PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كیمیاگر راه موفقیت

محمد نظری گندشمین
16th August 2013, 12:27 AM
چرخ دایره ای شکل روزگار (http://www.onlin2.blogfa.com/post-26.aspx)
"چرخ روزگار دایره ای شكل است.اگر پایینی نگران مباش كه روزی بالا كشیده خواهی شد و اگر بالائی مغرور نباش كه روزی شاید به پایین كشیده شوی. "

شاید بتوان بهترین مثال برای تایید قانون تغییر، را دایره ای بودن چرخ روزگار بر شمرد كه به ما می گوید، نه نگران باش و نه مغرور. همانطوری كه بعد از هر زمستانی فصل بهاری است و بعد از هر تابستان سبز و خرمی پاییز سرد و زرد وجود دارد ، ما انسان ها هم باید نه برای شكست ها و سختی ها گله مند باشیم و زانوی غم در بغل بگیریم و چشم بر روی تمام زیبائی های جهان ببندیم و نه باید بعد از رسیدن به هر موفقیتی با اسیر شدن به دست غرور و خودخواهی سهم دیگران را در رسیدن به موفقیت های زندگیمان نادیده بگیریم.
این قانون به ما می گوید كه" امید" یكی از مهمترین قوانینی است كه هر كیمیاگر راه موفقیتموظف به مجهز بودن به آن می باشد. امیدی كه در سختی ها به ما گوشزد می كند كه:
"آهای رفیق چرا زانوی غم در بغل گرفته ای ، به یاد آر كه چرخ روزگار دایره ای شكل است و از آن مهمتر من با تو و كمك كننده ی راه تو ، برای رسیدن تو به اهداف (شخصی ات) هستم"
و زمانی كه به مدد تلاش و امید به بالا رسیدیم دوباره سر در گوش ما می كند و به ما گوشزد می كند كه:
"همراه من همانطوری كه دایره ای بودن چرخ روزگار تو را به اینجا رسانده مغرور مباش و از روزی واهمه داشته باش كه روزی دوباره سوار براین چرخ به پایین كشیده شوی ، پس بكوش تا زمانی كه در این بالا هستی نامی و یادی نیك از خود بر جای بگذاری"
پس امیدوارم زین پس با استفاده از قانون دایره ای بودن چرخ روزگار ، نه از سختی ها گله مندباشیم و نه به خاطر دستیابی به موفقیت مغرور شویم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد