توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نـظـر دانـشجویان مـختلف در مــورد سـوسک !
معمار حانیه
12th August 2013, 11:22 AM
نـظـر دانـشجویان مـختلف در مــورد سـوسک !
دوستان یک نکته این فقط طنز. به دل نگیرید. لطفا
http://persian-star.net/1392/5/12/Soosk.jpg (http://hadieh.mihanblog.com)
دانشجوی حقوق: با اینکه همیشه شاهد اعمال دانشجویان است ولی هیچوقت و در هیچ دادگاهی علیه آنان شهادت نمی دهد!
دانشجوی جغرافیا: مکان، آب و هوا و شرایط محیطی در او تاثیری ندارد چون او همه جا هست!
دانشجوی مهندسی: شجاعتش برایم قابل تحسین است چون ماکت هر پل یا ساختمانی را که می سازم بدون توجه به احتمال تخریب آن، به رویش می رود و افتتاحش می کند!
دانشجوی پزشکی: تنها موجودی است که از تیغ تشریح من هراسی ندارد و به طرفم می آید تا با فدا کردن جانش موجب پیشرفت علم پزشکی شود!
دانشجوی مدیریت: با آن جثه کوچک، آنچنان خانواده پرجمعیتش را مدیریت و اداره می کند که انگار مدیر بودن باید در خون هر کس باشد و درس خواندن بی فایده است!
دانشجوی زبان و ادبیات فارسی: او هیچوقت حرفی نمی زند ولی با سکوتش هزاران حرف را به من می آموزد!
دانشجوی روانشناسی: درون گرا، خجالتی، کم حرف، یک شخصیت منحصر به فرد!
دانشجوی علوم سیاسی: به هیچ دسته و گروهی وابسته نیست، تک و تنها برای هدفش تلاش می کند!
دانشجوی برق: وقتی روشنایی و خاموشی در نحوه حرکت او بی تاثیر است من را متوجه نیرویی فراتر از برق می کند!
دانشجوی کامپیوتر: مغز کوچک او با آن همه ذخایر اطلاعاتی بسیار پیشرفته تر از فلش 32 گیگ است!
دانشجوی فیزیک هسته ای: زندگی در خوابگاه حق مسلم اوست!
دانشجوی تربیت بدنی: آنقدر عضلاتش نیرومند است که می تواند از دیوار راست هم بالا برود!
دانشجوی زبان شناسی: هیچکس زبانش را نمی فهمد!
دانشجوی علوم تربیتی: شیوه تربیتی او در تعلیم فرزندان بی شمارش برایم قابل احترام است چرا که تمام آن فرزندان بی چون و چرا ادامه دهنده راه او می باشند!
دانشجوی زمین شناسی: کاش می توانستم به مانند او به اعماق زمین بروم و ندیدنی ها را ببینم!
دانشجوی زبان انگلیسی: ! It is always silent
دانشجوی تاریخ: گذشت اعصار و قرون نتوانسته هیچ تاثیری در ظاهر و عقاید و شیوه زندگی او بگذارد!
دانشجوی فلسفه: همیشه فلسفه وجودی او برایم سوال بوده ولی مطمئنم که در پس خلقتش هدفی والا نهفته است!
دانشجوی هنر: هیچوقت منتظر نمی شود تا بتوانم پرتره اش را تمام کنم!
دانشجوی مکانیک: با الهام از او توانستم خودرویی بسازم که هم در آب و خشکی حرکت کند و هم بتواند از سطوح صاف و صیقلی بالا برود!
دانشجوی آمار: بدون شک از یک روش آماری قوی برای محاسبه تعداد فرزندانش بهره می برد!
دانشجوی اخلاق: آنقدر با مرام و پایبند به اخلاقیات است که تا به حال نگذاشته هیچکس اشک او را ببیند حتی زمانیکه فرزندش را جلوی چشمانش له می کنند!
دانشجوی علوم ارتباطات: تا او هست، هیچکس تنها نیست
ایده پرداز
12th August 2013, 11:34 AM
نـظـر دانـشجویان مـختلف در مــورد سـوسک ! دوستان یک نکته این فقط طنز. به دل نگیرید. لطفا http://persian-star.net/1392/5/12/Soosk.jpg (http://hadieh.mihanblog.com) دانشجوی حقوق: با اینکه همیشه شاهد اعمال دانشجویان است ولی هیچوقت و در هیچ دادگاهی علیه آنان شهادت نمی دهد! دانشجوی جغرافیا: مکان، آب و هوا و شرایط محیطی در او تاثیری ندارد چون او همه جا هست! دانشجوی مهندسی: شجاعتش برایم قابل تحسین است چون ماکت هر پل یا ساختمانی را که می سازم بدون توجه به احتمال تخریب آن، به رویش می رود و افتتاحش می کند! دانشجوی پزشکی: تنها موجودی است که از تیغ تشریح من هراسی ندارد و به طرفم می آید تا با فدا کردن جانش موجب پیشرفت علم پزشکی شود! دانشجوی مدیریت: با آن جثه کوچک، آنچنان خانواده پرجمعیتش را مدیریت و اداره می کند که انگار مدیر بودن باید در خون هر کس باشد و درس خواندن بی فایده است! دانشجوی زبان و ادبیات فارسی: او هیچوقت حرفی نمی زند ولی با سکوتش هزاران حرف را به من می آموزد! دانشجوی روانشناسی: درون گرا، خجالتی، کم حرف، یک شخصیت منحصر به فرد! دانشجوی علوم سیاسی: به هیچ دسته و گروهی وابسته نیست، تک و تنها برای هدفش تلاش می کند! دانشجوی برق: وقتی روشنایی و خاموشی در نحوه حرکت او بی تاثیر است من را متوجه نیرویی فراتر از برق می کند! دانشجوی کامپیوتر: مغز کوچک او با آن همه ذخایر اطلاعاتی بسیار پیشرفته تر از فلش 32 گیگ است! دانشجوی فیزیک هسته ای: زندگی در خوابگاه حق مسلم اوست! دانشجوی تربیت بدنی: آنقدر عضلاتش نیرومند است که می تواند از دیوار راست هم بالا برود! دانشجوی زبان شناسی: هیچکس زبانش را نمی فهمد! دانشجوی علوم تربیتی: شیوه تربیتی او در تعلیم فرزندان بی شمارش برایم قابل احترام است چرا که تمام آن فرزندان بی چون و چرا ادامه دهنده راه او می باشند! دانشجوی زمین شناسی: کاش می توانستم به مانند او به اعماق زمین بروم و ندیدنی ها را ببینم! دانشجوی زبان انگلیسی: ! It is always silent دانشجوی تاریخ: گذشت اعصار و قرون نتوانسته هیچ تاثیری در ظاهر و عقاید و شیوه زندگی او بگذارد! دانشجوی فلسفه: همیشه فلسفه وجودی او برایم سوال بوده ولی مطمئنم که در پس خلقتش هدفی والا نهفته است! دانشجوی هنر: هیچوقت منتظر نمی شود تا بتوانم پرتره اش را تمام کنم! دانشجوی مکانیک: با الهام از او توانستم خودرویی بسازم که هم در آب و خشکی حرکت کند و هم بتواند از سطوح صاف و صیقلی بالا برود! دانشجوی آمار: بدون شک از یک روش آماری قوی برای محاسبه تعداد فرزندانش بهره می برد! دانشجوی اخلاق: آنقدر با مرام و پایبند به اخلاقیات است که تا به حال نگذاشته هیچکس اشک او را ببیند حتی زمانیکه فرزندش را جلوی چشمانش له می کنند! دانشجوی علوم ارتباطات: تا او هست، هیچکس تنها نیست تو کلاسهای تنظیم خانواده اصلا شرکت نمی کند
آس76
12th August 2013, 02:16 PM
ممنون حانیه جون ولی فک نکنم دانشجویان برق اینطوری باشن هاااااا؟[nishkhand]
"golbarg"
12th August 2013, 02:19 PM
ببخشید یه سوال دانشجوهای هوا فضا چی؟؟؟
*nura*
12th August 2013, 03:46 PM
خدمت همه دوستان سلام و عرض ادب
اگه کسی می تونه روش های مقابله با سوسک رو توضیح بده !!!!!!!
من حاضرم تو قفس درنده ترین حیوان جنگل گیر بیفتم ولی یه حشره از 100 متریم رد نشه !!!![negaran]
سکوت20
12th August 2013, 03:56 PM
ببخشید احتمالا دانشجویان شیمی هیچ نظری ندارن؟[soal]
معمار حانیه
12th August 2013, 05:03 PM
ممنون حانیه جون ولی فک نکنم دانشجویان برق اینطوری باشن هاااااا؟[nishkhand]
خواهش عزیزم. دیگه اینجورین[nishkhand]
معمار حانیه
12th August 2013, 05:06 PM
ببخشید یه سوال دانشجوهای هوا فضا چی؟؟؟
راستش واسه هوا وفضا حرفی نداشتیم[khejalat] اگر کسی حرفی داشت. بنویسه[golrooz]
حتما اونام میگن. سوسک تنها موجودی که در فضا نیست[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
ببخشید احتمالا دانشجویان شیمی هیچ نظری ندارن؟[soal]
دانشجویان شیمی؟[soal] نمیدونم والا..... چیزی نداشتم بگم[nishkhand][nadidan]
Outta_Breathe1020
12th August 2013, 05:13 PM
شرمنده مدیر گرامی تالار
اسپم هم هست ولی ...
[bihes]
الان باید هر کس رشته اش نبود بیاد بگه رشته من کجاست؟!! [bihes]
ایده پرداز
12th August 2013, 07:36 PM
دانشجویان هوا و فضا:
بعضی ها با دیدن اونا صدایی که از خودشان درمیاورند باعث شکسته شدن دیوار صوتی میشه [gooshnakardan]
آس76
13th August 2013, 04:03 PM
خواهش عزیزم. دیگه اینجورین[nishkhand]
نه حانیه جون این جوری نیستن گلم[golrooz]
معمار حانیه
13th August 2013, 07:56 PM
نه حانیه جون این جوری نیستن گلم[golrooz]
خب منم این ففقط برای طنز گذاشتم. همین. قصد بدی نداشتم. ونخواستم کسی ناراحت بشه[golrooz]
BaAaroOoN
13th August 2013, 08:07 PM
هر چی هست موجود خیلی بدیه(البته تو فضای بسته مثل خونه)
پر از میکروبه و من نمیتونم کتمان کنم که ازش نمیترسم
اگه ببینمش جیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــغ و بعدشم فرار
مگر اینکه پای رو کم کنی در کار باشه تا تظاهر کنم ازش نمیترسم[nishkhand]
آس76
14th August 2013, 12:10 AM
خب منم این ففقط برای طنز گذاشتم. همین. قصد بدی نداشتم. ونخواستم کسی ناراحت بشه[golrooz]
منم ناراحت نشدم فقط چون یه نفر رو میشناسم که مهندس برقه گفتم گلم
mamadshumakher
15th August 2013, 12:26 PM
خدمت همه دوستان سلام و عرض ادب
اگه کسی می تونه روش های مقابله با سوسک رو توضیح بده !!!!!!!
من حاضرم تو قفس درنده ترین حیوان جنگل گیر بیفتم ولی یه حشره از 100 متریم رد نشه !!!![negaran]
دکتر من حاظرم شرط ببندم تاحالا یه حیوان درنده از 100متریتون رد نشده که از سوسک میترسین [nishkhand]
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید [nishkhand]
*nura*
15th August 2013, 02:42 PM
دکتر من حاظرم شرط ببندم تاحالا یه حیوان درنده از 100متریتون رد نشده که از سوسک میترسین [nishkhand]
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید [nishkhand]
شرطتونو باختید !!!
با اجازتون من زیاد با حیوانات سرو کارداشتم (به خاطر رفت و آمد در مناطق حفاظت شده )
حتی گرگ هم به من حمله کرده برادر بزرگوار [shaad]در کل حیات وحشو به جز حشراتش دوست دارم !!!
"در پناه حق"
mamadshumakher
15th August 2013, 02:53 PM
شرطتونو باختید !!!
با اجازتون من زیاد با حیوانات سرو کارداشتم (به خاطر رفت و آمد در مناطق حفاظت شده )
حتی گرگ هم به من حمله کرده برادر بزرگوار [shaad]در کل حیات وحشو به جز حشراتش دوست دارم !!!
"در پناه حق"
[nishkhand] باختم که [nishkhand] خب پس یجور دیگه به قضیه نگاه میکنیم.شما تجربه ی برخورد و حتی حمله ی حیوان وحشی رو دشاتید و شناخت پیدا کردید.پس نیاز به شناخت نسبت به این موجودات هم دارید تا اینطوری فراری نباشید [nishkhand]
اخه جور در نمیاد...انسان با 70 کیلو وزن و حداقل 160 سانت قد با دیدن یک موجود خنثی (منظورم بی ازار) فرار کنه و جیغ بزنه و بترسه.
اگه برید تو یه اتاق 2در 2 که کف و دیوارش سرامیک باشه هیچ راه فراری نداشته باشید و چندتا سوسک بندازن تو اتاق مطمئن باشید ترستون میریزه [nadidan]
masoume.a.92
15th August 2013, 04:02 PM
[nishkhand] باختم که [nishkhand] خب پس یجور دیگه به قضیه نگاه میکنیم.شما تجربه ی برخورد و حتی حمله ی حیوان وحشی رو دشاتید و شناخت پیدا کردید.پس نیاز به شناخت نسبت به این موجودات هم دارید تا اینطوری فراری نباشید [nishkhand]
اخه جور در نمیاد...انسان با 70 کیلو وزن و حداقل 160 سانت قد با دیدن یک موجود خنثی (منظورم بی ازار) فرار کنه و جیغ بزنه و بترسه.
اگه برید تو یه اتاق 2در 2 که کف و دیوارش سرامیک باشه هیچ راه فراری نداشته باشید و چندتا سوسک بندازن تو اتاق مطمئن باشید ترستون میریزه [nadidan]
منم نمیدونم داستان چیه! من خودمم به سوسک فوبیا دارم بخدا نه از مارمولک میترسم نه گربه نه سگ. سگ که اصلا. حتی یه بار با یک عقرب هم مواجه شدم ولی هیچ ترسی نداشتم. با دیدن هیچ موجودی و کلا هیچ اتفاقی جیغ نمیزنم..
ولی سووووووووووووووووسک! ببینم جیییغ فرار......
شب مواجهه با سوسک هم خوابشو میبینم! [nadidan]
*nura*
15th August 2013, 08:49 PM
من نمی ترسم فقط ازش متنفرم ،به جای فرار هم میکشمش [nadidan] ولی بعد از اون زندگیم 24 ساعت مختل میشه [negaran]
70 کیلو ؟؟؟؟ چه خبره !!!!!
برخورد با نیش حشرات آزاردهنده تر از چنگال درندگانه !!!
خب هر کس تو زندگی از یه چیزی متنفره و تنفر به تدریج برای عده ای ترس رو به وجود میاره ،توی اتاق پیشنهادی شما هم یه بلایی سر خودم میارم [nishkhand]
"در پناه حق"
right.kimber
15th August 2013, 09:06 PM
خانوما آروم هستن، همیشه میخوان با صبر و حوصله کاراشون انجام بدن. از چیزای سریع خوششون نمیاد...
سوسک مارمولک واکنش های سریعی دارن و در کل اینا اگر سرعتشون پایین بود، هیچی خانومی ازشون نمیترسید...
dr doctor
16th August 2013, 12:46 AM
دامپزشکان چی؟
hermion granger
9th September 2013, 08:39 PM
سلام دانشجو های زبان انگلیسی واقعا فکر می کنند سوسک silent است؟[ghahr]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.