PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چرا دختران و پسران جوان دوست دارند آرايش كنند؟

Sabo3eur
18th August 2013, 11:32 PM
سلام .
به نظر من هرچي خدا داده زيباست.
اين تصور هست كه هركي كه چهره زشتي داره بايد اين نقص را با آرايش و اعمال جراحي جبران كند.
در صورتي كه به نظر خودش زشت است.
چرا با مواد مصنوعي و مملو از سرب هديه بي نظير خداوند يعني سلامتي را از بين ببريم.

Helena.M
19th August 2013, 12:05 AM
سلام

به نظر من عمل جراحی و آرایش جهت برطرف کردن مشکلات چهره و اندام ایرادی نداره ولی اینکه به خاطر هر دلیل کوچک و بی ارزشی بخوان هزینه زیاد جراحی های زیبایی رو متحمل شن درست نیست [golrooz]

ab.bb
19th August 2013, 02:46 PM
سلام . به نظر من هرچي خدا داده زيباست. اين تصور هست كه هركي كه چهره زشتي داره بايد اين نقص را با آرايش و اعمال جراحي جبران كند. در صورتي كه به نظر خودش زشت است. چرا با مواد مصنوعي و مملو از سرب هديه بي نظير خداوند يعني سلامتي را از بين ببريم. توی خط اول جواب خودتون رو دادین؛گفتین: «به نظر من» .
افراد نظرات متفاوت دارن؛که به نتایج متفاوت ختم میشه.

zoh_reh
19th August 2013, 03:04 PM
رفع عیب خوبه ، عیب تراشی بده.

رفع عیب ممکنه با ورزش ، آرایش، جراحی و اینا باشه که همه اش در حد اعتدال خوبه.

maryam kia
19th August 2013, 03:58 PM
واقعا برای پسر بده!ولی درکل چیزه خوبی نیس!

Sabo3eur
19th August 2013, 07:40 PM
توی خط اول جواب خودتون رو دادین؛گفتین: «به نظر من» .
افراد نظرات متفاوت دارن؛که به نتایج متفاوت ختم میشه.
من این بحث رو گذاشتم که هر کی نظر شخصیش رو بگه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد