PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقیاس ‌های آشپزی



Sa.n
27th August 2013, 03:19 PM
مقیاس ‌های آشپزی (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/know/cooking-scale)



http://www.asemoni.com/img/2310.jpgطباخی یا آشپزی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد،
برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تبدیل مقیاس‌ها را (http://www.asemoni.com/) آورده‌ایم:

▪ هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم
▪ هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم
▪ هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم
▪ هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر
▪ هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری
▪ هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری
▪ هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری
▪ هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری
▪ هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم
▪ هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم
▪ هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس
▪ درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت
▪ درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸. (http://www.asemoni.com/)۶ فارنهایت
▪ درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت
▪ برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم.
▪ برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم.



- منبع: آسمونی : مقیاس ‌های آشپزی (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/know/cooking-scale#ixzz2dACFreuj) http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/know/cooking-scale#ixzz2dACFreuj

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد