PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاه رزونانس مغناطیسی برای کمک به پزشکان

ایده پرداز
8th September 2013, 07:23 PM
کسانی که به مدت طولانی بیمارند و زمان زیادی را در معرض ام آر آی (http://www.sanat.me/tag/%d8%a7%d9%85-%d8%a2%d8%b1-%d8%a2%db%8c) قرار می گیرند اغلب احساس ناراحتی می کنند به خاطر اینکه در فضایی تنگ و محصور قرار گرفته اند و سر وصدای زیادی نیز در طول اسکن مجبورند که تحمل کنند. ایده نهایی طرح رد دات یا نقطه قرمز (Red-Dot)، کلاه ایمنی رزونانسی مغناطیسی است در جستجوی راه حلی بهتر برای این مسئله است. از ویژگی های این وسیله ۵۰۰ سنسوری است که برای قدرت وضوح فضایی بالاتر وجود دارد. به خاطر ایده کلاه، پزشکان می توانند اطلاعات جزیی تری را در طی مدت زمانی کوتاه دریافت کنند. با خدمات مولتی مدیا بیماران اسکن شده نشان داده می شوند که همین امر به آسایش و احساس راحتی آنها کمک می کنند. خدمات مولتی مدیا همچنین برای تست های عصبی ویژه در دسترس هستند که ارتباطی بین محرک دستگاه بصری با پاسخ مغز را ایجاد می کنند. http://www.sanat.me/wp-content/uploads/helmet3.jpg

حسین متقی
9th September 2013, 12:19 AM
دستگاه ام آر ای بدون صدا و بدون قسمت متحرک هم ساخته شده خیلی وقته
فقط کمی گرانتر هست
فکر میکنم در موسسه تحتیقات و تکنولوژی ماساچوست ساخته شده بود توسط 2نفر محقق جوان!

ایده پرداز
9th September 2013, 01:12 PM
دستگاه ام آر ای بدون صدا و بدون قسمت متحرک هم ساخته شده خیلی وقته فقط کمی گرانتر هست فکر میکنم در موسسه تحتیقات و تکنولوژی ماساچوست ساخته شده بود توسط 2نفر محقق جوان! با تشکر از حضور شما فکر میکنم که این کلاه صرفا جهت کاهش سرو صدا و لرزش ساخته نشده است و در حقیقت با نصب 500 سنسور قابلیت های فراوان دیگری جهت ارسال اطلاعات به پزشکان را دارد.

حسین متقی
9th September 2013, 01:59 PM
با تشکر از حضور شما فکر میکنم که این کلاه صرفا جهت کاهش سرو صدا و لرزش ساخته نشده است و در حقیقت با نصب 500 سنسور قابلیت های فراوان دیگری جهت ارسال اطلاعات به پزشکان را دارد.

بله درسته - این کلاه اضافه میشه به مجموعه
ولی موردی که اشاره کردم یه مجموعه ی جدیده ذاتا بدون صداست و خیلی سریع
و با دقت بالا با تکنولوژی جدید که میدان مغناطیسی رو میچرخونه به چای چرخش کل مجموعه

این کلاه که یه صداگیر هست - ولی اون سنسور ها چی هستند دقیقا؟
یه قسمت جالبی که داره مولتی مدیاش هست
یعنی روبه روی چشمان بیمار صفحه نمایشگری موجوده که تصاویر و یا فیلمهایی رو نمایش میده
این تصاویر برای تست های عصبی و تشخیص واکنش مغز به تصاویر و صدا ها قابل استفاده هست
و این یعنی یک عملکرد نسبتا جدید و 1پله بالاتر از یه دستگاه ام آر آی ساده
چون عملکرد دستگاه عصبی در وضعیت های روحی مختلف متفاوته و تصاویر میتونن اسایش و ارامش و حتی ترس و اضطراب و خنده و گریه و شادی و غم و احساسات و حالتهای مختلف رو به وجود بیارند که میتونه باعث کشف بیماری هم بشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد