PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درد و دلی طولانی با برادران تالاری ( طنز) !

Majid_GC
19th August 2013, 07:56 PM
به نام ایزد یکــــــتا !

سلام و درود بر یکایک تان ![golrooz][shaad]

این طنز هست ؛ با جنبه باشید ! مدیونی اگه فکر کنی منظورم از برادر تو بوده ای ! اما اگر اینگونه فکر کردی بدان که با خودت هستم [nishkhand]

حقیقتش این موضوعی که می خوام مطرح کنم به احتمال زیاد در شبکه های اجتماعی خوانده اید و دغدغه ی([nishkhand]) تان بوده است

موضوع کلی این هست که چرا برادران کامنت را نخوانده لایک ( تشکر) می زنند و تعریف ، و خواهران شاید دو سال یکبار لایکی بزنند و تازه آن لایک مسئله دار خواهد بود (×)([nishkhand])

این چند خط ادامه در حقیقت بومی سازی این دغدغه هست برای این تالار

به نام خدا ؛ شروع میکنیم[bamazegi][nishkhand]

برادر ، آری با تو هستم با خودت

امثال من که برای تو پیام می گذارد بعد از خواندن اسم مان در صورتی که حال(حوصله ، شوق) ش را داشته باشی بعد از یک ماه جواب می دهی ؛ البته اگر حال ش بیاید ، و گرنه در صورت عدم حال که پیامت در سیاهچاله ذهنت به فراموشی می رود

اما همین که خواهر نوشت سلام ، تو باید برایش 10 خط درد و دل کنی !

بنویس ، اما حداقل همان موقع که آنلاین شدی و به عنوان اولین نفر ،پیام را نفرست ، بگذار کمی بگذرد و کسی به این شیوه ات پی نبرد !

(از این به بعد از کلمه ی من به عنوان همه دغدغه داران استفاده میکنم[nishkhand])

حالا به فرض محال ، خدای نکرده حال ش را پیدا کردی

نوبت به پیام خواهر که میرسد از امضا گرفته تا نوک پروفایلش حرف برای گفتن داری اما پیام من که شد جوری حرف میزنی انگار به عنوان یه کاربر اخراج شده و با همان مضمون برایت پیام داده ام !

دیگر نمی خواهم بحث را به امتیاز و تشکر بکشم که باید بروی آبرو ات را گدایی کنی !

فرت و فرت (کلمه ای عامیانه ای[nishkhand]) امتیاز و تشکر برای قدردانی از خواهران حتی بابت اسپم هایشان و بعد هم تازه قمپز در میکنی و بحث را میکشی به همان که دوست گل مان مهدی گفت پاچه خواری !

چه خطی ، چه رنگی ، قلمت همانند فضلا ست .. بگذرم و دیگر این قسمت را کشش نمی دهم چون که با همین نشانه ها تا به حال خودت را شناخته ای !

حیــــــــا کن برادر [nishkhand]

چندی پیش از برادری دیگر پرسیدم من این حس را دارم نسبت به افرادی گفت ؛ عجبا مجیدا ! من هم همین گونه !

تعجب کردم و دیدم این نشانه ها همانند نشانه های افراد مبتلا به بیمار وسواس است ! چون ابتدا که شناختی ندارند آن ها فکر می کنند فقط خودشان هستند که اینگونه اند

پس نام ش را گذاشتم براوس ( این همان کمپرس برادر + وسواس است[nishkhand])

به آن برادر گفتم براوس ناشی از چیست ؟ ؛ نکند برادر مان نجابت دارد از اینکه خدای ناکرده کسی متهم اش نکند با گفتگو با جنس موافق

گفت مجیدا ؛ گفتم بلی ([nishkhand])

گفت : عجبا تو چه بس ساده دلی ! [khande]

این را گفتم که بدانی دغدغه های امثال من را ! پیام های پشت سری برایت می گذارم که ای برادر خوبی ! و تو خوبی را بد ترجمه کرده ای ! با شعر و نثر مدح ات میکنم و تو چه به من که میرسی از پاچه خواری بیزاری[sootzadan]

اگر هم نمی دانستم همانند بیماری وسواس است و شاید تو بی خبر از حالت ؛ وگرنه عمرا که بخواهم وقت بگذارم برایت ....[golrooz][nishkhand][labkhand]

پیشپایش تشکر از نگاه هایتان ![shaad][golrooz]

Capitan Totti
19th August 2013, 08:34 PM
میگم مجید!!
الان که نگا میکنم این سعید ازینجور آدماست![nishkhand]
خودتم البته شاید دست پیشو گرفتی که پس نیوفتی!![khandeshadid]

Majid_GC
19th August 2013, 08:57 PM
میگم مجید!!

اکنون نیازمندحمایت سبز شما هستیم [nishkhand][khande][golrooz]

ab.bb
19th August 2013, 10:07 PM
این جور رفتار رو توی فیسبوک زیاد دیدم.خدا رو شکر این جور مسائل رو تا الان اینجا ندیدم.

ستاره ی قطبی
19th August 2013, 10:41 PM
سرم درد می کنه اصلا نفهمیدم چی گفتی...چرا رابطه ی دختر و پسر تو کشور ما انقد تو چشم هست ...خوب طبیعیه همه اینا که حرف هایی که بین دو جنس مطرح میشه با حرف های دیگه متفاوت باشه

Majid_GC
20th August 2013, 12:40 AM
این جور رفتار رو توی فیسبوک زیاد دیدم.خدا رو شکر این جور مسائل رو تا الان اینجا ندیدم.

خدا رو شکـــــر که شما مستثنی بوده ایــــد

اما اون موضوع کلی که درباره ی شبکه های اجتماعی مطرح کردم ربطی به حرف من و این تالار نداشت !

این نوع رفتار که مطرح شد و بحث بود در تالار ها بین دو برادر است ...

سرم درد می کنه اصلا نفهمیدم چی گفتی...چرا رابطه ی دختر و پسر تو کشور ما انقد تو چشم هست ...خوب طبیعیه همه اینا که حرف هایی که بین دو جنس مطرح میشه با حرف های دیگه متفاوت باشه

سلام خانوم دکتـــــــر

یکم کم لطفی کردید در مورد این مطلب ؛ بحث و منظور بین دو برادر بود[cheshmak]

رضوس
20th August 2013, 02:47 AM
میگم مجید!!
من به درخواست یه دوست عزیزی سکوت میکنم
فقط من دستم به تو برسه به مدت یه ماه شبانه روز تو کویر لوت کلاغ پر میبرمت یاد بگیری[nishkhand]
این مجیدو اینجوری نبین من میشناسمش تو هم کم کمداری ذات پلیدشو میشناسی[khande][khande]

رضوس
20th August 2013, 02:49 AM
اینجا هم توجه کنید هست[bihes]

Majid_GC
20th August 2013, 02:54 AM
فقط من دستم به تو برسه به مدت یه ماه شبانه روز تو کویر لوت کلاغ پر میبرمت یاد بگیری[nishkhand]
این مجیدو اینجوری نبین من میشناسمش تو هم کم کمداری ذات پلیدشو میشناسی[khande][khande]

دوست عزیز ؛ الان تو این موقع شب کدوم دوست عزیزی هست که شما رو وادار به سکوت کرده ؟[nishkhand][khande]

رضوس
20th August 2013, 02:56 AM
رابطه پسر و دختر تو چشم نیست
برخوردی که برخی برادران عزیز دارن اینجوریه که باعث بعضی دلخوری ها میشه

این تفاوت طبیعیه ولی نه اینجوری

رضوس
20th August 2013, 02:57 AM
دوست عزیز ؛ الان تو این موقع شب کدوم دوست عزیزی هست که شما رو وادار به سکوت کرده ؟[nishkhand][khande]
باید حتما اسم ببرم؟؟؟؟؟؟

Majid_GC
20th August 2013, 02:59 AM
باید حتما اسم ببرم؟؟؟؟؟؟

شخص حقیقی اگر هست نام ببرید[nishkhand]

رضوس
20th August 2013, 03:02 AM
شخص حقیقی اگر هست نام ببرید[nishkhand]
هم حقیقی هست هم حقوقی[nishkhand]

Capitan Totti
20th August 2013, 02:05 PM
عجب!!!
آفرین آفرین!!
حالا چرا کویر لوت!! من عاشق کلاغ پرم! پایه اتم تا 2ماه! ولی بعدش سینه خیز دور ایران رو میبرمتا!!!!
هیییییییییییییییی

رضوس
20th August 2013, 03:17 PM
عجب!!!
آفرین آفرین!!
حالا چرا کویر لوت!! من عاشق کلاغ پرم! پایه اتم تا 2ماه! ولی بعدش سینه خیز دور ایران رو میبرمتا!!!!
هیییییییییییییییی
تا ظهر بری تو گرمای 60 درجه قدر عافیت بدونی

Capitan Totti
20th August 2013, 03:32 PM
دیگه از اهواز و اندیمشک و دزفول که بدتر نیست!!
ما اونجا انقد بشین پاشو رفتیم...
تازه تو کویر شبا سرده! و بسی بهتر...

:|
اسم ببر تا معرفی به مراجع قضایی و شخص وزیر اقتصاد!! نشدی[nadanestan]

- - - به روز رسانی شده - - -

رضوس
20th August 2013, 03:36 PM

- - - به روز رسانی شده - - -

باشه حتما بهش میگم که از اونجا گرمتر نیست دزفول گرمه؟؟؟؟اهواز شاید ولی بری ماهشهر از این حرفا نمیزنی

بگو بیان دست بوسی

Capitan Totti
20th August 2013, 03:38 PM
باشه حتما بهش میگم که از اونجا گرمتر نیست دزفول گرمه؟؟؟؟اهواز شاید ولی بری ماهشهر از این حرفا نمیزنی

بگو بیان دست بوسی
من که اهواز رم گفتم!!!
ماهشهر رو نمیدونم
حتما ویژه میان دست بوسی[nadanestan]

*مینا*
21st August 2013, 07:44 PM
دلیلش رو دقیقا می تونی توی هدفِ برادر از پیوستن به تالار جستو جو کنی ...

هرچند موضوع بحثت زوم کرده روی برادر ! ولی خواهران این چنینی هم زیاد دیدم، منتها خواهران مورد نظر شیوه ای متفاوت رو پیشه می کنن که اگه بخوایم راجع بهش توضیح بدیم باید کتابچه ای بنویسیم ، یک زمانی این موضوع هم دغدغه من بود [khande]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد