PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عشق محدودیت نمی شناسد

محمد نظری گندشمین
8th September 2013, 12:32 AM
عشق محدودیت نمی شناسد

می چان که به عقد یوسف درآمده است نام مریم را برای خود برگزیده است.
یوسف آی می‌گوید: شش ماه با هم از طریق اینترنت صحبت کردیم. در همان صحبت اول عاشقش شدم و او را به روستایمان دعوت کردم. به خانواده‌ام همیشه می‌گفتم می چان می‌آید در حالی که آنها باور نمی‌کردند، اکنون هر دو خوشبخت هستیم چرا که عاشق هم هستیم.

دختر تایوانی به عشق جوان روستایی، از شرق آسیا به ترکیه آمد و اکنون هر دو در روستای یوسف آی به انتظار روز عروسی خود هستند.
یوسف آی، دارای معلولیت، ۳۵ ساله از طریق یک سایت مخصوص معلولان با می چان وانگ تایوانی آشنا شد و در حالی که هیچکدام نمی‌توانستند به زبان هم صحبت کنند به هم علاقمند شدند.
عشق مرز و محدودیت نمی‌شناسد. جوان دارای معلولیت ترکیه ای اهل روستایی در ترابوزان که از طریق اینترنت با یک دختر تایوانی آشنا شده است و به دنبال ازدواج با وی است.

k.ahmadi
8th September 2013, 01:02 AM
خیلی جالبه!!! ولی چطوری شده عاشق هم میشن در این حالت که گفته شده:و در حالی که هیچکدام نمی‌توانستند به زبان هم صحبت کنند به هم علاقمند شدند.

محمد نظری گندشمین
8th September 2013, 10:02 PM
خیلی جالبه!!! ولی چطوری شده عاشق هم میشن در این حالت که گفته شده:و در حالی که هیچکدام نمی‌توانستند به زبان هم صحبت کنند به هم علاقمند شدند.

با سلام [golrooz]

به گمان خودم به زبان تصویر عاشق همدیگر شده اند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد