PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ▲▼▲::ورود بچه مچه سوسول ممنوع::▲▼▲

M@hdi42
14th August 2013, 12:23 PM
بچه ها این حرف دلمه که خیلی وقته میخوام فریاد بزنمش ترو به خدایی که میپرستین کامل بخونین

1 دقیقه هم طول نمیکشه

ما داریم ب کجا میریم! تا کی میخوایم به رفتارمون ادامه بدیم؟ بابا ما ایرانی هستیم

پدرانمون جنگجو بودن به غیرت زبان زد بودیم! چی شده که اینطوری شدیم؟

چرا فکرمون عوض شده؟ به یک دختر که میرسی تنها فکرتون اینه که ببیریش خصوصی و مخشو بزنی و....

آخه ما بی انصافا مگه نمیخوایم زن بگیریم؟ چرا توی هم گروه مثل دوستای خوب نیستین؟ حتما باید تو خصوصی و جالب اینکه تو خصوی عکس ناموس مردم رومیخواین ! نمیفهمین باید از بین همین دخترا زن انتخاب کنیم؟

از مریخ که نمیشه زن وارد کرد! چرا نمیفهمین اینا ناموس مردمن ترو خدا بیاین تو رفتارتون تجدید نظر کنید

آی دخترا ! چرا این واقعیت رو قبول نمیکنین که: هرزه ترین پسر هم وقت ازدواج دنبال دختر دست نخورده س

نمیخواد زنش قبلا با کسی بوده باشه حتی اگه خودش با 100نفر بوده باشه ترو خدا بفهمین که با ازدواج به شخصیتتون احترام گذاشته میشه

هر پسری ک بخواد شمارو داشته باشه باید مهریه و جهاز و .. بده و کلی قانون رو قبول کنه تا شما رو داشته باشه

پس مسلما ترجیح میده دوست بشه و مجانی به خواسته هاش برسه ترو.

این تو دلم مونده بود باید می گفتم هر چی میخواد بشه بشه

زهرا قربانی
14th August 2013, 12:47 PM
این بحث خوبیه که راه انداختین
نظر شخصی من اینه که هیچ کدوم از دو جنس دختر یا پسر به تنهایی تو این قضیه مقصر نیستن هردو مقصرن یعنی اگه پسری درخواست عکس خصوصی نده دختره نمیاد عکسشو send to all کنه از طرفی اگه پسره بگه عکستو بفرست و دختره نفرسته پسره نمیتونه کاری بکنه چون کسی دختره رو مجبور نکرده و همه چی به انتخاب خودش بستگی داره که عکسش دست یک پسر نامحرم باشه یا نه
شاید بعضی ها بگن ما واقعا قصد ازدواج داریم اگر واقعا قصدتون اینه اوکی به خانواده ها بگین هم دخترها و هم پسرها
اینکه پسرا بگن بذار حالا آشنا بشیم بعدا یعنی فصدش ازدواج نیست
به نظر من همه چی به انتخاب خود آدم بستگی داره که چطوری رفتار کنه تا دست خورده بشه یا پاک بمونه

z.000
14th August 2013, 12:55 PM
بچه ها این حرف دلمه که خیلی وقته میخوام فریاد بزنمش ترو به خدایی که میپرستین کامل بخونین

1 دقیقه هم طول نمیکشه

ما داریم ب کجا میریم! تا کی میخوایم به رفتارمون ادامه بدیم؟ بابا ما ایرانی هستیم

چرا فکرمون عوض شده؟ به یک دختر که میرسی تنها فکرتون اینه که ببیریش خصوصی و مخشو بزنی و....

آخه ما بی انصافا مگه نمیخوایم زن بگیریم؟ چرا توی هم گروه مثل دوستای خوب نیستین؟ حتما باید تو خصوصی و جالب اینکه تو خصوی عکس ناموس مردم رومیخواین ! نمیفهمین باید از بین همین دخترا زن انتخاب کنیم؟

از مریخ که نمیشه زن وارد کرد! چرا نمیفهمین اینا ناموس مردمن ترو خدا بیاین تو رفتارتون تجدید نظر کنید

آی دخترا ! چرا این واقعیت رو قبول نمیکنین که: هرزه ترین پسر هم وقت ازدواج دنبال دختر دست نخورده س

نمیخواد زنش قبلا با کسی بوده باشه حتی اگه خودش با 100نفر بوده باشه ترو خدا بفهمین که با ازدواج به شخصیتتون احترام گذاشته میشه

هر پسری ک بخواد شمارو داشته باشه باید مهریه و جهاز و .. بده و کلی قانون رو قبول کنه تا شما رو داشته باشه

کو گوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][taajob]

آس76
14th August 2013, 01:49 PM
سلام آقا مهدی منم با حرف شما موافقم میدونین البته من نمیخوام به آقایون توهین کنم ولی امروزه غیرت پسرا هم ته کشیده امام علی میگن غیرت نشانه ایمان مرد است ولی امروزه به اندازه کافی دلیل داریم که بگیم چرا انقدر ایمان ها تضعیف میشه البته دخترا هم کم نمیارن وقتی با مانتوهای چسب و کوتاه میرن تو خیابون با 7 قلم آرایش که نظر آقایون رو جلب کنن
امروزه همه معنی جوونی کردن رو تو این میدونن که با یه نفر دوست بشن موهاشونو بدن بیرون ابرو بردارن(منظورم با آقایونه)یا شماره بدن و اینجور کارا.
بعدشم کسی که قصد ازدواج داره و عاشقه یه نفریه مطمئنا دوست داره هر چه زودتر به عشقش برسه پس زوذتر پاپیش میذاره نه اینکه بگه بهتره با هم آشنا بشیم حالا بعدا...از نظر من ما ایرانیا فبل از اینکه دیر بشه باید یه کاری بکنیم که غیرتمون رو نگه داریم.

ab.bb
15th August 2013, 12:33 AM
وقتی زمینه و محیطی برای اشنایی سالم وجود نداره. همچین مشکلاتی بوجود میاد. از مهد کودک تا دبیرستان، تفکیک جنسیتی، توی دانشگاه هم همین داستان.این یعنی عملا دو جنس درک درستی از هم ندارن؛ چون باهم رشد نکردن؛ باهم زندگی نکردن.در نتیجه رفتار شون باهم بیشتر بر طبق غریزه هست .حالا توی این شرایط چرا انتظار دارین افراد به هم نگاه انسانی و فرا جنسیتی داشته باشن. این خواسته کاملا نا معقوله، نمیشه انتظار داشته باشیم افراد چیزی که بهشون آموزش داده نشده رو بلد باشن. البته بحث در این باره سر درازی داره

Helena.M
15th August 2013, 12:53 AM
من خیلی با این بحث موافقم.برای فرهنگ سازی خوبه

میدونید چیه من خیلی اینو قبول ندارم که میگن غرب داره رو مخ جوونا کار میکنه چون میگم آدما عقل دارن هرکسی باید بدونه داره چکار میکنه و باعقلش تصمیم بگیره. جوونای ما متاسفانه خیلی پیرو مد اند،دیگه نگاه نمی کنن که اینجا کجاست، و تازه وقتی هم که باهاشون حرف میزنی ادعای مدرنیته و این جور چیزا رو میکنن.میخوام بگم باور کنید مدرن وبه روز بودن در این چیزا نیست،نمی خوام شعار بدم اما.خیلی از فرهنگهای اصیل ایرانی درسته اما ما خودمون خرابش کردیم وحالا دنبال یه فرهنگ توی مملکت اونا میگردیم و میخوایم اونو توی مملکت خودمون پیاده کنیم.

من خیلی از فرهنگ های اونا رو قبول دارم چون به نظرم هرچیزی سرجای خودشه مثل اینجا همه چی قاطی پاتی نیست.
به نظرم ما باید از فرهنگ بقیه جوامع استفاده کنیم اما بعد اونو باتوجه به شرایط جامعه مون تغییرش بدیم .
این وسط هم دخترامقصرا وهم پسرا چون خیلی احساسی عمل میکنن........

این پست خیلی طولانی شد.ادامه دارد.............[nishkhand][nishkhand]

Helena.M
15th August 2013, 12:59 AM
وقتی زمینه و محیطی برای اشنایی سالم وجود نداره. همچین مشکلاتی بوجود میاد. از مهد کودک تا دبیرستان، تفکیک جنسیتی، توی دانشگاه هم همین داستان.این یعنی عملا دو جنس درک درستی از هم ندارن؛ چون باهم رشد نکردن؛ باهم زندگی نکردن.در نتیجه رفتار شون باهم بیشتر بر طبق غریزه هست .حالا توی این شرایط چرا انتظار دارین افراد به هم نگاه انسانی و فرا جنسیتی داشته باشن. این خواسته کاملا نا معقوله، نمیشه انتظار داشته باشیم افراد چیزی که بهشون آموزش داده نشده رو بلد باشن. البته بحث در این باره سر درازی داره

شاید یکی از دلایل ضعیف باشه اما دلیل اصلی نیست.....
به نظر شما همین جماعت اگه از مهد کودک باهم باشن دیگه مشکل حله؟
این مساله ریشش جای دیگه است و اون جاییه که شخصیت بچه در اون شکل میگیره. خانواده و مدرسه
درضمن افراد این چنینی خانواده هایی دارند که محبت کمتری بهشون شده،بعضی هاشونم از سر کنجکاوی پی این کارا میرن،
مادر دنیایی زنگی میکنیم که خیلی سریع داره پیشرفت میکنه جونای ماهم مساله پیشرفت این طوری براشون جاافتاده که غلطه......[golrooz]

nkhoshdel
15th August 2013, 01:58 AM
اگه دخترا برای خودشون اهمیت قایل باشن و به شخصیت خودشون ارزش بدن هیچ وقت اجازه نمیدن کسی ارزشهاشونو زیر پا بزاره به نظر من خانواده در شکل گیری تفکر و شخصیت خیلی نقش داره دخترایی که لغزش میکنن حتما تو خانواده هاشون مشکل دارن

maryam kia
15th August 2013, 11:50 AM
سلام آقا مهدی منم با حرف شما موافقم میدونین البته من نمیخوام به آقایون توهین کنم ولی امروزه غیرت پسرا هم ته کشیده امام علی میگن غیرت نشانه ایمان مرد است ولی امروزه به اندازه کافی دلیل داریم که بگیم چرا انقدر ایمان ها تضعیف میشه البته دخترا هم کم نمیارن وقتی با مانتوهای چسب و کوتاه میرن تو خیابون با 7 قلم آرایش که نظر آقایون رو جلب کنن
امروزه همه معنی جوونی کردن رو تو این میدونن که با یه نفر دوست بشن موهاشونو بدن بیرون ابرو بردارن(منظورم با آقایونه)یا شماره بدن و اینجور کارا.
بعدشم کسی که قصد ازدواج داره و عاشقه یه نفریه مطمئنا دوست داره هر چه زودتر به عشقش برسه پس زوذتر پاپیش میذاره نه اینکه بگه بهتره با هم آشنا بشیم حالا بعدا...از نظر من ما ایرانیا فبل از اینکه دیر بشه باید یه کاری بکنیم که غیرتمون رو نگه داریم.
عزیزم ربطی به تیپو ظاهر نداره اگه یک اقا واقعا ایمان داشته باشه نباید به نامحرم نگاه کنه حالا میخواد اون خانوم پوشیده باشه میخواد نباشه!!!

maryam kia
15th August 2013, 11:54 AM
اگه دخترا برای خودشون اهمیت قایل باشن و به شخصیت خودشون ارزش بدن هیچ وقت اجازه نمیدن کسی ارزشهاشونو زیر پا بزاره به نظر من خانواده در شکل گیری تفکر و شخصیت خیلی نقش داره دخترایی که لغزش میکنن حتما تو خانواده هاشون مشکل دارن

پس داری میگی اقایون درستن؟این یه توهین بزرگه برای یک خانوم!!!

maryam kia
15th August 2013, 12:00 PM
ایرانی ها فقط دنباله ایرادهای همدیگه میگردن!نمیدونن ک اول باید ازخودشون شروع کنن!اخه مگه بین زن و مرد تفاوتی وجود داره؟اون کسی ک تفاوت بوجود میاره خوده انسانه!
نه دختر و نه پسر هیچ کدوم تقصیری نداره.اگه قرار بود همه مثله هم باشن ک دیگه نمیشدن انسان بلانسبت میشدن حیوانه!پس لطفا نگید همه ی پسرا یا همه ی دخترا بدن!والا ما خوبم دیدیم...برید دنباله ادم خوبا باشید ک اونارو از دست ندیم.خوب بودن توی لباس ادم خلاصه نمیشه![nadanestan]

Helena.M
15th August 2013, 12:39 PM
ایرانی ها فقط دنباله ایرادهای همدیگه میگردن!نمیدونن ک اول باید ازخودشون شروع کنن!اخه مگه بین زن و مرد تفاوتی وجود داره؟اون کسی ک تفاوت بوجود میاره خوده انسانه!
نه دختر و نه پسر هیچ کدوم تقصیری نداره.اگه قرار بود همه مثله هم باشن ک دیگه نمیشدن انسان بلانسبت میشدن حیوانه!پس لطفا نگید همه ی پسرا یا همه ی دخترا بدن!والا ما خوبم دیدیم...برید دنباله ادم خوبا باشید ک اونارو از دست ندیم.خوب بودن توی لباس ادم خلاصه نمیشه![nadanestan]

سلام .یه تناقضی پیش اومد اول میگی ایرانی ها ایراد گیراند اما در ادامه میگی نباید اشتباه یک نفر رو به کل اون جنس بسط داد.[tafakor]

یه چیزی بگم اونم اینه که به نظرم هدف از شکل گیری این مباحث این نیست که کل کاسه کوزه ها سر یه جنس شکسته بشه و جنس دیگه بری از هر زشتی باشه.پس اینکه بخوایم راجع به جنس وذکر این طوری حرف بزنیم درست نیست[shaad]

ما در جامعه ای زندگی میکنیم که یه سری قوانین داره من به درست وغلط بودن این قوانین کاری ندارم اما باید قبول کنیم که برای حضور مفید در جامعه این قوانین باید رعایت بشه.
درسته که ظاهر افراد ونوع پوشش اونها کل شخصیت اونها رو نشون نمیده اما بخشی از اون رو مشخص میکنه .کسی که باپوشش نا مناسب عرف در جامعه حضور پیدا میکنه خودش زمینه رو برای قضاوت این چنینی در مورد خودش فراهم میکنه
خانوم هایی که پوشش نامناسبی دارن نظر خانم های دیگه رو به خودشون جلب میکنن چه برسه به آقایون.پس اینکه میگی آقایون نگاه نکنن درست نیست بالاخره اونها هم درجامعه اند. مثلا میرن داخل مغازه فروشنده نباید نگاه کنه؟
اگه قرار کسی نگاهشون نکنه پس داخل خونه میتونن زیبا باشند[golrooz]

maryam kia
15th August 2013, 12:44 PM
سلام .یه تناقضی پیش اومد اول میگی ایرانی ها ایراد گیراند اما در ادامه میگی نباید اشتباه یک نفر رو به کل اون جنس بسط داد.[tafakor]

یه چیزی بگم اونم اینه که به نظرم هدف از شکل گیری این مباحث این نیست که کل کاسه کوزه ها سر یه جنس شکسته بشه و جنس دیگه بری از هر زشتی باشه.پس اینکه بخوایم راجع به جنس وذکر این طوری حرف بزنیم درست نیست[shaad]

ما در جامعه ای زندگی میکنیم که یه سری قوانین داره من به درست وغلط بودن این قوانین کاری ندارم اما باید قبول کنیم که برای حضور مفید در جامعه این قوانین باید رعایت بشه.
درسته که ظاهر افراد ونوع پوشش اونها کل شخصیت اونها رو نشون نمیده اما بخشی از اون رو مشخص میکنه .کسی که باپوشش نا مناسب عرف در جامعه حضور پیدا میکنه خودش زمینه رو برای قضاوت این چنینی در مورد خودش فراهم میکنه
خانوم هایی که پوشش نامناسبی دارن نظر خانم های دیگه رو به خودشون جلب میکنن چه برسه به آقایون.پس اینکه میگی آقایون نگاه نکنن درست نیست بالاخره اونها هم درجامعه اند. مثلا میرن داخل مغازه فروشنده نباید نگاه کنه؟
اگه قرار کسی نگاهشون نکنه پس داخل خونه میتونن زیبا باشند[golrooz]
پس یه دفعه بگید نگاه کردن به نامحرم برایه یک اقا اشکالی نداره!نگاه کردن به ناموسه یک نفره دیگه اشکالی نداره![tafakor]پس دینداریه اقایون چی میشه پ؟

Helena.M
15th August 2013, 12:52 PM
پس یه دفعه بگید نگاه کردن به نامحرم برایه یک اقا اشکالی نداره!نگاه کردن به ناموسه یک نفره دیگه اشکالی نداره![tafakor]پس دینداریه اقایون چی میشه پ؟

من نگفتم اشکالی نداره چرا خیلی هم اشکال داره ولی بخشی از این مشکل تقصیر خانم هاست که باظاهر نامناسبشون باعث جلب توجه میشن.

دین داری آقایون سر جای خودش ولی شما نمی تونی بگی که خانوم ها آزاد اند هرطوری که میخوان بیان بیرون اما آقایون حق ندارن نگاه کنن.این غلطه چون جامعه از زن و مرد تشکیل شده. اول باید زنها حریم برای خودشون قائل شن بعد اگه آقایی پاشو از اون فراتر برد دیگه مقصره.

عکس این قضیه هم ست شما فرض کن یه روز میری بیرون یه تعدادی از آقایون با لباس توی خونه بیان بیرون یا با یه پوشش غیر معمولی خودت نظرت جلب نمیشه؟ نگاه نمی کنی؟[golrooz]

آس76
15th August 2013, 02:01 PM
عزیزم ربطی به تیپو ظاهر نداره اگه یک اقا واقعا ایمان داشته باشه نباید به نامحرم نگاه کنه حالا میخواد اون خانوم پوشیده باشه میخواد نباشه!!!

بله ربطی به تیپ و ظاهر افراد نداره ولی خدا هم الکی برا خانوما حجاب نذاشته یه دلیلی داشته حتما و یه چیز دیگه پسری که خودش برا خودش حد و مرزی گذاشته مطمئنا سمت همچین کارایی نمیره
بعدشم بعضی اوقات مقصر ما خانوما هم هستیم اصلا نمیخوام توهین کنم ولی باید منطقی فک کرد ببینین ما خانوما بعضی اوقات با کارایی که میکنیم باعث میشیم یه پسر نظرش به ما جلب بشه حالا چه خواسته چه ناخواسته (نمبخوام به آقایون هم توهین کنم)ولی از نظر من آقایون هم کم مقصر نیستن ولی خب اونها هم نباید نگا کنن خب پس اینجا هر دو طرف مقصرن
یه چیز دیگه هم میگم در گوشی به خانوما ((درسته هر مردی باید غیرت داشته باشه ولی ما خانوما چی؟ما نباید داشته باشیم .خانوما تو جامعه نقش خیلی مهمی دارن یه جورایی همه چیز رو سر و سامون میدن و تعمیر میکنن.حالا هر کدوم از ما هم بهتره همین کارو بکنیم نه خودنمایی حالا چه خواسته چه ناخواسته اینجوری هم به آقایون نشون میدیم که ما هم غیرتی هستیم هم کاری میکنیم که آقایون کمی با غیرت تر شن))تو هر جامعه ای یه کم از خود گذشتگی لازمه این دفعه هم ما خانوما از خودگذشتگی میکنیم که جامعه مون درست بشه چون آقایون هم تو 8 سال دفاع مقدس کم از خود گذشتگی نکردن.

maryam kia
15th August 2013, 02:06 PM
بله ربطی به تیپ و ظاهر افراد نداره ولی خدا هم الکی برا خانوما حجاب نذاشته یه دلیلی داشته حتما و یه چیز دیگه پسری که خودش برا خودش حد و مرزی گذاشته مطمئنا سمت همچین کارایی نمیره
بعدشم بعضی اوقات مقصر ما خانوما هم هستیم اصلا نمیخوام توهین کنم ولی باید منطقی فک کرد ببینین ما خانوما بعضی اوقات با کارایی که میکنیم باعث میشیم یه پسر نظرش به ما جلب بشه حالا چه خواسته چه ناخواسته (نمبخوام به آقایون هم توهین کنم)ولی از نظر من آقایون هم کم مقصر نیستن ولی خب اونها هم نباید نگا کنن خب پس اینجا هر دو طرف مقصرن
یه چیز دیگه هم میگم در گوشی به خانوما ((درسته هر مردی باید غیرت داشته باشه ولی ما خانوما چی؟ما نباید داشته باشیم .خانوما تو جامعه نقش خیلی مهمی دارن یه جورایی همه چیز رو سر و سامون میدن و تعمیر میکنن.حالا هر کدوم از ما هم بهتره همین کارو بکنیم نه خودنمایی حالا چه خواسته چه ناخواسته اینجوری هم به آقایون نشون میدیم که ما هم غیرتی هستیم هم کاری میکنیم که آقایون کمی با غیرت تر شن))تو هر جامعه ای یه کم از خود گذشتگی لازمه این دفعه هم ما خانوما از خودگذشتگی میکنیم که جامعه مون درست بشه چون آقایون هم تو 8 سال دفاع مقدس کم از خود گذشتگی نکردن.

کاملا صحیح.اگه دقت کنید میبینید ک همیشه از خانوما انتظار میره از خودگذشتگی کنن من کاملا مخالفم.خوده شما هم خانوم هستید و باید بیشتر درک کنید ولی متاسفانه...

maryam kia
15th August 2013, 02:09 PM
من نگفتم اشکالی نداره چرا خیلی هم اشکال داره ولی بخشی از این مشکل تقصیر خانم هاست که باظاهر نامناسبشون باعث جلب توجه میشن.

دین داری آقایون سر جای خودش ولی شما نمی تونی بگی که خانوم ها آزاد اند هرطوری که میخوان بیان بیرون اما آقایون حق ندارن نگاه کنن.این غلطه چون جامعه از زن و مرد تشکیل شده. اول باید زنها حریم برای خودشون قائل شن بعد اگه آقایی پاشو از اون فراتر برد دیگه مقصره.

عکس این قضیه هم ست شما فرض کن یه روز میری بیرون یه تعدادی از آقایون با لباس توی خونه بیان بیرون یا با یه پوشش غیر معمولی خودت نظرت جلب نمیشه؟ نگاه نمی کنی؟[golrooz]
نه چون از این چیزا اطرافه من زیاد بوده!وقتمو غنی تر از این میبینم ک بخوام صرفه این چیزا کنم!

آس76
15th August 2013, 02:22 PM
کاملا صحیح.اگه دقت کنید میبینید ک همیشه از خانوما انتظار میره از خودگذشتگی کنن من کاملا مخالفم.خوده شما هم خانوم هستید و باید بیشتر درک کنید ولی متاسفانه...

ببخشین؟؟؟...........متاسفانه .............
ببین مریم جون هر انسانی با یه چیزی خوشحال میشه و احساس رضایت میکنه حالا منم اینحوری ام بعدشم این بستگی به خود انسان داره و طرز فکرش شما اگه فک میکنین که نباید از خود گذشتگی کنین میل خودتونه[nishkhand]

maryam kia
15th August 2013, 02:24 PM
ببخشین؟؟؟...........متاسفانه .............
ببین مریم جون هر انسانی با یه چیزی خوشحال میشه و احساس رضایت میکنه حالا منم اینحوری ام بعدشم این بستگی به خود انسان داره و طرز فکرش شما اگه فک میکنین که نباید از خود گذشتگی کنین میل خودتونه[nishkhand]

افرین به این رسیدی هر انسانی طرزه فکره خودشو داره[tashvigh]

ghalbeyakhi
15th August 2013, 02:30 PM
همیشه در هر اشتباهی دو طرف مقصرند فقط کافیه که هر دختر و پسر مسلمان بدونند ویژگی های یک مسلمان چیه ؟!!! ایا ویژگی ها و اخلاق و رفتارهایی که داره با ویژگی های یک دختر و پسر مسلمان مطابقت داره یا نه؟؟!!!

parnian 80
15th August 2013, 03:21 PM
اولا ممنون بابت بحث خوبتون و اسم تاپیک که خیلی باحاله!
خوب حالا تو اینجور مسائل که معمولا آقا پسرا شروعش می کنن دختر خانوما هم اصن نباید رو بدن.من اصن خودم یه بار با یه بنده خدایی محترم حرف زدم دیدم اوضاع بد تر شد دیگه اینقد مزاحم شد که اخراج شد .حالا اینجا هم از دوستان خواهش می کنم اونایی که مزاحم دارن به جناب ریپورتر بگن خیلی کمکشون می کنن ایشون.

mosighi
15th August 2013, 03:45 PM
واقعا موضوع قشنگي بود
ولي خطاب به دوستاني كه ميگن لباس مهم نيست خيلي هم مهمه وقتي يكي لباس جذب و بد ميپوشه و با صد قلم ارايش و صدتا ناز و كرشمه مياد بيرون هر مردي باشه بهش توجه ميكنه اخه اين ادم فقط ميخواد جلب توجه مردها رو بكنه چون اگه اين جوري نبود هيچ وقت اين جوري بيرون نميومد يا اگه واسه دل خودش اين كار هارو ميكنه تو خونشون بكنه نه تو خيابون
اخه مگه چند نفر از اقايون ميتونن جلوي خودشونو بگيرن تو كه ميدوني اين جوري نيا
ما معلممون يه حرفي ميزد خ قشنگ بود ميگفت هميشه بيشتر مردها حتي اونا كه همه كاري قبل ازدواج كردن هميشه دنبال دختر با حجاب و با ايمان و نماز خوان ميگردن چون پيشه خودشون ميگن اين دختري كه با ايمان نيست وقتي به خداي خودش كه اين همه بهش نعمت داده وفا دار نيست ميخواد به من بندش وفا دار باشه
واقعا حرف قشنگيه

maryam kia
15th August 2013, 05:06 PM
واقعا موضوع قشنگي بود
ولي خطاب به دوستاني كه ميگن لباس مهم نيست خيلي هم مهمه وقتي يكي لباس جذب و بد ميپوشه و با صد قلم ارايش و صدتا ناز و كرشمه مياد بيرون هر مردي باشه بهش توجه ميكنه اخه اين ادم فقط ميخواد جلب توجه مردها رو بكنه چون اگه اين جوري نبود هيچ وقت اين جوري بيرون نميومد يا اگه واسه دل خودش اين كار هارو ميكنه تو خونشون بكنه نه تو خيابون
اخه مگه چند نفر از اقايون ميتونن جلوي خودشونو بگيرن تو كه ميدوني اين جوري نيا
ما معلممون يه حرفي ميزد خ قشنگ بود ميگفت هميشه بيشتر مردها حتي اونا كه همه كاري قبل ازدواج كردن هميشه دنبال دختر با حجاب و با ايمان و نماز خوان ميگردن چون پيشه خودشون ميگن اين دختري كه با ايمان نيست وقتي به خداي خودش كه اين همه بهش نعمت داده وفا دار نيست ميخواد به من بندش وفا دار باشه
واقعا حرف قشنگيه
خب اینجور اقایون حق انتخاب همچین خانومایی رو ندارن!

mahmoodmah
15th August 2013, 07:45 PM

سلام

حالا هر چی خواستی که گفتی.

به من بگو ایمان بعضی خانم ها کجا رفته که با پوشش نامناسب بیرون میان ؟؟

که حالا باید ملت مجبور بشه چشمشون رو درویش کنه تا عده ی متوجه ایمانشون بشن !!

maryam kia
16th August 2013, 12:20 AM
سلام

حالا هر چی خواستی که گفتی.

به من بگو ایمان بعضی خانم ها کجا رفته که با پوشش نامناسب بیرون میان ؟؟

که حالا باید ملت مجبور بشه چشمشون رو درویش کنه تا عده ی متوجه ایمانشون بشن !!
دعوا دارید؟؟؟خب مشکلاته جامعه به من چه!من میگم نباید کاری به دیگران داشته باشیم چون خودمون منزه از گناه و اشتباه نیستیم[nadanestan]

Helena.M
16th August 2013, 12:36 AM
دعوا دارید؟؟؟خب مشکلاته جامعه به من چه!من میگم نباید کاری به دیگران داشته باشیم چون خودمون منزه از گناه و اشتباه نیستیم[nadanestan]

عزیزم اولا مشکلات جامعه مشکل همه است ما همه مون عضو این جامعه ایم پس نمیشه گفت به من چه چون به همه مربوطه......

در ثانی کاری به کار دیگران نداشته باشیم هم که چیزی رو حل نمی کنه ما اینجا بحث میکنیم نظراتمونو میگیم تا به یه جواب درست و منطقی برسیم........

در ادامه هم باید بگم درسته که هیچ کس منزه از گناه نیست اما باید سعی کنیم انسانیت و کمال رو در خودمون تقویت کنیم اگه رفتار کسی (براساس نظر شخصی نه،اساسی) غلطه اونو آگاه کنیم و اگه همون شخص رفتار درستی داره ازش

یاد بگیریم تا بتونیم به هدف اصلی مون برسیم....[golrooz]

maryam kia
16th August 2013, 12:38 AM
عزیزم اولا مشکلات جامعه مشکل همه است ما همه مون عضو این جامعه ایم پس نمیشه گفت به من چه چون به همه مربوطه......

در ثانی کاری به کار دیگران نداشته باشیم هم که چیزی رو حل نمی کنه ما اینجا بحث میکنیم نظراتمونو میگیم تا به یه جواب درست و منطقی برسیم........

در ادامه هم باید بگم درسته که هیچ کس منزه از گناه نیست اما باید سعی کنیم انسانیت و کمال رو در خودمون تقویت کنیم اگه رفتار کسی (براساس نظر شخصی نه،اساسی) غلطه اونو آگاه کنیم و اگه همون شخص رفتار درستی داره ازش یاد

بگیریم تا بتونیم به هدف اصلی مون برسیم....[golrooz]

اهان حالا شد![nadanestan]

Helena.M
16th August 2013, 12:39 AM
اهان حالا شد![nadanestan]

از اول هم منقصودمون همین بود

اما فکر کنم در توجیه شما به مشکل برخوردیم......[golrooz]

سربلند باشید[shaad]

maryam kia
16th August 2013, 12:41 AM
از اول هم منقصودمون همین بود

اما فکر کنم در توجیه شما به مشکل برخوردیم......[golrooz]

سربلند باشید[shaad]
نخیر اول داشتید توهین میکردین!پیروز باشید!

nkhoshdel
16th August 2013, 12:44 AM
پس داری میگی اقایون درستن؟این یه توهین بزرگه برای یک خانوم!!!

نه عزیزم منظورم بچه هایی که در خانواده های مشکل دار تربیت میشن بود فرقی نمیکنه دختر باشن یا پسر ولی در کل شاید دخترا ناراحت بشن به نظر من اگه دختر رو نده به پسر هیچکی نمیتونه بهش چپ نگاه کنه پس ناراحت نشین هرچند خود من هم دختر هستم ولی بیشتر دخترا مقصر هستن

maryam kia
16th August 2013, 12:47 AM
نه عزیزم منظورم بچه هایی که در خانواده های مشکل دار تربیت میشن بود فرقی نمیکنه دختر باشن یا پسر ولی در کل شاید دخترا ناراحت بشن به نظر من اگه دختر رو نده به پسر هیچکی نمیتونه بهش چپ نگاه کنه پس ناراحت نشین هرچند خود من هم دختر هستم ولی بیشتر دخترا مقصر هستن

قبول ندارم!این روزا هر فرصتی گیر بیارن سو استفاده میکنن!!!

nkhoshdel
16th August 2013, 12:56 AM
قبول ندارم!این روزا هر فرصتی گیر بیارن سو استفاده میکنن!!!
اینو که واقعا بهت حق میدم بعضی ها حتی از هم صحبتی با یه دختر سو استفاده میکنن اینجور افر اد بیمار هستند براشون دعا کنیم[dooa]

maryam kia
16th August 2013, 12:59 AM
اینو که واقعا بهت حق میدم بعضی ها حتی از هم صحبتی با یه دختر سو استفاده میکنن اینجور افر اد بیمار هستند براشون دعا کنیم[dooa]
یه روزایی بود حتی پسره همسایه سره دختره همسایشون غیرت داشتو هواشو داشت ولی الان خودشم دنباله سواستفاده ست!!این فقط یه نمونه ش بود!

mosighi
16th August 2013, 04:01 PM
دوست عزيز (maryam kia)من منظورم اين بود كه حتي اين جور پسر ها هم اين جور دختر واسه ازدواج ميخوان حالا ببين اونايي كه پسر هاي خ خوبين چي ميخوان

آس76
17th August 2013, 09:15 PM
افرین به این رسیدی هر انسانی طرزه فکره خودشو داره[tashvigh]

آره خیلی وقت بود که رسیده بودم [nishkhand]

maryam kia
17th August 2013, 11:24 PM
دوست عزيز (maryam kia)من منظورم اين بود كه حتي اين جور پسر ها هم اين جور دختر واسه ازدواج ميخوان حالا ببين اونايي كه پسر هاي خ خوبين چي ميخوان
حتما حوری میخوان از بهشت[tafakor]

مورگان
18th August 2013, 08:50 PM
صلوات بفرستید....

fly in the sky
18th August 2013, 11:03 PM
بحث خیلی خوبی هست مادر بز رگم همیشه
میگفت تا دختر نگند دست درازی
پسر نمی کند بوسه بازی با عرض معذرت از همه
دخترای ما غرورشون کم شده
پسرامون غیرتشون

"golbarg"
18th August 2013, 11:26 PM
برادر مهدی خسته نباشی

اما فریاد از اونجاست که دختر الان شوهرنمیخوان دوست پسر میخوان شوهر کردم دمده شده پس همه به هم میاد ناراحت نباش

واینکه باید بگم به اون پسرایی که باصد تا دوستن بعد به نظرشون رفتن دختریو گرفتن که باکسی نبود مطمئن باشن زناشون به همون تعداد باکسایی بودن

بم ثابت شده تا الان چند تا رو به چشم خودم نه شنیدن دیدم

اخرشم مردی که زن داره وفادار نیست دیگه چه برسه به پسراش

"golbarg"
18th August 2013, 11:28 PM
برادر مهدی خسته نباشی

اما فریاد از اونجاست که دختر الان شوهرنمیخوان دوست پسر میخوان شوهر کردن دمده شده پس همه به هم میان ناراحت نباش

واینکه باید بگم به اون پسرایی که باصد تا دوستن بعد به نظرشون رفتن دختریو گرفتن که باکسی نبود مطمئن باشن زناشون به همون تعداد باکسایی بودن

بم ثابت شده تا الان چند تا رو به چشم خودم نه شنیدن دیدم

اخرشم مردی که زن داره وفادار نیست دیگه چه برسه به پسراش

Capitan Totti
18th August 2013, 11:34 PM
والا چی بگم جز اظهار شرمساری از برخی از هم جنس هام
البته قطعا هیچکس معصوم نیست
مگه میشه چنین چیزایی به ذهن پسری نیاد؟؟
ولی اون مرد واقعی و ایران دوسته
که از نطفه خفه اش کنه

zina_a
19th August 2013, 01:53 PM

1 دقیقه هم طول نمیکشه

به عمل کار براید به سخنرانی نیست

این داستان ها دیگه تکراری شده من خواهش می کنم از همه انقد شعار ندید لطفاً ...

M@hdi42
19th August 2013, 02:39 PM
به عمل کار براید به سخنرانی نیست

این داستان ها دیگه تکراری شده من خواهش می کنم از همه انقد شعار ندید لطفاً ...

سلام عليكم
ما متاسفانه خدا نيستيم وتوانايي مديريت اذهان مردم رو در اختيار نداريم كه بخوايم به جاشون عمل هم بكنيم،ولي حداقل در مورد شخص خودم كه اختيارم با خودمه يادم نمياد در طول عمرم دنبال دختري راه افتاده باشم يا نكاه غير خواهري به ناموس مردم داشتم ، بس توهين نكنيد ممنونتون ميشم.

من لله توفيق

papie
19th August 2013, 02:47 PM
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که متاسفانه اکثرمان بیش از یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم . ویلیام جیمز

zina_a
19th August 2013, 03:13 PM
سلام عليكم
ما متاسفانه خدا نيستيم وتوانايي مديريت اذهان مردم رو در اختيار نداريم كه بخوايم به جاشون عمل هم بكنيم،ولي حداقل در مورد شخص خودم كه اختيارم با خودمه يادم نمياد در طول عمرم دنبال دختري راه افتاده باشم يا نكاه غير خواهري به ناموس مردم داشتم ، بس توهين نكنيد ممنونتون ميشم.

من لله توفيق

وعلیکم السلام
اولا خدارو شکر که ما خدا نیستیم، ثانیا حرف من توهین نبود و خواهش بود، ثالثا: قبول کنید که این حرفا از بس که تکرار شدن یه جورایی کلیشه شدن.
به دختره میگن تو پاک باش پسری هم که با 100 نفر بوده آخر سر میاد دختر پاک میگیره و از این حرفا ... چطور دلشون میاد اون دختر معصوم رو دست یه همچین آدمی بسپرن؟ چرا کسی فکر نمی کنه این دخترا هم می تونن با 100 نفر باشن ولی این کار رو نمی کنن. حرف من اینه.
بازم میگم من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم اگه این طور بوده عذرمی خوام.

maryam kia
19th August 2013, 05:09 PM
وعلیکم السلام
اولا خدارو شکر که ما خدا نیستیم، ثانیا حرف من توهین نبود و خواهش بود، ثالثا: قبول کنید که این حرفا از بس که تکرار شدن یه جورایی کلیشه شدن.
به دختره میگن تو پاک باش پسری هم که با 100 نفر بوده آخر سر میاد دختر پاک میگیره و از این حرفا ... چطور دلشون میاد اون دختر معصوم رو دست یه همچین آدمی بسپرن؟ چرا کسی فکر نمی کنه این دخترا هم می تونن با 100 نفر باشن ولی این کار رو نمی کنن. حرف من اینه.

کاملا موافقم.البته این افکاره نادرست در بین مردم جا افتاده!ولی خداروشکر داره بهتر میشه.دیگه تا پسر پاک نباش دخترو بهش نمیدن.پس اقایون دختر خوب اگه میخواین باید خودتون خوب باشید.و برعکس.و دختر خانومایی ک میاین میگین دخترا مقصرن پس شما هم موافق ازدواج با مردی هستین ک قبلا هر کاری خواسته کرده!خلاصه دختره خوبم دنباله پسره خوبو باشخصیتونجیبه

maryam kia
19th August 2013, 05:13 PM
والا چی بگم جز اظهار شرمساری از برخی از هم جنس هام
البته قطعا هیچکس معصوم نیست
مگه میشه چنین چیزایی به ذهن پسری نیاد؟؟
ولی اون مرد واقعی و ایران دوسته
که از نطفه خفه اش کنه

چرا میگید قطعا هیچ کس معصوم نیست!بخدا ادم خوب زیاده هم پسره فوق العاده پاک دیدم ک اصلا نگاه به کسی نمیکنه دیگه چه برسه کارایه دیگه هم دختره پاکو خوب دیدم

Capitan Totti
19th August 2013, 05:20 PM
چرا میگید قطعا هیچ کس معصوم نیست!بخدا ادم خوب زیاده هم پسره فوق العاده پاک دیدم ک اصلا نگاه به کسی نمیکنه دیگه چه برسه کارایه دیگه هم دختره پاکو خوب دیدم

قطعآآآآ معصوم نیست
ببینید
من نگفتم پسر خوب نیست یا هست یا هرچی دیگه
گفتم این تفکرات به ذهن هررر پسری میاد
منتها اون پسر که این تفکرات رو در نطفه خفه کنه
اون انسان واقعی است

وعلیکم السلام

حرفهای شما کاملا درست
ولی معمولا طبق اصول روانشناسی نظامی کسی که جنایت کار و دختر باز باشه نمیاد اینطور تاپیک هایی رو بزنه و بحث کنه
مگر محدود
اون شخص دختر باز کثیف میاد میره اند کف تاپیک های دیگه... و بعدشم اشنایی و...
حالا
قبلا هم گفتم چه فرقی داره رابطه جن++سی پسر و دختر چه فرقی داره؟؟
هر دو گناهکارند و چه بسا پسره گناهش بیشتره(خب حتما بهش قول ازدواج و ارین حرفا داده دیگه)
ولی جامعه ای که از فقر فرهنگی فریاش به آسمان ها پا میگذاره رو دیگه...

maryam kia
19th August 2013, 05:30 PM
[QUOTE=Team Sar Dadbin;511269]قطعآآآآ معصوم نیست
ببینید
من نگفتم پسر خوب نیست یا هست یا هرچی دیگه
گفتم این تفکرات به ذهن هررر پسری میاد
منتها اون پسر که این تفکرات رو در نطفه خفه کنه
اون انسان واقعی است
کاملا صحیح!منم موافقم

*nura*
19th August 2013, 07:35 PM

مشکل اینجاست که همه فکر می کنن تمام قوانین خارج کشور مو به مو درسته ،خیر برادر من خیر
هرزگی و افسار گسیختگی در جوامع خارج از کشور بیداد می کند ،خانما اگر هم بخوان در این جوامع نمی تونن سالم زندگی کنن
اینکه تا قبل از دوران دانشگاه دختر و پسر از هم تفکیک میشه از روی بی عقلی و ندانم کاری نیست برادر بزرگوار ،بررسی شده که بچه ها قبل از ورود به سن قانونی به دلیل عدم تکامل عقلی در برخورد با فضای مختلط دچار مشکل میشن
خواهش می کنم انقدر غیر منطقی صحبت نکنید ،من ندانسته حرف نمی زنم در این جوامع حداقل 3 ماه زندگی کردم
زنی هم که در جوامع غربی مسلمان میشه میگه کشورش جای سالم برای زندگی کردن نیست
در مورد زندگی با هم و رشد باهم حرف زدید ، این راه حل از بیخ و بن اشتباهه ،کافیه والدین به فرزندانشون شخصیت بدن و محیط سالم و بی استرسی برای فرزندانشون فراهم کنن ، به خصوص به پسران باید شرافت و غیرت آموخته بشه
مردی که شرافت داشته باشد مانع از هرزگی خانوادش میشه و شرافت مردان حداقل 80 درصد قضیه رو حل میکنه
پیش از تولد و در همان جنینی هزاران هزار اطوار و خاصیت ذهنی و آداب دانی یا ندانی ، گرویدن به مهر یا بی مهری،خمیدن به سمت ایمان یا کفر ، گرویدن به راه یا بیراهه، به آب یا سراب در همان بسته کوچک ژنی پدر و مادر فراتر از رنگ چشم و شکل و شباهت تن ،به فرزند ارث می رسد
"در پناه حق"

ab.bb
19th August 2013, 08:14 PM
مشکل اینجاست که همه فکر می کنن تمام قوانین خارج کشور مو به مو درسته ،خیر برادر من خیر
هرزگی و افسار گسیختگی در جوامع خارج از کشور بیداد می کند ،خانما اگر هم بخوان در این جوامع نمی تونن سالم زندگی کنن
اینکه تا قبل از دوران دانشگاه دختر و پسر از هم تفکیک میشه از روی بی عقلی و ندانم کاری نیست برادر بزرگوار ،بررسی شده که بچه ها قبل از ورود به سن قانونی به دلیل عدم تکامل عقلی در برخورد با فضای مختلط دچار مشکل میشن
خواهش می کنم انقدر غیر منطقی صحبت نکنید ،من ندانسته حرف نمی زنم در این جوامع حداقل 3 ماه زندگی کردم
زنی هم که در جوامع غربی مسلمان میشه میگه کشورش جای سالم برای زندگی کردن نیست
در مورد زندگی با هم و رشد باهم حرف زدید ، این راه حل از بیخ و بن اشتباهه ،کافیه والدین به فرزندانشون شخصیت بدن و محیط سالم و بی استرسی برای فرزندانشون فراهم کنن ، به خصوص به پسران باید شرافت و غیرت آموخته بشه
مردی که شرافت داشته باشد مانع از هرزگی خانوادش میشه و شرافت مردان حداقل 80 درصد قضیه رو حل میکنه
پیش از تولد و در همان جنینی هزاران هزار اطوار و خاصیت ذهنی و آداب دانی یا ندانی ، گرویدن به مهر یا بی مهری،خمیدن به سمت ایمان یا کفر ، گرویدن به راه یا بیراهه، به آب یا سراب در همان بسته کوچک ژنی پدر و مادر فراتر از رنگ چشم و شکل و شباهت تن ،به فرزند ارث می رسد
"در پناه حق"

من صحبتی درباره خارج از کشور نکردم.کشورهای غربی رو هم به عنوان الگو معرفی نکردم. پیشنهاد میکنم؛ نوشته من رو با دقت بیشتر بخونید.

*nura*
19th August 2013, 08:45 PM
من صحبتی درباره خارج از کشور نکردم.کشورهای غربی رو هم به عنوان الگو معرفی نکردم. پیشنهاد میکنم؛ نوشته من رو با دقت بیشتر بخونید.

بله من که گفتم همه به این شیوه فکر می کنن ، اگه از من ناراحت شدید همین جا صمیمانه عذر خواهی می کنم
من فقط نظرمو در مورد دیدگاه تفکیک دختر و پسر قبل از سن قانونی نوشتم و هیچ جای نظرم نگفتم شما غربی ها رو الگو مطرح کردید
من فقط با اجازتون بحثو موشکافی کردم ، بازم عذر خواهی می کنم ،نظرات شما برای من قابل احترامه

maryam kia
19th August 2013, 09:58 PM
اره واقعا مختلط بودن دختر و پسر در یک مدرسه درست نیس.حتی بعضی از کشورای غربی به این نتیجه رسیدن و بعضی از مدارسو جدا کردن.در این جا بحث جنبه نیس بحث احساساته ک بچه های زیر سنه قانونی نمیتونن اونو کنترل کنن و [nadanestan]دیگه خودتون میدونید!

zina_a
20th August 2013, 11:36 AM
حرفهای شما کاملا درست
ولی معمولا طبق اصول روانشناسی نظامی کسی که جنایت کار و دختر باز باشه نمیاد اینطور تاپیک هایی رو بزنه و بحث کنه
مگر محدود
اون شخص دختر باز کثیف میاد میره اند کف تاپیک های دیگه... و بعدشم اشنایی و...
حالا
قبلا هم گفتم چه فرقی داره رابطه جن++سی پسر و دختر چه فرقی داره؟؟
هر دو گناهکارند و چه بسا پسره گناهش بیشتره(خب حتما بهش قول ازدواج و ارین حرفا داده دیگه)
ولی جامعه ای که از فقر فرهنگی فریاش به آسمان ها پا میگذاره رو دیگه...

سلام
جناب دادبین بزرگوار می دونم که می خواید از دوستتون دفاع کنید اما منظور من متهم کردن کسی نبود، موضوع رو شخصی نکنید. من نوعاً و من باب مثال عرض کردم یعنی حالت کلی داشت. قصدم عنوان کردن مطالبی بود که انقد پاک و روان بود کسی نمی دیدش یا اگر که میدید براش عادی شده بود.

در مورد روابط جنسی هم باید بگم مسئله ای نیست که با یکی دو بار گفتگو حل بشه خیلی خیلی بحث عمیقی رو میطلبه ...
توی جامعه ما هم فقط فقر فرهنگی نیست، فقر علم و دانش ، فقر معرفت، فقر دین، فقر خودباوری، فقر مادی، فقر شخصیتی و ... خیلی چیزهای دیگه س که مثل یک وزنه سنگین ما رو به پایین میکشه.

Capitan Totti
20th August 2013, 02:05 PM
سلام
جناب دادبین بزرگوار می دونم که می خواید از دوستتون دفاع کنید اما منظور من متهم کردن کسی نبود، موضوع رو شخصی نکنید. من نوعاً و من باب مثال عرض کردم یعنی حالت کلی داشت. قصدم عنوان کردن مطالبی بود که انقد پاک و روان بود کسی نمی دیدش یا اگر که میدید براش عادی شده بود.

در مورد روابط جنسی هم باید بگم مسئله ای نیست که با یکی دو بار گفتگو حل بشه خیلی خیلی بحث عمیقی رو میطلبه ...
توی جامعه ما هم فقط فقر فرهنگی نیست، فقر علم و دانش ، فقر معرفت، فقر دین، فقر خودباوری، فقر مادی، فقر شخصیتی و ... خیلی چیزهای دیگه س که مثل یک وزنه سنگین ما رو به پایین میکشه.

البته منظورم شما کلی بود میدونم
همین الانی که من دارم میگم تف به گور هرچی پسر هوس باز جنایتکاره
خب به قول شما به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
والا من دیدم برخی از دوستانم از خیانت هایشون(که با اقتدار توضیح میدن) حرف میزنن
ولی خب چه میتونم بکنم...
اینجا پلیس فدرال و اسکاتلندیارد و سی آی ای و اف بی ای و... همه رو تو تهران (ایرانش پیش کش) جمع کنیم نمیتونن مردانی که به دختران خیانت میکنند رو شناسایی و دستگیر کنن!!!
اینجا دیگه خود اون دختر نباید شرایط رو برای اون پسر فراهم کنه
ببینید لحن گفتگو واضح واضحه که اون پسر قصدش چیه
اگه سلام و علیک و خوب هستی و ازین حرفا زد خب عادیه
اگه نه خونه ای چه خوشگلی و چه خوش تیپی و ازین مزخرفات شنیدید بدون که قصد طرف یه چیز دیگست
البته در تاپیکی تحت عنوان مردان بولهوس و بی وجدان کاملا به این موضوع اشاره خواهد شد

zina_a
20th August 2013, 02:52 PM
البته منظورم شما کلی بود میدونم
همین الانی که من دارم میگم تف به گور هرچی پسر هوس باز جنایتکاره
خب به قول شما به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
والا من دیدم برخی از دوستانم از خیانت هایشون(که با اقتدار توضیح میدن) حرف میزنن
ولی خب چه میتونم بکنم...
اینجا پلیس فدرال و اسکاتلندیارد و سی آی ای و اف بی ای و... همه رو تو تهران (ایرانش پیش کش) جمع کنیم نمیتونن مردانی که به دختران خیانت میکنند رو شناسایی و دستگیر کنن!!!
اینجا دیگه خود اون دختر نباید شرایط رو برای اون پسر فراهم کنه
ببینید لحن گفتگو واضح واضحه که اون پسر قصدش چیه
اگه سلام و علیک و خوب هستی و ازین حرفا زد خب عادیه
اگه نه خونه ای چه خوشگلی و چه خوش تیپی و ازین مزخرفات شنیدید بدون که قصد طرف یه چیز دیگست
البته در تاپیکی تحت عنوان مردان بولهوس و بی وجدان کاملا به این موضوع اشاره خواهد شد

راست میگید انگار یه بیماری مسری، لا علاج و بی علامت و همه گیره که به جون همه افتاده .[afsoorde]
در ضمن اختیار دارید شما سرهنگ این مملکت هستید یا شایدم ... تیمسار یا ... [khanderiz] کی گفته کاری نمی تونید بکنید، دو سه تاشونو که مجازات کنید بقیه حساب کار دستشون میاد.sh_omomi79

papie
20th August 2013, 02:59 PM
نباید دختر و پسر رو جدا کرد باید آموزش داد[hoshdar]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد