PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من کجای زندگی ام هستم؟

محمد نظری گندشمین
14th August 2013, 11:21 PM
من کجای زندگی ام هستم؟

همه ما آدمای زنده تو این دنیا زندگی می کنیم. هر کدوممون به نحوی و یه جوری. یکی دنبال علمه. یکی دنبال پوله. یکی دنبال حس خوشبختی. یکی چشمش به تیک تیک ساعته تا بلکه وقت بگذره. یکی در خوابه. یکی در بیداری و ...همه زندگی می کنیم ولی هیچ کدوممون عین یکی دیگه نیستیم. هر شخصی برا خودش لذتهایی داره و حالات مخصوص به خودش رو داره. بعضیها عمیقند و به دنبال درک عمیق زندگی هستند. بعضیها سطحی هستند و زندگی رو همین چند روز تلقی می کنند و دنبال خوشیهای مربوطه هستند.

شاید سوالی به ذهن برسه و اونم اینکه چرا این همه تفاوت؟ حالا که این همه تفاوت هست پس معنیه موفقیت چیه؟ آیا موفقیت برای همه فرمول یکسانی داره یا اینکه...؟ اصلا معنای واقعی موفقیت چیه؟

nkhoshdel
15th August 2013, 01:20 AM
یه روز میاد که ازمون می پرسن :عمر خود را چگونه گذرانده اید؟

امیدوارم جوابمون این نباشه که : به نام خدا....
متاسفانه بدون یاد خدا...........اون موقع باید از خودمون بپرسیم کجای این زندگی بودیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد