PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تسلیم نمی‌شوم

محمد نظری گندشمین
7th August 2013, 06:08 PM
هر شخصی داستانی از اندوه، شکست و مصیبت دارد. هر روز در زندگی اتفاقات خوب و بد می‌افتد. گاهی اتفاقات بد بر اتفاقات خوب چیره می‌شود. گاهی شاد و راضی هستیم. گاهی حتی اتفاقات خوب هم خوشحالمان نمی‌کند.
می‌دانم خدا برنامه‌ای برای هر کدام از ما دارد. می‌دانم در زندگی هر اتفاقی به دلیلی رخ می‌دهد. پیش از این شاهد بوده‌ام که چطور با پشت سر گذشتن یک سری اتفاقات بد، اشخاص خوبی وارد زندگی‌ام شده‌اند؛ افرادی که غیر ممکن بود بدون پشت سر گذاشتن آن اتفاقات ملاقات کنم. من هر روز به خاطر وجود این افراد در زندگی‌ام که من آنها را «قهرمان‌ها» و «فرشته‌ها» می‌نامم، خدا را شاکرم.
من سعی دارم هر روز از زندگی‌ام را شاد و مثبت باشم. گاهی در این امر موفق هستم و البته گاهی هم نه. می‌دانم شرایط خوب یا بد برای همیشه ادامه نمی‌یابد. گاهی احساس شکست می‌کنم، خسته می‌شوم، ناامید و افسرده می‌شوم، ولی مطمئن هستم که این شرایط دوام نمی‌یابد. شاید امروز نه، ولی به‌زودی موفق می‌شوم. تسلیم نمی‌شوم. همه‌ی آنچه که نیاز دارم باور خودم و پذیرش فرشته‌ها و قهرمان‌ها در زندگی‌ام است.

http://khoshbakhti.ir/wp-content/uploads/2013/05/00.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد