erika35
7th August 2013, 05:05 PM
براساس نتایج یک مطالعه ۲۰ ساله محققان انگلیسی اعلام کردند: فراوانی بیماری آلزایمر در دو دهه اخیر در میان گروه سنی ۶۵ سال به بالا کاهش داشته است.به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، مطالعات اخیر محققان انگلیسی نشان می دهد فراوانی بیماری آلزایمر در میان سالمندان پایین تر از حد انتظار است.
آمار جهانی نشان می دهد که به بطور متوسط، از هر ۱۰ سالمند بالای ۷۵ سال یک نفر به آلزایمر مبتلا میشود که با بالا رفتن سن و گذاشت از ۷۰ سال، این احتمال دو برابر افزایش مییابد. بطوریکه تقریباً نیمی از جمعیت افراد بالای ۸۵ سال به این بیماری مبتلا میشوند.
این پژوهش به رهبری دکتر کارول برین در موسسه سلامت عمومی کمبریج انگلستان بر روی دو گروه ۷ هزار نفری انجام شد. این افراد که از مناطق مختلف انگلستان و ولز انتخاب شده بودند، نخستین بار در سال ۱۹۹۰ و سپس بین سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱ با هم مقایسه شدند.
دانشمندان پس از مقایسه نتایج این پژوهش اعلام کردند: جمعیت افراد ۶۵ سال به بالا که در ۲۰ سال اخیر به بیماری آلزایمر مبتلا شدند، نسبت به قبل ۲۵ درصد کاهش یافته است و از ۸،۳ % به ۶،۵% رسیده است.
به گفته محققان انگلیسی، پیشگیری بهتر و درمان زودتر بیماری های قلبی و عروقی که برای بیماران آلزایمری یک عامل خطرساز شناخته می شود و همچنین افزایش قابل توجه سطح آموزش در ۲۰ سال گذشته از عوامل کاهش مبتلایان به این بیماری است.
محققان این پژوهش همچنین اعلام کردند: داشتن روش زندگی سالم و مراقبت از بدن در برابرعوامل خطرساز این بیماری، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.
درحالی که هنوز هیچ درمان موثری برای به تاخیر انداختن و یا درمان آلزایمر وجود ندارد، دانشمندان نتایج تحقیقات اخیرشان را روزنه امیدی برای پیدا کردن درمان این بیماری می دانند.
آلزایمر بیماری عصبی است که باعث از دست دادن حافظه، کاهش عملکرد مغز، و تغییر شخصیت فرد مبتلا می شود. مواد غذایی مثل ماهی، سیب، زردچوبه، گردو، بادام، سویا و روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به این بیماری نقش مهمی دارند.
آلزایمر شایع ترین نوع دمانس “زوال عقل در سنین پیری” است. در این بیماری تحلیل رفتن و کاهش تدریجی بافت مغز باعث زوال عملکرد و توانایی عقلانی می شود. آلزایمر با توانایی فکر کردن، استدلال و ارتباط اجتماعی فرد رابطه دارد و می تواند منجر به ناتوانی او در مراقبت از خود شود.
نتایج این تحقیق در مجله پزشکی لنست Lancet به چاپ رسیده است.
آمار جهانی نشان می دهد که به بطور متوسط، از هر ۱۰ سالمند بالای ۷۵ سال یک نفر به آلزایمر مبتلا میشود که با بالا رفتن سن و گذاشت از ۷۰ سال، این احتمال دو برابر افزایش مییابد. بطوریکه تقریباً نیمی از جمعیت افراد بالای ۸۵ سال به این بیماری مبتلا میشوند.
این پژوهش به رهبری دکتر کارول برین در موسسه سلامت عمومی کمبریج انگلستان بر روی دو گروه ۷ هزار نفری انجام شد. این افراد که از مناطق مختلف انگلستان و ولز انتخاب شده بودند، نخستین بار در سال ۱۹۹۰ و سپس بین سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱ با هم مقایسه شدند.
دانشمندان پس از مقایسه نتایج این پژوهش اعلام کردند: جمعیت افراد ۶۵ سال به بالا که در ۲۰ سال اخیر به بیماری آلزایمر مبتلا شدند، نسبت به قبل ۲۵ درصد کاهش یافته است و از ۸،۳ % به ۶،۵% رسیده است.
به گفته محققان انگلیسی، پیشگیری بهتر و درمان زودتر بیماری های قلبی و عروقی که برای بیماران آلزایمری یک عامل خطرساز شناخته می شود و همچنین افزایش قابل توجه سطح آموزش در ۲۰ سال گذشته از عوامل کاهش مبتلایان به این بیماری است.
محققان این پژوهش همچنین اعلام کردند: داشتن روش زندگی سالم و مراقبت از بدن در برابرعوامل خطرساز این بیماری، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.
درحالی که هنوز هیچ درمان موثری برای به تاخیر انداختن و یا درمان آلزایمر وجود ندارد، دانشمندان نتایج تحقیقات اخیرشان را روزنه امیدی برای پیدا کردن درمان این بیماری می دانند.
آلزایمر بیماری عصبی است که باعث از دست دادن حافظه، کاهش عملکرد مغز، و تغییر شخصیت فرد مبتلا می شود. مواد غذایی مثل ماهی، سیب، زردچوبه، گردو، بادام، سویا و روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به این بیماری نقش مهمی دارند.
آلزایمر شایع ترین نوع دمانس “زوال عقل در سنین پیری” است. در این بیماری تحلیل رفتن و کاهش تدریجی بافت مغز باعث زوال عملکرد و توانایی عقلانی می شود. آلزایمر با توانایی فکر کردن، استدلال و ارتباط اجتماعی فرد رابطه دارد و می تواند منجر به ناتوانی او در مراقبت از خود شود.
نتایج این تحقیق در مجله پزشکی لنست Lancet به چاپ رسیده است.