02:08 PM
دیگه احیانا چیزی نمیخوای !![nadanestan]

من بازم میگم

خو دوسش دارم [khejalat]

عشق که جرم نیس[nishkhand]

اره خب . گرایش عوض میکنن و پیش نیاز میخورن[labkhand]

masoume.a.92
9th September 2013, 02:50 PM
اره خب . گرایش عوض میکنن و پیش نیاز میخورن[labkhand]

جسارتا اونوقت n تا پیشنیاز باید بگذرونه یه عالمه واحد های علوم پایه پزشکی حداقلشه! [negaran]

حسین متقی
9th September 2013, 03:02 PM
دوستان فرض کنین یه نفر تو کارشناسی شیمی خونده حالا می خواد تو ارشد تغییر رشته بده چه رشته ای بهتره وچرا راهنمایی کنین لطفا

هیچ رشته ای بهتر و بدتر نداریم به نظرم
100 درصد بستگی به خود فرد داره و این یعنی کسی جز خود شما نمیتونه تصمیم بگیره و سوالتون اصولا غلطه
ولی میتونید از کسانی که رشته های مشابه خوندن سوال کنید که وپچه ویژگیها و سختیها و جذابیت هایی داره و هرکدوم که مورد پسند بود انتخاب کنید!

1=1+1
9th September 2013, 03:04 PM
دیگه احیانا چیزی نمیخوای !!
[nadanestan]

من بازم میگم

جسارتا اونوقت n تا پیشنیاز باید بگذرونه یه عالمه واحد های علوم پایه پزشکی حداقلشه! [negaran]

خب شیمی هاشو که خوندیم

شیمی دارو مطمن صد در صد میشه
داروسازی از منبع معتبری نخوندم . فقط در حد حرف بچها تو دانشگاهه. دنبالشم نرفتم مطمن شم!!

خب منم شیمی ازمایشگاه خوندم . زیر شاخه علوم پزشکی

برا کارشناسی میتونم برم مامایی و اتاق عمل و...[khanderiz][khabalood]

بحث
9th September 2013, 03:12 PM
هیچ رشته ای بهتر و بدتر نداریم به نظرم
100 درصد بستگی به خود فرد داره و این یعنی کسی جز خود شما نمیتونه تصمیم بگیره و سوالتون اصولا غلطه
ولی میتونید از کسانی که رشته های مشابه خوندن سوال کنید که وپچه ویژگیها و سختیها و جذابیت هایی داره و هرکدوم که مورد پسند بود انتخاب کنید!

من منظورم این نبوده که بچه ها واسم رشته تعیین کنن من می خوام بدونم اگه جای من بودن چی کار میکردن دوس دارم بارشته های بیشتری آشنا بشم ونظر دوستان رو بدونم

AaZaAdeh
9th September 2013, 03:13 PM
بله دوست من ...در دکتری شیمی، گرایش دارو وجود داره و هر ساله دانشجو میپذیره....

بحث
9th September 2013, 03:14 PM
خب شیمی هاشو که خوندیم

شیمی دارو مطمن صد در صد میشه
داروسازی از منبع معتبری نخوندم . فقط در حد حرف بچها تو دانشگاهه. دنبالشم نرفتم مطمن شم!!

خب منم شیمی ازمایشگاه خوندم . زیر شاخه علوم پزشکی

برا کارشناسی میتونم برم مامایی و اتاق عمل و...[khanderiz][khabalood]
چه جالب رشته شما زیر شاخه علوم پزشکیه من تا حالا فک میکردم همون شیمیه ولی فقط آزمایشگاه میخونین[nishkhand]

1=1+1
9th September 2013, 03:25 PM
چه جالب رشته شما زیر شاخه علوم پزشکیه من تا حالا فک میکردم همون شیمیه ولی فقط آزمایشگاه میخونین

[nishkhand]

بیشتر درسای شیمی کاربردی

مثل

تجزیه . الی . معدنی . شیمی فیزیک . تکنولوژی شیمیایی

با سم شناسی و بیولوژی و تغذیه و ... خوندیم

همراه با ازمایشگاه بیشترشون

parichehr
9th September 2013, 04:07 PM

چون سوالت مربوط به ادامه تحصیل در مقطع ارشد هست نظر من ...[shaad]

در بین دوستان من کسانی بودند که برای ادامه تحصیل از رشته شیمی به مدیریت رفتند
و با توجه به علاقه و پشتکاری که داشتند موفق شدند وارد این رشته بشن!

عزیزجانم به خودت نگاه کن از از خوندن دروس مربوط به رشته شیمی که اکثرا هم محاسباتی و مفهومی هستن خسته شدی و ادامش برات مشکله به نظر من سراغ رشته ای برو که این موارد توش کمتر باشه
و رشته مدیریت هم با اینکه کلا متفاوته و زحمت خوندن یسری کتاب کاملا جدید میفته گردنت گزینه خوبیه.. از نظر بازار کار و .. بنظرم جای حرف داره.
ازونجا که تو کارشناسی مباحث ریاضی پیشرفته ای خوندی برای دروسی مث ریاضیات و حسابداری این رشته فکر نمیکنم مشکل بخصوصی داشته باشی
و فقط میمونه دروس خوندنیش که با یکم حوصله و وقت گذاشتن حل میشه

موفق باشی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد