توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان بیایدونظریدید
m@some
6th August 2013, 11:53 AM
سلام به همه دوستای خوبم[esteghbal]
مدتیه یه چیزی توذهنمه دوستدارم نظر همه دوستان روبدونم
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟
اگه خودتون تواین موقعیت باشیدچیکارمیکنید؟اگه طرف مقابلتون قبلا"عاشق بوده بگه!
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
رضا66
6th August 2013, 11:59 AM
سلام
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟الان بیشتر ازدواج ها این جوریه اطراف ما که این جوری بوده اند تا الان هم زندگی خوبی داشتند
ghalbeyakhi
6th August 2013, 12:04 PM
سلام به همه دوستای خوبم[esteghbal]علیک السلام خانم
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟ اگر عشقشون عاقلانه باشه خوبه
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟بده ،چون گذشته هرکس به خودش مربوطه
حاضریدباهاش زندگی کنید؟بستگی داره که چقدر به طرف مقابل علاقه داشته باشم ولی به احتمال زیاد باهاش زندگی نمی کنم چون می دونم که چون به طرف علاقه داشته ممکنه هنوز هم بهش علاقه مند باشه و با خاطرات اون زندگی کنه و الان هم که تصمیم به ازدواج گرفته به دلیل رها شدن از خاطراتش بوده باشه
"golbarg"
6th August 2013, 12:23 PM
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟بنظرمن بده چون اون عشق نیست و هوس گذراست علتشم اینا هردوتو دوستی عاشق رفتار هم میشن
اما رفتار واقعی اونا چیز دیگست که بعد از ازدواج دچار مشکل میشن
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟نه گفتنش اشتباه چون یه بهانه دست شخص میدی که هر وقت مشکلی بود اونو یاد اوری کنه
راحت بگم سرکوفت برات درست میشه برای بعد ازازدواج
اگه خودتون تواین موقعیت باشیدچیکارمیکنید؟اگه طرف مقابلتون قبلا"عاشق بوده بگه!حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگر طرف مقابل من عاشق شخص دیگه ای باشه و خواستگاری من بیاد من جواب رد میدم چون کسی که شخصیو دوست داره نمیخواد فراموشش کنه و دنبال بهونه که اونو به یاد بیاره
برای همین منو باش خیلی مقایسه میکنه
zina_a
6th August 2013, 01:55 PM
سلام معصومه جون
خوب یا بد بودنش بستگی عشقشون داره.
این خیلی خوبه بخاطر اینکه وقتی که آدم توی یک همچین موقعیتی (شب خواستگاری) به عشق قبلیش اعتراف کنه نشانه اینه که اون عشق تموم شده دلیلشم اینه که الان به خواستگاری تو (یا حالا هرکس دیگه ای که هست) اومده. باید اینو به پای صداقتش بذاری.
به نظر من زود تصمیم نگیر اول امتحانش کن، خانم ها توی این زمینه استادن. نگران نباش عزیزم اینا وسواس های زمان خواستگاریه.
عجله نمی کردم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
بستگی به شخصیتش، شرایطش، موقعیتش، طرز فکرش و ... داره.
تجلی افکار
6th August 2013, 05:01 PM
عاقلانه ازدواج کنید تا بتوانید عاشقانه زندگی کنید
maryam kia
15th August 2013, 06:40 PM
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟90%اینجوریه!
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟نباید گفته بشه.لزومی نداره
حاضریدباهاش زندگی کنید؟خب بستگی داره.اگه هنوز عاشقش باشه ک نه ولی اگه نباشه و عاشقه من باشه چرا ک نه!!!
محسن مهابادی زاده
15th August 2013, 06:50 PM
اگه توام با شناخت و معیارسنجی عقلی و منطقی باشه بد نیست
بستگی به ظرفیت طرف مقابل داره ...بهتره عشق قبلی مطرح نشه تا زمینه بدبینی ایجاد نشه
با تامل و تفکر و دقت بیشتری قدمهای بعدی رو بر میدارم چون ممکنه ریشه در اختلالات شخصیتی و تنوع طلبانه داشته باشه و در زندگی مشترک دچار مشکل جدی بشیم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگه به نتیجه برسم که طرف مقابلم از عشق قبلیش دلکنده شده و افکارش درگیره اینجور مسایل نیست باهاش زندگی میکنم
محسن مهابادی زاده
15th August 2013, 06:53 PM
یه بزرگی بهم آموخت : اگه زندگیت رو با عقل شروع کنی میتونی با عشق ادامه بدی ؛ ولی اگه با عشق شروع کنی مجبور میشی با عقل ادامه بدی
محسن مهابادی زاده
15th August 2013, 08:19 PM
بستگی به ظرفیت طرف مقابل داره ...بهتره عشق قبلی مطرح نشه تا زمینه بدبینی ایجاد نشه
با تامل و تفکر و دقت بیشتری قدمهای بعدی رو بر میدارم چون ممکنه ریشه در اختلالات شخصیتی و تنوع طلبانه داشته باشه و در زندگی مشترک دچار مشکل جدی بشیم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگه به نتیجه برسم که طرف مقابلم از عشق قبلیش دلکنده شده و افکارش درگیره اینجور مسایل نیست باهاش زندگی میکنم
zoh_reh
15th August 2013, 08:41 PM
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟البته به خیلی چیزا بستگی داره ،نمیشه جواب قطعی داد.دوستان گفتند 90% اینجوریه . یه آمار از نتایج هم داشتیم خوب بود.
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟لزومی نداره گفته بشه.
اگه خودتون تواین موقعیت باشیدچیکارمیکنید؟اگه طرف مقابلتون قبلا"عاشق بوده بگه!حاضریدباهاش زندگی کنید؟این مسئله کاملا موردیه باید رو مورد خاص تصمیم گرفته بشه نمیشه جواب آره یا نه داد.
محسن مهابادی زاده
7th September 2013, 05:40 PM
پاسخ : دوستان بیایدونظریدید
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
Capitan Totti
7th September 2013, 06:23 PM
خوبه یا بده مهم نیست مهم اینه که بهم میرسن یا نه
ببینید اگه منظورتت ازین عشقای کله پاچه ای پر از هوس و یکی دو ماهه! تا حداکثر یه ساله است! این واقعا وحشتناکه
متاسفم براشون
منتها اگه ازین عشقای سنگین و پر ابهت و آرومه خیلی هم خوبه
چه لزومی داره اینم قضیه ی همون انکار هلوکاست اون آقای مجهوله که بدون هیچ ضرورتی پدرمونو در آورد
در هر حال من حرفی ندارم!!
اگه من عاشق اون شدم و اون عاشق دیگری بوده و اکنون قراره زن این تیمسار رشیـــــد اسلام :d بشه
پس هیچ مهم نیست گذشت زمان خیلی چیزا رو عوض میکنه
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگه دوستش داشته باشیییییییم صد درصد!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.