PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سردار خیر پیدا کرده است، یک نفر به پرز کمک کند!

Syiavash.38
20th August 2013, 09:58 PM
از نظر سبک و فرم بازی محمد رضا بیشتر شبیه لیونل مسی می باشد اما از یک نظر هم مشابه گرت بیل است!http://www.shafaf.ir/files/fa/news/1391/1/19/38094_645.jpg
تیتر نخست برای من...!علی دایی به کمک سردار تیم را بسته اما به نظر می رسد یک نفر از قطار جا مانده، البته جا نمانده قطار را اشتباهی سوار شده، به جای تهران به دبی رفته است.
البته مشکلی نیست او راحت می تواند بازگردد و سوار قطار سردار به سوزن بانی علی دایی شود فقط مبلغ 5 میلیارد تومن ناقابل باید به کیسه شیخ نشینان واریز شود...!سلام آقای لوی، من فلورنتینو پرز هستم رئیس باشگاه تاریخی رئال مادرید.
سلام اقای پرز بله البته، چه کمکی از من ساخته است؟پرز: "می خواستم اگر می شود ستاره تیمتان گرت بیل را به ما واگذار کنید."لوی: " اوه، بله چرا که نه؟! ( ای بابا، دوباره سر و کله این پرز پیدا شد)
ده روز بعد...سلام اقای لوی، من پرز هستم، می خواستم بپرسم راجع به آن موضوع فکر کردید؟لوی: " بله آقای پرز ولی ما نمی توانیم ستاریمان را این بار به شما بدهیم!پرز: " چرا آقای لوی؟ ما دست به نقد هستیم و پول خوبی می دهیم."لوی: " مثلا چقدر؟ "پرز: " 120 میلیون یورو نا قابل، البته اگه مایل بودید یک بازیکن هم به آن اضافه می کنیم! "آقای لوی در حالی که چشمانش گرد شده و آبی به سر و صورت خود می زند می پرسد چقدر؟ دوباره جواب می شنود : " 120 میلیون یورو آقای لوی! "http://upload.tehran98.com/img1/aatzy3n76f9hnbyp0dor.jpg
تیترها یکی پس از دیگری بالا می آیند...خلعتبری نزدیک شد، در آستانه، قرمز پوش شد، سردار خیری را پیدا کرده، اوه نه خلعتبری دور شد و بالاخره عجمان تخفیف داد...گرت بیل این هفته با رئال قرارداد می بندد، خوب حالا این هفته هم نشد موردی ندارد هفته بعد می بندد، ویلاش بواش گفت شما بیخود کردید، آنجلوتی معذرت خواهی کرد، گرت بیل تهدید به مرگ شد، او می خواهد برود، تاتنهام را دوست ندارد، گرت فروشی نیست، پیراهنش از لیست خارج شد...!!آقای پرز شما تخفیف نمی خواهید؟!همه گیج و سردرگم مانند پاراگراف های این مقاله، به خدا مقصر من نیستم دوستان...!اصلا خدا را چه می دانید؟ شاید سردار و پرز با هم مسابقه گذاشته اند یا برعکس لندن با عجمان!روزی که به طور رسمی خلعتبری با پرسپولیس و گرت بیل با رئال مادرید قرارداد امضا کنند روز جشن پرسپولیسی های رئالی است که بعد از آن همه خواندن تیترهای ریز و درشت به مقصد رسیده اند و دیگر دلشان بهانه کسی را نمی گیرد.* 120 میلیون یورو و 5 میلیارد تومان ناقابل، رقم ها با ما صحبت می کنند.بله دوستان، این گونه شد که گرت و محمد رضا قهرمان تیتر یک خبرها شدند...

Capitan Totti
20th August 2013, 11:30 PM
حقه ی سوسمار خورا داره عملی میشه
اول که اسم لیگ اشون رو از لیگ خلیج فارس گذاشتن
لیگ خلیج سوسمار:|

بعد حالا دبه کردن
به نظرم خلعتبری خودشو به مصدومیت بزنه بهترین راه حله

Capitan Totti
20th August 2013, 11:35 PM
حقه ی سوسمار خورا داره عملی میشه
اول که اسم لیگ اشون رو از لیگ خلیج فارس گذاشتن
لیگ خلیج سوسمار:|

بعد حالا دبه کردن
به نظرم خلعتبری خودشو به مصدومیت بزنه بهترین راه حله

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد