توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث معیار بحث برانگیز زیبایی برای انتخاب همسر ( مطالعه موردی )
نارون1
18th August 2013, 05:27 PM
موضوع بحث :
معیار بحث برانگیز زیبایی برای انتخاب همسر ( مطالعه موردی )
آقایان معمولا از ریزش مو و طاسی سر رنج می برند و دست به هر کاری می زنند تا موهایشان را از دست ندهند.
معمولا با ریزش موها مردان احساس می کنند که اعتماد به نفسشان را نیز از دست می دهند. در واقع طاس شدن ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس دارد. همچنین
این مسئله در جلب نظردیگران نیز تاثیرگذار است. اما چقدر و چگونه بودنش رو شما برای ما مشخص کنید[cheshmak]
تحقیقات اخیر در این زمینه نشان می دهد که آقایان از این مشکل بسیار ناراحت می شوند و به سختی با آن کنار می آیند. بیش از ۶۲% آنها معتقدند که طاسی بر اعتماد
به نفسشان تاثیر می گذارد.
همچنین آنها نسبت به کسانی که این مشکل را ندارند، بیشتر احساس ضعف و عدم اطمینان خاطر می کنند. به علاوه بسیاری از مردان قدرت روانشناسی خود را نیز
وابسته به موهایشان می دانند
از طرف دیگر به نظر می رسد که زندگی عاطفی آنها نیز از ریزش موها در امان نیست. همه براین امر واقف هستیم که موها نقش مهمی در جذابیت دارد. از طرف دیگر، این
موضوع ریشه نگرانی عظیمی در بین همه مردان است. در واقع ۷۱% مردان ، فکر می کنند که با ریزش موها خانم ها چندان توجهی به آنها نخواهند داشت. از ۳ مرد، یک
نفر بر این باور است که داشتن موهای زیبا یکی از مهم ترین فاکتورهای جلب نظر خانم هاست.
یکی از معیارهای ازدواج خانمها ظاهر و زیبایی طرف مقابل است ولی رتبه بندیش در بین معیاربندی برای هرکس متفاوت است .
در اینجا 2 سوال بحث برانگیز خواهد بود ، یک سوال از خانمها و یک سوال از آقایان :
باتوجه به اینکه برخی خانمها حتی بعداز ازدواج وقتی همسرشون دچار کم مویی و طاسی سر میشود ، تا پای دادگاه و طلاق گرفتن میرن .
خانمهای عزیز و محترم ، به نظر شما این فاکتور چقدر بر روی تصمیم گیری برای انتخاب همسر آینده شما موثر خواهد بود ؟میزان اهمیت این موضوع چقدر است ؟
ظاهر همسر آینده شما در رتبه بندی معیارهای شما در چه درجه ای است ؟
آقایان محترم ، چنانچه با این موضوع درگیر هستید ، آیا حقیقتا کم مو شدن روی زندگی شما علی الخصوص زندگی عاطفی شما نگران کننده هست ؟
آیا شماهم همانند اکثر مردان ، قدرت روانشناسی و اعتمادبه نفس خود را وابسته به موهای خود می دانید ؟ چه معیارهایی برای شما جهت انتخاب همسر مهم می
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
به نظر شما زیبایی برای آقایان بیشتر مهمه یا خانمها ؟!
باتشکر از همراهی شما [golrooz]
محمد نظری گندشمین
18th August 2013, 05:38 PM
موضوع بحث :
آقایان معمولا از ریزش مو و طاسی سر رنج می برند و دست به هر کاری می زنند تا موهایشان را از دست ندهند.
معمولا با ریزش موها مردان احساس می کنند که اعتماد به نفسشان را نیز از دست می دهند. در واقع طاس شدن ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس دارد. همچنین
این مسئله در جلب نظردیگران نیز تاثیرگذار است. اما چقدر و چگونه بودنش رو شما برای ما مشخص کنید[cheshmak]
تحقیقات اخیر در این زمینه نشان می دهد که آقایان از این مشکل بسیار ناراحت می شوند و به سختی با آن کنار می آیند. بیش از ۶۲% آنها معتقدند که طاسی بر اعتماد
همچنین آنها نسبت به کسانی که این مشکل را ندارند، بیشتر احساس ضعف و عدم اطمینان خاطر می کنند. به علاوه بسیاری از مردان قدرت روانشناسی خود را نیز
از طرف دیگر به نظر می رسد که زندگی عاطفی آنها نیز از ریزش موها در امان نیست. همه براین امر واقف هستیم که موها نقش مهمی در جذابیت دارد. از طرف دیگر، این
موضوع ریشه نگرانی عظیمی در بین همه مردان است. در واقع ۷۱% مردان ، فکر می کنند که با ریزش موها خانم ها چندان توجهی به آنها نخواهند داشت. از ۳ مرد، یک
نفر بر این باور است که داشتن موهای زیبا یکی از مهم ترین فاکتورهای جلب نظر خانم هاست.
یکی از معیارهای ازدواج خانمها ظاهر و زیبایی طرف مقابل است ولی رتبه بندیش در بین معیاربندی برای هرکس متفاوت است .
باتوجه به اینکه برخی خانمها حتی بعداز ازدواج وقتی همسرشون دچار کم مویی و طاسی سر میشود ، تا پای دادگاه و طلاق گرفتن میرن .
خانمهای عزیز و محترم ، به نظر شما این فاکتور چقدر بر روی تصمیم گیری برای انتخاب همسر آینده شما موثر خواهد بود ؟میزان اهمیت این موضوع چقدر است ؟
آقایان محترم ، چنانچه با این موضوع درگیر هستید ، آیا حقیقتا کم مو شدن روی زندگی شما علی الخصوص زندگی عاطفی شما نگران کننده هست ؟
آیا شماهم همانند اکثر مردان ، قدرت روانشناسی و اعتمادبه نفس خود را وابسته به موهای خود می دانید ؟ چه معیارهایی برای شما جهت انتخاب همسر مهم می
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
با سلام
زیبایی برا خانما مهمه
اگه مهم نبود با خودشون یه کیف پر از لوازم آرایشی حمل نمی کردند[nadidan]
و خودشون رو هفت قلم ارایش نمی کردن [taajob]
ارایش خانما بخاطرکمی اعتماد به نفسشونه[bamazegi]
و دلایل گفتنی و ناگفتنی دیگر
راستی خانما چند روز رو می تونند بدون آرایش تحمل کنند ؟ [tafakor]
با تشکر
نارون1
18th August 2013, 05:41 PM
با سلام
زیبایی برا خانما مهمه
با تشکر
سلام
ممنون از شرکتتون و نظرتون
راستی سوالاتتون رو جواب ندادین [cheshmak]
آیا شماهم همانند اکثر مردان ، قدرت روانشناسی و اعتمادبه نفس خود را وابسته به موهای خود می دانید ؟ چه معیارهایی برای شما جهت انتخاب همسر مهم
می
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
setayesh shb
18th August 2013, 05:45 PM
ممنون از شما به خاطر تاپیک بسیار خوبتون ممکنه نظر من برای خیلی ها به نظر شعار بیاد ولی باور کنید حقیقتا و از ته قلبم بهش باور دارم نه این که چهره و زیبایی مهم نباشه هست ولی در درجات خیلی پایین تر
برای خود من مهمترین و اولین معیار اخلاق هستش به نظرم کسی که بهترین و حتی زیبا ترین چهره رو داشته باشه اگه اخلاق نداشته باشه زیباییش هیچ ارزشی نداره
برای سوال دوم هم به نظرم برای خانم ها مهمر باشه[golrooz]
بحث
18th August 2013, 05:49 PM
من بانظر setayesh7777کاملاموافقم
masoume.a.92
18th August 2013, 05:59 PM
سلام. ممنون. یه وقت فک نکنید شعار میدم. نظر حقیقیم اینه. شاید راجع به بقیه چیزا آسان گیر نباشم ولی این مورد خاص...
اگه منظورتون درمورد کل قیافه آقایون باشه خب تا حدی برا من مهمه. خیلی نه ولی درحد معمولی. چون من سایر معیارام مهم تر از قیافه است.
اگه هم صرفا موی سر مدنظره... شاید باورتون نشه. من از کچل ها بیشتر خوشم میاد! نمیدونم چرا ولی بین یک کچل که همه معیارامو داره و یک غیرکچل(! [nishkhand]) که معیارامو داره. به احتمال زیاد کچله رو انتخاب میکنم! [nadidan]
واقعا خانما واسه کچلی طلاق میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [soal]! عجب.
سوال دوم هم فک کنم معیار زیبایی واسه آقایون مهم تره... یعنی خب خانما زیباترن دیگه... [nishkhand] یکم زیبایی خانما مهمتره دیگه... [cheshmak]
ولی درکل قیافه هرچی باشه وقتی عشق و محبت دوطرفه وجود داشته باشه دیگه زیبایی به اندازه روزهای اول مهم نیست...
AaZaAdeh
18th August 2013, 06:01 PM
سلام..
ممنون از مبحث خیلی خوبتون...[golrooz]
ببینین بنظره من زیبایی واسه خانوما بیشتر تعریف شده س و اهمیت داره چراکه میدونیم خانوم مظهره زیبایی اند و کمتر یه اقا ملاکی واسه زیبایی البته نه اینکه اصلا زیبا یی واسش بی معناست...
از حقم نکذریم 60-70 درصد اقایون یا شایدم بیشتر وقتی یه خانومو میبینن اولین چیزی که توجهشون رو جذب میکنه آراستگی و ظاهره نمیگم زیبایی که وارد مبحث آرایش الان نشم...
وقتی نشانه ی دختر خوب و میدن میگن دختر خانومه هم زیباست هم خانوووم هم..
ولی واسه آقایون میگن پسره سر براه و کاری و ...اخرشم قیافه رو میگن شایدم نگن اصلا
این بین ما دختراس تو جمعای خودمونی که فقط چهره واسمون جالب میشه ولی تو بحث ازدواج دید فرق میکنه دیگه...چون چهره عادی میشه واسه آدم ولی اخلاق.....................
پس زیبایی واسه ما مهمتره...
تروخدا اینقد مبحث آرایشو واسه زیبایی بزرگ نکنن آقایون، آرایش داریم تا ارایش بخدا خیلی فرقه...یه طرفه به قاضی نرید...
من بشخصه اگه پسری که از همه مواردش مطمئنم و بعدش قیافه شم خوبه و میپسندم....بعد یه مدت کم مویی و این چیزاش واسم عادی میشه.... نهایتا دیدیم مورد حیفه از دست بره شرط میکنیم مو بکاره خو[nishkhand] [cheshmak]
در کل قیافه عادی میشه ولی به شخصه هر قیافه ای رو نمیتونم عادی کنم واسه خودم وشاید این کارم درست نیس ولی در حده همینه نه قطع رابطه و برخورد نداشتن و تحویل نگرفتنو این کارا....
میدونید قیافه ام باید به دلنشین باشه واسه هرکی چه بسا من به کسی بگم زیبا دیگری قبول نکنه...
Majid_GC
18th August 2013, 06:02 PM
....
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
من که اصلا فکر نمیکنم طاسی سر دغدغه باشه برای آقایون چون بدون مو هم زیبا هستند[nishkhand]
این سوالی هم که گفتید برای چه کسی مهمه ! ایهام داره
چون دو جور میشه برداشت کرد
1- داشتن ش مهم هست !
مطمئنا برای خانوم ها داشتن ش مهم تر هست از لحاظ جو اجتماعی و نیاز
2- به این معنا که معیار زیبا بودن در یک رابطه برای آقا مهم تر هست یا خانوم !
مطمئنا مرد ، چرا که تفاوت زیبایی در مردان خیلی اندک هست ، یک مرد زیبا روی با یه مرد متوسط روی تفاوتی ندارند
اما برای خانوم ها دامنه ی تفاوت زیبایی بیشتر هست یعنی میشه از نظر یه مرد دسته بندی بشن حتی بر اساس ظاهر
اسپوتنیک
18th August 2013, 06:04 PM
زیبایی مهمه برای هر دو طرف. و هردو هم باید برای زیبایی شون تلاش کنن ولی من خودم به شخصه از آقایونی که تا حدودی کم مو هستن خوشم میاد و برام جالب تر هستن . [nishkhand]
و در جواب آقا محمد من اصلا آرایش نمیکنم پس همه ی خانما این جوری نیستن .
*nura*
18th August 2013, 06:14 PM
حفظ زیبایی هم برای آقایان و هم برای خانم ها مهمه ،اما اهمیت این موضوع نباید دغدغه اصلی زندگی باشه
از دست دادن زیبایی ناشی از ریزش مو امروزه به راحتی توسط عمل های زیبایی کاشت مو جبران میشه و برای افرادی که به این فاکتور به عنوان یک فاکتور مهم نگاه می کنند این راه حل کاربردی می باشد
با تشکر
"در پناه حق"
Capitan Totti
18th August 2013, 06:53 PM
ضمن تایید شدید و اکید سخنان دکتر خودمون
اصلا اون کچلی و تاسی مخصوص عده ی بسیار کم و محدودی است
ماشالا نباشه!! من یادم نمیاد به آینه نگاه کرده باشم!!
ولی برخی از جنس های مخالف!! چنان خود را در آیینه نگاه می کنند که گویی آن آیینه ی بدبخت انان را مثل سفید برفی و هفت کوتوله!!!! نیاورده است!
دستیار
18th August 2013, 07:26 PM
سلام.به نظر من هرکی بگه زیبایی برام مهم نیست دوروغ گفته!مهمترین مورد زیبایی هست اما اینو بدونیم زیبایی فقط بحث ظاهر نیست بلکه زیبایی اخلاق،زیبایی باطن،زیبایی ظاهر و...!!!اما به نظر من بعضیا که موی سرشون میریزه زیباتر هم میشن و بعضیا زشت تر پس مهم ریزش مو نیست و مهم چهره نهایی هست.به نظر من زیبایی برا خانم ها مهمتره
M@hdi42
18th August 2013, 07:30 PM
بسم لله الرحمن الرحیم
ممنون از خانم دکتر عزیز نارون1 بابت موضوع به موقع وبه جا
خب در اینجا دوس سئوال مطرح شد . اولی در مورد اثر ریزش مو بر اعتماد به نفس ما مرد ها واینکه چقدر برامون مهمه. در مورد شخص خودم صد در صد کاهش موی سر میتونه منو ناراحت و کم اعتماد به نفس کنه. در زیبایی ما (حداقل خود ما مردا اینطوری فکر میکنیم) خیلی تاثیر داره. البته اینم باید اظافه کنم یکی از مواردی که موی سر رو تاثیر گذار میکنه اینه که اقایون جز پوشیدن لباس و مدل موی سر دیگه کار عملی از دستشون بر نمیاد برای زیبایی روزانه ولی خانمها از مدل روسری گرفته.رژ لب.پوست صورت.ابرو . مدل لباس و مانتو و طلای دست وانگشتر طلا و گوشواره و..... میتونن بهره بگیرن و تغیر ایجاد کنن که زیبا به نظر برسن. واینکه اقا یون یکی از معدود ابزار هایی که میتونن تغیر بدن برای خوشتیپ شدن رو از دست بدن عذاب آوره وعذاب اورتر اینکه عضوی از بدنه که دائم در جلوی دید هست.از اینهبگیر تا شیشه رفلکس توی خیابان و سرامیک کف ساختمان و.... وهر جایی این ضعف رو به رخ ما میکشه. خب این از این.
در مورد سئوال دوم که پرسیدین زیبایی برای کدوم قشر مهم تره باید بگم برای هرکدوم به نحوی مهمه اما به نظر می رسه برای خانمها بیشتر اهمیت داره چون اساس زن بر زیبایی افریده شده. جز این بحث ها من خودم به شخصه چه با دامن چه با شلوار کردی چه با هرچی برم بیرون همین که حداقل ها رو داشته باشه دیگه برام فرقی نداره. صد البته خوشتیپ بودنو دوست دارم وبزنم به تخته خوشتیپ هم هستم(!!) ولی اینکه برم بینی عمل کنم و.... ابدا چون زیبایی اینقدرم اهمیت نداره برام از این لحاظ . برای خودنمایی هم نمیرم بیرون که فلان خانوم خوشش بیاد یا نه. برای دل خودم لباس میپوشم.
yas-90
18th August 2013, 07:38 PM
سلام
درمورد طاسی و یا حتی کچل بودن....من زیاد دیدم خانمایی که متاسفانه حتی مسخره هم میکنن....اما خودم زیاد رو مود این چیزا نبودم و نبستم...بعضی افراد طاسی خیلی بهشون میاد ولی بعضی هم نه....اما خب زندگی مشترک اگر بخواد روی این چیزا پایه ریزی بشه فاتحه ش خونده ست...ضری المثل قشنگیه که میگه به پولت نناز به یه شب بنده به زیباییت نناز به یه تب بنده.....حالا اگه زندگی شروعش بخواد فقط بخاطر ظاهر باشه که یا حادثه مثل یه تصادف یا حتی یه بیماری میتونه همه چیز رو از هم بپاشه...علت اینکه افراد اینقدر سطحی نگر هستن به نظر من از عدم شناخت اوناست....تو هر مورد دیگه ای هم به جز ازدواج بخوایم بهش نگاه کنیم ممکنه در زندگی روزانه خودمون هم همین سطحی نگریها رو نسبت به خیلی مساءل دیگه داشته باشیم...البته بعضی آدما انگار ذاتن آدمای سطحی هستن یعنی کلا اهل فکر کردن و وارد شدن به عمق موضوعات نیستن...یه بار یه جمله خوندم برام جالب بود که اینجوری گفت: کسی تمام هم و غمش تو ست کردن رنگ رژ لبش با لباسشه نمیتونه برای یه زندگی مناسب باشه(البته دقیق جمله ش یادم نمیاد ) ولی هر چی بود بار معنایی خوبی میتونست همراهش داشته باشه....حالا هم اگر کسی بخواد در زندگیش فقط همه چیز زندگیش تو ظاهر خلاصه بشه هم تو زندگی نمیشه جز این انتظار داشت که بعد از طاس شدن شوهرش بره طلاق بگیره...البته منکر این هم نمیشم هر کسی این حق رو داره که انتظار داشته باشه همسرش ظاهر مقبول و یا حداقل زیبایی رو داشته باشه.....ولی اگر به خودش اجازه و فرصت شناخت بده و بعد تصمیم بگیره شاید بتونه اگر انتخاب میکنه حداقل انتخاب درست تری داشته باشه
zoh_reh
18th August 2013, 07:53 PM
سلام
ممنون از نارون عزیز
زیبایی یک نعمتیه که خداوند اونو به بعضی ها بیشتر داده و به بعضی ها کمتر.
در هر صورت داشتن این نعمت هم مثل بقیه نعمتها خوشاینده.
این قضیه رو از هر بابی در نظر بگیریم مثلا تو ادبیات از نظر یه شاعر زیبایی رو نکو وصف میکنه،علم پزشکی روز به روز داره تو این جهت گامهای بلندی میگیره. تو فقه هم زیبایی برا امام جماعت یکی از شرایطه ، خلاصه همه جا زیبایی ظاهر مطرحهه.
این خیلی طبیعیه که یه مرد از طاس شدن بخواد کمی برنجه که این هم مثل همه موارد دیگه تو آدما شدت و ضعف داره ولی فکر نکنم مردی از این وضعیت راضی باشه! یا از داشتن پرمویی دلخور باشه.
زیبایی و حفظ زیبایی برای خانمها مهمتره ، بخصوص در سنین بالاتر البته به نظر من.
در انتخاب همسر هم برای آقایان نسبت به خانمها انتخاب همسر زیبا مهمتره ، برا خانمها هم مهمه ولی اولویتهای اول یا به این صورت که نقش تعیین کننده در انتخابشون داشته باشه رو نداره. ولی تا این حد که به طلاق و طلاق کشی برسه اصلا درست نیست. اتفاقا به بعضی آقایون خیلی هم میاد.
در مورد استفاده از لوازم آرایشی : مصرف لوازم آرایشی هم اگر فرهنگ مصرفش رعایت بشه لازمه که باشه، حتی برا آقایون. مدل مو ، سبیل ، دم خط،... برا آقایون نوعی آرایشه خب که ممکنه تو مد هم قرار بگیره.
محسن مهابادی زاده
18th August 2013, 08:09 PM
درود
بحث کاملا شفاف و واضحه
درنگاه اول هر شخصی به دنبال سلیقه خودش میره ...ممکنه سلیقه من و برادرم یکی نباشه پس مهم نیست که کسی پر مو باشه یا کم مو...مهم اینه که در نگاه طرف مقابل مقبول بیاد...
از طرف دیگه آراستگی متناسب با فرهنگ و شخصیت افراد برای خانمها و پیراستگی برای آقایون لازمه تا باعث ایجاد آلودگی تصویری در جامعه نشه...هر آرایشی یک تعریفی برای شخص داره که در اصل شخص با نوع آرایشش خودشو معرفی میکنه...حالا میتونه بد معرفی کنه یا میتونه با شخصیت معرفی کنه
پس مقبولیت ظاهری در درجه اول و پس از اون اخلاق و هویت و شخصیت انسانها مهمترن
نارون1
18th August 2013, 08:35 PM
ضمن تایید شدید و اکید سخنان دکتر خودمون
اصلا اون کچلی و تاسی مخصوص عده ی بسیار کم و محدودی است
ماشالا نباشه!! من یادم نمیاد به آینه نگاه کرده باشم!!
ولی برخی از جنس های مخالف!! چنان خود را در آیینه نگاه می کنند که گویی آن آیینه ی بدبخت انان را مثل سفید برفی و هفت کوتوله!!!! نیاورده است!
سلام
اگه شما جای اون عده محدود بودین چی ؟
آیا ظاهر شما به شما اعتماد به نفس میده ؟
معیار شما برای انتخاب همسر چیه ؟ اولویت ها
نارون1
18th August 2013, 08:41 PM
درود
بحث کاملا شفاف و واضحه
درنگاه اول هر شخصی به دنبال سلیقه خودش میره ...ممکنه سلیقه من و برادرم یکی نباشه پس مهم نیست که کسی پر مو باشه یا کم مو...مهم اینه که در نگاه طرف مقابل مقبول بیاد...
از طرف دیگه آراستگی متناسب با فرهنگ و شخصیت افراد برای خانمها و پیراستگی برای آقایون لازمه تا باعث ایجاد آلودگی تصویری در جامعه نشه...هر آرایشی یک تعریفی برای شخص داره که در اصل شخص با نوع آرایشش خودشو معرفی میکنه...حالا میتونه بد معرفی کنه یا میتونه با شخصیت معرفی کنه
پس مقبولیت ظاهری در درجه اول و پس از اون اخلاق و هویت و شخصیت انسانها مهمترن
سلام
اونطور که متوجه شدم شما معتقدین پشت مقبولیت ظاهری چیزهای مهمی نهفته هست ، درسته ؟
میتونین برامون مقبولیت ظاهری رو تشریح کنین
ممنون [golrooz]
محسن مهابادی زاده
18th August 2013, 08:48 PM
بله درسته در ابتدا ظاهر هر انسانی دیده میشه و نه سجایای اخلاقیش ...پش اول از ظاهر باید مقبولیت داشت و بعد به دنبال مشخصه های بسیار مهمی مثل اخلاق و شخصیت و غیره رفت.
همونطور که گفتم انسانها بر اساس سلایقشون و معیارهاشون درباره هر چیزی نظر میدن یا انتخاب میکنن...ممکنه بنا به سلیقه من یه شخصی ظاهر نامناسب داشته باشه ولی به سلیقه برادرم هون شخص ظاهرش مناسب باشه البته در حالت استاندارد و نه موارد خاص که نمیشه انقولت آورد
Helena.M
18th August 2013, 09:04 PM
سلام بر دوستان[golrooz]
زیبایی یه نعمت خدادادی هست که به نظرم در جنس مونث خیلی نمود داره چون خلقت زن اساسا برپایه زیبایی و ظرافته.
زشتی و یا زیبایی کلا یه امر سلیقه ای هستش که با توجه به افراد مختلف فرق میکنه.
به نظرم همون قدر که سفید شدن موها برای خانم ها مهمه برای آقایون هم ریزش مو اهمیت داره و ممکنه اعتماد نفسشونو تحت تاثیر قرار بده
در مورد آرایش خانم ها هم باید بگه اون دسته از خانم هایی که خیلی آرایش میکنن و دائم جلو آینه اند از اعتماد به نفس لازم برخوردار نیستند و چهره واقعی شونو قبول ندارن
یه عده از اونا هم برای جلب توجه جنس مخالفشون این کارو انجام میدن غافل از اینکه این سبک از آرایش نه تنها به نظر سایر خانم ها مناسب نیست از نظربسیاری از آقایون هم زشت تلقی میشه
البته آرایش این روزها دیگه مختص خانم ها نیست هرچند که بیشتره اما هستند آقایونی که به این سبک از آرایش روی آوردن
یه عده از این افراد چه خانم ها و چه آقایون به دلیل کمبود اعتماد به نفس همچین کاری رو انجام میدن و یه عده هم هستند که پیرو مد اند واین سبک از آرایش رو می پسندند[golrooz]
ستاره ی قطبی
18th August 2013, 09:16 PM
اگه ریپورتر کچل شه من اصن ناراحت نمی شم[khejalat] اما دوس دارم سیبیل چنگیری بذاره که نمی ذاره[daava] قراره فردا بریم دادگاه خانواده[sootzadan]
ابن مسئله که عنوان کردید مهم هست اما نه درین حد...ظاهر همیشه برای انسان ها عادی میشه....معیارهای دیگه مثل اخلاق و جوون مردی خیلی مهم ترن...داداش من از وقتی موهاش ریخته بامزه ترم شده ....اصلا چرا راه دور بریم همین ادمین خودمون به این قشنگی[nishkhand]
تیپ برای آقایون اهمیت بیشتری باید داشته باشه چون خانم ها به این قضیه حساس ترن [golrooz]
kamanabroo
18th August 2013, 10:10 PM
کی گفته که آقایون از کچلی ناراحت میشن.. [sootzadan]
دور از شوخی، این برای مردان یه حسن به حساب میاد که موهاشون به اونها یه تیپ خوبی بده. حالا هر کسی بسته به نوع مویی که داره تیپش فرق می کنه و بهش رسیدگی می کنه.
ظاهر آراسته هم برای خود شخص باعث آرامش و شخصیت هست هم در برابر دیگران قابل تحسین.
من بشخصه در وهله اول اگر به این مسئله فکر کنم احساس خوبی بهم دست نمیده ، اما در اکثر آقایونی که موهاشون می ریزه این ویژگی هست که خودشون رو باشرایط جدید وفق میدن و به حسن های دیگری که دارن بیشتر رسیدگی می کنند.
و این هم باز یه جورایی طبیعیه چون کسی که فکر و ذهنش درگیر زیبایی ظاهری (البته غیر از مو) باشه راه های خوب دیگری براش باز میشه که می تونه اعتماد به نفسش رو کاملا داشته باشه.
در کل فکر می کنم شاید اکثر آقایون از این اتفاق خوششون نیاد اما هیچ وقت اساس زندگی شون رو به این خاطر دگرگون نمی کنند و قدرت دارند که زیبایی های دیگرشون رو تقویت کنند و اصلا به کچلی خودشون فکر نکنند. و اونقدر توان مندی های خودشون رو نشون بدهند که طرف مقابل اصلا به یاد کچلی اش هم نیفته..
----------------
یه خاطره جالب هم از همسر شهید چمران هست که می گذارم براتون
SaSaMc2
18th August 2013, 10:54 PM
سلام...[golrooz]
زيبايي يه مقوله ي نسبي هست كه زن و مرد و اشياء و رويا و توهم و دوست و دشمن نداره...
هر چيز زيبايي حداقل 50% از نظر همه زيباست و حداكثر 50% بستگي به سليقه فرد زيباست...
كچلي هم يك تغيير هست كه براي همه مهم هست با رِنج متفاوت و قابل كتمان نيست و ممكنه اين مهم بعد كچل شدن تبديل به يه فاكتور بشه كه خوب هم به نظر برسه...
در مورد زيبايي زن و مرد و شرايط پسند و پسنديده شدن هم فاكتورهايي خلقي وجود داره كه راستاي زيبا پسندي رو جهت ميده...
فكر ميكنم برا خانم ها آغوش امن مهمتر باشه و براي آقايون آغوش گرم...
و فرق بين مهم و مهمتر بر اساس جنسيت و سلايق و فرهنگ و شرايط، اولويت ها رو مشخص تر ميكنه...
در كل:
در واقعيت درون معيار اصلي است...
و در حقيقت بيرون معيار اصلي است...
kamanabroo
18th August 2013, 10:54 PM
با اجازه از استارتر و مدیر گرامی نارون 1 ؛ چون این نقل قول مرتبط با موضوع هست می گذارم:
.. بی هوا خندید، انگار چیزی ذهنش را قلقلك داده باشد؛
او حتی نفهمیده بود یعنی اصلا ندیده بود كه سر مصطفی مو ندارد!
دو ماه از ازدواجشان می گذشت كه دوستش مسأله را پیش كشید:
- «غاده! {نام همسر شهید چمران} در ازدواج تو یك چیز بالاخره برای من روشن نشد. تو از خواستگارهایت خیلی ایراد می گرفتی، این بلند است، این كوتاه است... مثل این كه می خواستی یك نفر باشد كه سر و شكلش نقص نداشته باشد. حالا من تعجبم چه طور دكتر را كه سرش مو ندارد قبول كردی؟»
غاده یادش بود كه چه طور با تعجب دوستش را نگاه كرد. حتی دلخور شد و بحث كرد كه «مصطفی كچل نیست. تو اشتباه می كنی.»
دوستش فكر می كرد غاده دیوانه شده است كه تا حالا این را نفهمیده.
آن روز همین كه رسید خانه، در را باز كرد و چشمش افتاد به مصطفی، شروع كرد به خندیدن. مصطفی پرسید «چرا می خندی؟» و غاده كه چشم هایش از خنده به اشك نشسته بود گفت:
«مصطفی، تو كچلی؟ من نمی دانستم!»
و آن وقت مصطفی هم شروع كرد به خندیدن و حتی قضیه را برای امام موسی (صدر) هم تعریف كرد. از آن به بعد آقای صدر همیشه به مصطفی می گفت: «شما چه كار كردید كه غاده شما را ندید؟»..
ممکن است این جریان خنده دار باشد، ولی واقعاً اتفاق افتاد. آن لحظاتی که با مصطفی بودم و حتی بعد که ازدواج کردیم چیزی از عوالم ظاهری نمیدیدم، نمیفهمیدم. به پدرم گفتم: جشن نمیخواهم فقط فامیل نزدیک، عمو، دایی و... پدرم گفت: به من ربطی ندارد؛ هر کار که خودتان میخواهید بکنید. صبح روزی که بعد از ظهرش عقد بود، آماده شدم که بروم دبیرستان برای تدریس. مادرم با من صحبت نمیکرد، عصبانی بود. خواهرم پرسید: کجا میروید؟ گفتم: مدرسه. گفت: شما الان باید بروید برای آرایش، بروید خودتان را درست کنید. من بروم؟ رفتم مدرسه. آنجا همه میگفتند: شما چرا آمدهاید؟ من تعجب کردم. گفتم: چرا نیایم؟ مصطفی مرا همینطور میخواهد...
(نیمه پنهان ماه 1-چمران به روایت همسر شهید-نوشته ی حبیبه جعفریان-روایت فتح)
http://www.askdin.com/gallery/images/10411/1_shahid-drchamran.jpg
Capitan Totti
18th August 2013, 10:58 PM
سلام
اگه شما جای اون عده محدود بودین چی ؟
آیا ظاهر شما به شما اعتماد به نفس میده ؟
معیار شما برای انتخاب همسر چیه ؟ اولویت ها
درود!
بازم کچلی عالمی داره! اتفاقا کچلای قد بلند خیلی خوش تیپن!!
حاضرم قسم بخورم از بچگی محدود خودمو تو آینه نگا نکردم!!
حتی پس از برخورد شدید 106 با بینی ام و تورم شدید بینی ام[taajob][negaran][khande][nadanestan][esteress]
بازم سال به یال تو آیینه خودمو نگا نمی کنم(مگر برای نظافت!! و ریش تراشیدن!!)
اعتماد به نفس زیادی داشتم!! که کاذب بود!! پس از برخورد 106 با بینی ام یه ذره کم تر شد! و دیگران رو دیگه مسخره نمیکنم!![nishkhand][shaad]
اما معیار!
اول که بچه ام هنوز!
دوم فعلا میخوام درس بخونم!!
حالا!
نخست و نخست! هم اخلاقش خوب و شوخ طبع باشه و هم ظاهری منظم و مرتب و خوب و اینا!! داشته باشه!!
دوم یا تهران یا کرمانشاه!! ما جای دیگری ئی رو به هیـــــچ عنوان فکرشم نمی کنیم!!
ترجیحا قد بلند![khande] پدرشم تیمسار و سرهنگ باشه که بهتر![bamazegi]
همینا!
فعلا چون فکرش نیستم!! پس همینا اومد به ذهنم!
م.محسن
18th August 2013, 11:07 PM
زیبایی اولیه بیشتر (چه در آقایون و چه در خانمها) بیشتر یه عامل اولیه هست برای جذب زوجین به همدیگه در آغاز راه مشترکی که می خوان در پیش بگیرند وگرنه وقتی که وارد فراز و نشیب های زندگی شدند، اگر واقعاً خواهان هم باشند تغییرات ظاهری نمیتونه مانعی بشه باری ابراز علاقه شون به همدیگه در هر زمانی
در هنگام ازدواج هم درسته زیبایی ظاهری یکی از مهمترین گزینه هاست اما گزینه ای نیست که نعیین کننده قطعی باشه
"golbarg"
18th August 2013, 11:10 PM
خوب مشخصه خدازنو برای زیبایی ومعدن زیبای اورده که مردو به خودش جذب کنه پس برای زنان زیبا جلوه دادن مهم تر تا مردا
اما بی مویی مردا یه داستان دیگه داره که مومثل دندونه همونجوریه باعث خود ادم میشه مهم نیست طرفشون مرد یازن باشه
پس نباید بعضی چیزا رو باهم قاطی کرد بهم بنظرم
فاطمه طاهره
18th August 2013, 11:10 PM
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام حضور همگی.
راستش من خودم حدودا70% به زیبایی ومرتب بوئن اهمیت میدم.
البته به مرتب بودن آقا و خانم بخصوص از لحاظ پوشش خیلی بیشتر از زیبایی اهمیت میدم.البته نه اینکه بگم مرتب پوشیدن به معنی اینه که لباسای گرون قیمت و ... بپوشی ها...نه!
همون لباسایی که معمولی هم هستن و ما همون اول انتخاب میکنیم لباسای مرتبی باشن وهمیشه تمیز و اتو کشیده باشن و خوب دیده شن.
من خودم خیلی دوس دارم خیلی مرتب و زیبا دیده شم البته از لحاظ پوشش.البته سعی میکنم با لباسهای معمولی مرتب دیده شم إن شاءالله.چون یه خانم نباید لباسای بیرونش اونقد قشنگ باشه که جلب توجه کنه و نگاه مردم رو بدزده!شخصا آرایش چهره رو دوس دارم ول با چهره آراسته نمیرم بیرون إن شاءالله. چون بالاخره جوانهای مردم که میان بیرون اگه دختران جوان و آرایش کرده و زیادی شیک پوش رو ببینن و منحرف شن بالاخره حقشون میوفته گردنمون و اون دنیا بخاطر حق الناسی که بر گردن ماست قاعدتا باید جوابگو باشیم...!!
حالا منحرف نشم از بحث:
زیبا بودن برای خانم ها فک کنم مهمتره ولی دیدن زیبایی برای آقایون مهمتره به نظرم.
راستی یه چیزی راجب طاسی بگم:من پسر عمه ام که نیم طاس بود میگف ازدواج نمیکنم تا اینکه مو بکارم...چون دخترا اون موقه ازم خوششون نمیاد!آخرشم مو کاشت بعد ازدواج کرد!
معیارهای مهم برای انتخاب همسر از نظر من به این ترتیب هستن::
1.ایمان به خدا و اسلام و دینداری(که پشت سرش هم اخلاق خوب و احترام برای اهداف همسر هم هست...)
2.داشتن اهداف متعالی(مثل:زندگی برای رضای خدا ؛لقاء الهی؛ دانستن اینکه:دنیا پلی است برای رسیدن آخرت) و اراده بالا
3.خانواده با ایمان(نه ایمان ظاهری!!!)
4.تحصیلات
5.ظاهر مرتب
6.قیافه متناسب با چهره خودم.(نمیخوام بهتر از من باشه)
وقت و عمر همگی پرخیر و برکت إن شاءالله.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا زهرا(س)
رضا66
18th August 2013, 11:33 PM
سلام
خداقوت
من که ازدواج کردم ...مو هم دارم اما هرگاه تصمیم می گیرم کوتاه کوتاه کنم خانمم شاکی میشه ...برام مو مهم نیست ذات ادمها مهمه اما انگار برای خانم ها مهمه که ااقاشون مو داشته باشه
چه معیارهایی برای شما جهت انتخاب همسر مهم می باشد ؟
من اول ایمان برام مهم بود
بعدشم خانواده** حرف اول و آخر رو میزنه باید خانواده خوبی داشته باشه **
که شکر خدا الان خیلی راضی هستم هردوتا ملاک رو هم داشت
f.jamshidi
18th August 2013, 11:49 PM
خب به شخصه برای من مهمه که قبل از ازدواج موقع خواستگاری نریخته باشه ولی اگه بعدا بریزه مشکلی نداره
ظاهر زیاد مهم نیست و بهمین خاطر در درجه ی دوم قرار میدم این موضوع رو
سوال مشترک:خانومها
باتشکر از تاپیکتون[golrooz]
ستاره ی قطبی
19th August 2013, 12:43 AM
با اجازه از استارتر و مدیر گرامی نارون 1 ؛ چون این نقل قول مرتبط با موضوع هست می گذارم:
- «غاده! {نام همسر شهید چمران} در ازدواج تو یك چیز بالاخره برای من روشن نشد. تو از خواستگارهایت خیلی ایراد می گرفتی، این بلند است، این كوتاه است... مثل این كه می خواستی یك نفر باشد كه سر و شكلش نقص نداشته باشد. حالا من تعجبم چه طور دكتر را كه سرش مو ندارد قبول كردی؟»
غاده یادش بود كه چه طور با تعجب دوستش را نگاه كرد. حتی دلخور شد و بحث كرد كه «مصطفی كچل نیست. تو اشتباه می كنی.»
آن روز همین كه رسید خانه، در را باز كرد و چشمش افتاد به مصطفی، شروع كرد به خندیدن. مصطفی پرسید «چرا می خندی؟» و غاده كه چشم هایش از خنده به اشك نشسته بود گفت:
و آن وقت مصطفی هم شروع كرد به خندیدن و حتی قضیه را برای امام موسی (صدر) هم تعریف كرد. از آن به بعد آقای صدر همیشه به مصطفی می گفت: «شما چه كار كردید كه غاده شما را ندید؟»..
ممکن است این جریان خنده دار باشد، ولی واقعاً اتفاق افتاد. آن لحظاتی که با مصطفی بودم و حتی بعد که ازدواج کردیم چیزی از عوالم ظاهری نمیدیدم، نمیفهمیدم. به پدرم گفتم: جشن نمیخواهم فقط فامیل نزدیک، عمو، دایی و... پدرم گفت: به من ربطی ندارد؛ هر کار که خودتان میخواهید بکنید. صبح روزی که بعد از ظهرش عقد بود، آماده شدم که بروم دبیرستان برای تدریس. مادرم با من صحبت نمیکرد، عصبانی بود. خواهرم پرسید: کجا میروید؟ گفتم: مدرسه. گفت: شما الان باید بروید برای آرایش، بروید خودتان را درست کنید. من بروم؟ رفتم مدرسه. آنجا همه میگفتند: شما چرا آمدهاید؟ من تعجب کردم. گفتم: چرا نیایم؟ مصطفی مرا همینطور میخواهد...
عالی بود....عاشق نوشته های شهید چمران و سلو ک امام موسی صدر هستم....ممنونم از نوشته ی خوبتون[golrooz]
ستاره ی قطبی
19th August 2013, 12:58 AM
سلام
خداقوت
من که ازدواج کردم ...مو هم دارم اما هرگاه تصمیم می گیرم کوتاه کوتاه کنم خانمم شاکی میشه ...برام مو مهم نیست ذات ادمها مهمه اما انگار برای خانم ها مهمه که ااقاشون مو داشته باشه
چه معیارهایی برای شما جهت انتخاب همسر مهم می باشد ؟
من اول ایمان برام مهم بود
بعدشم خانواده** حرف اول و آخر رو میزنه باید خانواده خوبی داشته باشه **
که شکر خدا الان خیلی راضی هستم هردوتا ملاک رو هم داشت
به نظرم اینکه خانمتون احساسش نسبت به شما بهتر باشه و برای شما برآوردن خواسته اش آزاردهنده نباشه ، برآورده ش کنید باور کنید خیلی تو زندگیتون اثر می ذاره....درسته ما میگیم ظاهر عادی میشه و معیارهای دیگه مهم تره اما وقتی امکان برآوردن خواسته ی خانومتون رو در مورد ظواهر دارید انجامش بدید. همون طور که آقایون دوس دارند خانم هاشون لباس های شاد بپوشن خانم ها هم تو مواردی انتظاراتی از همسرشون دارند که گاهی برآورده شدنش خیلی راحته....پس دریغ نکنیم
M@hdi42
19th August 2013, 01:00 AM
ممنونم جناب کمان ابرو .بسیار زیبا بود. اما یک نکته رو خواستم مطرح کنم.
آیا همه جوانا جامعه دارای تفکرات دکتر چمران هستن که بتونن این چنین نظر یک شخص روعوض کنند؟ فکر نمیکنین یک مقدار ایده ال نگاه میکنین؟ دوران چمران کجا الان کجا
البته عذر میخوام پیش داوری میکنم چون اطلاع ندارم شما اینو به قصد الگو گرفتن قرار دادین یا اینکه انتظار دارین جوون ها همه اینطوری باشند.
با تشکر[golrooz]
رضوس
19th August 2013, 01:06 AM
سلام
من به شخصه کچلی رو دوست دارم ولی نه یکم کم مو کچل مطلق[nishkhand]
به هر حال اینم تغییری در زندگی ماست
ما همه روزه تغییراتی رو تو زندگیمون داریم که این کچلیم بخشیش هست
البته به قول آقا ساسان این 50% به سلیقه بستگی داره که البته سلایق هم به مرور زمان تغییر میکنند
حالا ما هم بعدا کچل میشیم حسش میکنیم[nishkhand]
M@hdi42
19th August 2013, 01:09 AM
به نظرم اینکه خانمتون احساسش نسبت به شما بهتر باشه و برای شما برآوردن خواسته اش آزاردهنده نباشه ، برآورده ش کنید باور کنید خیلی تو زندگیتون اثر می ذاره....درسته ما میگیم ظاهر عادی میشه و معیارهای دیگه مهم تره اما وقتی امکان برآوردن خواسته ی خانومتون رو در مورد ظواهر دارید انجامش بدید. همون طور که آقایون دوس دارند خانم هاشون لباس های شاد بپوشن خانم ها هم تو مواردی انتظاراتی از همسرشون دارند که گاهی برآورده شدنش خیلی راحته....پس دریغ نکنیم
با تایید فرمایشات سرکار خانم, ذکر این نکته را ضروری میدونم که بگم مثلا اینکه یک پیراهن چهار خانه که خانممون انتخاب کرده رو بپوشیم کار سختی نیست ولی همین کار به غایت ساده میتونه تاثیرات روانی زیادی بر خانم بذاره.حس اینکه با ازدواج حق انتخاب های بیشتری بهش تعلق گرفته.
اینم عرض کنم که ساده زیست بودن هیچ ارتباطی با زیبا بودن نداره . همسر ما گناهی نکرده که به خواطر افکار ما یا تنگ نظری های ما از داشتن همسری زیبا که قطا باعث سربلندی اون در میان دوستان وآشنایانش هست محروم بمونه. پس توجه به زییایی رو نباید با شعار هامون کنار بذاریم . مثلا بگیم تفاهم مهمه. عشق مهمه. شعور وشخصیت دو طرف مهمه و...بله اینا مهمه ولی هیچکدوم جای زیبایی رو نمیگیره.
متشکرم.من لله توفیق. مانا باشید
kamanabroo
19th August 2013, 01:09 AM
ممنونم جناب کمان ابرو .بسیار زیبا بود. اما یک نکته رو خواستم مطرح کنم.
آیا همه جوانا جامعه دارای تفکرات دکتر چمران هستن که بتونن این چنین نظر یک شخص روعوض کنند؟ فکر نمیکنین یک مقدار ایده ال نگاه میکنین؟ دوران چمران کجا الان کجا
البته عذر میخوام پیش داوری میکنم چون اطلاع ندارم شما اینو به قصد الگو گرفتن قرار دادین یا اینکه انتظار دارین جوون ها همه اینطوری باشند.
با تشکر[golrooz]
سپاسگذارم
ببینید بحث درباره موی سر آقایون هست از نگاه همسر و از نگاه خود آقایون.
بنده هم یک تایید از زندگی همسر شهید چمران بر حرف اکثر خانم هایی که تو این تاپیک نظر دادند آوردم . که حرف اکثر این بزرگواران این بود که زیبایی همسر در درجه دوم به بعد هست.
و با این نمونه و مصداق که آوردم معلوم شد که بله واقعا همینطوره.
----------
اما اینکه آیا برای الگو گرفتن گذاشته شده یا نه یا ایده آل هست یا نه:
هر فرضی رو که شما در نظر بگیرین، مخاطب این تاپیک و این سایت و همه نظرات و .. یک سری انسانهای با اختیار و عاقل هستند که حق دارند نظر خودشون رو داشته باشند و طبق عقل خودشون انتخاب کنند.
پس مسلما منظور بنده این نیست که همه دختران و زنان باید نظر همسر شهید چمران رو داشته باشند بلکه می توانند و این حق رو دارند که نظر دیگری داشته باشند.
و همچنین همه آقایون هم این اختیار رو دارند که نظر دیگری داشته باشند و با ارائه یک نظر و یک (به قول شما الگو) دست انسانها رو که نبستیم..
-------------
در کل تجربه مادر علوم هست . وقتی ما ببینیم یک زندگی می تواند بدون مو شکل بگیرد و زیبا شود مسلما می توانیم در موردش فکر کنیم نه اینکه مجبور باشیم همان رو انتخاب کنیم عزیز
ممنونم از سوال و نکته ای که بیان کردین[golrooz]
kamanabroo
19th August 2013, 01:15 AM
این نکته هم می تونه در بحث کمکمون کنه که
ان الله جمیل و یحب الجمال
خداوند زیباست و زیبایی رو دوست دارد
انسان ذاتا زیبا پسند هست و مسلما در زندگی مشترک باید نظر همدیگر رو نسبت به این امر تامین کنند.
و حتی اگر کسی بگوید که دوست دارم که همسر آینده ام از نظر زیبایی همه چیز تمام باشد، نمی توان خرده گرفت.. بالاخره انتخاب و معیار خودش را دارد و با ذات انسانی ما هم ناسازگار نیست.
TERRORIST
19th August 2013, 01:15 AM
سلام
من حاضرم نیمی از موهامو به یه مرد کچل بدم [nishkhand] گروه خونی که مهم نیست؟ هست؟
چمنزن بندازی تو موهام گیر میکنه از بس پرپشتو مشکین
بدبخت شدم خودمو چشم زدم یه دونه مو رو یقعم افتاده[negaran] اما برا من نیست این رنگ شدس[khande]
روی هم رفته مرد مردونگیش مهمه و زن هم زنونگی باید داشته باشه
مردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره این نکته برای خانوم ها هم صدق میکنه
[golrooz]
معمار حانیه
19th August 2013, 01:44 AM
سلام اول از همه تشکر میکنم بابت تایپک خوبت.
دوم اینکه.
از نظر من قیافه در درجه چهارم ... نمیگم قیافه مهم نیست. چرا هست. اما نه در حدی که اگر شوهرم اول مو داشته بعد چند سال موهاش ریخت برم طلاق بگیرم. ... بلاخره یک زمانی مو داشته دیگه[nishkhand]
ومعیار من اینا هستن
1.. صداقت
2اخلاق
3 خانواده
4. قیافه
5 درامد
و......
چون به گفته دوستمون یک مرد خیلی زیبا ممکنه اخلاق خیلی بد داشته باشه. برعمس . یک مرد متوسط یک اخلاق خیلی خوب داشته باشه....
از نظر من زیبایی برای هر دو طرف مهمه... چه خانوم چه اقا... امااحساس میکنم در اقایان بیشتر باشه.
چون معمولا اقایان هر خانمی میبینن به زنشون میگن. نگاه فلانی کن اندامش تو چرا اینطوری... [nishkhand]
وواقعا این خیلی بده..
ببخشید خیلی حرف زدم...
k.ahmadi
19th August 2013, 01:53 AM
به نظر من که زیبایی برای همه مهمه چون اگه مهم نبود در برخورد اول با یه نفر به ظاهر و قیافه اون توجه نمیکردیم.
شاید اولین لحظه که بهت بگن کسی اومده خواستگاری که کچل هس ویا موهاش کمی ریخته ظاهرش برات خیلی مهم باشه وسختت باشه که بخوای بعنوان شریک زندگی بهش نگاه کنی ولی با آشنایی و شناخت بیشتر ازش ببینی که همون کسی هی که معیارهایی که مد نظر داری رو داره و میتونی باهاش خوشبخت بشی و دیگه اون موقع ظاهرش هم برات خوشایند میشه.در حالت کلی باید تو موقعیتش قرار بگیری تا ببینی واقعا چه نظری در این مورد داری چون خیلی جاها ما راحت میگیم میتونیم قبول کنیم یا نمیتونیم باهاش کنار بیایم ولی وقتی به عینه باهاش روبه رو میشی میبینی به این سادگی ها هم نیس.
میگن خانم ها از طریق گوش و آقایون از طریق چشم عاشق میشن،شاید به همین دلیل هس زیبا بودن برا خانمها مهمه!!!
TERRORIST
19th August 2013, 01:55 AM
چون معمولا اقایان هر خانمی میبینن به زنشون میگن. نگاه فلانی کن اندامش تو چرا اینطوری... [nishkhand]
هر مردی این حرفو به زنش بزنه احتمال زنده بودنش1/50.000.000 هست[nishkhand]
معمار حانیه
19th August 2013, 02:06 AM
هر مردی این حرفو به زنش بزنه احتمال زنده بودنش1/50.000.000 هست[nishkhand]
خیر اینطوری هم نیست. اتفاقا این مردا هستند که دست بزن دارن. ودست مسخره کردن حتی همسرشون....
فقط کافی چشمشون از ما بهترون بیفته
از نظر من زن لطافت داره .دستش به زدن هرگز نمیره
معمار حانیه
19th August 2013, 02:09 AM
مردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره این نکته برای خانوم ها هم صدق میکنه
[golrooz][/QUOTE]
ردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره
من مخالفم با این جمله...
چون خیلیا دیدم به خانواده اهمیت میدن اما به همسرش نه
TERRORIST
19th August 2013, 02:11 AM
خیر اینطوری هم نیست. اتفاقا این مردا هستند که دست بزن دارن. ودست مسخره کردن حتی همسرشون....
فقط کافی چشمشون از ما بهترون بیفته
از نظر من زن لطافت داره .دستش به زدن هرگز نمیره
نظر شما قابل احترام هست
اما به نظر بهتر میاد که از جمع بستن و تعمیم خودداری کنیم
معمار حانیه
19th August 2013, 02:13 AM
نظر شما قابل احترام هست
اما به نظر بهتر میاد که از جمع بستن و تعمیم خودداری کنیم
بله. منم جمع نبستم.. اما اکثریتشون اینطورن
TERRORIST
19th August 2013, 02:14 AM
من مخالفم با این جمله...
چون خیلیا دیدم به خانواده اهمیت میدن اما به همسرش نه
بله متاسفانه ای چنین مواردی هم وجود داره
maryam kia
19th August 2013, 02:22 AM
با سلام
زیبایی برا خانما مهمه
با تشکر
مث اقایون!!!اقایون چند روز میتونن بدون اینکه به خانوما نگاه کنن تحمل کنن؟؟؟[khande] یا بدونه متلک انداختن[tafakor]
mamadshumakher
19th August 2013, 07:51 AM
در نگاه اول فقط چهره دیده میشه.اگر بحث آشنایی و شروع روابط جدی باشه خب چهره اولین چیزیه که آدم بهش دقت میکنه.نه اینکه مهمترین فاکتور.واسه من چهره مهمه.مرد چهره ی زیبا رو دوست داره.همونطور که زن دوست داره خودش زیبا باشه و این زیبایی از طرف افرادی که تو زندگیش دخیل هستن تایید بشه.
hessamtaheri25
19th August 2013, 09:07 AM
انسان ذاتازیبایی رادوست دارد چه آق وچه خانم.جنسیت درآن تاثیرگذاراست امامعیاراصلی نیست عوامل مختلفی هستندکه براعتمادبه نفس تاثیرمیگذارندکه یکی ازانهاهم طاسی است[khande]زندگی بایدکرد..........
m@some
19th August 2013, 09:55 AM
زن در نگاه بزرگان
زن شاهکار خلقت است . برنارد شاو (http://yekpand.persianblog.ir/)
زیباترین خوی زن ، نجابت اوست . ارد بزرگ (http://yekpand.persianblog.ir/)
در دنیا تنها دو چیز زیباست ، زن و گل . مالرب (http://yekpand.persianblog.ir/)
انتقام شیرین است مخصوصا برای زنان . بایرون (http://yekpand.persianblog.ir/)
تمدن چیست ؟ نتیجه نفوذ زنان پاکدامن است . امرسون (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن رسماً مربی مرد و مهّذب اخلاق اوست . آناتول فرانس (http://yekpand.persianblog.ir/)
اگر زن نبود نوابغ جهان را چه کسی پرورش می داد ؟ . ناپلئون (http://yekpand.persianblog.ir/)
مردها را شجاعت به جلو میراند و زنها را حسادت. برنارد شاو (http://yekpand.persianblog.ir/)
نگهداری دم ماهی و دل زن از مشکلات است . آرتور شوپنهاور (http://yekpand.persianblog.ir/)
به سراغ زنان می روی ؟ تازیانه را فراموش مکن ! . فردریش نیچه (http://yekpand.persianblog.ir/)
مردان آفریننده کارهای مهمند و زنان به وجود آورنده مردان . رومن رولان (http://yekpand.persianblog.ir/)
اگر از طبقه بالا زن بگیرید، بهجای خویشاوند ارباب خواهید داشت. لئوپول (http://yekpand.persianblog.ir/)
مردان قانون وضع می کنند و زنان اخلاق به وجود می آورند. کونته ورسیه (http://yekpand.persianblog.ir/)
با زنی ازدواج کنید که اگر مرد می بود بهترین دوست شما می شد . بردون (http://yekpand.persianblog.ir/)
خشم زن مانند الماس است می درخشد اما نمی سوزاند . رابیندرانات تاگور (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن همیشه سن خود را از تاریخ ازدواج حساب می کند ، نه تاریخ تولد . ارهارد (http://yekpand.persianblog.ir/)
هرچه ایمان مرد به هوشش بیشتر شود زن بهتر میتواند گولش بزند . لرد بایرن (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن تاج سر آفرینش است ، او شریک زندگی و یار ساعات درماندگی است. گوته (http://yekpand.persianblog.ir/)
زنانیکه می خواهند مرد باشند،زنانی هستند که نمی دانند زن هستند .الکساندر دوما (http://yekpand.persianblog.ir/)
برای تحمل شدائد زندگی باید عاشق چیزی بود ، کاری ، زنی ، آرمانی و ...مارکوس آنا (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن کودکی است که با اندک تبسم خندان و با کمترین بی مهری گریان می شود . هرود (http://yekpand.persianblog.ir/)
منشأ هر کار بزرگی زن است ، زن کتابی است که جز به مهر و محبت خوانده نمی شود. لامارتین (http://yekpand.persianblog.ir/)
چیزی که زن دارد و مرد را تسخیر می کند ، مهربانی اوست ، نه سیمای زیبایش . ویلیام شکسپیر (http://yekpand.persianblog.ir/)
جنبش تساوی خواهی زنان موجب می شود زن از زنانه ترین غرایز خود دور می شود . فردریش نیچه (http://yekpand.persianblog.ir/)
شیرین ترین سخنان در زندگی ، خوش آمد گویی بی غل و غش زن به شوهر خویش است . جورج ولز (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن زشت در دنیا وجود ندارد فقط برخی از زنان هستند که نمیتوانند خود را زیبا جلوه دهند. برنارد شاو (http://yekpand.persianblog.ir/)
هر کجا مردی یافت شد که به مقامات عالیه رسیده یقیناً زنی پاکدامن او را همراهی کرده است . شیلر (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن عاقل به تربیت همسرش همت می گمارد, و مرد عاقل می گذارد که زنش اورا تربیت کند . مارک تواین (http://yekpand.persianblog.ir/)
هیچ چیز غرور مرد را مثل شادی زنش ارضاء نمی کند ، چون همیشه آنرا مربوط به خود می داند . جونسون (http://yekpand.persianblog.ir/)
مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان پشتیبانی می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند . ارد بزرگ (http://yekpand.persianblog.ir/)
زنان به خوبی مردان میتوانند اسرار را حفظ کنند ولی به یکدیگر می گویند تا در حفظ آن شریک باشند. داستایوفسکی (http://yekpand.persianblog.ir/)
اگر شناخت زن و مرد نسبت به ویژگی های درونی و بیرونی یکدیگر بیشتر گردد کمتر دچار گسست می شوند . ارد بزرگ (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن کانون پرفروغ خانواده ، مرکز مهر ، مظهر عشق ، نمایشگر پاکی ، نمونه عطوفت و چشمه عنایت است . اقبال لاهوری (http://yekpand.persianblog.ir/)
آیندۀ اجتماع در دست مادران است . اگر جهان به میانجیگری زن گرفتار شود ، تنها اوست که می تواند آن را نجات دهد . ابوفور (http://yekpand.persianblog.ir/)
به هر اندازه که زن آرام و مطیع و با عصمت و با عفت است ، به همان اندازۀ قدرت فرمانروایی او شدیدتر و استوارتر است . میشله (http://yekpand.persianblog.ir/)
آیا برده هستی؟
پس دوست نتوانی بود
آیا خودکامه هستی؟
پس دوستی نتوانی داشت
در زن دیر زمانی است که برده ای و خودکامه ای نهان گشته اند از این رو زن را توان دوستی نیست او عشق را می شناسد و بس . فردریش نیچه (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن وقتیکه دوست بدارد ، غیر از محبوب خود چیزی را نمی بیند و هرچه عاطفه ، مهربانی و نوازش و فداکاری دارد تنها برای او به کار می برد . آلفونس دوده (http://yekpand.persianblog.ir/)
زنان تحصیلکرده همسران خوبی از آب در می آیند , زیرا برای اینکه توضیح بدهند که چرا غذا شور یا بیمزه شده است کلمات بیشتری در اختیار دارند. باب هاپ (http://yekpand.persianblog.ir/)
کسانیکه ازدواج کرده اند خود را ناراضی نشان می دهند و می گویند زن بد است ، زیرا می خواهند فقط و فقط خودشان از این موهبت تمتّع گیرند . دیسرائیلی (http://yekpand.persianblog.ir/)
خودپسندی زنان بزرگترین علت بد بختی ایشان و زوال خانواده هاست . هیچ چیز به اندازۀ خودپسندی زن ها بنای خانواده ها را ویران نکرده است . چارلی چاپلین (http://yekpand.persianblog.ir/)
کشتن میل ستیزه جوئی در بسیاری زنان کاری بی اثر است و درست مانند آن است که سعی کنی با فشار بادکنکی را در زیر آب نگه داری دوباره بیرون می زند!! . ورا هتریکس (http://yekpand.persianblog.ir/)
زن ها علاقۀ زیادی به ریاضیات دارند ، زیرا آنها سن خود را تقسیم بر دو و قیمت لباسهایشان را ضرب در دو و حقوق شوهرانشان را ضرب در سه می کنند و پنجاه سال هم بر سن بهترین دوستان خود می افزایند . مارسل آشار (http://yekpand.persianblog.ir/)
zoh_reh
19th August 2013, 10:09 AM
[golrooz]
ردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره
من مخالفم با این جمله...
چون خیلیا دیدم به خانواده اهمیت میدن اما به همسرش نه[/quote]
حانیه جون:[golrooz]
دلبستگی با وابستگی فرق میکنه.
کسیکه یاد بگیره به عزیزانش دلبسته باشه ، در مورد همسر هم به همون صورت براش صدق میکنه.نارحت شدن طرفش، دوری از اون و از این قبیل اتفاقات رو ی دلش که بسته به اونه اثر میذاره و عکس العملی در حد ابراز محبت که یکی از رموز موفقیت تو زندگی مشترکه رو منجر میشه.
وابستگی محدودیت میاره و برای اطرافیان کسل کننده هست. مرد یا زنی که شدید به خانواده خودشون وابسته هستند یا از اینطرف بوم می افتن یا از اونطرف بوم.
m@some
19th August 2013, 10:18 AM
مرددرنگاه بزرگان
1
- مردان بزرگ مانند شهاب هستند که میسوزند و جهانی را از (http://www.miyanali.com/)نور خود روشن می کنند.
(( ناپلئون بناپارت ))
2-اگر نمی توانید قهرمان باشید لااقل مرد باشید.
(( گوته ))
3- دردهای بزرگ مردهای بزرگ می زایند و مردهای بزرگ نیز دردهای بزرگ می خواهند.
(( ژان پل سارتر ))
4- مرد موجودی است فطرتا عاشق آزادی / وقتی بعد از (http://www.miyanali.com/)ازدواج آزادی او سلب شد فکر می کند که مرد بدبختی است.
(( مارگریت فوسکاف ))
5- مرد معمولا کم ولی اغلب دوست دارد / زن زیاد ولی به (http://www.miyanali.com/)ندرت دوست می دارد. 6- مردی که توانست از (http://www.miyanali.com/)همه جهت زن خود را اداره کند شایسته رهبری و پیشوائی ملت خویش است.
(( اونوره دو بالزاک ))
7- مرد پاک هر زنی را شایسته احترام می داند.
(( میلتون ))
8- سه چیز است که مرد را خراب می کند: حسد/ سخن چینی/ و کم خردی.
(( امام باقر ))
9- مردان بازیچه زنانند و زنان بازیچه شیطان.
(( ویکتور هوگو ))
10- جماعت زیادی از (http://www.miyanali.com/)مردان را می شود آرام در کنار هم سالها در یک اتاق نگه داشت اما اگر پای زنی در میان نباشد. (( رضا جزء مطلب تبریز (http://www.tabrizcenter.com/)ی ))
11- هنگامی که دل مرد از (http://www.miyanali.com/)ملالی فسرده است با پیدائی زن غبار غم ناپدید می شود.(( جان گی ))
12- هرگاه مردی اشتباه می کند و نمی خواهد آن را بپذیرد عصبانی می شود. (( هالی برتون ))
13- مردان دل رئوفی دارند این زنان هستند که آنها را خشن و عصبانی بار می آورند.(( حسین رحمت نژاد ))
14- مردی که زن می گیرد پرنده ای است که بال اورا قطع کنند و زنی که شوهرمی کند پرنده ای است که پر در می آورد. (( ساموئل اسمایلز ))
15- مردی که به (http://www.miyanali.com/)زنش اجازه می دهد که بر او فرمانروائی کند احمق است. (( ناپلئون بناپارت ))
16- مرد می خواهد سر آغاز عشق باشد ولی زن می خواهد که پایان عشق مرد باشد.(( اسکار وایلد ))
17- جنایات اغلب مردان را می توان در علاقه مفرطی که آنان به (http://www.miyanali.com/)زنانشان دارند جستجو کرد.(( ناپلئون بناپارت ))
18- مرد روشن فکر نه تنها باید بتواند دشمنش را دوست داشته باشد بلکه باید از (http://www.miyanali.com/)دوستانش هم متنفر نباشد. (( نیچه ))
19- مرد حقیقی طالب دو چیز است : خطر و بازی / از (http://www.miyanali.com/)این روست که او زن را به (http://www.miyanali.com/)عنوان خطرناک ترین بازیچه می طلبد. (( نیچه ))
20- مرد بزرگ کسی است که در سینه خود قلبی کودکانه داشته باشد.(( منیسوسی ))
سمیه نجفی
19th August 2013, 10:51 AM
برای ازدواج در درجه اول مهم شخصیت واخلاق ورفتار افراد هستش
زیبایی در حدی مهم هستش که هر دونفر به هم بیان
Dorna dordone
19th August 2013, 11:26 AM
با سلام به دوستان عزیزم که تو این بحث شرکت کردند
و تشکر از نارون نازنینم که بحث خوبی باز کرد و همگی تونستیم از نظرات دوستان بهره ببریم و با دیدگاههای مختلفی مواجه بشیم .. کارت عالی بود خانومم
همونطور که دوست عزیزمون جناب کمان ابرو فرمودند خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.
ذات انسان از همون ابتدا بر پایه و اساس زیبایی سرشته شده .. هیچ کس نمیتونه منکر علاقه ی باطنی و کشش درونیش نسبت به زیبایی باشه. و این در جنسیت ها ی مختلف و افراد هر جامعه بسته به سلایق و علایقشون متفاوته.
پس سعی کنیم تو نظراتمون دقت کنیم و هیچ وقت از طرف یه شخص یا یه جمعیت خاص صحبت نکنیم و نظرات رو تعمیم ندیم و شماتت نکنیم کسی رو..
مخصوصا تو جوامع امروزی که ملاک زیبایی ظاهری یه زن از نظر خیلی از مردها "نه همه" یه گودال عمیق و یه دغدغه فکری واسه همه درست کرده!!!
زن زیباست.. ظرافت خانومانه ش از همون ابتدا طوری طراحی شده که محرک یه مرد باشه پس اگر زیبایی مهم نبود این همه در خلقتش ظرافت به کار برده نمیشد.
بذارید سوالات نارون عزیزمو جواب بدم در ابتدا
اول پرسیدن که این فاکتور"داشتن یا نداشتن مو" چه تاثیری روی انتخاب ما داره؟
طبیعتا هر خانومی همونطوری که به ظاهر خودش اهمیت میده یا بهتر بگم "هر چقدر به ظاهر و آراستگی خودش اهمیت میده " همون مقدار هم توقع داره همسر آینده ش این آراستگی رو داشته باشه
اما تو این مورد خاص اگر بخوایم بحث کنیم من به شخصه و طبق میل باطنیم دوست دارم که همسر آینده من هم این فاکتور"داشتن موهای پر و زیبا" رو داشته باشه و از ظاهر معقولی برخوردار باشه.
اما اینکه این فاکتور بخواد تمامی فاکتورهای منو تو انتخاب همسر زیر سوال ببره ! خیـــــر.
البته باید این موضوع رو مد نظر بگیریم که هر فرد در ابتدا ظاهر یه شخص رو میبینه و میپسنده و بعد به ابعاد دیگر شخصیتش میپردازه..
و از اونجایی که امروزه اکثر ازدواج ها از اون حالت سنتی خودش بیرون اومده و کسی بدون شناخت درست به قول معروف " سرسفره ی عقد نمیشینه" پس این مورد از همون ابتدا رفع میشه و به تفاهمات مجر میشه.. اما اگر همونجوری که نارون عزیزم ذکر کردن که بعد ازدواج چنین موردی پیش بیاد " خیلی میتونه غیر منطقی باشه که یه زن بخواد از تمام موارد چشم بپوشه و با اکتفا به همین مورد "طاسی" از همسرش و زندگیش دل بکنه و جدا بشه "پس باید علت های دیگه ای هم وجود داشته باشه برای چنین تصمیم بزرگی"طلاق"
چه بسا با توجه به پیشرفت های امروزی بشه این مشکل رو حل کرد.."برای افرادی که ظاهر فرد خیلی اهمیت داره"
و یا چشم پوشی کرد و به موارد دیگه پر و بال داد"که این مورد هم بسته به نظرات هر دو طرف و همکاری دوجانبه نیاز داره"
و از دید خودم ملاک اصلیم برای انتخاب یه شریک و همراه زندگی "اخلاق مورد پسند خودمه" چه بسا فردی که ظاهر معقول بنده رو داشته باشه بعد از بررسی و ارتباط متوجه بشم که مشکلات اخلاقی جبران ناپذیری دارن ایشون
در کل باید بگم ملاک زیبایی "نه به معنی زیبایی امروزی" که خیلی ها به دنبالش هستند بلکه"معقول بودن یک شخص از دید هر فرد جامعه" که تو افراد مختلف متفاوته
سوال دوم این بود که پرسیدند که ریزش مو چه تاثیری میتونه بر اعتماد به نفس یه آقا داشته باشه؟
باید بگم مو از اون دسته فاکتورهایی هستش ه واقعا بر زیبایی یه مرد تاثیر گذاره و یه نعمت بزرگه پس "از دست دادن نعمت خودش باعث ایجاد یه حس کمبود در وجود فرد داره" و وابسته به اون اعتماد به نفس فرد هم تحت تاثیر قرار میگیره.
من تو اکثریت مردها مشاهده کردم که از ریزش موی خودشون در عذاب هستند و هر کاری برا بازیافتن این نعمت الهی میکنن.. پس ریزش مو بی تاثیر نیست تو ظاهر و اعتماد به نفس یه مرد.
و سوال سوم رو هم باید اینجوری پاسخ بدم که:
از اونجایی که روز به روز به توقعات مردان جامعه اضافه میشه خیلی از خانوم ها به اشتباه افتادن و دنبال زیبایی های تصنعی میرن و هر راهی رو امتحان میکنن تا شاید تو چهره ی یه مرد زیبا به نظر برسن و در آخر همون مردی که خواسته های آنچنانی داشته از طرف اونو رها میکنه و به دنبال چیز بهتری میگرده که هوس خودشو خاموش کنه و در آخر میبینیم اکثر همون افراد همسری رو انتخاب میکنن که بتونه زیباییشو حفظ کنه و باطنش زیباتر از ظاهرش باشه
پس زیبایی برای هر دو طرف یک ملاک هستش که در نظر گرفته میشه اما نه به قیمت زیر سوال بردن وجود خویشتن
و باید بدونیم هر عملی عکس العملی داره و اگر خانومها به این ملاک بیشتر اهمیت میدن مسببش همون آقایونی هستند که وقته به مادرشون مراجعه میکنن واسه گفتن خواسته ی ازدواج کم و بیش میشنویم که "مامان دختره خوشکل باشه هااااا" [khanderiz]
mozhgan.s
19th August 2013, 01:11 PM
ممنون از تایپیک زیباتون.این نظر شخصیه منه که اونقدر که فرهنگ،شخصیت و شعور آدم ها مهمه زیبایشون نه اینکه مهم نباشه اما تو اولویت های بعدی قرار میگیره
ثمین20
19th August 2013, 04:19 PM
سلام. همواره معیارهایی مهمتر از جذابیت های ظاهری وجود داره اما گذشته از شوخی اقایون که ماشالا از هر نظر کامل اند؛حالا از دست دادن چندتار مو چیزی از جذابیت شان در نظر خانوم ها کم نمی کنه. باور کنین[nishkhand]
papie
19th August 2013, 04:24 PM
بازم حرف همیشگی انتخاب همسر مثل انتخاب هندونه میمونه البته چه خوب بود به شرط چاقو باشه
rahgozare_shab
19th August 2013, 04:30 PM
سلام و تشکر برای ایجاد این پست ..
[shaad]
------------------------------------------------------
زیبایی و زیبا پسندی یه خصلت درونی ِ که تو فطرت همه ی انسان ها هست ..
درسته که هر انسانی به خاطر بافت شخصیتی مستقل و منحصر به فردی که داره به راحتی قابل مقایسه با دیگران نیست ؛
و به خاطر همین هیچ قانون اخلاقی ، خصلت و ویژگی درونی نیست که ما بتونیم ادعا کنیم در همه یکسان ِ ..
به خاطر همین انتخاب زیبایی در نا خود آگاه انسان شکل میگیره ،
خب با این توضیحات برای یه عده زیبایی میتونه شرط لازم باشه اما برای همون عده هم مسلما شرط کافی نیست ،
و چیزی که دوستان زیاد روش تاکید دارن اینه که زیبایی عادی میشه ،
حرف درست و منطقی ای هست اما این فقط یک طرف قضیه ست ؛
چون ممکنه زیبایی عادی شه اما معمولا زشتی عادی نمیشه ..
این البته خیلی بدیهی ِ که به کار بردن صفت های " زشت " و زیبا " میتونه در هر کس تعریف های متفاوتی داشته باشه ..
-----------------------------------------------
لبــخند /.
saamaaneh
19th August 2013, 07:41 PM
زیبایی یه امر نسبی است، ممکنه فردی از نظر من زیبا باشه، از نظر یکی دیگه نه!
کلا برای خودم خیلی پیش اومده، کسی ظاهر آنچنان زیبایی نداشته، ولی اینقد زیبایی باطنیش زیاد بوده، که من اونو حتی از لحاظ ظاهری فرد زیبایی میبینم!
برای ازدواج به نظرم برای زیبایی هم، باید هم کفو باشند!
اما معیار چندم هس؟ نمیگم اصلا مهم نیس، ولی جزو معیارهای اول هم حساب نمیشه، ولی بعضی از آقایون با وجود طاسی، اینقد اعتماد به نفس دارن که طرف مقابل اصلا حس بدی نداره!
کلا به یه جمله اعتقاد دارم، تا خودت رو قبول نداشته باشی، دیگران هم قبولت ندارن![golrooz]
Sa.n
19th August 2013, 08:20 PM
با سپاس از نارون عزیز و دوستان گرامی جهت ایجاد و مشاکت در بحث
نمیشه گفت زیبایی در زندگی معیار نیست ! بلکه یک معیار مهم برای هر فرد هست
و برخی حتی زیبایی رو به خلق و خو هم ترجیح میدن
اما خلق و خو یک شخص ممکنه از بین بره ؟ یا تغییر کنه ؟ ( مگر این که خلق و خو واقعی شخص نباشه )
خب قطعا جواب خیر هست ، چون خلق و خو یک چیز ثابت هست
اما زیبایی چی ؟
ممکنه با یک اتش سوزی ساده و یا حوادث متفاوت زیبایی شخص از دست بره
تنها چیزی که می مونه اخلاق و کردار شخص هست که غیر قابل تغییره
این برداشت من از زیبایی بود ، هر کسی یک برداشتی داره
ممنون از تمامی دوستان عزیز
homeyra
19th August 2013, 08:27 PM
من مث همیشه دیر رسیدم به بحثای سایت[narahat]
سمانه درست میگه ،زیبایی نسبیه...هرچند که از نظر من زیبایی برای مرد اصلا معنا نداره...و جذابیت خووبه(این نظر منه)زیبایی یه خصوصیته برای خانوما....
برای سوالیه هم که پرسیدین درمورد کم مویی آقایون بگم که...اینطوری نیست...برای من مهمه ولی نه اونقد بعدم موهاش ریخته،پولاش که نریخته[nishkhand][khejalat]
Almas Parsi
19th August 2013, 09:16 PM
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان[golrooz]
و تشکر از زحمات نارون عزیز در پایه گذاری این تاپیک خوب و ارزشمند [golrooz]
دوستان وقتی این تاپیک رو مطالعه میکردم نا خداآگاه حکایت زن و شوهری که عاشقانه همدیگر رو دوست داشتن افتادم که زمانیکه همسر بر اثر بیماری سرطان و شیمی درمانی ابرو ها و موهای سرش رو از دست داده بود و همسرش برای همدلی با تمام وجود تمام زمانیکه همسرش شیمی درمانی میشد هر روز اینکار رو میکرد تا زمانیکه همسرش دوباره موهاش رو بدست آورد که بتونه به شریک زندگیش بگه من در کنارت هستم فقط به این خاطر که بگه ظاهر تو برام اهمیتی نداره باطنت برام مهمه که حاضرم به خاطرت هر کاری بکنم که ....( مبادا خجالت بکشی )
که بهش بگه تا آخر هم قسم هستم و رو عشقمون پایبند و جای تاسف داره زندگیهایی به خاطر ظاهر بخواد نا کام بمونه
هر چند معمولا میگن مرد زیبا و زن زیبا مال خود آدم نمیمونه ....
عموما هم مردانی که زنان زیبا دارن و هم زنانی که همسران زیبا دارن همیشه این نگرانی هست که شریک زندگیشون با زیباییش طعمه مناسبی برای دیگران میتونه باشه ....
به اعتقاد من پیوند ازدواجی که از بنیاد بر اساس عشق و علاقه قلبی پایه گذاری بشه اعتماد و همدلی توش باشه نگاه همسران از دریچه ظاهری به ژرفای وجودیشون معطوف میشه و اون موقع است که سیرت زیبا صورت زیبا و ظاهر زیبا رو شکل میده
در این زندگیه که زشت ترین فرد در ذهن آدم به زیباترین فرد در زندگی تبدیل میشه چون معیار سنجش از صورت به سیرت تغییر کرده
در خصوص کم مویی ما نباید تعمیم بدیم صرفا به آقایان اگر تصور کنیم این مورد در خانومها هم ممکنه رخ بده ولی به نسبت کمتر از آقایان و چه بسا این در بین خانومها به بحران وحشتناکی هم تبدیل میشه چون حتی تصورش برای یک خانوم وحشتناکه وبه عواقب نا گواری مثل افسردگی و خودکشی و خودسوزی مبدل میشه
پس در هر دو قشر البته در برخی از افراد حالت خوش آیندی بروز نمیکنه حتی برای مثال افرادی که با افزایش سن دچار ریزش مو یا بر اثر عوامل ارثی میشن گاها میبینیم که تعدادشون کم هم نیست این قضیه اونقدر براشون مهمه که با کارهای غیر متعارف خودشون رو هم آزار میدن و این آزارها شامل پوشش دادن بخش خالی سرشون برای مخفی کردن اون ایراد میکنند مثلا از یک طرف یک ردیف مورو تقویت میکنند به سمت دیگه سرشون ....
که من موردی رو که شاهدش بودم این بود که فردی میانسال که در کنار پنجره در اتوبوس نشسته بود و وزش باد مزاحمت بدی براش ایجاد کرده بود مجبور شد پنجره رو ببنده و اطرافیان هم ملاحظه ایشون رو میکردند و با وجودی گرمی هوا نمیگفتند پنجره رو باز کنه ....
از طرفی در صندلی عقبی خانومی با پسر بچه ای نشسته بود که این بچه کمی اخلاقا شبیه بچه تو فیلم تنها در خانه بود و متوجه شد اون آقا برای چی پنجره رو بسته خلاصه با تمام قوا افتاده بود به جون نقطه ضعف این آقا و با عمق وجود فوت میکرد و موهای اون فرد رو بهم میریخت[nadidan] و باعث شد مرد با نارحتی پیش از رسیدن به مقصد از اتوبوس پیاده بشه من خودم شخصا خیلی برای شرایطش ناراحت بودم[negaran]
چون اگر ایشون کاملا بی موبود شاید اصلا کسی بهش توجهی نمیکرد و لی با این کارها و آرایش موها خودش رو انگشت نما و مورد توجه قرار داده بود
و یا عده ای با استفاده از پستیژهای مو سعی در پوشاندن بخش خالی سرشون میکنند که اون هم مشکلاتی رو برای فرد فراهم میکنه ......
چون دیدگاهها ی جامعه امروزی به ظواهره عموما این اشتباه در ذهن هست که ملاک ممکنه سرنوشت ساز باشه ولی باید گفت هر مردی که با چنین ظاهری قصد ازدواج داره باید با عزمی راسخ و اراده ای پولادین قدم برای خواستگاری بزاره چرا که اگر قرار در ابتدای ازدواج با این نگرانی در پی حل این معضل باشه بعد پا پیش بزاره حتما در مسیرش به مشکل برخورد میکنه ...
پس بهترین کار اینه اعتماد به نفس آقایون کم مو بیش تر از افراد دیگه باید باشه چون راهی که انتخاب میکنند هم معیار های همسر خوب در اون رعایت شده و هم با مورد سالها بعد در صورت ریزش مو پاسخشون رو از همسرشون دریافت کردند یعنی دیگه مثل همه مردا که همیشه نگرانند نکنه بعد از ازدواج موهاشون بریزه و همسرشون از ازدواجشون پشیمون بشه ندارند .....
در خصوص رتبه بندی معیار های همسرگزینی بعد از مولفه های اخلاق و اعتقادو ظاهر اینه که هر زنی داشتن تکیه گاهی چون کوه که هیچ نا ملایمتی در روزگار اون رو از جا تکون نده و شونه هایی که تحمل احساسات و نیاز های عاطفی یک زن رو داشته باشه براش در راس همه معیارهاشه
و برای آقایون هم معیاراصلی در همسر گزینیشون پناه امنی که بتونه از هر نظر اون مرد رو به آرامش و آسایش برسونه و چه بسا وظیفه زنان به نسبت مردان بسیار کلیدی تره چون این پناه امن بایستی سایبانی برای یک خانواده باشه چون از دامن زن مرد به معراج میره و در اون شرایطه که میشه گفت یک مرد هم تکیه گاهی برای همسرش باشه و هم شونه هاش جایگاهی برای احساساتش ...
در پایان میخوام بگم درسته خانومها مظهر و نماد ظرافت و زیبایی هستند و زیبایی رو دوست دارن و عموما هم برای دلبری برای همسرانشون خودشون رو آراسته میکنند (آرایش و آراستگی موجه)
ولی خداوند برای رعایت عدالت برای دو آفریده خودش جنس نر رو هم زیبا انتخاب کرده چون در طبیعت تمام آفریده های خدا از جنس نر زیبا هستند پس هیچ برتریتی بین آفرینش زنان و مردان نیست اگر مردی هم ته دلش از کم مویی ممکنه نگران باشه کاملا حق داره چون میخواد در نگاه معشوقه اش بی نقص جلوه گری کنه ...
با تشکر ازتوجه همه دوستان[golrooz]
محمد نظری گندشمین
20th August 2013, 12:32 AM
[QUOTE=نارون1;510693]
موضوع بحث :
یک سوال از هردو گروه :
با سلام
دوست عزیز نظر خودت در مورد سوال فوق چیه؟
باتشکر [golrooz]
مهندس نوجوان
20th August 2013, 01:44 PM
موضوع بحث :
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
سلام
باید بدون رودربایستی گفت که در جلسه اول خاستگاری مسلما ظاهر یکی از مواردی است که حرف اول را میزند .
اما باید این نکته را نیز متذکر شد که ریزش مو و کم پشتی آن در آقایان حتما باعث زشت شدنشان نمی شود . راستش بعضی از این اقایان که کلا کچل هستند خیلی جذاب تر به نظر میرسند .
تازه باید این را هم گفت که زیبایی برای خانم ها فوق العاده مهم تر است . طبیعت بانوان بصورتی است که فوق العاده حساس هستند و خوب مسلما ریزش مو که یکی از عوامل مهم زیبایی آن ها به حساب می آید در روحیه آن ها تاثیر فوق العاده مخربی دارد . بعله
خدانگهدار[golrooz]
fly in the sky
20th August 2013, 09:58 PM
والا تو این دوره زمونه پسرا ابروهاشون از دختر خانم ها تمیز تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البت با دماغ عملی[nishkhand]
اما باید توجه داشت که زیبایی برای هرکسی مهمه و خانم و آقا نداره.
maryam kia
20th August 2013, 10:55 PM
مرد باید جذبه داشته باشه نه خوشگلی[hoshdar]خوشگلی ماله زنه[labkhand]
رضا66
21st August 2013, 01:18 AM
سلام
من حاضرم نیمی از موهامو به یه مرد کچل بدم [nishkhand] گروه خونی که مهم نیست؟ هست؟
چمنزن بندازی تو موهام گیر میکنه از بس پرپشتو مشکین
بدبخت شدم خودمو چشم زدم یه دونه مو رو یقعم افتاده[negaran] اما برا من نیست این رنگ شدس[khande]
[golrooz]
احسنت من این جمله رو خیلی قبول دارم والبته فردی که در خانواده ای بزرگ بشه که پدر ومادرش رفتاری مهربانانه و عاشقانه باهم دارند در زندگی بهتر با همسر خود رفتار می کنند چون ازپدر ومادر خود یاد گرفته اند
البته نظر شخصی خودم بود[nishkhand]
Sookoot
21st August 2013, 01:37 AM
یک سوال از هردو گروه :
زیبایی برای اقایون مهمتره چون طبع تنوع طلبی دارند و در وهله اول به ظواهر بیشتر توجه میکنند و همیشه زیبایی طرف براشون یه شاخص موندگار و مهمه ، برای همینه که تا خانما پا توسن میذارن و چهارتا چین و چروک تو صورتشون پیدا میشه نگرانن که اقا بره سراغ یه خانم دیگه که چشم و ابرو و ظاهر دلفریب تری داره
واما نگاه خانم ها به مقوله زیبایی طرف مقابل متفاوته ، بر خلاف مردها که در توصیف زیبایی زن تقریبا اشتراک نظر دارند اما به تعداد همه خانم های دنیا هر زنی از زیبایی تعریف خاص خودش را دارد - برای همین است که گاهی زشت ترین مرد از منظر و نگاه یک زن زیباترین است ...
درمورد هر چیزی تناسب مهم است گاهی کچلی و طاسی مطلق عین زیبایی است مثل یول برینر و تلی ساوالاس *
* اسامی 2 هنرپیشه ...
G1_cute
21st August 2013, 02:33 AM
موضوع بحث :
باشد ؟
یک سوال از هردو گروه :
خوب زیبایی هم تا حدی مهمه خوب آدم دوس داره شوهرش حداقل معمولی باشه من به شخصه شوهر طاس دوست ندارم[hoshdar][sootzadan]خوب جماعت پسرهم همینجور کی دوس داره مثلا زنش 2تا زیگیله گنده رو دماغ وپشت چشمش داشته باشه؟هان؟[soal]
حسین متقی
21st August 2013, 03:20 AM
از اونجایی که من کاره ای نیستم تو این موضوع
چند نتیجه کلی گرفتم
1- شهید چمران خییییلیی خوش شانس بوده
2-.....................
3-............
4- زندگی خیلی سخت تر از چیزیه که فکر میکردم و خیلی اسونتر
تارادیس
21st August 2013, 03:25 PM
سلام نارون عزیز. مرسی از موضوع خوبی که مطرح کردی.
برای من شاید به اندازه 20درصد قابل اغماض اهمیت داشته باشه [khejalat]
در مورد اهمیت ظاهر من میگم چهره همسر باید به دل آدم بشینه حالا اینکه بینی فلان شکل باشه چشم فلان شکل نه...
ولی بهتره زن و مرد از نظر ظاهر هم مثل بقیه چیزها با هم تناسب داشته باشند، چون اگه فاصله زیاد باشه، به خاطر نوع نگاه اطرافیان احساس
بدی پیدا میکنن. مگر اینکه شخصیت و افکار بسیییار غنی ادو طرف این موضوع رو از اهمیت بندازه.
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!![labkhand]
aramesh ghoroob
22nd August 2013, 04:41 PM
ان الله جمیل و یحب الجمال
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد .
البته هرکسی به نحوی زیبایی رو دوست داره یکی زیبایی رو در مو می بینه و دیگری در صورت و آن دگر در سیرت.
علی ای حال در پاسخ به سوال شما دوست گرامی ؛ من خودم از جمله افراد کم مو هستم اما اصلا از این جهت احساس کمبود ندارم چرا که معتقدم آقایون کم مو و البته بی مو زیبایی خاص خودشونو دارن و خیلی بامزه ان[shaad]
Capitan Totti
22nd August 2013, 04:54 PM
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!![labkhand]
من شنیدم چیزی که عامل جذب خانوم ها به آقایون میشه زبان چرب و دروغ های فراوان اون مرده!!
و البته دیدم
طرف قیافش مثل مرحوم شنیع الدوله!! با دختری صد و ده برابر بهتر از خویش قدم میزند و ...!!
نارون1
22nd August 2013, 04:58 PM
من شنیدم چیزی که عامل جذب خانوم ها به آقایون میشه زبان چرب و دروغ های فراوان اون مرده!!
و البته دیدم
طرف قیافش مثل مرحوم شنیع الدوله!! با دختری صد و ده برابر بهتر از خویش قدم میزند و ...!!
سلام
به نظرم احتمالا منبع خبر اشتباه بوده
شاید دروغ های اون قبیل آقایون مثال یک رفتار شایسته باشه که خود آفا ازون محرومه و به دروغ متوسل میشه .. پس باز هم خانمها جذب اون رفتار فرد میشن
اینکه اون آقا دروغ میگه ، آسیب شناسی خود اون آقا و کمبودهای موجود رو میطلبه
Capitan Totti
22nd August 2013, 05:08 PM
سلام
به نظرم احتمالا منبع خبر اشتباه بوده
شاید دروغ های اون قبیل آقایون مثال یک رفتار شایسته باشه که خود آفا ازون محرومه و به دروغ متوسل میشه .. پس باز هم خانمها جذب اون رفتار فرد میشن
اینکه اون آقا دروغ میگه ، آسیب شناسی خود اون آقا و کمبودهای موجود رو میطلبه
سلام و علیکم و رحمه الله! (ستاد سلام!)
والا آبجی جان آدم یه چیزایی رو می بینه و حس میکنه!!
دیگه منبع میخواد چیکار
همین یه ساعت پیش شنیع الدوله که انگار این غول های بازی های کامپیوتریه رو دیدم با دختری بمانند سفید برفی و 7کوتوله!!
مراوده می کرد و چنان می گفتند و می خندیدند که گویی جهان را برای اینان آفریده اند و بس!
گفتم شنیع!! این که بود؟
گفت نامزدم
گفتم شنیع!! چطور دوست و نامزد تو شده!؟
گفت دخترها رو با زبون باید مخ اشونو بزنی (عین سخنان شنیع الدوله هم محله ایمان)
maryam kia
22nd August 2013, 06:50 PM
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها[hoshdar]
Capitan Totti
22nd August 2013, 06:57 PM
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها[hoshdar]
سوء اسفاده نکرده شنیع الدوله
خواسته بگیردتش
خب بده یکی از دختران مجرد کم تر بشه؟!
maryam kia
22nd August 2013, 06:59 PM
سوء اسفاده نکرده شنیع الدوله
خواسته بگیردتش
خب بده یکی از دختران مجرد کم تر بشه؟!
من چیکار شنیع الدوله دارم[nishkhand]اصلا نمیدونم کیه!کلی عرض کردم[tafakor]
Capitan Totti
22nd August 2013, 07:05 PM
من چیکار شنیع الدوله دارم[nishkhand]اصلا نمیدونم کیه!کلی عرض کردم[tafakor]
آها
حس کردم با شنیع الدوله بودید
ثمین20
25th August 2013, 12:40 PM
نشر خبر کذب عین کذب هست. اینو دیگه باید به وجدان افراد واگذار کرد. این رو هم شنیدید که توصیه شده اگر می خواهید اخلاقی در شما ملکه بشه خود را به آن مانند کنید. این خیلی خوبه که فردی به خاطر بدست آوردن عشق فرد دیگری بکوشد تا خود را به اخلاق و صفات انسان های خوب متصف کند. زبان نیکو هم از جمله حسن خلق هست حتی اگر شده با تکلف.
تارادیس
25th August 2013, 10:38 PM
و البته دیدم
البته بحث سر ازدواجه نه دوستی....!!!!! در تصمیم گیری برای ازدواج های اصولی زبان چرب و دروغ هم کارساز نیست.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.