PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر سارقی آمریکایی که به اسلام روی آورد

diamonds55
6th June 2009, 04:58 AM
در آمریکا کار کردن در فروشگاه های کوچک و بزرگی که تا دیر وقت بازند، معمولا کار راحتی نیست چون ممکن است خطرناک باشد.
در برخی نقاط این کشور سرقت از این نوع فروشگاه ها امر رایجی است. اما در نیویورک، یکی از این سارقین چیزی بیشتر از پول نقد عایدش شده است.
محمد سهیل، تصمیم داشته کرکره فروشگاهش در لانگ آیلند نیویورک را پایین بکشد که مردی چماق به دست و نقاب پوش وارد می شود و از او پول نقد می خواهد.
محمد سهیل می گوید: "این مرد با یک چوب بیسبال وارد مغازه شد و اومد کنار دخل. بهم گفت پولت رو رد کن بیاد. یاالله، یاالله. پولا رو بده پولا رو بده. منم خم شدم و تفنگم رو در آوردم. به طرفش نشونه رفتم و بهش گفتم چوبت رو بنداز و بیشین رو زمین."
وقتی سارق تسلیم می شود، آقای سهیل تصمیم می گیرد پلیس را خبر کند تا او را دستگیر کنند، اما دلش برای سارق می سوزد.
او می گوید: "سارق شروع کرد به من التماس کردن که منو ببخش، منو ببخش، من پول ندارم، غذا ندارم بخورم. من کار ندارم، بچه هام گشنن. دلم براش سوخت. بهش گفتم خیله خب، به من قول بده که از این به بعد هرگز دزدی نکنی. اونم به من گفت باشه، من دیگه دزدی نمی کنم. بعد من از دخل چهل دلار درآوردم و بهش گفتم این پول رو بگیر و بده به خانواده ات."
صاحب فروشگاه در کنار پول نقد به سارق یک بسته نان هم می دهد. اما آنچه بعد از این رخ داده هنوز هم برای آقای سهیل باور نکردنی است.
او می گوید: "وقتی بهش پول رو دادم، از من خیلی تشکر کرد و بهم گفت که چه مرد مهربانی هستم و می خواد مثل من مسلمان باشد. بهش گفتم واقعا می خوای مثل من مسلمان بشی ؟ مطمئن هستی؟ اونم گفت آره می خوام درست مثل تو یک مسلمان باشم. منم بهش گفتم خیله خب دستت رو ببر بالا. اونم دستش رو برد بالا. بهش گفتم تکرار کن: لا الله الا الله، محمد رسول الله. اونم همین کارو کرد. بعد من باهاش دست دادم و گفتم مبارکه تو حالا یک مسلمان هستی."
بعد از کامل شدن تشهد، صاحب فروشگاه یک اسم اسلامی هم برای سارق انتخاب کرده است. فردی که برای سرقت به فروشگاه محمد سهیل در لانگ آیلند آمده بود هنگام ترک فروشگاه نامش به نواز شریف زرداری تغییر کرده بود.
وقتی خبرنگاران از آقای سهیل سوال کردند که چرا نام دو سیاستمدار رقیب در پاکستان را تواما انتخاب کرده است، او، که خود مهاجری پاکستانی در آمریکاست، گفت دقایقی پیش از حمله سارق سرگرم تماشای یک برنامه تلویزیونی در باره اخبار منطقه جنوب آسیا بوده است.
آقای سهیل می گوید قصد داشته است یک بطری شیر مجانی نیز به سارق بدهد اما در حینی که شیر را از یخچال فروشگاه خارج می کرده، این مرد فروشگاه را ترک کرده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد