PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال رفع فیلتر فیس‌بوک

vahid5835
12th August 2013, 07:13 PM
احتمال رفع فیلتر فیس‌بوک
http://itna.ir/images/docs/000027/n00027090-b.jpgچند روز پس از روی کار آمدن رسمی دولت دکتر روحانی، سایت هاشمی رفسنجانی در اقدامی معنادار و همزمان با درخواست‌ها و خوش‌بینی کاربران فیس‌بوک به رفع فیلتر این شبکه اجتماعی در ایران، جمله‌ای مثبت از هاشمی رفسنجانی را که سال گذشته بیان شده بود بازنشر کرد؛ در حالی که تا کمتر از دو هفته دیگر وزیر جدید ارتباطات بر کرسی می‌نشیند و آن زمان کلید دولت امکان باز کردن قفل فیلترینگ را خواهد داشت.

به گزارش سافت‌گذر (http://www.softgozar.com/)به نقل از ایسنا، انصاف نیوز در ادامه نوشت: شنیده‌ها حاکی از تصمیم دولت روحانی برای گشوده شدن دایره سایت‌هایی است که به دلایل عجیب و یا با نگاهی سیاسی فیلتر شده‌اند.
دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی با انتقاد از وضعیت حاکم بر فضای مجازی، گفته بود که شرایط فعلی اینترنت را در شأن مردم نمی‌داند و یکی از وعده‌های دولت تدبیر و امید، سازماندهی به وضعیت کنونی فضای مجازی است.

هاشمی در همایش تحولات خاورمیانه و آینده نظم منطقه‌ای که خرداد ماه سال ۹۱ در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد به بیان نکاتی متفاوت درباره انقلاب‌های منطقه و ابزارهای نوین اطلاع‌رسانی پرداخته بود که گزیده سخنان مرتبط با موضوع ابزارهای جدید اطلاع رسانی و فیس‌بوک در پی می‌آید.

«نقطه ضعف همه کشورهای جهان سوم این است که اجازه نمی‌دهند احزاب در آنها شکل بگیرند. اگر احزاب در این دولت‌ها شکل می‌گرفت و مردم وارد صحنه می‌شدند و اصلاحات به وجود می‌آمد دیگر انقلابی صورت نمی‌گرفت. در این شرایط نیروهای سیاسی و فرهیخته عمیقاً ناراضی هستند که به بازی گرفته می‌شوند. اگر در مسیر درست به حضور نیروهای سالک، خیرخواه و باسواد به صورت NGO ها و احزاب بزرگ اجازه فعالیت داده می‌شد دیگر نیازی به انقلاب نبود. اصلاحات مفیدتر از انقلاب جامعه را به سمت درستی حرکت می‌دهد. امروز عصر انفجار اطلاعات است و این مهم‌ترین تفاوت شرایط زمانی برای انقلاب ما و انقلاب‌های امروز منطقه است. قیام ۱۵ خرداد را که مردم ما انجام داده‌اند و شهدای بسیاری داشت در دنیا بسیار کم مطرح شد. روزنامه‌های خارجی تنها چند کلمه‌ای و آن هم حرف‌های رژیم را می‌نوشتند اما اکنون وقتی یک خبرنگار به زندان می‌رود در کل دنیا پخش می‌شود. رسانه‌های آزاد و مخصوصاً سایت‌ها که درگیر دولت نیستند گاهی هم با اغراق و بزرگ‌نمایی این موضوعات را مطرح می‌کنند. این گونه انفجار اطلاعات دیگر بسته نمی‌شود البته عوارض بدی هم دارد اما ما برخلاف عده‌ای که فکر می‌کنند این جریان‌ها خطرناک است فکر می کنیم این جریان به سعادت بشریت کمک می‌کند و چیز مبارکی در دنیاست. امروز یک صفحه فیس بوک که هزینه‌ای برای مردم ندارد تبدیل به موضوع خبری در تمام تلویزیون‌ها و دستگاه‌های دنیا می‌شود.»

با توجه به نزدیکی دیدگاه‌ها و نیز نیروهای مورد استفاده دکتر روحانی به هاشمی رفسنجانی، بازنشر این نظر هاشمی در این مقطع نشانه قوی احتمال رفع فیلتر شبکه اجتماعی فیسبوک است که بنا بر آمارهای منتشر شده چند میلیون از ایرانیان در آن عضویت دارند.

هم اکنون فرزندان و دیگر اعضای خانواده بسیاری از مقامات کشوری و نیز برخی از مسولان رده پایین‌تر و همچنین بسیاری از فعالان سیاسی و تقریبا اکثریت فعالان مطبوعاتی و همچنین بسیاری از چهره‌های شناخته شده دیگر حوزه‌ها، صفحاتی به نام خود در فیس‌بوک دارند که هر از گاهی برخی از آنها در رسانه‌ها هم بازتاب پیدا می‌کند.

نکته جالب اینکه طبق گفته مسئولان (از جمله مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای‌عالی فضای مجازی)، «عضویت در این شبکه‌ها به‌طور طبیعی جرم نیست اما دور زدن سامانه فیلترینگ کشور طبق قانون جرم محسوب می‌شود»! موضوعی که از نظر افکار عمومی توجیه شدنی نیست؛ آخر اگر عضویت در آن جرم نیست و مردم بخواهند وارد آن بشوند پس چرا ابتدا با قرار دادن فیلتر، جلوی این عمل غیرمجرمانه(دسترسی به فیسبوک) گرفته می‌شود تا بعد از آن گفته شود که عبور از فیلتر، عملی مجرمانه است؟

Joseph Goebbels
12th August 2013, 08:22 PM
خدا اقای روحانی رو خیر بده ، امید داریم که مملکت اقای روحانی پیشرفت زیادی کنه .
اقای روحانی اقدامات خوب و مثبتی رو در زمینه اینترنت انجام دادند ، به ویژه افزایش پهنای باند اینترنت خانگی از 128 به 1 مگابایت .

my dream
12th August 2013, 08:56 PM
......http://www.pic4ever.com/images/nocomment.gif
مرسی...[golrooz]

Sabo3eur
12th August 2013, 09:00 PM
من فکر نکنم این کار انجام بشه

Capitan Totti
12th August 2013, 09:44 PM
درود بر آقایون روحانی و هاشمی

نخست خداروشکر هیچوقت پام به فیس بوک باز نشده!! علتش رو نمیدونم!! شاید فیلتر بودنش شایدم سرعت بد نتم شایدم چیزای دیگه!!

با این حال میگم
ما جنبه نداریم
این اروپاییا میان اسمشونو مینویسن و میشه صفحه شخصی اشون و یه سرگرمی ئی دارن و فوقش یه 2تا دوستی اخلاقی و غیر اخلاقی!! :|
اما به ما که برسه چوپان مش قلی خان عینک دراز هم صاحب 4تا صفحه فیس بوک به نام های رویا و چه میدونم شروین!! و فرهاد و ازن حرفا میشه!!
اینی که میگم جدی میگم
یکی از دوستان دبیرستان اسمش رحیم ازغندی بود میومد به ما میگفت یه صفحه فیس بوک دارم به اسم شروین!! :|
حالا اینا به کنار!! میاد میزنه من پزشکم!! چه میدونم وکیلم!!
بعد با صد و هشتاد تا دختر دوست میشه(چوپونه رو میگم منظورم رحیم نیست!!)
از 170تاش سوء استفاده میکنه!! و همین روال در مورد برخی دختران هم صادقه

اهم :|

1=1+1
12th August 2013, 09:48 PM
من که تا حالا فیس نرفتم

mohammad hossin79
12th August 2013, 09:58 PM
یعنی میشه؟؟؟؟؟[dooa]

Sabo3eur
12th August 2013, 11:07 PM
درود بر آقایون روحانی و هاشمی

نخست خداروشکر هیچوقت پام به فیس بوک باز نشده!! علتش رو نمیدونم!! شاید فیلتر بودنش شایدم سرعت بد نتم شایدم چیزای دیگه!!

با این حال میگم
ما جنبه نداریم
این اروپاییا میان اسمشونو مینویسن و میشه صفحه شخصی اشون و یه سرگرمی ئی دارن و فوقش یه 2تا دوستی اخلاقی و غیر اخلاقی!! :|
اما به ما که برسه چوپان مش قلی خان عینک دراز هم صاحب 4تا صفحه فیس بوک به نام های رویا و چه میدونم شروین!! و فرهاد و ازن حرفا میشه!!
اینی که میگم جدی میگم
یکی از دوستان دبیرستان اسمش رحیم ازغندی بود میومد به ما میگفت یه صفحه فیس بوک دارم به اسم شروین!! :|
حالا اینا به کنار!! میاد میزنه من پزشکم!! چه میدونم وکیلم!!
بعد با صد و هشتاد تا دختر دوست میشه(چوپونه رو میگم منظورم رحیم نیست!!)
از 170تاش سوء استفاده میکنه!! و همین روال در مورد برخی دختران هم صادقه

اهم :|
فرهنگ نت چیز خوبیه
به نظر من باید یه دوره تو زمان اشتغال بزارن

! (l- l l \-/ \/\/
13th August 2013, 04:19 PM
من فکر نکنم این کار انجام بشه

منم همينطور

maryam kia
18th August 2013, 06:08 PM
به افتخاره اقایه روحانی[tashvigh]امیدوارم فیلترا برداشته بشه[esteress]!وقتی فیلتر میذارن یه جورایی دارن به شعور مردم توهین میکنن[tafakor]الان اکثر مردم عضو فیس هستن اینکه چیزه بدی نیست.خب وقتی خانواده یه کشوره دیگه میرن اینجوری میشه باهاشون در ارتباط بود!!!!این بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]متاسفانه بعضی از مردم هستن ک از فرهنگه بالایی برخوردار نیستن و از فیس بوک برایه کارایه بیخود استفاده میکنن[nadanestan]

امـیـر بـیـگـی
18th August 2013, 06:16 PM
نمیشه

- - - به روز رسانی شده - - -

بهتره یک نظرسنجی بذارین

maryam kia
18th August 2013, 06:17 PM
خدا اقای روحانی رو خیر بده ، امید داریم که مملکت اقای روحانی پیشرفت زیادی کنه .
اقای روحانی اقدامات خوب و مثبتی رو در زمینه اینترنت انجام دادند ، به ویژه افزایش پهنای باند اینترنت خانگی از 128 به 1 مگابایت .

کاره اقایه روحانی بود؟؟ماله من سرعتش 8مگابایته.و سرعتش فوق العاده ست[tashvigh]

Joseph Goebbels
18th August 2013, 06:48 PM
کاره اقایه روحانی بود؟؟ماله من سرعتش 8مگابایته.و سرعتش فوق العاده ست[tashvigh]

بله مربوط به اقدامات مثبت اقای روحانی بود .
دوران احمدی نژاد یه گند حسابی به اینترنت زده شد ، در دوره اول ریاست جمهوری احمدی نژاد سلیمانی وزیر ICT بود که با کمال افتخار اعلام کرد که کاربران خانگی ایران نیازی به اینترنت بالای 128 ندارند و همون 56 هم براشون کافیه .

البته اون موقع ویندوز 7 نیومده بود وگرنه می خواستم بدونم با اون 56 یا 128 چند ساعته میشه کل اپدیت ویندوز به غیر از فایل KB971033 رو دانلود و نصب کرد ؟![nishkhand] این از این .

توی دوره دوم که تقی پور وزیر ICT بود کم از سلیمانی خدمات ارائه نداد ، بویژه پس از اینکه لنگرهای کشتی های مختلف تنها اینترنت ایران رو قطع می کرد ! جالبه که تنها توی ایران و بویژه توی دو دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد کابل اینترنت توسط لنگر کشتی قطع میشد .

مورگان
18th August 2013, 06:52 PM
منم امیدوارم چنین باشه ،ولی این موضوعات چندان دست اقای روحانی نیست...

maryam kia
18th August 2013, 06:55 PM
بله مربوط به اقدامات مثبت اقای روحانی بود .
دوران احمدی نژاد یه گند حسابی به اینترنت زده شد ، در دوره اول ریاست جمهوری احمدی نژاد سلیمانی وزیر ICT بود که با کمال افتخار اعلام کرد که کاربران خانگی ایران نیازی به اینترنت بالای 128 ندارند و همون 56 هم براشون کافیه .

البته اون موقع ویندوز 7 نیومده بود وگرنه می خواستم بدونم با اون 56 یا 128 چند ساعته میشه کل اپدیت ویندوز به غیر از فایل KB971033 رو دانلود و نصب کرد ؟![nishkhand] این از این .

توی دوره دوم که تقی پور وزیر ICT بود کم از سلیمانی خدمات ارائه نداد ، بویژه پس از اینکه لنگرهای کشتی های مختلف تنها اینترنت ایران رو قطع می کرد ! جالبه که تنها توی ایران و بویژه توی دو دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد کابل اینترنت توسط لنگر کشتی قطع میشد .

البته ویندوز سیستم بنده 8هستشا[nishkhand]حالا به غیر از این 8سال ما هم دفاع مقدس کردیم خدایی!8سال نت داغون بود[nishkhand].امیدوارم درست بشه [tashvigh]

- - - به روز رسانی شده - - -

این موضوعات دست اقای روحانی نیست . اگر خودش هم بخواد نمیتونه... بله.

دسته 1 نفره[labkhand]

Joseph Goebbels
18th August 2013, 06:55 PM
این موضوعات دست اقای روحانی نیست . اگر خودش هم بخواد نمیتونه... بله.

پس لطف بفرمایید دلایلتون رو بیارید که چگونه محدودیت اینترنتی از 128 به 1 مگ برداشته شد ؟

من خودم وقتی رفتم مخابرات گفتند برای کاربران خانگی فقط 128 و برای دانشجویان با ارائه کارت 256 ولی الان بدون هیچ محدودیتی اینترنت 1 مگ هم میدن .

maryam kia
18th August 2013, 07:04 PM
هزاربار.8مگابایتم هست[nishkhand]

مورگان
18th August 2013, 07:07 PM
شما سرعت اینترنت رو با موضوعی مثل راه اندازی مجدد face book یکی میکنی عزیزم؟در ضمن من بازم میگم این کار به طور کامل دست اقای روحانی نیست.

maryam kia
18th August 2013, 07:09 PM
درسته اگه طرفی ک باید راضی باشه راضی نباشه فیلتر برداشته نمیشه[nadanestan]دسته اقایه روحانیم نیس!!!

maryam kia
18th August 2013, 07:13 PM
درضمن سرعتی ک شما میگید کاره اقایه روحانی نبود!یک سال پیشم سرعته512بوده!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد