توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یافتن همکار برای نوشتن مقاله طب سنتی
simin69
26th August 2013, 12:50 PM
با سلامدوستان عزیز همان طود که همه ما میدانیم نوشتن مقالات بیشتر به صورت گروهی صورت میگیرد که از نظر من و مطمئننا افراد بیشماری کار بسیار دلچسبی است هدف من از راه اندازی این تاپیک این هست که افرادی که به نوشتن پروپوزال های پژوهشی در زمینه طب سنتی علاقه دارند و نیاز به همکار دارند اینجا اعلام آمادگی کنند تا به امید خدا بتوانیم با یاری هم در امر پژوهش گام های مهمی برداریم.با امید شرکت در برترین همایش ها و کنگره های ملی و بین المللی
dr doctor
26th August 2013, 03:23 PM
سلام.شما در حال حاضر همایش یا کنگره خاصی مدنظرتونه؟اگه از یه دانشگاه نباشن افراد عملا امکان ارایه مقاله کاربردی نیست و فقط مرورری جواب میده.اگه مروری نظرتئنه و برای کاهش هزینه های شرکت در همایش و کنگره ،با تقسیم کار و تقسیم هزینه ثبت نام و سایر هزینه ها من هستم.
simin69
26th August 2013, 05:51 PM
سلام.شما در حال حاضر همایش یا کنگره خاصی مدنظرتونه؟اگه از یه دانشگاه نباشن افراد عملا امکان ارایه مقاله کاربردی نیست و فقط مرورری جواب میده.اگه مروری نظرتئنه و برای کاهش هزینه های شرکت در همایش و کنگره ،با تقسیم کار و تقسیم هزینه ثبت نام و سایر هزینه ها من هستم.
سلام
من در حال حاضر همایش آموزش پزشکی و طب سنتی و یک سری از همایش های دیگه مد نظرم هست واسشون موضوع هم دارم.ولی بیشتر اونا رو می خوام در محیط بیمارستان انجام بدم چون به تازگی فارغ التحصیل شدم ولی در رابطه با مقالات مروری یک موضوع دارم که واسه کار کردن خیلی گسترده و تخصصی میشه.در هر صورت اگر از بچه ها کسی به دنبال همکار بود خوشحال میشم اگر بتونم کمکش کنم.امیدوارم در همایش آموزش پزشکی سال آینده ببینمتون
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.