توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث برخی مردان بوالهوس و بی وجدان
Capitan Totti
14th August 2013, 08:00 PM
درود
به نظر شما چرا برخی از مردان بسیار بوالهوس هستند!!
آیا مشکل روانی دارند؟
آیا گاو و گوسفندند؟
به تازگی چند کاربر بدلیل ایجاد مزاحمت برای بانوان گرامی اخراج شده اند
و اکنون خبرها حاکی ازونه که ازین افراد همچنان به فعالیت خود جهت دوستی با بانوان محترمه ادامه میدهنددرین تاپیک نظرتون رو در مورد این افراد بگین
بنده هم بر اساس اصول نظامی این افراد رو میشناسونم!! که دیگه هیچ بانوی ایرانی اسیر چنگال این گرگ صفتان نشه
Capitan Totti
14th August 2013, 08:04 PM
روایت شده است!
مردی
با مشاهده ی آواتار چند بانو
به آنان پیام دوستی فرستاده!
بانوان نیز از روی سادگی قبول نموده اند
حال
آن مرد با دادن پیام هایی خر کننده!!
و نیمه غیر اخلاقی
در جهت اعمال شوم خود بر آمده!![khande]
حال روان شناسان بیایید و ریشه شناسی کنید
آن مرد بیمار است!؟
آن بانوان چرا بر صادق بودن مرد مذکور اصرار دارند؟!
1=1+1
14th August 2013, 08:23 PM
تا دلت بخاد از این پیاما برا من اومده [khabalood]
Capitan Totti
14th August 2013, 08:36 PM
تا دلت بخاد از این پیاما برا من اومده [khabalood]
جالبه!
برخیا هنوز دغدغه اشون 4تا موی جلوی پیشانیه!!! که زیر مانتو باشه یا چادر!!
باید یه گروه ویژه
شامل 2-3تا سرپرست تشکیل بشه!!
البته سیت زیاد مهم نیست!! هرچی هم که بشه مجازیه
منتها
واقعیت...
1=1+1
14th August 2013, 08:43 PM
منتها ما دخترا با حرفای عاشقانه . دل میبازین
واقعی مجازیش زیاد فرقی نمیکنه
Helena.M
14th August 2013, 08:44 PM
بعضی از ذکور کلا مشکل دارن. نمی دونم بی فرهنگ اند یا اینکه اختلال روانی دارن یا اینکه یه سری ازمسائل هنوز براشون جانیوفتاده.... خلاصه این جماعت یه مشکلی که دارن هنوز قادر به کنترل خودشون نیستند.درواقع شاید این مشکل اونا از یه عقده درونی ناشی میشه......کلا منم نفهمیدم ولی میدونم یه عده بیمارن.....[shaad]
kamanabroo
14th August 2013, 08:44 PM
متاسفانه این یه بی فرهنگی هست که یه عده دارند و هر جا که چند تا خانم در جمع هستند خودشون رو گم می کنند و دست به کارهای اینچنینی می زنند.
بنده خدا اون خانم ها برای فعالیت های علمی و برای تحقیق و .. میان عضو می شن و دوست دارن در این سایت فعالیت کنند
اما رفتار این سری آدمها موجب میشه که از این فضاها گریزان باشند دختران..
----------
به نظر من هم باید دختر خانم ها یکسری مسائل رو در مورد پسران بدونند که زود با حرفها و لفظ بازی هاشون متقاعد نشن
و هم اینکه اون کسانی که نیت های دوست یابی و .. دارند شناسایی بشن و بعد از تذکر و عدم اصلاح برخورد جدی باهاشون بشه
----------------
در کل توصیه ام به همه دختر خانم ها اینه که اصلا اصلا در فضای اینترنت به هیچ پیام دوستی توجه نکنند ( دوستی هایی که وصفش گفته شد)
و اون دسته از پسرانی هم که فکر می کنن این سایت جایی برای این مسائل هست سخت در اشتباهند و مطمئن باشن که از جانب مدیران ارشد برخورد سختی خواهند دید
sr hesabi
14th August 2013, 09:04 PM
روایت شده است!
مردی
حال
و نیمه غیر اخلاقی
آن مرد بیمار است!؟
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
یعنی آدم،چی بگه
کمی جنبه بد نیست
اینا همش نتیجه ی یه چیزه
(میدونید چی)
Helena.M
14th August 2013, 09:15 PM
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
یعنی آدم،چی بگه
کمی جنبه بد نیست
اینا همش نتیجه ی یه چیزه
(میدونید چی)
آره من میدونم............
تنها بی فرهنگی و عدم حضور در اجتماع و محیطهایی که اناث وذکور درکنار هم مشغول فعالیت های مفید وسازنده هستند می باشد.در واقع اونا تجربه حضور درچنین جمع هایی رونداشتن اینجا روهم با سایت های دوست یابی و مخ زنی اشتباه گرفتن.[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
مدیر کل انجمن ها
14th August 2013, 09:15 PM
دوستان عزیز هر کسی این پیشنهادها رو داد به من بگین به سرعت شوت میکنمش بیرون .
Capitan Totti
14th August 2013, 09:19 PM
منتها ما دخترا با حرفای عاشقانه . دل میبازین
واقعی مجازیش زیاد فرقی نمیکنه
<):):))
من فکر میکردم پسری!!<):):))
خب اینم خصوصیت بدیه که دل میبازین الکی!!
متاسفانه این یه بی فرهنگی هست که یه عده دارند و هر جا که چند تا خانم در جمع هستند خودشون رو گم می کنند و دست به کارهای اینچنینی می زنند.
بنده خدا اون خانم ها برای فعالیت های علمی و برای تحقیق و .. میان عضو می شن و دوست دارن در این سایت فعالیت کنند
اما رفتار این سری آدمها موجب میشه که از این فضاها گریزان باشند دختران..
----------
به نظر من هم باید دختر خانم ها یکسری مسائل رو در مورد پسران بدونند که زود با حرفها و لفظ بازی هاشون متقاعد نشن
و هم اینکه اون کسانی که نیت های دوست یابی و .. دارند شناسایی بشن و بعد از تذکر و عدم اصلاح برخورد جدی باهاشون بشه
----------------
در کل توصیه ام به همه دختر خانم ها اینه که اصلا اصلا در فضای اینترنت به هیچ پیام دوستی توجه نکنند ( دوستی هایی که وصفش گفته شد)
و اون دسته از پسرانی هم که فکر می کنن این سایت جایی برای این مسائل هست سخت در اشتباهند و مطمئن باشن که از جانب مدیران ارشد برخورد سختی خواهند دید
سلام استاد
من میگم که مجازی اش مهمه
ولی واقعیتش دردناک و فوق العاده مهم تره
یه کارگروهی!! رو تشکیل بدیم و اون ویژگی های یه پسر بوالهوس و دروغ گو رو چه از لحاظ دینی(که استادش شمائید) چه از لحاظ روانشناسی و حتی نظامی(مطمئنم نظامی هم حرفی برای گفتن داره)
که خواهران هم میهنمان اینگونه خار نشن...
بعضی از ذکور کلا مشکل دارن. نمی دونم بی فرهنگ اند یا اینکه اختلال روانی دارن یا اینکه یه سری ازمسائل هنوز براشون جانیوفتاده.... خلاصه این جماعت یه مشکلی که دارن هنوز قادر به کنترل خودشون نیستند.درواقع شاید این مشکل اونا از یه عقده درونی ناشی میشه......کلا منم نفهمیدم ولی میدونم یه عده بیمارن.....[shaad]
مادر :|
باید در جهت مقابله با این افراد چه در نت و چه در واقعیت بسیج عمومی!! شکل بگیره!
یعنی آدم،چی بگه
کمی جنبه بد نیست
اینا همش نتیجه ی یه چیزه
(میدونید چی)
همین دیگه جنبه...
شاید مشکل اخلاقی!!
Helena.M
14th August 2013, 09:25 PM
پسر[bihes]
آره فکر خوبیه جهت فرهنگ سازی در فضای مجازی.......
شما پسرا بیاین از رذائل اخلاقیتون بگید ما هم که دیگه ناچاریم از فضائلمون حرف میزنیم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
1=1+1
14th August 2013, 09:28 PM
الن من دقیقا چه شباهتی به پسرا دارم؟
sr hesabi
14th August 2013, 09:29 PM
رادیوتروپیست درست میگه
وقتی از 5 سالگی تو گوش بچه ها از جنس مخالفش فقط و فقط یه چیزو میگن
و امکان یه برخورد درست و سازنده رو بین این دو نمیدن
نتیجه اش میشه همین چیزا
نتیجه اش میشه رفتار های ترم اول دانشگاه
نتیجه اش میشه هزارتا چیز دیگه که الان همه نوعش رو میتونید به وضوح در جامعه ببینید.
Helena.M
14th August 2013, 09:34 PM
رادیوتروپیست درست میگه
نتیجه اش میشه همین چیزا
نتیجه اش میشه هزارتا چیز دیگه که الان همه نوعش رو میتونید به وضوح در جامعه ببینید.
بله دقیقا......[shaad]
Capitan Totti
14th August 2013, 09:36 PM
الن من دقیقا چه شباهتی به پسرا دارم؟
تو اکانتم چشم نزاشته بودم که!
بعدشم چه میدونستم!!
حالا ببخشید که با احساسات تک تک دختران میهن بازی شد!!
دوستان عزیز هر کسی این پیشنهادها رو داد به من بگین به سرعت شوت میکنمش بیرون .
[golrooz][shademani2]
حکم حکومتی رم که دیگه گرفتیم[nishkhand]
رادیوتروپیست درست میگه
نتیجه اش میشه همین چیزا
بله متاسفانه
البته چون توان ما محدوده! و اون مربوط به سیاست های کلی دولته
ما باید در حد وسع خودمون یه کاری بکنیم که بوالهوسا به راحتی شناسایی بشن و دختران پاک دامن به راحتی دستشونو بخونن و اسیر این گرگان نشن
پسر[bihes]
آره فکر خوبیه جهت فرهنگ سازی در فضای مجازی.......
شما پسرا بیاین از رذائل اخلاقیتون بگید ما هم که دیگه ناچاریم از فضائلمون حرف میزنیم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
:|
1=1+1
14th August 2013, 11:12 PM
اقای تیمسار میشه شروع کنید و راه شناختو بگید
ممنونم[golrooz]
Capitan Totti
15th August 2013, 01:33 AM
اقای تیمسار میشه شروع کنید و راه شناختو بگید
ممنونم[golrooz]
چشم چشم
به زودی از فردا ایشالا
البته متاسفانه هیچ روانشناسی کمک نمیکنه ظاهرا
اشکالی نیست!
خودم یه پا همه کاره آچار فرانسه ام!!
ما عملا و با خوندن و تجربه ی اصول استبداد و نظامیت کار کردیم!!
Helena.M
15th August 2013, 10:35 AM
چشم چشم
به زودی از فردا ایشالا
اشکالی نیست!
روی کمک من میتونی حساب کنی....[shaad]
نارون1
15th August 2013, 12:01 PM
روایت شده است!
مردی
حال
و نیمه غیر اخلاقی
آن مرد بیمار است!؟
سلام
خر کننده ، واژه مناسبی نیست [tafakor]
این آقایون تو دنیای واقعی اعتماد به نفس کمی دارن ، و احتمالا توجهی از طرف خانواده دریافت نکرده اند و تمام اینها به سبک فرزندپروری والددین آنها مربوط میشود
یا حتی ممکن است این افراد متاهلینی باشند که در زندگی زناشویی خود با مشکل مواجه شده اند و برای رفع خلا به این اقدامات دست میزنن
و اینکه این افراد مطمئنا در راستای این اهدافشون تقویت دریافت کردن و این عمل رو در سایتهای دیگه هم ادامه میدن و به نوعی جزو عادات بدشون میشه
در خصوص اختلال ، در کنار این عوامل گاها بعضی افراد به اختلالاتی دچار هستن ... سوءاستفاده های جنسی در محیط مجازی خیلی وسعت داره ، مخصوصا در محیط های چت
شناسایی این افراد و اخراج اونا ، به نوعی طردشون ، باعث کمرنگ کردن این اعمال میشه
خانمها باید به حفظ حریم شخصیشون اهمیت بدن و برای روابط حد و مرز قائل بشن ، وقتی یک طرف قضیه جلوی این افراد وایسه ، مطمئنا طرف مقابل ( اون آقا ) دیگه جرات ادامه
این عمل رو ندارن . باید بدونین که شناخت افراد به سادگی و بادو حرف عاشقانه ممکن نیست
عدم آگاهی و نداشتن اطلاعات کافی و نبود حمایت مناسب از سمت خانواده و جامعه باعث به دام افتادن افراد میشن
تارادیس
15th August 2013, 12:10 PM
روایت شده است!
مردی
حال
و نیمه غیر اخلاقی
آن مرد بیمار است!؟
سلام. نظر خاص علمی اگه بخوایم بدیم طولانیه. ولی غیر علمیش اینه که کسی که در این سایت دنبال همچین چیزاییه حتما علاوه بر اختلال،
آدم بی جنبه ایه که نمیدونه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.... تازه به نظرم بعضی سخن ها هیچ جایی و مکانی نداره[tafakor]
تارادیس
15th August 2013, 12:20 PM
چشم چشم
به زودی از فردا ایشالا
اشکالی نیست!
خیلی جالبه ها، این که شما یه نظامی روانشناسی... یا شایدم یه روانشناس نظامی.... هر جور فکر میکنم جور در نمیاد....[tafakor]
من که روانشناسی رو دوست دارم و میخونم کلا از استبداد و نظم های خشک فراری ام... برای همین تحلیل کردن شخصیت شما یه کم سخته...
Capitan Totti
15th August 2013, 01:40 PM
خیلی جالبه ها، این که شما یه نظامی روانشناسی... یا شایدم یه روانشناس نظامی.... هر جور فکر میکنم جور در نمیاد....[tafakor]من که روانشناسی رو دوست دارم و میخونم کلا از استبداد و نظم های خشک فراری ام... برای همین تحلیل کردن شخصیت شما یه کم سخته...
درود!
در میاد!
اصولا بین نظامی گری و روانشناسی پیوند عمیقی هست!
حالا یه فرمانده که روانشناسی حالیش نباشه بدبخت ترین و بی سواد ترین نظامی دنیاست (که متاسفانه در نظامیان ما این ویژگی دیده نمیشه)
حالا!!
این دوستاان جنایت کار!! خب مشخصه اختلال روانی دارنحال ضمن سپاس از شما و نارون1 میخوام از لحاظ روانشناسی (کپی پیست نباشه فقط!!) به خواهران هم میهن ویژگی یه مرد جنایت کار و نوع ابراز دوستی و نوع گفتمان وی رو بیان کنیدکه بانوان میهن اسیر چنگال تیز این گرگ!!! ها و خرهای بوالهوس نشن!!
mamadshumakher
15th August 2013, 01:48 PM
اقا شما هر چی بگید بستگی داره به میزان حساسیت خانمها....
این افراد به طرز عجیبی سعی میکنند بامزه و خوب صحبت کنند و در هر موردی پیام خصوصی میفرستن.
شاید چند مدت خودشونو نگه دارن و رابطه رو عمیق تر کنند و بعد به یه بهانه ای یکم جدی ترش میکنند و خب متاسفانه بعضی دختران چون از اول محکم برخورد نکردند ممکنه در رودربایستی قرار بگیرند و فکر کنند این پسر واقعا نیت علمی کاری پژوهشی کمکی چمیدونم چیزی داره...ازینجا به یاهو از یاهو به اسم اس از اس ام اس به زنگ بعد میفهمه که چه اتفاقی افتاد...
البته بعضیا واقعا نیت مزاحمت یا دوستی ندارند که تشخیصش اسونه
ولی بعضیام هستن اعصاب ندارن :)) همون اول تو پیام خصوصی شماره شونو مینویسن و پیغام میدن
باز میگم همه چی بستگی به رفتار و میزان حساسیت دختر داره...
Capitan Totti
15th August 2013, 02:21 PM
این افراد به طرز عجیبی سعی میکنند بامزه و خوب صحبت کنند و در هر موردی پیام خصوصی میفرستن.
شاید چند مدت خودشونو نگه دارن و رابطه رو عمیق تر کنند و بعد به یه بهانه ای یکم جدی ترش میکنند و خب متاسفانه بعضی دختران چون از اول محکم برخورد نکردند ممکنه در رودربایستی قرار بگیرند و فکر کنند این پسر واقعا نیت علمی کاری پژوهشی کمکی چمیدونم چیزی داره...ازینجا به یاهو از یاهو به اسم اس از اس ام اس به زنگ بعد میفهمه که چه اتفاقی افتاد...
ولی بعضیام هستن اعصاب ندارن :)) همون اول تو پیام خصوصی شماره شونو مینویسن و پیغام میدن
بالاخره تو اون بامزگی و خوب صحبت کردنشون
یه حرف غیر چارچوبی از دهنشون میپره بیرون یا نه؟!! :))
باید اون حرف احتمالی رو واکاوی کرد!
M@hdi42
15th August 2013, 02:31 PM
سلام
من به شخصه از ابتدای همین ماه حداقل با 15 مورد برخورد رو در رو داشتم .برخی رو شخصا سر جاشون نشوندم برخی رو با همکاری مدیر کل وناظر. امیدوارم دیگه شاهد چنین موضوعاتی نباشیم .
دوستان عزیزی هم که چنین مشکلی رو باهاش برخورد کردند لطفا به برادرانی که بهشون اعتماد دارن بگن تا به طریقی با اون اشخاص برخورد بشه.
دیروز هم با کمک سربازان گمنان امام زمان و بنده و مدیر کل انجمن ها یکی از همین موارد اخراج شد وکسی هم متوجه نشد.پس از گزارش به بالا دستی ها نترسید.اطلاعاتتون محفوظه.
این موضوع هم بر میگرده به سطح ادب وشعور خانوادگی که شخص (حال چه اقا پسر, چه دختر خانم) با چهار تا شکلک خنده خیال میکنه طرف مقابل نیت خاصی داره.
متاسفم برای چنین اشخاصی که اعتماد خواهر برادری میان افراد یک جمع رو از بین می برند.
موفق باشید
Almas Parsi
15th August 2013, 02:32 PM
با سلام به دوست خوبمون جناب تیمسار دادبین[golrooz]
ممنونم از نظرات خوب و سازنده تک تک عزیزان[golrooz]
دوستان بحث بسیار مهم و پر چالشی رو داریم ممنونم از بانی تاپیک [golrooz]
در تکمیل صحبت های دوستان باید اضافه کنم که قبل از هر چیزی ما باید به درک شرایط محیط مون توجه داشته باشیم
مثلا تو خیابون که یک فضای حقیقیه عموما آقا پسرهایی که سر و گوششون میجنبه[nishkhand] کدوم قشر براشون جالب توجه هست؟؟؟[tafakor]
قاعدتا قشری که در شمای ظاهری باهاشون حرف میزنه مصداق جمله رنگ رخسار خبر میدهد از سر نهان
دخترخانومی اگر با ظاهری اینچنینی که هزاران هزار حرف رو در خودش داره در جامعه ظاهر شد جای هیچ تعجبی نیست که طعمه مناسبی برای قشر خاصی از آقایون حال به هر دلیل باشه اون فرد ممکنه یک مجرد باشه یا متاهل
چون غرایز جنسی از مسائل غیر قابل تفکیک از زندگی انسانهاست
خانومی که در اجتماع چارچوبهایی رو رعایت نمیکنه خودش داره اعلام میکنه که من فردی هستم که اجازه تعرض به حریم شخصیم رو به دیگران میدم
پس نمیشه گفت همیشه آقا پسره حکایت ما مقصره گاهی هم باید دو روی سکه رو ببینیم
توجه به این مساله در فضای مجازی بسیار حائز اهمیته
یک محیط علمی تمامی معیارهای اصولی رو بایستی در بر داشته باشه چه از فضای امن و چه از لحاظ کاربری که ضامن امنیت اون فضا باشه
پس توجه به نکات ظاهری فضای سایت چه از لحاظ آواتار و چه مطالب و فن بیان میتونه ضریب امنیت ما رو بالا ببره
مثال همون خانم و آقا تو خیابون آیا غیر از اینه که وقتی آقا پسری ببینه دختر خانوم اون موردی نیست که بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه قطعا مسیرش رو عوض میکنه به قول معروف دنبال کیس مناسب تری میگرده
خوب خانومها هم میتونند در فضای مجازی با پاسخ هاشون بدور از سادگی مزاحمین رو دفع کنند
که نتیجتا فضای این سایت با شرایطش برای چنین مزاحمینی جالب نبوده و خودشون به دنبال فضاهای دوست یابی میرن
در فضای مجازی هم ممکنه فرد چهره و تصویر واقعیش رو نمایان نکنه ولی با به نمایش در آوردن آواتاری که حکایت از چنین مسائلی داره بصورت کاملا خودکار این مشخصه رو برای خودش ایجاد میکنه
در کنار اون باید این مورد رو در نظر بگیریم فرضا فردی به نیت غیر علمی وارد سایت شد و با توجه به ظواهر امر نتونست تشخیص بده اینجا یک سایت علمیه
این وظیفه یک کاربر هوشیار انجمنه که با ایجاد گاردی مناسب و در شان یک دختر ایرانی برخورد کنه نه بر اساس احساسات زودگذر
ممکنه درخواست دوستی هم دریافت کنه ولی خیلی هوشمندانه میتونه تشخیص بده که طرف مقابل با چه نیتی پا پیش گذاشته
در مواردی هم که قدرت تشخیص براش سخت بود میتونه از توانمندیهای سایت و مدیر کل انجمنها و مدیران قابل سایت کمک بگیره تا دچار مشکلات احتمالی نشه
با تشکر از توجهات شما[golrooz][cheshmak]
sr hesabi
15th August 2013, 03:18 PM
[khande][khande][khande][khande]
یعنی واقعا ایول داره[tahavoo]
یارو چقدر وقت باید بزاره تا بتونه به نتیجه برسه
خوب بره با یکی که خودشم دلش میخواد،بتابه
انقدر چت روم بیخود هست که پر از اینجور آدماست
بعدشم به همه دوستان خسته نباشید میگم به دوستانی که این کارا پیگیری میکنن
با این تعداد که آقا مهدی گفت باید ماهی یه 40 تا 50 تایی از این افراد داشته باشیم
zoh_reh
15th August 2013, 03:31 PM
در تکمیل صحبت های دوستان باید اضافه کنم که قبل از هر چیزی ما باید به درک شرایط محیط مون توجه داشته باشیم
مثلا تو خیابون که یک فضای حقیقیه عموما آقا پسرهایی که سر و گوششون میجنبه[nishkhand] کدوم قشر براشون جالب توجه هست؟؟؟[tafakor]
قاعدتا قشری که در شمای ظاهری باهاشون حرف میزنه مصداق جمله رنگ رخسار خبر میدهد از سر نهان
دخترخانومی اگر با ظاهری اینچنینی که هزاران هزار حرف رو در خودش داره در جامعه ظاهر شد جای هیچ تعجبی نیست که طعمه مناسبی برای قشر خاصی از آقایون حال به هر دلیل باشه اون فرد ممکنه یک مجرد باشه یا متاهل
خانومی که در اجتماع چارچوبهایی رو رعایت نمیکنه خودش داره اعلام میکنه که من فردی هستم که اجازه تعرض به حریم شخصیم رو به دیگران میدم
یک محیط علمی تمامی معیارهای اصولی رو بایستی در بر داشته باشه چه از فضای امن و چه از لحاظ کاربری که ضامن امنیت اون فضا باشه
پس توجه به نکات ظاهری فضای سایت چه از لحاظ آواتار و چه مطالب و فن بیان میتونه ضریب امنیت ما رو بالا ببره
مثال همون خانم و آقا تو خیابون آیا غیر از اینه که وقتی آقا پسری ببینه دختر خانوم اون موردی نیست که بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه قطعا مسیرش رو عوض میکنه به قول معروف دنبال کیس مناسب تری میگرده
خوب خانومها هم میتونند در فضای مجازی با پاسخ هاشون بدور از سادگی مزاحمین رو دفع کنند
که نتیجتا فضای این سایت با شرایطش برای چنین مزاحمینی جالب نبوده و خودشون به دنبال فضاهای دوست یابی میرن
در فضای مجازی هم ممکنه فرد چهره و تصویر واقعیش رو نمایان نکنه ولی با به نمایش در آوردن آواتاری که حکایت از چنین مسائلی داره بصورت کاملا خودکار این مشخصه رو برای خودش ایجاد میکنه
در کنار اون باید این مورد رو در نظر بگیریم فرضا فردی به نیت غیر علمی وارد سایت شد و با توجه به ظواهر امر نتونست تشخیص بده اینجا یک سایت علمیه
این وظیفه یک کاربر هوشیار انجمنه که با ایجاد گاردی مناسب و در شان یک دختر ایرانی برخورد کنه نه بر اساس احساسات زودگذر
ممکنه درخواست دوستی هم دریافت کنه ولی خیلی هوشمندانه میتونه تشخیص بده که طرف مقابل با چه نیتی پا پیش گذاشته
در مواردی هم که قدرت تشخیص براش سخت بود میتونه از توانمندیهای سایت و مدیر کل انجمنها و مدیران قابل سایت کمک بگیره تا دچار مشکلات احتمالی نشه
با سلام و خسته نباشید[golrooz]
با تشکر از الماس پارسی عزیز
کاملا حق باشماست، همیشه نمیشه رو یه طرف قضایا قضاوت کرد. باید به هر دو طرف توجه کرد.
راهی جز اینکه شما فرمودین نیست.
ممنون
nedasoltani
15th August 2013, 03:38 PM
روایت شده است!
مردی
حال
و نیمه غیر اخلاقی
آن مرد بیمار است!؟
سلام تیمسار. من خودم برام یه همچین مشکلی پیش اومده بود که با دادان پیام های مداوم باعث آزار و اذیت روحی من شده بود. که بعداز گزارش دادن خوشبختانه اخراج شد. [labkhand]
M@hdi42
15th August 2013, 03:49 PM
بعدشم به همه دوستان خسته نباشید میگم به دوستانی که این کارا پیگیری میکنن
با این تعداد که آقا مهدی گفت باید ماهی یه 40 تا 50 تایی از این افراد داشته باشیم
مرسی امیر جان. بله ولی فقط بعضی هاشون زیاد پیگیر میشن که دلیلیش کم رو بودن دختر خانم هاست.
یکی از این موارد باهاش درگیر شدم رو خیلی خلاصه بگم. دختر خانم گفتن که فلانی مزاحم بنده شدند. خب ایشون به من اعتماد داشتن ورمز اکانت رو دادن که بتونم ببینم و صحبت کنم.
متاسفانه چیزهایی شنیدم که از انجمن نا امید شدم ولی خب یک درسی بهش دادیم که فکر کنم دست به لب تابش هم نزنه. چون این یه مورد با اون حرفا خیلی منو عصبانی کرد.
یه کار جدی امنیتی کردیم با همکاری دوست خوبم که خب متخصص هک هستند . دو روز گذشت ما ادرس خونه ایشون رو پیدا کردیم.
به وسیله هک ایمیل و مشاهده مکالمات شخصی .... . پست ها رو دایکیومنت کرده و همراه ادرس خونه و شماره و سایر مشخات برای خودش فرستادم با اکانت مهدی42.
وتهدید کردیم که به نهاد های امنیتی گزارش میکنیم(قصدش روهم داشتم) ولی خب دیدیم هنوز که هنوزه بعد6 ماه به سایت سر نزده.
الان البته به خودمون زحمت نمیدیم و سریعا به دوستان میگیم برای برخورد کاربری.
Capitan Totti
15th August 2013, 04:25 PM
سلام تیمسار. من خودم برام یه همچین مشکلی پیش اومده بود که با دادان پیام های مداوم باعث آزار و اذیت روحی من شده بود. که بعداز گزارش دادن خوشبختانه اخراج شد. [labkhand]
گفتن که هر دختر ایرانی = است با خواهر هر پسر ایرانی
سرهنگ خلبان خلعتبری یه روز شنید چن تا عراقی به یکی از دختران ایرانی در یکی از روستاهای مرزی غرب کشور تجاوز کردن
فکر کنم فرمانده نیروی هوایی سرهنگ بقایی بود در اونموقع
خلعتبری تقاضای حمله به اون لشکر عراق رو داشت(با فانتوم)
بقایی مخالفت میکنه
حالا خلعتبری پس ازون واقعه صدها پرواز موفق داشت و هزاران بوالهوس عرب رو با خون و خاک یکسان کرد
جالبه اون لشکر مذکور عراقی بعدها توسط لشکر23 نوهد به فرماندهی سرهنگ آبشناسان منهدم شد
پس از انهدام لشکر سرهنگ آبشناسان با چشمانی اشک بار و قدرتمندانه به آن بانوی پاکدامن ایرانی که مورد تجاوز قرار گرفته بود ادای احترام نظامی نمود و گفت انتقامت را گرفتیم...
حالا آبجی گرامی
خواهران هم میهن
به قول مهدی
اگر چنین مساله ای برایتان رخ داد(خدایی ناکرده) چه در مجازیت و چه در واقعیت
به براردری که فوق العاده بهش اطمینان دارید اعتماد کنید و افسار آن مجهول الهویه را به آن برادر بسپارید!!
حالا من یه پیشنهاد دارم!!
هرکی چنین پیشنهاداتی داد
خودتان اصلا شماره ندهید و شماره ی او را بگیرید!!
آن وقت شمارشو بدین به ما دیگه خودش میدونه!!!
حالا من میگم یکی دو نفر رو مدیریت بعنوان سرپرست امور اخلاقی!! منصوب کنه که توانایی اخراج کاربر مربوطه رو داشته باشن
و هر خواهر عزیز بتونه مستقیما با اون سرپرست گفتگو و اون جنایتکار!!! رو معرفی کنه!!
اما در مورد شناسایی اون دوستان بیمار
از لحن گفتگوشونم تقریبا میشه همه چیز رو فهمید
تقاضامندم دوستان روان شناس درین مورد گفتگو کنند چون بزرگ ترند و واجب تر
تا بعدش منم یه ذره در مورد ویژگی های این افراد بحرفم!!
Capitan Totti
15th August 2013, 04:43 PM
درود بر خواهر ارشد
اتفاقا نکته ی فوق جالب و تایید گفتمان شما
فرد مذکور به 8نفر پیام داده
که عینا 8نفر آواتارشون یه ذره حالا!!!!
Almas Parsi
15th August 2013, 04:46 PM
[QUOTE=Team Sar Dadbin;508667]
درود بر خواهر ارشد
اتفاقا نکته ی فوق جالب و تایید گفتمان شما
فرد مذکور به 8نفر پیام داده
که عینا 8نفر آواتارشون یه ذره حالا!!!!
سلام به برادر بزرگوار و دلسوز سایت[golrooz]
ممنونم از تایید نظرات
پیامتون یاد جمله ای رو در ذهن تداعی میکنه
که گاهی هم به جای مو بایستی پیچش مو رو ببینیم
باز هم ممنونم از تاپیک کاربردی تون [cheshmak][golrooz]
AaZaAdeh
15th August 2013, 04:48 PM
اخه اواتار تنها یه عکسه سلیقه ایه... نمیدونم چرا باید ازش برداشت خاصی بشه...البته قبول دارم که بعضی اواتارا ... ولی مهم جنبه س. تا کسی رو نشناختی نباید از روی اواتارش قضاوتی انجام بشه... بعضیا این مدلین دیگه [sootzadan]
mamadshumakher
15th August 2013, 05:25 PM
اخه اواتار تنها یه عکسه سلیقه ایه... نمیدونم چرا باید ازش برداشت خاصی بشه...البته قبول دارم که بعضی اواتارا ... ولی مهم جنبه س. تا کسی رو نشناختی نباید از روی اواتارش قضاوتی انجام بشه... بعضیا این مدلین دیگه [sootzadan]
شما میگی.....ولی اماااااان از پدر و مادرایی که تو تربیت روحیه ی فرزندشون کوتاهی کردند.امان از پدرو مادری که به روش و خدش و سلیقه ای بچشو تربیت کرد....امان از پدر و مادری که اعتقادات خودشو فقط چه درست چه غلط به ه زور به بچش قبولوند...نتیجه ی اون اخلاق ها و رفتار ها در دوران جوونی به طور پنهانی روی شخصیت پسر تاثیر میزاره....
پسر خوب میدونه خوب بودن چیه و چجوری؟اما در درون نمیتونه با مشکلاتش کنار بیاد...ضعیف میشه....میاد به دنیای مجازی...اینقدی بین ابرو و هوس گیر میکنه که حتی در دنیای واقعی هم روش نمیشه بره با دختری دوست بشه...
اینایی که دارم میگم رو دیدم و میشناسم...
با تلفن حاظره هرچقدر بخوای صحبت کنه ولی این جرات رو نداره بره و جلو و از دختری که خوشش اومده تقاضای دوستی کنه...
فردی بود که شدیدا در درونش احساس میکرد باید با یک دختر در ارتباط باشه....دنبال یه جور تایید بود...دوست داشت دیده بشه...اما کم رو بود....وقتی تو قطار همه دور هم بودیم و بگو بخند میکردیم این فرد میرفت و از دخترای بغل دستیمون معذرت خواهی میکرد که ببخشید شلوغ کردیمو....
اینا همه اثار تربیت نادرست هست...اثار افزایش سن ازدواج و کاهش سن بلوغ ......افزایش امکانات و سطح دسترسی بالا و در عوض کاهش نظارت پدر و مادر بر رفتار و احساس فرزند
این افراد به خاطر این کمبود ها وقتی عکس اواتار یک دختر زیبا میبینند صاحب اون اکانت رو هم اون شکلی میبینن [nishkhand]
از دختران خواهش میکنم قاطعانه صحبت کنند و به پیامهای بی ربط که هدفشون نزدیک شدن و افزایش رابطه ی دوستی هست قاطعانه جواب بدن...
Almas Parsi
15th August 2013, 05:26 PM
سلام به آزاده خانم عزیز[golrooz]
گل نازم همون طور که میگید بله آواتار یک عکس سلیقه ای هست و با توجه به سلایق افراد انتخاب میشه
اما اینکه انتخاب اون باید تناسب لازم هم با شرایط و هم هویت فرد داشته باشه
در فضاهای مجازی چون تنها عامل ارتباط بین کاربران تصاویر آواتار بعنوان هویت ظاهری و نوشتار بعنوان ماهیت درونی شخص محسوب میشه پس پر واضحه که مخاطب از طریق آواتار تا حدی پی به شخصیت شخص مقابل ببره همون طور ما در محاورات روزانه عموما شاهد این موارد هستیم آواتار مذهبی نشون دهنده دیدگاه یک فرد برامون میتونه باشه و عموما بر اساس اون نسبت به اعتقادات و نظرات اطرافیانمون دقت نظر لازم رو به عمل میاریم یا علاقمندیهای فرد در آواتارش ذهن ما رو به سوی علایق شخص معطوف میکنه
اگر چنانچه در یک فضای مفرح و سرگرمی یا محیطی برای دوست یابی بخواهیم در نظر بگیریم کاملا میشه بدون محدودیت اون رو انتخاب کرد و فرد در اون فضاها میتونه با ایجاد تاپیک های دلخواه مانور داشته باشه
اما در حریمهایی مثل سایت های علمی که بر اساس چارچوبهایی شکل گرفتن مستلزم رعایت اونها خواهد بود
در خیلی از سایت های علمی در سطوح بالا افراد آواتار شخصی شون عموما تصویر کارت دانشجویی شونه یعنی یک عکس پرسنلی جامعه پسنده که حتی کمیته انضباطی دانشگاه هم نمیتونست بهانه ای براش پیدا کنه [nishkhand] یعنی تصویری که تو هیچ کجای کشورمون ارائه اون مشکلی ایجاد نمیکنه چون طبق قوانین و ضوابط جامعه هست
بعلت اینکه برخی افراد بر اثر ناآگاهی و عدم تمییز مکانهای علمی از سرگرمی فضاهای علمی رو با فضای مدلینگ اشتباه میگیرند و همین اشتباهشون باعث خطای برداشت در مخاطبین میشه (که خوشبختانه ما اصلا چنین مواردی رو نداشته و نخواهیم داشت)
اصول یک سایت امن علمی اینه که کاربر بدون هیچ نگرانی بتونه عکس پرسنلی خودش رو بعنوان آواتارش انتخاب کنه[golrooz]
AaZaAdeh
15th August 2013, 05:33 PM
سلام به آزاده خانم عزیز[golrooz]
در خیلی از سایت های علمی در سطوح بالا افراد آواتار شخصی شون عموما تصویر کارت دانشجویی شونه یعنی یک عکس پرسنلی جامعه پسنده که حتی کمیته انضباطی دانشگاه هم نمیتونست بهانه ای براش پیدا کنه [nishkhand] یعنی تصویری که تو هیچ کجای کشورمون ارائه اون مشکلی ایجاد نمیکنه چون طبق قوانین و ضوابط جامعه هست
بعلت اینکه برخی افراد بر اثر ناآگاهی و عدم تمییز مکانهای علمی از سرگرمی فضاهای علمی رو با فضای مدلینگ اشتباه میگیرند و همین اشتباهشون باعث خطای برداشت در مخاطبین میشه (که خوشبختانه ما اصلا چنین مواردی رو نداشته و نخواهیم داشت)
اصول یک سایت امن علمی اینه که کاربر بدون هیچ نگرانی بتونه عکس پرسنلی خودش رو بعنوان آواتارش انتخاب کنه[golrooz]
ممنونم از توجه تون... کاملا با گفته هاتون موافقم[tashvigh][golrooz][tashvigh]
AaZaAdeh
15th August 2013, 05:36 PM
پسر خوب میدونه خوب بودن چیه و چجوری؟اما در درون نمیتونه با مشکلاتش کنار بیاد...ضعیف میشه....میاد به دنیای مجازی...اینقدی بین ابرو و هوس گیر میکنه که حتی در دنیای واقعی هم روش نمیشه بره با دختری دوست بشه...
اینایی که دارم میگم رو دیدم و میشناسم...
با تلفن حاظره هرچقدر بخوای صحبت کنه ولی این جرات رو نداره بره و جلو و از دختری که خوشش اومده تقاضای دوستی کنه...
فردی بود که شدیدا در درونش احساس میکرد باید با یک دختر در ارتباط باشه....دنبال یه جور تایید بود...دوست داشت دیده بشه...اما کم رو بود....وقتی تو قطار همه دور هم بودیم و بگو بخند میکردیم این فرد میرفت و از دخترای بغل دستیمون معذرت خواهی میکرد که ببخشید شلوغ کردیمو....
اینا همه اثار تربیت نادرست هست...اثار افزایش سن ازدواج و کاهش سن بلوغ ......افزایش امکانات و سطح دسترسی بالا و در عوض کاهش نظارت پدر و مادر بر رفتار و احساس فرزند
این افراد به خاطر این کمبود ها وقتی عکس اواتار یک دختر زیبا میبینند صاحب اون اکانت رو هم اون شکلی میبینن [nishkhand]
از دختران خواهش میکنم قاطعانه صحبت کنند و به پیامهای بی ربط که هدفشون نزدیک شدن و افزایش رابطه ی دوستی هست قاطعانه جواب بدن...
بله به شخصه نمونه هاشو زیاد دیدم و جای تاسف داره........[tafakor]
چشم نکته اخرو با گوش جان میپذرییم[cheshmak]
M@hdi42
15th August 2013, 07:21 PM
حالا من میگم یکی دو نفر رو مدیریت بعنوان سرپرست امور اخلاقی!! منصوب کنه که توانایی اخراج کاربر مربوطه رو داشته باشن
و هر خواهر عزیز بتونه مستقیما با اون سرپرست گفتگو و اون جنایتکار!!! رو معرفی کنه!!
با این مورد صد در صد موافقم
Capitan Totti
16th August 2013, 12:26 AM
با این مورد صد در صد موافقم
[shademani2]
باید دید مدیران چه میکنند
2سرپرست اخلاقی
برای این کارا
zoh_reh
16th August 2013, 12:41 AM
[shademani2]
باید دید مدیران چه میکنند
2سرپرست اخلاقی
برای این کارا
اول اون راهکاراهایی که داده شد مثل آواتار و اینا درست بشه اگه باز مشکل کم نشد ، دوستان به ناظر یا مدیر سایت مراجعه می کنن که مورد اعتماد همه هم هستند.
بنظر من این دوستانیکه بهشون مراجعه شد باید باید مراجعین رو به مدیر یا ناظر سایت راهنمایی کنن نه اینکه مستقیما جوابگو باشند.
Capitan Totti
16th August 2013, 12:47 AM
اول اون راهکاراهایی که داده شد مثل آواتار و اینا درست بشه اگه باز مشکل کم نشد ، دوستان به ناظر یا مدیر سایت مراجعه می کنن که مورد اعتماد همه هم هستند.
بنظر من این دوستانیکه بهشون مراجعه شد باید باید مراجعین رو به مدیر یا ناظر سایت راهنمایی کنن نه اینکه مستقیما جوابگو باشند.
کار از آواتار گذشته!!
اون مرد عزیز که اسم کاربریشم معمولا دخترانه است!!
به من یا مهدی که پیام نمیده!!!
به شما و امثال شما پیام میده!!
با این حال مصر و پافشار نیستم!
بعدشم ما گفتیم مجازی زیاد مهم نیست
قرار بود از همکاران دینی و روانشناسی هم دعوت بعمل بیاد که ویژگی های اون اشخاص رو بشناسونن
zoh_reh
16th August 2013, 12:49 AM
کار از آواتار گذشته!!
اون مرد عزیز که اسم کاربریشم معمولا دخترانه است!!
به من یا مهدی که پیام نمیده!!!
به شما و امثال شما پیام میده!!
با این حال مصر و پافشار نیستم!
بعدشم ما گفتیم مجازی زیاد مهم نیست
قرار بود از همکاران دینی و روانشناسی هم دعوت بعمل بیاد که ویژگی های اون اشخاص رو بشناسونن
ممنون.
f.jamshidi
16th August 2013, 01:38 AM
خب حالا باید چیکار کنیم؟؟؟
اینجاش مهمه که اگه یه تعذاذ رو معرفی کنیم بندازینشون بیرون حل میشه؟؟
بعضیارو واقعا نمیشه شناخت
من حتی مجبور شدم ایدی یاهومو از اطلاعات شخصیم تو سایت حذف کنم به خاطر مزاحمت ها
اینم بگم بدونید بعضیا کلا قاطی دارن به بهانه بحث علمی تو مسنجرم پیغام گذاشتن آخر حرفشون سر از نا کجا آباد درآوردن
افسوس....
Capitan Totti
16th August 2013, 01:46 AM
خب حالا باید چیکار کنیم؟؟؟
اینجاش مهمه که اگه یه تعذاذ رو معرفی کنیم بندازینشون بیرون حل میشه؟؟
بعضیارو واقعا نمیشه شناخت
من حتی مجبور شدم ایدی یاهومو از اطلاعات شخصیم تو سایت حذف کنم به خاطر مزاحمت ها
اینم بگم بدونید بعضیا کلا قاطی دارن به بهانه بحث علمی تو مسنجرم پیغام گذاشتن آخر حرفشون سر از نا کجا آباد درآوردن
افسوس....
ما داریم میگیم اصل گفتمانمون
باید شناساندن اخلاقیات اینگونه افراد باشه
f.jamshidi
16th August 2013, 01:57 AM
ما داریم میگیم اصل گفتمانمون
باید شناساندن اخلاقیات اینگونه افراد باشه
ممنون
حالا کی زحمشو میکشه که بشناسونه؟
اضافه کنم صرفا شناسوندن هم کافی نیست
Capitan Totti
16th August 2013, 02:02 AM
ممنون
حالا کی زحمشو میکشه که بشناسونه؟
برخی ها کپی پیستی شاید بگن!!
ولی خودم 11 اصل ژنرال ها جورج پتن ، گودریان ، فن باخیچ! ، و فولر رو در مورد افسران بوالهوس
دارم تفسیر میکنم به زبان غیر نظامی بگم!
f.jamshidi
16th August 2013, 02:05 AM
برخی ها کپی پیستی شاید بگن!!
ولی خودم 11 اصل ژنرال ها جورج پتن ، گودریان ، فن باخیچ! ، و فولر رو در مورد افسران بوالهوس
دارم تفسیر میکنم به زبان غیر نظامی بگم!
انشاالله که بتونه کارساز باشه
تارادیس
16th August 2013, 11:27 AM
درود!
در میاد!
اصولا بین نظامی گری و روانشناسی پیوند عمیقی هست!
حالا یه فرمانده که روانشناسی حالیش نباشه بدبخت ترین و بی سواد ترین نظامی دنیاست (که متاسفانه در نظامیان ما این ویژگی دیده نمیشه)
حالا!!
این دوستاان جنایت کار!! خب مشخصه اختلال روانی دارنحال ضمن سپاس از شما و نارون1 میخوام از لحاظ روانشناسی (کپی پیست نباشه فقط!!) به خواهران هم میهن ویژگی یه مرد جنایت کار و نوع ابراز دوستی و نوع گفتمان وی رو بیان کنیدکه بانوان میهن اسیر چنگال تیز این گرگ!!! ها و خرهای بوالهوس نشن!!
سلام. بله اینم حرفیه!
راجع به ویژگی این افراد هم چشم. ولی به نظرم اگه شما آقایون ویژگی ها رو مطرح کنید بهتره. چون این جور مسائل از زبون خود آقا پسرا زده بشه
خواننده راحتتر باور میکنه تا ما از زبون علم. با این حال حتما در این رابطه با نارون 1 صحبت میکنیم. ممنون
رضوس
16th August 2013, 02:41 PM
به نام خدایی که همه چیز را جفت آفرید
سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که اومدن و حضور پیدا کردن و نکاتی رو مطرح کردن
در این مبحث مقصر فقط یه جنس خاص یا شخص خاص نیست مشکل وضعیت کلی جامعه ست !!!!
پسرانی که به هر دلیلی برای از بین بردن یه سری کمبود ها و مشکلات و یا بدست اوردن یه سری چیز ها و یا برای کم نیاردن در مقابل برخی به این امور دست میزنن
و دخترانی که به قول شاعر " با هزار جلوه برون آمدی که من / با هزار دیده تماشا کنم تو را " که این رفتار ها باعث جلب توجه پسران هرچقدر که منظوری نداشته باشن میشه و در جوابم میگن من دوس دارم اینجوری باشم کسی نباید نگاه کنه
همونطور که شما وقتی به یه چهارراه میرسید اگه چراغ نداشته باشه یا سبز باشه و یا زرد از 4راه رد میشید ولی وقتی چراغ قرمز باشه نه !!!
این رویداد ها هم همینطورن وقتی اون دختر خانم یه چراغ سبز یا حتی زرد نشون میده این باعث میشه که پسر بره ولی اگه قرمز باشه این پسر جرئت نمیکنه که رد بشه حالا این چراغ سبز میتونه یه جمله باشه میتونه یه عکس باشه میتونه یه آواتار باشه یا هرچیز دیگه!!
ولی پسری که چه چراغ باشه چه نباشه چه سبز باشه چه قرمز رد میشه اون دیگه بیماره بیماری روانی شاید شما بگید مشکل خاصی نداره ولی از بعد روانشناختی تمام این رفتار ها یک ریشه روانی داره!!!
همونطور که تشکر میکنم از تمام دوستان به نظر من این تاپیکا فایده نداره چون اونی که برای این امور میاد و عضو میشه یا اون خانمی که این کارا رو انجام میده به این بحثا و صحبت های ما کوچکترین اهمیتی نمیده یه سری از مطلعین و دوستان میان یه سری مطالب رو گوشزد میکنن که فایده چندانی هم نداره به نظر من باید روی رفتار هامون دوستانمون ، اطرافیانمون و دیگران کار کنیم تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم
ممنون از همگی دوستان
Capitan Totti
21st August 2013, 02:46 PM
به نام خدایی که همه چیز را جفت آفرید
سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که اومدن و حضور پیدا کردن و نکاتی رو مطرح کردن
در این مبحث مقصر فقط یه جنس خاص یا شخص خاص نیست مشکل وضعیت کلی جامعه ست !!!!
پسرانی که به هر دلیلی برای از بین بردن یه سری کمبود ها و مشکلات و یا بدست اوردن یه سری چیز ها و یا برای کم نیاردن در مقابل برخی به این امور دست میزنن
و دخترانی که به قول شاعر " با هزار جلوه برون آمدی که من / با هزار دیده تماشا کنم تو را " که این رفتار ها باعث جلب توجه پسران هرچقدر که منظوری نداشته باشن میشه و در جوابم میگن من دوس دارم اینجوری باشم کسی نباید نگاه کنه
همونطور که شما وقتی به یه چهارراه میرسید اگه چراغ نداشته باشه یا سبز باشه و یا زرد از 4راه رد میشید ولی وقتی چراغ قرمز باشه نه !!!
این رویداد ها هم همینطورن وقتی اون دختر خانم یه چراغ سبز یا حتی زرد نشون میده این باعث میشه که پسر بره ولی اگه قرمز باشه این پسر جرئت نمیکنه که رد بشه حالا این چراغ سبز میتونه یه جمله باشه میتونه یه عکس باشه میتونه یه آواتار باشه یا هرچیز دیگه!!
ولی پسری که چه چراغ باشه چه نباشه چه سبز باشه چه قرمز رد میشه اون دیگه بیماره بیماری روانی شاید شما بگید مشکل خاصی نداره ولی از بعد روانشناختی تمام این رفتار ها یک ریشه روانی داره!!!
همونطور که تشکر میکنم از تمام دوستان به نظر من این تاپیکا فایده نداره چون اونی که برای این امور میاد و عضو میشه یا اون خانمی که این کارا رو انجام میده به این بحثا و صحبت های ما کوچکترین اهمیتی نمیده یه سری از مطلعین و دوستان میان یه سری مطالب رو گوشزد میکنن که فایده چندانی هم نداره به نظر من باید روی رفتار هامون دوستانمون ، اطرافیانمون و دیگران کار کنیم تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم
ممنون از همگی دوستان
اتفاقا سعید به نکته ی جالبی اشاره کرد
مثلا چن نفر اخیر که اخراج شدن لیست دوستانش رو نگاه کنی اون اشخاصی که با وی دوست بودن معمولا آواتارشون یه طوریه!!
حالا این جانی بیاد با مثلا کاربر (( آ اس)) دوست بشه!! نمیشه چون آواتارش محکمه!!
همین دیگه چراغ زرد و سبز گاهی وقتا خوب نیست
حالا من بازم میگم تو نت زیاد مهم نیست
تو واقعیت نهایت بدبختی و فلک زدگی رو برا اون دختر به بار میاره
سلام. بله اینم حرفیه!
راجع به ویژگی این افراد هم چشم. ولی به نظرم اگه شما آقایون ویژگی ها رو مطرح کنید بهتره. چون این جور مسائل از زبون خود آقا پسرا زده بشه
خواننده راحتتر باور میکنه تا ما از زبون علم. با این حال حتما در این رابطه با نارون 1 صحبت میکنیم. ممنون
درود
میگم خب بگید دیگه!
من الان منتظر نظر علمی شمام و البته احترام ریش سفید!! :d شما منتظرم که اول شما بگید!
بعدش ما شروع می کنیم!
رضوس
21st August 2013, 03:02 PM
مثلا چن نفر اخیر که اخراج شدن لیست دوستانش رو نگاه کنی اون اشخاصی که با وی دوست بودن معمولا آواتارشون یه طوریه!!
درود
میگم خب بگید دیگه!
من الان منتظر نظر علمی شمام و البته احترام ریش سفید!! :d شما منتظرم که اول شما بگید!
بعدش ما شروع می کنیم!
اتفاقا من مخالفم
آواتار خیلی مربوط نیست
همچین شخصی به آواتار توجه نمیکنه همین که دختر باشه براش کافیه
یه چند مورد که من اطلاع دارم حتی آواتار خاصی هم نداشته یا منظره بوده
Capitan Totti
21st August 2013, 03:06 PM
اتفاقا من مخالفم
آواتار خیلی مربوط نیست
همچین شخصی به آواتار توجه نمیکنه همین که دختر باشه براش کافیه
یه چند مورد که من اطلاع دارم حتی آواتار خاصی هم نداشته یا منظره بوده
منظورم اکثریت بود!!
وگرنه برخیا تا اسم کاربری دخترونه رو می بینن همونو سریعا تقاضای دوستی دارن!!
البته یه معضل تازه که وجود پیدا کرده
برخی از پسران با اکانت و اسم دخترانه میان و طرح دوستی با دختری رو میریزن و شماره و اینا!! بعدش دیگه والا خبر ندارم که چه اهداف شومی در سر داره
پس اینم یه معضله!
M@hdi42
21st August 2013, 03:07 PM
بسم لله الرحمن الرحيم
يك جيزي رو بايد براي اخرين بار ميكفتم كه در دلم نمونه، ب از اولين روزي كه عضو شدم تا به الان همه ميدونن جه قدر تابيك زدم و بست دادم راجب اكاه كردن دخترانمون ، ولي در اين مدت همه ميكفتن فايده نداره و كارت بيفايدست، به خصوص دخترا، حالا من يه جيزي به دختران عزيز ميكم لطفا ناراحت نشين ، تو رو خدا برين دوست اختيار كنين ، هر كاري عشقتونه انجام بدين، با بسر ها برين هر جا كه ميخواين ، من اينجا دارم براي ديوار حرف ميزنم وانرزي مصرف ميكنم، نامردم اكه از اين به بعد به كسي اطلاعاتي بدم، بذار سرتون به سنك بخوره اونوقت ميغهمين جيكار كردين، لطفا حرفاي منو ناديده بكيرين و برين عشق وحال وصفا ، ما اراجيف تلاوت ميكنيم، اصلا كي كفته دوست بسر بده؟ كي كفته رابطه داشتن بده؟ بيخيال همه جيز. اصلا خوبي كردن نيومده ولي خب از اين به بعد كسي بياد به من بكه فلان مشكل برام بيش اومده ميدونم جطور باهاش برخورد كنم.
خدا نكهدارتون
Capitan Totti
21st August 2013, 03:13 PM
بسم لله الرحمن الرحيم
يك جيزي رو بايد براي اخرين بار ميكفتم كه در دلم نمونه، ب از اولين روزي كه عضو شدم تا به الان همه ميدونن جه قدر تابيك زدم و بست دادم راجب اكاه كردن دخترانمون ، ولي در اين مدت همه ميكفتن فايده نداره و كارت بيفايدست، به خصوص دخترا، حالا من يه جيزي به دختران عزيز ميكم لطفا ناراحت نشين ، تو رو خدا برين دوست اختيار كنين ، هر كاري عشقتونه انجام بدين، با بسر ها برين هر جا كه ميخواين ، من اينجا دارم براي ديوار حرف ميزنم وانرزي مصرف ميكنم، نامردم اكه از اين به بعد به كسي اطلاعاتي بدم، بذار سرتون به سنك بخوره اونوقت ميغهمين جيكار كردين، لطفا حرفاي منو ناديده بكيرين و برين عشق وحال وصفا ، ما اراجيف تلاوت ميكنيم، اصلا كي كفته دوست بسر بده؟ كي كفته رابطه داشتن بده؟ بيخيال همه جيز. اصلا خوبي كردن نيومده ولي خب از اين به بعد كسي بياد به من بكه فلان مشكل برام بيش اومده ميدونم جطور باهاش برخورد كنم.
خدا نكهدارتون
خب وقتی 2نفر راضی باشن دیگه رئیس ستاد مشترک ارتش هم با 4تا لشکر پیاده و 2گروه توپخونه بیاد بخواد اینا رو جدا کنه سخته!!
ولی خب میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید
نگذارید دیگران از تجربیات شما استفاده کنن!! (درست گفتم!؟؟)
اما خب
چی بگم والا
رضوس
21st August 2013, 03:17 PM
بسم لله الرحمن الرحيم
خدا نكهدارتون
وجدانن اینقد این چندوقه هرچی گفتی کشک بود هیشکی گوش نکرد اینو که گفته همه به حرفت گوش میدن میگن مهدی گفته[khande]
M@hdi42
21st August 2013, 03:23 PM
خب وقتی 2نفر راضی باشن دیگه رئیس ستاد مشترک ارتش هم با 4تا لشکر پیاده و 2گروه توپخونه بیاد بخواد اینا رو جدا کنه سخته!!
ولی خب میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید
نگذارید دیگران از تجربیات شما استفاده کنن!! (درست گفتم!؟؟)
اما خب
چی بگم والا
سرتيب يك نصيحت ميكنم اكه دوست داشتي استفاده من، البته من كسي نيستم كه نصيحت كنم
اين مساىل رو ول كن، هر جي بكي دخترا كار خودشونو ميكنن ، بعضي دخترا اندازه يه سك براي حرف امثال من ارزش قاىل نيستن وكرنه مشكلي نداشتن، زبونم مو دراورد از بس كفتم، نصيحتم اينه براشون انرزي نذار ، سروته يه كرباس هستن همشون، هر جي بكي كار خودشونو ميكنن دست اخر تو زندكيشون شكست ميخورن بدبختيش واسه ماست، به جهنم ، به خدا اينقدر ازشون خستم كه ناي حرف زدن ندارم،
دو شب براي يكي دوتاشون خوابم نبرد و دست اخر راهي بيمارستان شدم الان اومده بازم ميكه اون مشكل برام بيش اومده ، ميكم اون جيزي كه كفتم رو عمل كردي؟ ميكه اخه احساسم اجازه نداد.... اين يعني اينكه براي ديوار حرف زدم، ديكه تمومش ميكنم براي هميشه اين اخلاقمو كه خيال ميكنم بقيه براي حرفام ارزش قاىلن.
M@hdi42
21st August 2013, 03:25 PM
وجدانن اینقد این چندوقه هرچی گفتی کشک بود هیشکی گوش نکرد اینو که گفته همه به حرفت گوش میدن میگن مهدی گفته[khande]
سعيد درست ميكي ، اصلا فكر ما مثل هم نيست، ارزش نداشت اينهمه وقت براي اين قشر تلف كرديم. به درك كه مشكل بيش مياد براشون
Capitan Totti
21st August 2013, 03:37 PM
سرتيب يك نصيحت ميكنم اكه دوست داشتي استفاده من، البته من كسي نيستم كه نصيحت كنم
اين مساىل رو ول كن، هر جي بكي دخترا كار خودشونو ميكنن ، بعضي دخترا اندازه يه سك براي حرف امثال من ارزش قاىل نيستن وكرنه مشكلي نداشتن، زبونم مو دراورد از بس كفتم، نصيحتم اينه براشون انرزي نذار ، سروته يه كرباس هستن همشون، هر جي بكي كار خودشونو ميكنن دست اخر تو زندكيشون شكست ميخورن بدبختيش واسه ماست، به جهنم ، به خدا اينقدر ازشون خستم كه ناي حرف زدن ندارم،
دو شب براي يكي دوتاشون خوابم نبرد و دست اخر راهي بيمارستان شدم الان اومده بازم ميكه اون مشكل برام بيش اومده ، ميكم اون جيزي كه كفتم رو عمل كردي؟ ميكه اخه احساسم اجازه نداد.... اين يعني اينكه براي ديوار حرف زدم، ديكه تمومش ميكنم براي هميشه اين اخلاقمو كه خيال ميكنم بقيه براي حرفام ارزش قاىلن.
:)):))<):)
دل پری داریا!!
هییییی
اخه احساسم اجازه نداد.
:-&:-&:-&:-&
ای خدا!! احساسو نگا!!!
نه والا اصلا ما در حدی نیستیم که این دخترا رو نصیحت کنیم
فقط یه نکته ای بود که اگرم دوست میشید با آدمای سست عنصر و جانی دوست نشید جان نخست وزیر مجارستان!
حالا بعدا نگن همه پسرا مثل همن!
به همون تعداد پسر بدی که هست دختر بد هم هست!!
M@hdi42
21st August 2013, 03:42 PM
[QUOTE=Team Sar Dadbin;512403]:)):))
دلم بره ،قلبم هم وايساده الان از درد ديكه نميتونم
رضوس
21st August 2013, 03:45 PM
البته یه معضل تازه که وجود پیدا کرده
برخی از پسران با اکانت و اسم دخترانه میان و طرح دوستی با دختری رو میریزن و شماره و اینا!! بعدش دیگه والا خبر ندارم که چه اهداف شومی در سر داره
پس اینم یه معضله!
اتفاقا اینو که میگین من چند بار مشاهده کردم و گزارش کردم به دوستان که تو یه مورد رسیدگی شد تو بقیه هم من توجه نکردم نمیدونم چی شد نتیجه
تارادیس
25th August 2013, 09:47 PM
درود
میگم خب بگید دیگه!
بعدش ما شروع می کنیم!
سلام. ببخشید به دلایلی دیر شد. در دست تهیه است.... به زودی انشالاه
تارادیس
28th August 2013, 09:27 PM
روایت شده است!
مردی
حال
و نیمه غیر اخلاقی
آن مرد بیمار است!؟
با سلام . قرار بود راجع به افرادی از این دست بیشتر صحبت کنیم تا جامعه کمتر آسیب ببینه.
عده ی زیادی از این افراد شخصیت "ضد اجتماعی" دارند. این شخصیت هنجارها و اصول اخلاقی و اجتماعی را بدون احساس پشیمانی و بدون
عذاب وجدان و به آسانی زیر پا می گذارند.به سلامت و امنیت دیگران اهمیت نمی دهند، مسئولیت پذیر نیستند، از هیچ دروغ و فریبکاری برای رسیدن
به مقاصدشان فروگذاری نمی کنند. اغلب خشن اند، و بعضا مشکلات قانونی و انتظامی دارند. افراد ضد اجتماعی معمولا از سطح هوش خوبی
برخوردارند، بعضی هایشان چنان جذاب و مجلس گردانند که همه مجذوبشان میشوند و همین ویژگی اوضاع را بسیار خطرناک میکند.
البته عده ای از افراد بوالهوس ممکنه جزء این اختلال دسته بندی نشوند، اما علائمی که به طور کلی ممکنه زنگ خطر باشند و دختر خانم ها بیشتر
باید دقت کنند: معمولا کسانی که قصد سوء استفاده دارند:
بیش از اندازه سعی دارند تا در ابتدای آشنایی اعتماد شما را جلب کنند و خود را فردی پاک وموقر جلوه دهند.
در تلاشند تا خود را به شما فردی بسییییار مهربان نشان دهند.
ممکن است بخواهند حس ترحم شما را برانگیزند.
و حس رقابت و حسادت شما را بوسیله یک رقیب بیدار کنند.
شگردها متفاوته ، بهتره آقایون چیزهایی را که بین خودشون هست و دخترها بیخبرند ،بیان کنن. موثرتره. یک سری هم توصیه برای دختر ها هست
که درصورت ادامه بحث مطرح میکنم.
maryam kia
28th August 2013, 09:45 PM
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تازه این تاپیکو دیدم عجب ادمایه بی وجدانی پیدا میشه!!!!
خوبه پیگیری میکنید[golrooz]
ببخشید خب حالا از کجا تشخیص بدیم دختره یا پسر؟[nadanestan]
"golbarg"
28th August 2013, 09:49 PM
ببخشید ها اما شما مردها وپسرا عجوبه هستید
امروز نزدیک بود یه ماشین بخاطر اینکه تو ماشین مارو نگاه کنه بره تو بلوار انگارمجبوره[tafakor]
ای کاش یک روز مرد بودم بعضی چیزاروو درک میکردم
maryam kia
28th August 2013, 09:56 PM
اره اتفاقا یبارم تصادفی واسه یه اقا اتفاق افتاد سره همین موضوع بود میخواستم برم بگم اقا به جایه اینکه به ما نگاه کنی جلوتو نگاه کن خوبیت نداره ماهم جایه خواهرت......
ای کاش این جمعه امام زمان ظهور کنن دنیا وضعش خرابه[dooa]
رضوس
28th August 2013, 11:24 PM
به هزار جلوه برون آید/ که تا با هزار دیده تماشا کنم و را
تارادیس
29th August 2013, 08:50 PM
[soal]
مه دوست
29th August 2013, 09:32 PM
دنیای مجازی اصلا اصلا اصلا جای مناسبی برای آشنایی نیست حتی اگه هم طرف مقابلت آدم درستی باشه و نیتش هم بد نباشه
چون تو دنیای مجازی فقط کلمات و جمله ها وجود داره ...
وقتی یه نفر یه حرفی رو میزنه هرچقدر که صحبت خوبی گفته باشه ولی باز باید به شرایطی که قرار داره ...به لحن صحبتش...به چهره اش ... توجه بشه که تا بشه فهمید که دقیقا منظورش چی بوده ...
که تو دنیای مجازی هیچ کدوم از اینها وجود نداره
جالبه که تو دنیای واقعی که میتونیم طرف مقابلمون رو ببینیم و گاهی اوقات باز دچار اشتباه میشیم!!!چه برسه به دنیای مجازی !!!
Capitan Totti
31st August 2013, 09:55 PM
ببخشید ها اما شما مردها وپسرا عجوبه هستید
امروز نزدیک بود یه ماشین بخاطر اینکه تو ماشین مارو نگاه کنه بره تو بلوار انگارمجبوره[tafakor]
ای کاش یک روز مرد بودم بعضی چیزاروو درک میکردم
ببخشیدا
همچینم که شما می گین نیست
بنده قویا تکذیب میکنم
البته خب اونم بحساب برخی مردان بوالهوس بزارین
صد البته امروزه بدین نتیجه رسیدم که باید اسم تاپیک رو یه چی دیگه می نوشتم
البته همون برخی ها هم مطمئنا یه عامل بر هم زننده ی تعادل رو دیدن قطعا
مثل همین برخی آواتار های زننده که همون برخی ها معمولا به این سو تعادلشان روانه میشود!!
1=1+1
31st August 2013, 10:09 PM
ببخشیدا
بنده قویا تکذیب میکنم
مثل همین برخی آواتار های زننده که همون برخی ها معمولا به این سو تعادلشان روانه میشود!!
منم با عامل برهم زننده موافقم
مثلا چند روز پیش منو دوستم تو عکاسی نشسته بودیم و دوتا پسر اونور نشسته بودن
اصن کاری به ما نداشتن
بعد دوتا دختر با تریپ فشن و ارایش خیلی زیاد وارد شدن
اون پسرا لحظه دیدن دخترا انگار برن تو فضا [nishkhand]
کلا حالت طبیعی نداشتن یه کارایی میکردن [nishkhand]
منو و دوستم اینقد بهشون خندیدیم ( البته یواشکی )[nishkhand]
بعدم اون دخترا اومدن کنار ما نشستن و ما کارمونو انجام دادیم رفتیم .
نمیگم من و دوستم خوبیم . من خودم گناهکار ترین بنده ام . کلا جهنم خدارو دربست اجاره کردم
ولی میگم اگه اون دخترا مثل من و دوستم یه چادر مشکی شیک و مقنعه و بدون ارایش بودن
میتونستن با ارامش همه جا برن و پسرام مثل خانوم باهاشون رفتار میکردن نه مثل یه ...
البته هر دختری خودش روش زندگیشو انتخاب میکنه . من خیلی از دوستام همینجوری فشن هستن و رفتار پسرام براشون مهم نیس
من که رفتار پسرا باعث صلب ارامشم میشه حجابمو رعایت میکنم ...[golrooz]
Capitan Totti
31st August 2013, 10:25 PM
منم با عامل برهم زننده موافقم
مثلا چند روز پیش منو دوستم تو عکاسی نشسته بودیم و دوتا پسر اونور نشسته بودن
اصن کاری به ما نداشتن
بعد دوتا دختر با تریپ فشن و ارایش خیلی زیاد وارد شدن
اون پسرا لحظه دیدن دخترا انگار برن تو فضا [nishkhand]
کلا حالت طبیعی نداشتن یه کارایی میکردن [nishkhand]
منو و دوستم اینقد بهشون خندیدیم ( البته یواشکی )[nishkhand]
بعدم اون دخترا اومدن کنار ما نشستن و ما کارمونو انجام دادیم رفتیم .
نمیگم من و دوستم خوبیم . من خودم گناهکار ترین بنده ام . کلا جهنم خدارو دربست اجاره کردم
ولی میگم اگه اون دخترا مثل من و دوستم یه چادر مشکی شیک و مقنعه و بدون ارایش بودن
میتونستن با ارامش همه جا برن و پسرام مثل خانوم باهاشون رفتار میکردن نه مثل یه ...
البته هر دختری خودش روش زندگیشو انتخاب میکنه . من خیلی از دوستام همینجوری فشن هستن و رفتار پسرام براشون مهم نیس
من که رفتار پسرا باعث صلب ارامشم میشه حجابمو رعایت میکنم ...[golrooz]
[taajob3][tashvigh]
آفرین!
منم دارم همینو میگم!!
تعادل عادی واضحه!!
تعادل غیر عادی اما با همون حجاب و این چیزا مثلا!! مضرره!!
خب اگه تعادل عادی نیست
چرا به اون پسر (و حتی زبان ملت دوست و برادر ونزوئلا لال کل پسران رو ) مورد خطاب قرار میدهید؟
1=1+1
31st August 2013, 10:46 PM
خدایش همه پسرا این حالتو دارن . اصن خدا شما پسرا بهتر از خودتون میشناسه
که به ما دخترا گفته برا راحتی از شر این بنده هام (پسرا [nishkhand]) حجابتونو رعایت کنید ..
البته خدا دقیقا این جمله نگفته من یه کم دخل و تصرف کردم [nishkhand]
"golbarg"
1st September 2013, 11:54 AM
ببخشیدا
بنده قویا تکذیب میکنم
باید بگم که یک خانم باپوشش کامل که ازنظرشما چادر هست حتما باشه تعادل دیده کیو خراب کرده که مال اون اقارو خراب کرد؟؟؟؟
واینکه کسی که بادیدن اواتاری مثل اواتار من مشکل پیداکنه مطمئنن دچار مریضی شده وباید درمان شه
من بازم میگم مردها عجونه اند خصوصا ایرانی.بعضی چیزا مکانش اینجا نیست برای گفتنش اما حاضرن حرفموثابت کنم[labkhand]
Capitan Totti
1st September 2013, 01:22 PM
باید بگم که یک خانم باپوشش کامل که ازنظرشما چادر هست حتما باشه تعادل دیده کیو خراب کرده که مال اون اقارو خراب کرد؟؟؟؟
واینکه کسی که بادیدن اواتاری مثل اواتار من مشکل پیداکنه مطمئنن دچار مریضی شده وباید درمان شه
من بازم میگم مردها عجونه اند خصوصا ایرانی.بعضی چیزا مکانش اینجا نیست برای گفتنش اما حاضرن حرفموثابت کنم[labkhand]
من به شما اشاره ای نکردم
نه خیر مانتو تعادل مردان رو به هم نخواهد زد!!!
البته که اون مریضه!!
منتها...
maryam kia
1st September 2013, 01:26 PM
من به شما اشاره ای نکردم
نه خیر مانتو تعادل مردان رو به هم نخواهد زد!!!
البته که اون مریضه!!
منتها...
خدایی با یه اواتار دچاره لغزش میشید[nishkhand]
Capitan Totti
1st September 2013, 01:44 PM
خدایی با یه اواتار دچاره لغزش میشید[nishkhand]
ببینیدهمه نه!!
ولی خیلیا بر اساس نوع تفکراتشون مثلا آواتار میزارن!!
خب من آواتار سید حسن خمینی رو گذاشتم!! یعنی ایشو و افکارشو دوست دارم!!
یکی آواتار جورج بوش رو میزاره!! یعنی جورج و افکارش رو دوست داره!!
maryam kia
1st September 2013, 01:46 PM
ببینیدهمه نه!!
نه خب به این چیزاهم نیست!ولی خب اره دوستش داره ک گذاشته.
شما سعی کنید نلغزید[nishkhand][golrooz]
رضوس
1st September 2013, 01:48 PM
ببینیدهمه نه!!
خب کسی که عکس یه خواننده میزاره یعنی صداشو دوس داره این چه ربطی داره؟؟؟؟
Capitan Totti
1st September 2013, 01:53 PM
خب کسی که عکس یه خواننده میزاره یعنی صداشو دوس داره این چه ربطی داره؟؟؟؟
خط اول جمله ام نوشته
همه نه
من جز این وریام
به شخصه آواترم همیشه عکس یه ارتشی است
خب به ارتش علاقه دارم که عکسشونو میزارم!!!
رضوس
1st September 2013, 01:58 PM
خط اول جمله ام نوشته
همه نه
من جز این وریام
به شخصه آواترم همیشه عکس یه ارتشی است
خب به ارتش علاقه دارم که عکسشونو میزارم!!!
خب دخترا هم خواننده محبوبشونو گزاشتن
تو باید تحریک بشی؟؟؟؟
بدم دادگاه نظامی محاکمه ات کنن؟؟؟؟؟
Capitan Totti
1st September 2013, 02:05 PM
خب دخترا هم خواننده محبوبشونو گزاشتن
تو باید تحریک بشی؟؟؟؟
بدم دادگاه نظامی محاکمه ات کنن؟؟؟؟؟
آقا ما تو پادگان انقد ازین بوووق بهمون میدن سال به سال چشممون به طرف یه غیر هم جنس نشانه نمی گیره!!
تحریک حرف زشتیه!
بگو گیج!
من اون عنوان تاپیک رو گفتم :|
"golbarg"
1st September 2013, 06:03 PM
من فکر کنم تیمساربد منظورشوبیان کرد که باعث شد هممون اشتب بفکریم .اما تیمسار جان بذارید هرکی هرجورکه میخواد بشه اخرش هرکی جزای کارخودشو میده
پس هیچ وقت خودتونو بخاطرکسی تو دردسر نندازید.حرفم کلی بود توهمه مواقعه برای بقیه هم هست
Capitan Totti
1st September 2013, 07:26 PM
من فکر کنم تیمساربد منظورشوبیان کرد که باعث شد هممون اشتب بفکریم .اما تیمسار جان بذارید هرکی هرجورکه میخواد بشه اخرش هرکی جزای کارخودشو میده
پس هیچ وقت خودتونو بخاطرکسی تو دردسر نندازید.حرفم کلی بود توهمه مواقعه برای بقیه هم هست
آره آره بد متوجه شدید :)):d
خب من که نگفتم تمامی مردان مثلا عامل بر هم زننده دارم
اینجا در مورد مردان مورد نظر تاپیک بحث میکنیم و منم منظورم همون افراده
به امید سر افرازی تمامی مردان و زنان و پسران و دختران ایرانی
Capitan Totti
12th February 2014, 01:44 AM
با سلام . قرار بود راجع به افرادی از این دست بیشتر صحبت کنیم تا جامعه کمتر آسیب ببینه.
عده ی زیادی از این افراد شخصیت "ضد اجتماعی" دارند. این شخصیت هنجارها و اصول اخلاقی و اجتماعی را بدون احساس پشیمانی و بدون
عذاب وجدان و به آسانی زیر پا می گذارند.به سلامت و امنیت دیگران اهمیت نمی دهند، مسئولیت پذیر نیستند، از هیچ دروغ و فریبکاری برای رسیدن
به مقاصدشان فروگذاری نمی کنند. اغلب خشن اند، و بعضا مشکلات قانونی و انتظامی دارند. افراد ضد اجتماعی معمولا از سطح هوش خوبی
برخوردارند، بعضی هایشان چنان جذاب و مجلس گردانند که همه مجذوبشان میشوند و همین ویژگی اوضاع را بسیار خطرناک میکند.
البته عده ای از افراد بوالهوس ممکنه جزء این اختلال دسته بندی نشوند، اما علائمی که به طور کلی ممکنه زنگ خطر باشند و دختر خانم ها بیشتر
باید دقت کنند: معمولا کسانی که قصد سوء استفاده دارند:
بیش از اندازه سعی دارند تا در ابتدای آشنایی اعتماد شما را جلب کنند و خود را فردی پاک وموقر جلوه دهند.
در تلاشند تا خود را به شما فردی بسییییار مهربان نشان دهند.
ممکن است بخواهند حس ترحم شما را برانگیزند.
و حس رقابت و حسادت شما را بوسیله یک رقیب بیدار کنند.
شگردها متفاوته ، بهتره آقایون چیزهایی را که بین خودشون هست و دخترها بیخبرند ،بیان کنن. موثرتره. یک سری هم توصیه برای دختر ها هست
که درصورت ادامه بحث مطرح میکنم.
سلااام[esteghbal][golrooz]
لطفا یه راهکار برای مساله ی عکس این قضیه رم بدید لطفا!
تارادیس
18th February 2014, 11:00 AM
سلااام[esteghbal][golrooz]
لطفا یه راهکار برای مساله ی عکس این قضیه رم بدید لطفا!
سلام. عکس قضیه یعنی چی؟
"golbarg"
18th February 2014, 12:03 PM
یه اتفاق که تازه به گوشم برسه بگم یه خانواده ای بودن که3دختر داشتن دختر بزرگه تو 30سال بود بعد از شوهرش طلاق میگیره بعد میره یجا کار میکنیه
اونجا که کار میکرده یه پیر مرد 60ساله صاحبش بود چشمش دختر میگیره به خانوادش میگه اینو بم بدید خانواده دختر میگن که تو جای باباشی نمیدن
پیر مردمیگه اگه بم ندید میکشمتون اینا بعد گاز اشک اورخونشون میذاره هی تحدید میکنه تا بلاخره یروز شب اتیش میندازه خونه اونا بعد اول همه اون
دختر که میخواسته مرده بعد پدر مادر وفقط دوتا دخترا موند که حال اونا خوب نیست
حالا مردها بوالهوس نیستند؟؟؟؟؟؟؟[soal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.