توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قانون پایستگی انرژی ؟
e4gle
3rd September 2013, 07:32 PM
طبق قانون پایستگی ، انرژی از بین نمیره و تنها از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه.
پس چرا سفینه ها و ماهواره های فضایی که طبق گفته خودشون(nasa) وقتی در مقابل پرتوهای خورشید قرار میگرن به دلیل خلاء و نبودن هواکره زودی داغ میشه و در سایه سریع خنک میشه و نیاز به گرم کردن سفینه هست ؟
اون همه گرما به چه نوع انرژی تبدیل میشه ؟[tafakor]
منتظرم جوابم
e4gle
5th September 2013, 04:38 PM
یه مورد دیگه میتونه خود کره زمین باشه. طبق اونچه در اینترنت خوندم داخل زمین واکنش های اتمی اتفاق میفته و باعث میشه هسته زمین اینقدر گرم باشه وگرنه تا 4 میلیارد سال هسته زمین باید خنک میشد.
اینجا هم همین مسئله مطرح میشه که اینقدر گرما به چه انرژِی تبدیل شده ؟
آیو
5th September 2013, 05:05 PM
ببینید وقتیشما زیر سایه میرین یعنی به جای اینکه گرما بگیرین خنک میشین یا علمی ترش اینکه سرما یعنی نبود گرما
خب ما مثلا 5 ژول گرما داریم و وقتی در جایی که گرما نیست بریم گرما مایله که از جایی که فزونی گرماست به جایی که کمبود گرماست بره تا هم دما بشن و به دمای تعادل برسن...
roya_r
5th September 2013, 06:50 PM
[golrooz]
ممنونم خوب بود سعی میکنم تحقیق کنم......
e4gle
9th September 2013, 10:32 PM
خب چی شد یا سئوال ما خیلی سخته یا خیلی راحته که کسی زحمت جواب دادنشو نداده
من فکر میکنم ما مفهوم این قانون رو اشتباه درک کردیم، بهتر نیست که از اول ببینم واقعا چه اتفاقی میفته و از چرا این قانون مطرح میشه ؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.