parisa niakan
8th August 2013, 03:55 PM
با فستفود چاي بنوشيد
با نوشيدن چاي ميتوان از افزايش وزني كه در اثر خوردن غذاهاي آماده بهوجود ميآيد پيشگيري كرد.
بعد از خوردن غذاهاي آماده تغييرات مخربي در فشار خون بهوجود ميآيد كه مهمترين دليل آن اسيدهاي چرب موجود در اين غذاهاست. اما چاي سياه ميتواند از اين تغييرات پيشگيري كرده و احتمال ابتلا به ديابت نوع دوم را نيز كاهش دهد.
دانشمندان با انجام آزمايشهايي روي موشها متوجه شدند مصرف چاي ميتواند از افزايش وزن جلوگيري كرده و از تجمع چربيها در بدن پيشگيري كند. چاي سياه داراي تركيباتي است كه از تغييرات در فشار خون انسان جلوگيري ميكند. غذاهاي چرب نقش مهمي در افزايش فشار خون انسان بازي ميكنند. افرادي كه رژيمهاي غذايي پرچرب مصرف ميكنند بيشتر به كلسترول، قند خون بالا و مقاومت در برابر انسولين بدن مبتلا ميشوند. يكي از مهمترين عوامل چاقي در جهان بيماري ديابت است، چرا كه افراد مبتلا به اين بيماري نميتوانند بهخوبي از انسولين موجود در بدن خود استفاده كنند.
در واقع اين خبر خوشي براي طرفداران چاي، بهخصوص چاي سياه است زيرا تحقيقات نشان ميدهد آنها با احتمال كمتري به بيماريهاي سرطان، پاركينسون و بيماريهاي قلبي دچار ميشوند. همچنين افرادي كه بيش از 10 سال است بهطور مرتب چاي سياه مينوشند تراكم استخواني بهتري دارند و ديرتر از ديگران به پوكي استخوان دچار خواهند شد.
نكته مهم
مصرف چاي ميتواند از افزايش وزن جلوگيري كرده و از تجمع چربيها در بدن پيشگيري كند. چاي سياه داراي تركيباتي است كه از تغييرات در فشار خون انسان جلوگيري ميكند
با نوشيدن چاي ميتوان از افزايش وزني كه در اثر خوردن غذاهاي آماده بهوجود ميآيد پيشگيري كرد.
بعد از خوردن غذاهاي آماده تغييرات مخربي در فشار خون بهوجود ميآيد كه مهمترين دليل آن اسيدهاي چرب موجود در اين غذاهاست. اما چاي سياه ميتواند از اين تغييرات پيشگيري كرده و احتمال ابتلا به ديابت نوع دوم را نيز كاهش دهد.
دانشمندان با انجام آزمايشهايي روي موشها متوجه شدند مصرف چاي ميتواند از افزايش وزن جلوگيري كرده و از تجمع چربيها در بدن پيشگيري كند. چاي سياه داراي تركيباتي است كه از تغييرات در فشار خون انسان جلوگيري ميكند. غذاهاي چرب نقش مهمي در افزايش فشار خون انسان بازي ميكنند. افرادي كه رژيمهاي غذايي پرچرب مصرف ميكنند بيشتر به كلسترول، قند خون بالا و مقاومت در برابر انسولين بدن مبتلا ميشوند. يكي از مهمترين عوامل چاقي در جهان بيماري ديابت است، چرا كه افراد مبتلا به اين بيماري نميتوانند بهخوبي از انسولين موجود در بدن خود استفاده كنند.
در واقع اين خبر خوشي براي طرفداران چاي، بهخصوص چاي سياه است زيرا تحقيقات نشان ميدهد آنها با احتمال كمتري به بيماريهاي سرطان، پاركينسون و بيماريهاي قلبي دچار ميشوند. همچنين افرادي كه بيش از 10 سال است بهطور مرتب چاي سياه مينوشند تراكم استخواني بهتري دارند و ديرتر از ديگران به پوكي استخوان دچار خواهند شد.
نكته مهم
مصرف چاي ميتواند از افزايش وزن جلوگيري كرده و از تجمع چربيها در بدن پيشگيري كند. چاي سياه داراي تركيباتي است كه از تغييرات در فشار خون انسان جلوگيري ميكند