PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث سوال فنی

معمار حانیه
12th August 2013, 10:28 AM
ﺍﺯ ﮐﺎﺭﮔﺮﺩﺍﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﺍﻧﻪ 2ﺗﺎ
ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺭﻡ ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﺩﺭﻩ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻭ ﺗﻮ 3 ﻣﺎﻫﮕﯽ ﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻭ ﺗﻮ 13 ﺳﺎﻟﮕﯽ
ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﭘﺴﺮﻩ ﺷﻤﻊ ﺗﻮﻟﺪ 8 ﺳﺎﻟﮕﯿﺶ ﺭﻭ
ﻓﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎﺩﺭﻩ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﺭﻓﺘﻪ
ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ )ﺭﻫﺎ( ﺗﻮ 21
ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﺪﺭﺳﻪ ؟؟؟؟؟
ﺑﻌﺪ ﭘﺴﺮﻩ)ﺍﺭﺳﻼﻥ( ﺗﻮ 8 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯿﺮﻩ
ﻣﻬﺪ؟؟؟

ایده پرداز
12th August 2013, 10:37 AM
ﺍﺯ ﮐﺎﺭﮔﺮﺩﺍﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﺍﻧﻪ 2ﺗﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺭﻡ ؟ . . . . . . . . . . ﻣﺎﺩﺭﻩ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻭ ﺗﻮ 3 ﻣﺎﻫﮕﯽ ﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻭ ﺗﻮ 13 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﭘﺴﺮﻩ ﺷﻤﻊ ﺗﻮﻟﺪ 8 ﺳﺎﻟﮕﯿﺶ ﺭﻭ ﻓﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎﺩﺭﻩ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ )ﺭﻫﺎ( ﺗﻮ 21 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﺪﺭﺳﻪ ؟؟؟؟؟ ﺑﻌﺪ ﭘﺴﺮﻩ)ﺍﺭﺳﻼﻥ( ﺗﻮ 8 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﻬﺪ؟؟؟ ایراد به جایی است که کارگردان فیلم باید جوابگو باشد

تارادیس
12th August 2013, 11:35 AM
سلام. خیلی جالب بود..... ولی دقت کردید مشکل مخالفت رها با ازدواج پدرش چقققققدر جالب و منطقی حل شد؟؟؟!!! با فراموشی

آس76
12th August 2013, 01:10 PM
سلام جالب بود سوالاتون ولی کلا این فیلم به اندازه خودش پر از سوتی های رنگ و وا رنگ بود که اصن اگه بخوایم در مورد هر کدومشون صحبت کنیم باید تا آخر شهریور وقت بگذاریم

"golbarg"
12th August 2013, 01:16 PM
من اینجا باید بگم خیلی خوشحالم این فیلمو ندیدم و اینکه همه چی اسم این فیلم بود جز مادرانه چون من هروقت زدم شبکه 3بابا نقش اصلی بود [khande]

ایده پرداز
12th August 2013, 07:15 PM
به نظر من واژه مادرانه در این فیلم به معنی مثل مادر بودن هست

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد