PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداحافظی

Helena.M
20th August 2013, 02:29 AM
سلام برهمه دوستان

امیدوارم که شاد و سلامت باشید

این تاپیک جهت خداحافظی من با شماست [khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi]

از آشنایی با همتون خوشحالم

موفق و پیروز باشید[golrooz]

sr hesabi
20th August 2013, 02:31 AM
سلام برهمه دوستان

این تاپیک جهت خداحافظی من با شماست [khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi]

[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]

کجا؟؟؟
چرا؟؟؟
براچی؟؟؟[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran]

sr hesabi
20th August 2013, 02:34 AM
هیچکس جایی نمیره این تاپیکم الان حذف میشه[asabani]

SaSaMc2
20th August 2013, 02:38 AM
سلام...[golrooz]

به حرف سر حسابي گوش كن شوخي موخي نداره ميزنه ها...[nadidan]

AaZaAdeh
20th August 2013, 08:04 AM
سلام برهمه دوستان

ااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی ؟ کجا؟ واسه چی آخه؟؟؟؟ [gerye]
نرووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووو[gerye] مگه کسی چیزی گفته اخه....

Almas Parsi
20th August 2013, 09:53 AM
سلام به دوست خوبم
radiotherapist (http://www.njavan.com/forum/member.php?299319-radiotherapist) عزیز و دوست داشتنی
هر چند دلیلی برای رفتنت برامون ننوشتی و همیشه خدا حافظی ها خودشون سخت هستند وسختیشون زمانی بیشتر میشه که دلیلی برای رفتنهای عزیزانمون نمیبینیم[negaran]
دیدن این تاپیک خیلی باعث ناراحتیم شد چون شما یکی از بهترینها بودی و خواهی بود ولی حتما دلایلی برای رفتنت داری ...[tafakor]
با همه این اوصاف برای شما و همه لحظه های خوب زندگیت آرزو میکنم که هیچگاه چشمهای زیبات تو انحصار قطره های اشک نباشه و همیشه لبهات پوشیده از غنچه های لبخند باشه و غم نتونه به دل مهربونت راهی پیدا کنه
آرزو میکنم دستات که وسعت آسمون و پاکی دریا و بوی بهار داره همیشه از حرارت عشق گرم باشه امیدوارم گلهای وجود نازنینت هیچوقت پژمرده نشن و شاپرکهای باغچه خونه دلت بالهاشون هرگز محتاج مرهم نباشن
و برای خورشید آسمون زنگیت آرزو میکنم که هیچوقت غروبی نداشته باشه
و در نهایت گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیه این نگاه رو برات آرزو میکنم

امیدوارم ما رو فراموش نکنی چون همه مون برای بازگشتت لحظه شماری میکنیم

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] هرچی آرزوی خوبه مال تو [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

http://uc-njavan.ir/images/t8ag4d2dk9uhl1b054.gif

"VICTOR"
20th August 2013, 10:33 AM
سلام برهمه دوستان

سلام ، چرا آخه تازه داشتیم با هم آشنا میشدیم ؟[taajob][soal]

m@some
20th August 2013, 10:37 AM
سلام دوست من دلیل خداحافظی شماچیه؟به هرحال موفق باشید[golrooz]

M@hdi42
20th August 2013, 11:29 AM
تاپیک خدا حافظی رو در قسمت تالار ادبیات میزنن اخه دختر مومن؟[nishkhand]

جدای از این شوخی ببین تجربه ثابت کرده شما از سایت نمیری . زیادم فرار نکن فوقش بتونی کمی دور بشی ولی دست اخر بازم گیر میفتی وبرمیگردی. دیگه من از اونور آب میام ابجی[sootzadan]

Dorna dordone
20th August 2013, 11:37 AM
سلام دوست عزیزم

هر چی باشه و هر کجا باشی یه عده ای باهات در ارتباطن و براشون سخته که بدون علت و دلیل ازشون دل بکنی

من با شما دوست عزیزم آشنایی چندانی نداشتم اما با اکثر دوستان تو بحثا آشنا شدم و شما رو هم کم و بیش میدیدم اگر چه الان که داداش مهدی عزیزم گفتن آبجی! فهمیدم دخترین

خب عزیز دل! خداحافظی یهویی سخته .. اگر واقعا میخوای بدونی چقدر عزیزی از گفته ها و نوشته ها کماکان پیداست..

اما اگر واقعا دلیلی هست برای رفتن هر چند مختصر و کوتاه با بیانش دوستانتون راحت تر با رفتنتون کنار میان.. من آرزوی صحت و سلامت و موفقیت شما رو از خداوند متعال دارم چه باشید و حضورتون باعث دلگیمی باشه چه برید و فقدانتون دلها رو تنگ کنه..

صلاح زندگی بسته به نظر خود شخصه اما چه زیباست که با اطلاع به دوستانتون دلها رو آروم کنین..

شادی را بغل بغل به شما ارزانی دارد خداوندی که منبع همه ی خوبی هاست

سعادتمند و خوشبخت باشید[golrooz][golrooz][golrooz]

maryam kia
20th August 2013, 06:46 PM
رفت![negaran][negaran]

محمد نظری گندشمین
20th August 2013, 07:00 PM
" خداحافظی ات " عجب خرابه ای به بار آورده است ! نگاه کن ... مدت ها در تلاش اند مرا از زیر آوار تنهایی هایم بیرون کشند ...
http://upload7.ir/images/01117040254376573100.jpg

Helena.M
20th August 2013, 08:49 PM
سلام برهمه دوستان عزیزم

رفتنم تنها به دلیل یه سری مسائل شخصیه که نمیتونم باشم

در این مدتی که بودم از همتون چیزهای زیادی یاد گرفتم

برای خودمم دل کندن از اینجا خیلی سخته

نمی دونم پروفایلم حذف میشه یانه؟

ولی اگه اوضاع خوب شه سعی میکنم دوباره برگردم[golrooz]

به امید دیدار

maryam kia
20th August 2013, 09:11 PM
سلام برهمه دوستان عزیزم

رفتنم تنها به دلیل یه سری مسائل شخصیه که نمیتونم باشم

در این مدتی که بودم از همتون چیزهای زیادی یاد گرفتم

برای خودمم دل کندن از اینجا خیلی سخته

نمی دونم پروفایلم حذف میشه یانه؟

ولی اگه اوضاع خوب شه سعی میکنم دوباره برگردم[golrooz]

به امید دیدار

دلمون واست تنگ میشه[negaran]

مورگان
20th August 2013, 09:24 PM
اخه چرا خداحافظی[taajob] امیدوارم خداحافظی شما هم مثل خداحافظی اقای علی کریمی از فوتبال باشه که دو روز بعد خداحافظیش پشیمون شدو برگشت[labkhand]. در هر صورت هرجا باشی انشاالله موفق و پیروز باشی.

محمد نظری گندشمین
21st August 2013, 01:15 AM
با سلام و شب بخیر خدمت دوست گرامی ام
حرف از جدایی همیشه تلخ و ناخوشاینده
منم از این که با دوستانی همچون شما آشنا و هم صحبت شدم بسی خوشبخت و خوشحالم
نمی دونم به چه علتی می خوای بری
ولی خودمم گاه فکر میکنم دارم وقت گرانبهای خودم رو در این سایت از دست میدم
چون نمیخوام همش درین روزمرگی بی حاصل غرق گردم و متوقف شوم
و تصمیم دارم تغییرات اساسی در سبک زندگی خودم به وجود اورم
هدف من خلق و کسب موفقیت است ولی فکر می کنم در این سایت به نام فعالیت علمی بیشتر داریم تفریح و وقت کشی می کنیم
من خودم باور ندارم با این جور فعالیت بتونم کار بهتری رو انجام بدم
قصد من دلسرد کردن دیگران نیست چرا که هر کس راه خودش رو بایستی خود برگزیند و اولویت ها و انتخاب هایش رو بکند
راستش تحولات درونی ام منو آروم نمیذاره
انگار دغدغه بزرگی تموم وجودمو گرفته
و نیاندیشیده احساس می کنم راه رو اشتباهی میرم و وقت خودم به کمترین بهرمندی از دست میدم
با این وجود من همیشه به دوستانی همچون شما افتخار می کنم و خواهان دوستی و همکاری علمی و هم اندیشی هستم در تموم زمانها باشد که همیشه در ارتباط باشیم هرچند حتی درین سایت نباشه و شاید تا اخر عمرمون هم همدیگرو نبینیم
حرف زیاده ولی گاه مجال گفتن بهمون اجازه نمیده وبسیاری حرفامونو با سکوت بلند خودمون فریاد می زنیم
و من به قول معروف که از دل به دل راهیست اعتقاد عمیقی دارم و گاه تجربه های واقعی هم درین مورد داشت

هر چند دوستانم رو دوست دارم
ولی خواهان رشد و تعالی خودم و دوستانم هستم حتی به قیمت ندیدن دوستانم

آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستانم دارم

با تشکر [golrooz]

Capitan Totti
21st August 2013, 01:36 AM
هییییی آبجی
آبجی با شخصیت و مقتدری بودی
البته من که میدونم بر میگردی (بر اساس اصول فرماندهی)

منتها همش میخواستم بهت بگم کاش نام کاربریتو به سونوگرافی تغییر بدی :((<):) ولی یادم میرفت همیشه!

خب بالاخره گفتم! موفق باشی آبجی ای فدای تو امیر قطر!

parnian 80
26th August 2013, 06:21 PM
سلام برهمه دوستان

چرا آخه؟[negaran]تازه داشتیم آشنا میشدیم باهاتون!

maryam kia
26th August 2013, 06:30 PM
با سلام و شب بخیر خدمت دوست گرامی ام
حرف از جدایی همیشه تلخ و ناخوشاینده
منم از این که با دوستانی همچون شما آشنا و هم صحبت شدم بسی خوشبخت و خوشحالم
نمی دونم به چه علتی می خوای بری
ولی خودمم گاه فکر میکنم دارم وقت گرانبهای خودم رو در این سایت از دست میدم
چون نمیخوام همش درین روزمرگی بی حاصل غرق گردم و متوقف شوم
و تصمیم دارم تغییرات اساسی در سبک زندگی خودم به وجود اورم
هدف من خلق و کسب موفقیت است ولی فکر می کنم در این سایت به نام فعالیت علمی بیشتر داریم تفریح و وقت کشی می کنیم
من خودم باور ندارم با این جور فعالیت بتونم کار بهتری رو انجام بدم
قصد من دلسرد کردن دیگران نیست چرا که هر کس راه خودش رو بایستی خود برگزیند و اولویت ها و انتخاب هایش رو بکند
راستش تحولات درونی ام منو آروم نمیذاره
انگار دغدغه بزرگی تموم وجودمو گرفته
و نیاندیشیده احساس می کنم راه رو اشتباهی میرم و وقت خودم به کمترین بهرمندی از دست میدم
با این وجود من همیشه به دوستانی همچون شما افتخار می کنم و خواهان دوستی و همکاری علمی و هم اندیشی هستم در تموم زمانها باشد که همیشه در ارتباط باشیم هرچند حتی درین سایت نباشه و شاید تا اخر عمرمون هم همدیگرو نبینیم
حرف زیاده ولی گاه مجال گفتن بهمون اجازه نمیده وبسیاری حرفامونو با سکوت بلند خودمون فریاد می زنیم
و من به قول معروف که از دل به دل راهیست اعتقاد عمیقی دارم و گاه تجربه های واقعی هم درین مورد داشت

هر چند دوستانم رو دوست دارم
ولی خواهان رشد و تعالی خودم و دوستانم هستم حتی به قیمت ندیدن دوستانم

آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستانم دارم

با تشکر [golrooz]

یکم از خودتون تعریف کنید[tashvigh]

kahrupay
26th August 2013, 06:32 PM
ملت چقد شیک خداحافظی می کنن!!!!
داشتیم از علمتون بهره می بردیم دوست عزیز
به هر حال هرجا هستید موفق و شاد باشید

yalabia
26th August 2013, 06:39 PM
پستم حذف شد؟[tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد