توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا متفاوت فکر کردن جرم است ؟
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 12:57 AM
آیا متفاوت فکر کردن جرم است ؟ [tafakor]
Helena.M
4th August 2013, 01:03 AM
نه مسلما جرم نیست . در خیلی از مسائل بحث آزادی اندیشه مطرحه. به نظر من اون چیزی که اهمیت داره هدایت این تفکرات متفاوت به سمت مسیر درست هستش[golrooz]
Capitan Totti
4th August 2013, 01:05 AM
برای من جرم بوده و هست و خواهد بود
از بین 10 تا معلم فقط یک معلم میگفت آفرین به افکارت!!
و از بین 100 استاد فقط یک نفر میگه آفرین به افکارت
مابقی یا مسخره
یا تهدید
یا سوژه
نارون1
4th August 2013, 01:10 AM
هرکس به شیوه ای متفاوت فکر میکنه به نظرم
اختلاف عقاید اگر به شکل صحیح صورت بگیره و تبادل نظر و فکری باشه ، اتفاقا باعث رشد فکری میشه
Helena.M
4th August 2013, 01:11 AM
برای من جرم بوده و هست و خواهد بود
از بین 10 تا معلم فقط یک معلم میگفت آفرین به افکارت!!
و از بین 100 استاد فقط یک نفر میگه آفرین به افکارت
مابقی یا مسخره
یا تهدید
یا سوژه
به نظر من نحوه مطرح کردن این تفکرات متفاوت هم فرق داره یعنی یه شرایط خاصی رو می طلبه تا فردی که تفکر جدیدی داره مورد هجمه سایرین قرار نگیره. شاید دلیل اینکه تفکرات جدید شما به نظر خودتون جرم تلقی میشه عدم آگاهی شما نسبت به نحوه بیان اون تفکر بوده.[golrooz]
زهرا قربانی
4th August 2013, 01:13 AM
نه مسلما جرم نیست . در خیلی از مسائل بحث آزادی اندیشه مطرحه. به نظر من اون چیزی که اهمیت داره هدایت این تفکرات متفاوت به سمت مسیر درست هستش[golrooz]
مسیر درست رو کی تعریف میکنه؟
Majid_GC
4th August 2013, 01:13 AM
آیا متفاوت فکر کردن جرم است ؟ [tafakor]
بدون هیچ طرفداری و اظهار نظر
آیا متفاوت فکر کردن ارزشمند است ؟
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 01:17 AM
بدون هیچ طرفداری و اظهار نظر
آیا متفاوت فکر کردن ارزشمند است ؟
تا کی باید سکوت کرد [etlafevaght]
و از تراوش اندیشه های ذهن زیبای خود دریغ کرد؟؟؟
Helena.M
4th August 2013, 01:21 AM
مسیر درست رو کی تعریف میکنه؟
خیلی چیزها هست که میتونه برای تشخیص مسیر درست کمک کننده باشه به عنوان مثال در حیطه مسائل اعتقادی فرد میتونه برای پیشبرد تفکرش به سمت درست از قران ،احادیث ویا علمای خبره کمک بگیره[golrooz]
Capitan Totti
4th August 2013, 01:36 AM
[negaran]
نمیدونم
شاید!!!
سکوت را باااید شکست!!
zoh_reh
4th August 2013, 01:37 AM
متفاوت فکر کردن باعث بوجود آمدن نتیجه جدید خواهد شد یا در مورد مساله قانع میشویم یعنی راه جدید یا قانع میکنیم یعنی بوجود آوردن فکر جدید برا دیگری.
آنچه جرم است تحمیل فکر متفاوت من به دیگران با اصرار و ابرام و اجبار.
Majid_GC
4th August 2013, 01:40 AM
تا کی باید سکوت کرد [etlafevaght]
و از تراوش اندیشه های ذهن زیبای خود دریغ کرد؟؟؟
گمان می کنم واقعیت نگری بهتر از تکیه بر مفاهیم ایده ال نگری ست !
نارون1
4th August 2013, 01:42 AM
باید ایده آل ها رو با واقعیت منطبق کنیم و همسو
Majid_GC
4th August 2013, 01:48 AM
باید ایده آل ها رو با واقعیت منطبق کنیم و همسو
این خود بزرگترین ایده ال نگری ست
واقعیت بسیار فاصله دارد ...
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 01:49 AM
اگر واقعیت بهتر بود انسان هرگز پرواز نمی کرد
هرگز تلفن اخترع نمی شد
اینترنت نبود
موبایل نبود
فتح سیارات نبود ( کی باورش میشود)
و هزاران چیز که می توانم برای شما دوست عزیم برشمرم
من مخالف واقعیت نیستم
ولی اگر به واقعیت اکتفا کنیم صدها سال دیگر هم با این وضع موجود باقی می مانیم
برای رشد و پیشرفت باید فراتر از زمان خودمان بیندیشیم
مثل ژول ورن و داوینچی
که باعث اختراعاتی شدند که سالها مدیدی بعد از مرگشان به واقعیت پیوستند
و .........[golrooz]
enayatola.rezaie
4th August 2013, 01:52 AM
به نظر من اگه تفکر ما با هنجار های جامعه تعارض نداشته باشه هیچ مشکلی نداره[shaad]
ولی اگه پارو از خط قرمزهای یک جامعه فراتر بگذاری به مشکل برخواهی خورد![bihosele]
Majid_GC
4th August 2013, 01:55 AM
به نظر من اگه تفکر ما با هنجار های جامعه تعارض نداشته باشه هیچ مشکلی نداره[shaad]
ولی اگه پارو از خط قرمزهای یک جامعه فراتر بگذاری به مشکل برخواهی خورد![bihosele]
اگر تعارضی وجود نداشته باشد دیگر تفاوت نیست[cheshmak]
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 01:57 AM
دوست عزیزم [golrooz]
مشکل عقب ماندگی خیلی کشور ها به خود همان جامعه ( ساختار و عملکرد ) بر می گردد
Majid_GC
4th August 2013, 02:00 AM
اگر واقعیت بهتر بود انسان هرگز پرواز نمی کرد
هرگز تلفن اخترع نمی شد
اینترنت نبود
موبایل نبود
فتح سیارات بود ( کی باورش میشود)
و هزاران چیز که می توانم برای شما دوست عزیم برشمرم
من مخالف واقعیت نیستم
ولی اگر به واقعیت اکتفا کنیم صدها سال دیگر هم با این وضع موجود باقی می مانیم
برای رشد و پیشرفت باید فراتر از زمان خودمان بیندیشیم
مثل ژول ورن و داوینچی
که باعث اختراعاتی شدند که سالها مدیدی بعد از مرگشان به واقعیت پیوستند
و .........[golrooz]
با شما کاملا موافقم !
اما مگر کسی هست که این نوع تفکرات جرم بشناسد
من فکر کردم منظورتان از متفاوت اندیشیدن در بحث اجتماعی و جهان بینی و اعتقادات فرد است
سوال شما مفاهیم ایده آل نگری در پی دارد
با واقعیت نگری می توان سوال را به این جمله تغییر داد
تلاش برای ورزیده کردن اندیشه های متفاوت بدون بیان آن ها
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 02:06 AM
با شما کاملا موافقم !
اما مگر کسی هست که این نوع تفکرات جرم بشناسد
من فکر کردم منظورتان از متفاوت اندیشیدن در بحث اجتماعی و جهان بینی و اعتقادات فرد است
سوال شما مفاهیم ایده آل نگری در پی دارد
با واقعیت نگری می توان سوال را به این جمله تغییر داد
تلاش برای ورزیده کردن اندیشه های متفاوت بدون بیان آن ها
وقتی اندیشه های خودمان را بیان نکنیم دیگر به چه دردی میخورند؟؟
اندیشه ها را باید چون کبوتران سبکبال آزاد کرد از قفس ذهن [golrooz]
Majid_GC
4th August 2013, 02:16 AM
وقتی اندیشه های خودمان را بیان نکنیم دیگر به چه دردی میخورند؟؟
اندیشه ها را باید چون کبوتران سبکبال آزاد کرد از قفس ذهن [golrooz]
حق با شماست[golrooz]
اما محبوس کردن کبوتر تا اینکه پرواز کردن را یاد بگیرد و افرادی پیدا شوند که این زیبایی را درک کنند گزینه ی بدی نیست !
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 02:20 AM
حق با شماست[golrooz]
اما محبوس کردن کبوتر تا اینکه پرواز کردن را یاد بگیرد و افرادی پیدا شوند که این زیبایی را درک کنند گزینه ی بدی نیست !
این فقط انسان است که حق آزادی ( حبس ) و حق حیات را از همنوعانش و دیگر موجودات می گیرد
zoh_reh
4th August 2013, 02:28 AM
این فقط انسان است که حق آزادی ( حبس ) و حق حیات را از همنوعانش و دیگر موجودات می گیرد
واقعا مطرح کردن چه فکری مشکله؟
ما چه چیزی رو زندانی کردیم در حال حاضر؟
منظورتون فکر خاصیه؟
واقعا برام سوال شد، آخه من نمیدونم زندانی دارم یا نه؟
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 02:42 AM
واقعا مطرح کردن چه فکری مشکله؟
ما چه چیزی رو زندانی کردیم در حال حاضر؟
منظورتون فکر خاصیه؟
واقعا برام سوال شد، آخه من نمیدونم زندانی دارم یا نه؟
دوست عزیز تا به حال هر چه فکر کردین بیان داشتین؟
تا حالا نشده از بیان حداقل یک فکرت منصرف بشی آن هم به دلایلی بیرونی
اندیشه ها موجوداتی آزاد و سیال اند ولی ما به آنها آزادی مطلق نمیدیم
همیشه ناخواسه یا خواسته در سانسور کردن افکار و بیان آنها می کوشیم
در واقع همانطور که می کوشیم برخی افکار خودمان را بیان کنیم
همان گونه نیز سعی می کنیم از بیان بعضی افکار خودمان جلوگیری کنیم
(دیدگاه روانکاوی فروید در این زمینه مفصل است)
البته من از اندیشه فروید دفاع نمیکنم بلکه اندیشه نظر خودم را دارم . من نیز فروید خودم هستم [golrooz]
zoh_reh
4th August 2013, 02:55 AM
دوست عزیز تا به حال هر چه فکر کردین بیان داشتین؟
تا حالا نشده از بیان حداقل یک فکرت منصرف بشی آن هم به دلایلی بیرونی
البته من از اندیشه فروید دفاع نمیکنم بلکه اندیشه نظر خودم را دارم . من نیز فروید خودم هستم [golrooz]
خب معلومه که هر چیزی رو که فکر کردم بیان نکردم. این طبیعی نیست؟
من دلایل بیرونی رو قفس تعبیر نمی کنم.
عوامل و دلایل زیادی میتونه باشه تا از بیان بعضی افکار منصرف میشیم.
مثلا هر فکری نباید هر جا بیان بشه.
گاهی بحثی موجب تراوش فکری جدید یعنی متفاوت میشه،و سریع بیان کردنش صلاح نیست ممکنه یه علتش نداشتن آگاهی کافی در اون زمینه باشه، تا رسیدن به دانش کافی ممکنه اتفاقات دیگه ای بیفته.
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 03:02 AM
خب معلومه که هر چیزی رو که فکر کردم بیان نکردم. این طبیعی نیست؟
من دلایل بیرونی رو قفس تعبیر نمی کنم.
عوامل و دلایل زیادی میتونه باشه تا از بیان بعضی افکار منصرف میشیم.
مثلا هر فکری نباید هر جا بیان بشه.
گاهی بحثی موجب تراوش فکری جدید یعنی متفاوت میشه،و سریع بیان کردنش صلاح نیست ممکنه یه علتش نداشتن آگاهی کافی در اون زمینه باشه، تا رسیدن به دانش کافی ممکنه اتفاقات دیگه ای بیفته.
باید ها و نباید ها را انسان خلق می کند
ما همیشه آن نیستیم که هستیم
ما مجبور میشیم آنی باشیم که از ما می خواهند
و این یعنی نقش بازی کردن[golrooz]
zoh_reh
4th August 2013, 03:13 AM
باید ها و نباید ها را انسان خلق می کند
ما همیشه آن نیستیم که هستیم
ما مجبور میشیم آنی باشیم که از ما می خواهند
و این یعنی نقش بازی کردن[golrooz]
برداشت من اینه: ما افکاری رو با خودمون در قفسی آهنین حمل می کنیم که زندانبان آن دلایل بیرونیه.
آیا زندانبان عاملی برای بوجود آمدن این افکار بود؟
این افکار قبل از زندانی شدن کجا فعالیت میکردند؟
راهی برای آزدیشان هست؟
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 03:22 AM
برداشت من اینه: ما افکاری رو با خودمون در قفسی آهنین حمل می کنیم که زندانبان آن دلایل بیرونیه.
آیا زندانبان عاملی برای بوجود آمدن این افکار بود؟
این افکار قبل از زندانی شدن کجا فعالیت میکردند؟
راهی برای آزدیشان هست؟
قفس آهنی میتونه جمجمه ، ممانعت های فرهنگی و سیاسی و اجتمماعی و محیطی و خانوادگی و غیره ..
طبق یه ضرب المثل از هر چیزی منع شویم نسبت به ان چیزی حریص تر میشیم
افکار قبل از ازاد شدنشان ، آفرینش نیافته بودن
آزادی برخی افکار به قیمت جان من و شماست
آیا حاضری جان شیرین و عزیز خودت را به قیمت افکار خودت بفروشی ؟؟؟؟[hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar]
zoh_reh
4th August 2013, 03:46 AM
قفس آهنی میتونه جمجمه ، ممانعت های فرهنگی و سیاسی و اجتمماعی و محیطی و خانوادگی و غیره ..
طبق یه ضرب المثل از هر چیزی منع شویم نسبت به ان چیزی حریص تر میشیم
افکار قبل از ازاد شدنشان ، آفرینش نیافته بودن
آزادی برخی افکار به قیمت جان من و شماست
آیا حاضری جان شیرین و عزیز خودت را به قیمت افکار خودت بفروشی ؟؟؟؟[hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar]
یعنی قصاص قبل از جنایت شد!!
نمیتونم نظر شما رو در اینمورد قبول کنم .
جان در برابر افکار خیلی هم خارق العاده نیست در تاریخ انقلاب کشورها این افکار متفاوت است که به قیمت جان شیرین میشود.
(گالیله و.......)گالیله با افکارش به یک نظریه جدید رسید و و مورد تفتیش عقاید قرار گرفت و از این نظریه مجبور به توبه شد ولی چرخش زمین هیچگاه با این توبه متوقف نشد.
دوستان هم که اکثرا تشریف بردند،که بحث رو بتونن همراهی کنن .
SaSaMc2
4th August 2013, 03:59 AM
سلام...[golrooz]
بله متفاوت فكر كردن جرم است...
zoh_reh
4th August 2013, 04:02 AM
سلام...[golrooz]
بله متفاوت فكر كردن جرم است...
سلام[golrooz]
چه محثصر!! شما نظرتون و دلیلتون چیه؟
sr hesabi
4th August 2013, 08:55 AM
متفاوت فکر کردن در دنیایی که همه سعی بر این دارند که برتری عقاید خود را به اثبات برسونند ، جرم
متفاوت فکر کردن در جامعه ایی که هر چیز رو مستقیم به عقاید مذهبی مربوط میکنند ، جرم
اندیشه ها را باید چون کبوتران سبکبال آزاد کرد از قفس ذهن
در محیطی که این گونه پرندگان رو با سنگ میزنند
بهتر است،این پرنده رو در نزد خود نگه داریم تا تنها کسانی بدانند ، که خود پرندگانی همانند شما دارند
بیان اندیشه ها در محیطی که پذیرش آن را ندارد و اندیشه های شما تماما کذب میدانند،
تنها کاری که میکند این است که ما را آبستن همان افکار میکند
و در درون ما نطفه ای شکل میگیرد که هر روز و هر روز بیشتر رشد میکند و با رشد خودش ما رو به زوال میبرد[golrooz]
"VICTOR"
4th August 2013, 09:25 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام :
بله به نظر منم جرمه ، وقتی کسی نیست که بتونه افکار ما رو درک کنه باید از بیانش خودداری کرد ، سکوت کرد .
به نظر من سکوت رو باید از خداوند یاد ګرفت ، خدا وقتی می بینه ما قدرت درک خیلی چیزا رو نداریم اونا رو برامون بیان نمی کنه و سکوت رو پیش رو میګیره .
سکوت بهترین راهه مګر ببینی یه نفر هست که بتونه افکارت رو درک کنه و به اون بګی .
مثل خداوند که به بعضیا میګه .
zoh_reh
4th August 2013, 11:14 AM
متفاوت فکر کردن در دنیایی که همه سعی بر این دارند که برتری عقاید خود را به اثبات برسونند ، جرم
متفاوت فکر کردن در جامعه ایی که هر چیز رو مستقیم به عقاید مذهبی مربوط میکنند ، جرم
بهتر است،این پرنده رو در نزد خود نگه داریم تا تنها کسانی بدانند ، که خود پرندگانی همانند شما دارند
بیان اندیشه ها در محیطی که پذیرش آن را ندارد و اندیشه های شما تماما کذب میدانند،
و در درون ما نطفه ای شکل میگیرد که هر روز و هر روز بیشتر رشد میکند و با رشد خودش ما رو به زوال میبرد[golrooz]
پس:
افکار متفاوت داشتن جرم نیست، گاها نحوه برخورد افکار متفاوت رو جرم نشون میده.[golrooz]
sr hesabi
4th August 2013, 11:19 AM
پس:
افکار متفاوت داشتن جرم نیست، گاها نحوه برخورد افکار متفاوت رو جرم نشون میده.[golrooz]
دقیقا
اصلا تعریف جرم چطوری بیان میشه؟
زمانی که یک سری نباید ها رو که طبق نظر اجتماع نباید انجام داد رو انجام میدیم
مرتکب جرم میشیم[golrooz]
SaSaMc2
4th August 2013, 02:28 PM
سلام[golrooz]
چه محثصر!! شما نظرتون و دلیلتون چیه؟
سلام...[golrooz]
فکر نمیکنید جواب این سوال فقط یک کلمه هست خیر و بلی...
مختصات 2،3 مختصات -4،1
شما گرسنه هستید...
متفاوت فکر میکنید: بارفیکس برم، کتاب بخونم، گلها رو از گلدون به باغچه منتقل کنم؟
شما سلیقه ای فکر میکنید: ساندویچ بخورم، زنگ بزنم غذا بیارن، آخ جون مامانم اومد...
برایندِ با مبدا و با مقصد، دارای جهت مشخصی است...
و خلاف آن اشتباه و ممکن است موجب زیان و جرم محسوب شود...
nkhoshdel
4th August 2013, 02:42 PM
بعضی ها میخوان فقط افکار خودشون رو به دیگران تحمیل کنن.... و اگه کسی متفاوت با اونا فکر کرد براش دست میگیرند یا از این جور کارا.....ولی اگه همین جور سکوت کنیم کم کم هم زیردست اونا میشیم هم حق اندیشیدن رو از خودمون میگیریم.. که این اصلا خوب نیست....
Majid_GC
6th August 2013, 02:37 AM
سلام...[golrooz]
فکر نمیکنید جواب این سوال فقط یک کلمه هست خیر و بلی...
مختصات 2،3 مختصات -4،1
شما گرسنه هستید...
متفاوت فکر میکنید: بارفیکس برم، کتاب بخونم، گلها رو از گلدون به باغچه منتقل کنم؟
شما سلیقه ای فکر میکنید: ساندویچ بخورم، زنگ بزنم غذا بیارن، آخ جون مامانم اومد...
برایندِ با مبدا و با مقصد، دارای جهت مشخصی است...
و خلاف آن اشتباه و ممکن است موجب زیان و جرم محسوب شود...
فکر نمی کنم جواب بلی یا خیر باشد
شما از نگاه نظری درست تحلیل می کنید
اما در عمل این یک حق انسانی و اخلاقی است و به یک زمینه محدود نمیشه پس شامل بسیاری از بلی و خیر هاست و این حق رو کم و زیاد ، با محدودیت و بدون محدودیت ، در یک زمینه ی به خصوص (مثلا علمی ) یا در همه زمینه ها در جامعه ها رویت میشه[golrooz]
تجلی افکار
6th August 2013, 07:49 AM
افکار و نظرات شخصیه هرکس برای خودش ارزش داره ولی
بهتره افکار خاک خرده ی گروهی به اصطلاح روشن فکر ( البته به اصطلاح) توی ذهنشون بمونه چون تنها تو ذهن اونا که سردخونه داره میتونه اون افکار فاسد و خاک خرده باقی بمونن .
باید افکار افراد مثلا روشن فکر رو روی دیواره های غار هایی جستجو کرد که انسان های نخستین در ان سکونت داشتند .
تا کی واقعا تا کی . بله . مگر کارل مارکس و فردریک انگلس نظر خود را بیان نکردند . کمونیسم . خوب . تنها نظرات این دو تن . چرا مردم شوروی باید هفتاد سال رنج و سختی را تحمل کنند تنها به خاطر نظریات این دو نفر .
کی میخواد جواب مردم بی گناهی رو بده که هفتاد سال تمام زیر چکمه های نظام کمونیسم خرد شدند . تا کی مردم بی گناه باید قربانی اندیشه های افرادی به اصطلاح روشن فکر باشند . تا کی باید در نظام سرمایه داری که نتها یک نظر بود یک نظر 1 درصد انگل وار حق 99 درصد را بخورند . ایا اکنون جان لاک موسس لیبرالیسم هیچ گناهی در قبال 99 درصد ندارد .
بعضی اندیشه ها بهتر است که در ذهن افراد باقی بمانند و ان ها با خود به گور برند .
افراد مثلا روشنفکر قاتل انسانیت هستند . و اگر در غرب اثر روشن فکری پا به عرصه نمیگذاشت چه بسا میلیون ها انسان حق زندگی داشتند .
حال به نظر شما جناب جان لاک و کارل مارکس مجرم نیستند .
بله . اندیشیدن جرم نیست ولی سرابی از اندیشه ساختن جرم است . اگر همان زمان که مارکس مارکسیسم و کمونیست را مطرح کرد این دو واقعیت داشت و سرابی بیش نبود . شاید تا الان شوروی پا برجا بود . تا کی باید بشریت تاوان اندیشه های پوچ عده را بدهد .
ما باید اندیشه ی خود را همان گونه که هست بیان کنیم نه انگونه که مردم دوست دارند . لیبرالیسم با شعار ازادی و دموکراسی سر کار امد و تنها مردم را فریفت . دقیقا چیزی که برخلافش را عمل میکرد شعار خود قرار داد . پس ما هم باید شعارمان بر خلاف اندیشه مان نباشد و دقیقا شعار مان اندیشه مان نیز باشد .
تنها اندیشه خود را باید واقعی بیان کنیم . از ان پس دیگر ما وظیفه نداریم و هر کس که خواست اندیشه ی ما را میپذیرد و هرکس نخواست ان را رد میکند . قطعا انسان ها میتوانند خوب را از بد تشخیص دهند به شرطی که بدی ها نقاب نزنند و انگونه که هستند خود را به نمایش بگذارند .
SaSaMc2
6th August 2013, 04:33 PM
فکر نمی کنم جواب بلی یا خیر باشد
شما از نگاه نظری درست تحلیل می کنید
اما در عمل این یک حق انسانی و اخلاقی است و به یک زمینه محدود نمیشه پس شامل بسیاری از بلی و خیر هاست و این حق رو کم و زیاد ، با محدودیت و بدون محدودیت ، در یک زمینه ی به خصوص (مثلا علمی ) یا در همه زمینه ها در جامعه ها رویت میشه[golrooz]
سلام...[golrooz]
دو صفحه رو هم قرار دارند...
میخی نیمه بیرون، نکاح نیمه کاره را، انکار میکند...
سر و صدای سایش و لقی، مرا بیدار میکند...
کاش میخ ها شل نمیشدند (فکر رویایی)
کاش میخ ها رزوه داشتند (فکر صحیح)
این دو صفحه، دو روی یک برگ، از کتاب سرنوشت هستند و این سر و صدای پاییز است (فکر متفاوت)
parnian 80
6th August 2013, 05:25 PM
سلام دوستان
من فکر می کنم اولین سوالی که باید مطرح بشه اینه:در چه بابی؟
در مسائل سیاسی یا مذهبی طرز فکر متفاوت با عرف جامعه جرم نیست ولی وقتی بروز داده بشه جامعه اون رو جرم میدونه و مسلما هیچ آدم عاقلی این طرز فکر متفاوت رو بیان نمی کنه ولی میتونه اون طرز تفکر رو بروز نده و با خودش داشته باشه که این قطعا جرم نیست.
در دیگر مسائل هم این مسئله دخیله اگر جامعه این رو جرم به حساب میاره نباید طرز فکر رو عنوان کرد با اشخاصی که قادر به درک موضوع نیستند ولی هم در مسائل سیاسی یا مذهبی و هم در سایر مسائل فکر می کنم بروز ندادن حرفی که خلاف قوانین جامعه باشه خیلی مسلما بهتر هست.
محمد نظری گندشمین
6th July 2014, 12:21 PM
http://www.samenblog.com/uploads/n/nazaribest/191193.gif
محمد نظری گندشمین
6th July 2014, 11:14 PM
http://www.samenblog.com/uploads/n/nazaribest/191191.gif
محسن آزماینده
7th July 2014, 12:05 AM
سوال: متفاوت فکر مردن جرم است؟؟
جواب: در کدام جامعه؟؟
در جامعه ای که مردم اون حاضر نیستند خودشان بر سر عقایدی که سالهاست به ان عمل میکنند، فکر کنند و عمل که انجام می دهند را خودشان تایید کنند، فکر کردن جرم است و متفاوت فکر کردن کفر
مردم هستند که به خودشان اجازه تفکر درباب موضوعات پیش پا افتاده نمی دهند، و می گویند ما صلاحیت نداریم و فلانی های فکر میکنند و فتوا می دهند و ما عمل میکنیم. در بین این مردم فکر کردن جرم و بالاتر از آن است
شهلا گ
7th July 2014, 01:55 AM
هیچ فکر متفاوتی جرم نیست به شرط آنکه یکه و تنها مورد تجزیه و تحلیل قرار نگیرد بلکه باید تمام افکار متفاوت کنار هم قرار بگیرند و برایند این افکار، اندیشه نو و جدیدی را به وجود آورد مسلما در این میان افکار مسموم که بر هم زننده افکار درست دیگران باشند حذف خواهند شد.
v.m 2020
7th July 2014, 11:41 AM
سلام ، متفاوت فکر کردن جرم نیست ولی با مخاافت های زیادی روبرو میشه ...
محمد نظری گندشمین
9th July 2014, 11:23 AM
http://www.samenblog.com/uploads/n/nazaribest/191434.gif
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.