PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر یک ضد سرطان واقعی



کاساندان
5th September 2013, 05:16 PM
http://irinn.ir/sitefiles/13920610/علمی/موز.jpg
دکتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو، در کاهش میزان استرس و بروز بیماری هایی مثل سرطان، بسیار موثر است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این متخصص تغذیه و رژیم درمانیافزود: موز همچنین حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش میزان فشار خون، سختی رگ ها و سکته مغزی، نقش شایانی دارد.

دکتر قنواتی به نقل از پژوهشگران گفت: بررسی های جدید نشان داد با مصرف پیاپی سبزی ها و میوه ها، به ویژه موز، احتمال ابتلا به سرطان کلیه، تا حد زیادی کاهش می یابد.

قنواتی تصریح کرد: زنانی که 6 - 4 بار در هفته، موز می خورند تا 50 درصد کمتر با خطر ابتلا به بیماری مزبور رو به رو می شوند.

وی افزود: منیزیم و اسید فولیک موز، سبب رشد بافت های بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شود.

این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه، سرشار از مواد نشاسته و قندی است که سبب آرامش می شود و توصیه شده، زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای 6 موز مصرف کنند.

موز در شفافیت و رطوبت پوست، نقش شایانی دارد؛ روغن و ویتامین های این میوه، همراه با روغن بادام، برای نرمی و درخشش مو، بسیار موثر است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد