توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به قیمت ستاره های مجازی
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 12:19 AM
اگر قرار است من یک مقاله علمی بنویسم
هرگز راضی نمی شوم
که مقاله ام را در این سایت منتشر سازم
آیا می دانید چرا؟
چون گزینه های بهتری نیز وجود دارد
مگر من دیوانه ام ( یا دیوانه باشم ) که
مقاله علمی خودم را به قیمت ستاره های مجازی بفروشم
نارون1
4th August 2013, 12:24 AM
اگر قرار است من یک مقاله علمی بنویسم
هرگز راضی نمی شوم
که مقاله ام را در این سایت منتشر سازم
آیا می دانید چرا؟
چون گزینه های بهتری نیز وجود دارد
مگر من دیوانه ام ( یا دیوانه باشم ) که
مقاله علمی خودم را به قیمت ستاره های مجازی بفروشم
خیلی جالبه ، ولی من خودمو میگم ، هیچ وقت اونطوری که شما میگین به ستاره هام نگاه نمیکنم ( تا همین چندوقت پیش اصلا بهشون دقت نکرده بودم )،
دیدگاهها متفاوته ، چیزهای مهمتری از ستاره ها وجود دارن [cheshmak]
312
4th August 2013, 12:35 AM
شايد بواسطه(همه چيز راهمگان دانندهمگان ازمادرهنوزنزاده اند)فردي بتوانداز مقاله شما استفاده برده وبراي ارتقاي كيفيت مقاله شما بازخورد مناسبي به خودشما برگرداند.
كمك به ديگران(ودر اين مورد ارائه مقاله دست اول حتي بصورت چكيده در اين تالار)معمولا با واكنش مثبت تري همراه ميشود.مشاوره با يك نظر شروع وبا همفكري و استفاده از فكرهاي بقيه افراد درمسيررشد افتاده وارتقا مي يابد.
الزكات العلم نشره
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 12:38 AM
خیلی جالبه ، ولی من خودمو میگم ، هیچ وقت اونطوری که شما میگین به ستاره هام نگاه نمیکنم ( تا همین چندوقت پیش اصلا بهشون دقت نکرده بودم )،
دیدگاهها متفاوته ، چیزهای مهمتری از ستاره ها وجود دارن [cheshmak]
دوست عزیز من نیازی به چیدن ستاره های مجازی ندارم[hoshdar]
نارون1
4th August 2013, 12:41 AM
دوست عزیز من نیازی به چیدن ستاره های مجازی ندارم[hoshdar]
من منظورم این نیست که شما بهش نیاز دارین ولی
پیام پست اولتون این معنا رو میرسونه که اکثر افرادی که مطلب و مقاله و ترجمه میذارن ، به فکر افزایش ستاره ها هستن و شما به خاطر اینکه به این فکر نیستین ، پس اینکارو نمیکنین
و در نهایت این پیام درست نیست !!!
312
4th August 2013, 02:34 AM
برداشتم اين هست كه اين تالار براي راهنمايي و روحيه بخشي و اميددهي وكمك به نخبگان آينده وحال مملكتمون هست.افراددرتخصصهاي مختلف ميتونند به بقيه كمك بكنندتا از راههاي سريعتري به اهدافشون برسند.تجربه ها ميتونند براي ديگران بيان بشوند.كوچه بن بستهاي پيشرفت ميتونندپيش از موقع اعلام بشوند.پيشرفت هربخش مملكت ميتونه باعث رشدسريعتر پيشرفت در بقيه قسمتهاي مملكت بشه.هر متخصصي ميتونه اينجا به ديگران راهنمايي وكمك بكنه كه كارهاشون رو در زمينه هاي ديگر هم با راندمان بهتري انجام بدهند.ميشه از تركيب علوم مختلف واز مقالات چند علم مختلف براي رشد يك علم ديگر استفاده برد.
اگه مثلا چندمتخصص در زمينه رياضي و فيزيك وشيمي وكشاورزي وزيست وفلسفه باهم تشريك مساعي بكنند يك متخصص امورسياسي هم ميتونه از بودن كناراين چندنفر سود بيشتري ببره.اين كمپلكس علوم مختلف ميتونه باعث رشد چندبرابر هركدوم از اين علوم به تنهايي بشوند.
از همه مقالات در همه تخصصها بايد دراين تالار استقبال كردو با كنارهم گذاشتن اين موارد به نتايج تركيبي جديدتر رسيد
مقاله روانشناسي ميتونه از نظر علمي مثلا باعث كاهش مصرف دارو وكاهش هزينه اقتصادي بشه.ميتونه باعث بهبود فرهنگ ترافيك و كاهش خسارات فيزيكي وجاني درسوانح بشه.ميتونه باعث بهبودروشهاي فعاليت دربورس وافزايش رشد مالي يك شركت بشه.
اگه قراربود كسي از ياددادن زبان انگليسي به ديگران دريغ بكنه الان زبان اول تجارت وفرهنگ دنيا بريتانيايي نبود.
از ارائه مطالبتون ولو بصورت چكيده(وانشاالله با حفظ حقوق مولف)در تالار دريغ نكنيد.
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 02:44 AM
برداشتم اين هست كه اين تالار براي راهنمايي و روحيه بخشي و اميددهي وكمك به نخبگان آينده وحال مملكتمون هست.افراددرتخصصهاي مختلف ميتونند به بقيه كمك بكنندتا از راههاي سريعتري به اهدافشون برسند.تجربه ها ميتونند براي ديگران بيان بشوند.كوچه بن بستهاي پيشرفت ميتونندپيش از موقع اعلام بشوند.پيشرفت هربخش مملكت ميتونه باعث رشدسريعتر پيشرفت در بقيه قسمتهاي مملكت بشه.هر متخصصي ميتونه اينجا به ديگران راهنمايي وكمك بكنه كه كارهاشون رو در زمينه هاي ديگر هم با راندمان بهتري انجام بدهند.ميشه از تركيب علوم مختلف واز مقالات چند علم مختلف براي رشد يك علم ديگر استفاده برد.
اگه مثلا چندمتخصص در زمينه رياضي و فيزيك وشيمي وكشاورزي وزيست وفلسفه باهم تشريك مساعي بكنند يك متخصص امورسياسي هم ميتونه از بودن كناراين چندنفر سود بيشتري ببره.اين كمپلكس علوم مختلف ميتونه باعث رشد چندبرابر هركدوم از اين علوم به تنهايي بشوند.
از همه مقالات در همه تخصصها بايد دراين تالار استقبال كردو با كنارهم گذاشتن اين موارد به نتايج تركيبي جديدتر رسيد
مقاله روانشناسي ميتونه از نظر علمي مثلا باعث كاهش مصرف دارو وكاهش هزينه اقتصادي بشه.ميتونه باعث بهبود فرهنگ ترافيك و كاهش خسارات فيزيكي وجاني درسوانح بشه.ميتونه باعث بهبودروشهاي فعاليت دربورس وافزايش رشد مالي يك شركت بشه.
اگه قراربود كسي از ياددادن زبان انگليسي به ديگران دريغ بكنه الان زبان اول تجارت وفرهنگ دنيا بريتانيايي نبود.
از ارائه مطالبتون ولو بصورت چكيده(وانشاالله با حفظ حقوق مولف)در تالار دريغ نكنيد.
مقاله علمی نه رایگان خلق میشه و نه رایگان مصرف میشه[golrooz]
312
4th August 2013, 02:50 AM
مقاله علمی نه رایگان خلق میشه و نه رایگان مصرف میشه[golrooz]
هر مقاله وزيني براي انتشار چكيده مقاله هم كه شده از جاهايي و تالارهايي وسايتهايي استفاده ميكنه.
براي اين تالار افتخاربزرگي هست كه همه نخبگان كشورمون ولو به اختصاراز موفقيتها وتاليفاتشون در اينجا اطلاعاتي به ديگران بروز بدهند.
اميد هست كه با اين لطف نخبگانمون به اين تالار, ارزش علمي اين تالار روزبروز بالاتر بره واينجا بعنوان يك سايت مرجع براي نمايش مقالات وتحقيقات و نوآوريهاي نخبگان كشور در اينترنت شناخته بشه[golrooz]
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 02:52 AM
از سایت magiran و غیره بپرسید چرا مقاله ها را بطور رایگان در خدمت ایرانیان ( مخصوصا دانشجویان ) نمی گذارد مگر ما ایرانی نیستیم
[tafakor][tafakor]
وقتی منابع داخلی مقاله ها را بطور پولی به ما می فروشند
دیگر چه انتظاری را باید از کشور های دیگه داشت؟
312
4th August 2013, 03:09 AM
از سایت magiran و غیره بپرسید چرا مقاله ها را بطور رایگان در خدمت ایرانیان ( مخصوصا دانشجویان ) نمی گذارد مگر ما ایرانی نیستیم
[tafakor][tafakor]
وقتي شما از ارائه مقاله خودتون به اين تالار كه شايد يك دهم مجيران مخاطب حرفه اي نداره دريغ ميكنيد از اونها كه ديگه انتظاري نيست.شما خودتون (به حق)دنبال كسب درآمدبابت تاليف مقاله هستيد.افرادي كه در مجيران هم هستند مثل خود شما هستند.وقتي خود ما حاضربه انتشار مطالبمون (ولو چكيده)برايگان نيستيم امثال مجيران هم مجبوربه دريافت هزينه از مصرف كنندگان مقالاتشون ميشوند.تا اونجايي كه ميدونم دانشگاهها عضويت ساينس دايركت http://www.sciencedirect.com/ رو دارندو دانشجويان مرتبط ميتونند از همچين جاهايي استفاده رايگان بكنند
اگر اميدداريدكه با نشر مقالتون در اين تالار(به مجيران وايران داك وغيره فعلا كاري ندارم) ميتونيد به رشد علمي كاربران اينجا كمكي بكنيد دريغ نكنيد.حركت مثبت رو يك نفر بايد از يك جايي شروع بكنه[golrooz]
SaSaMc2
4th August 2013, 03:25 AM
سلام...[golrooz]
جنس نديده خريدار نداره...
از كجا معلوم اون آثار كپي پيست و داده سازي و جمع آوري نقل قول نباشه؟
سنگ بزرگ علامت نزدنِ مثل فونت بزرگ...[cheshmak]
hossien
4th August 2013, 04:02 AM
[tafakor][tafakor]
این طور نیست بعضی از دانشگاه ها با پایگاه های علمی داخلی قرارداد می ببندند و از خود دانشگاه می تونید مقالات را رایگان دریافت کنید.
مچنین الان می تونم بگم همه دانشگاه ها با بانک و پایگاه های اطلاعاتی خارجی قرارداد دارند و شما دسترسی به تمام مقالات با نمایه isi و ... را دارین
حتی راه های دیگه هم هست تا به یک مقاله داخلی یا خارجی رایگان دست پیدا کنید .
حتی می تونید با نویسنده ارتباط بر قرار کنید چون ثبت شده بهتون مقاله را میدن. و حتی بیشتر اطلاعاتشون را می دن.
شما قرار نیست یک مقاله پژوهشی که زحمت کشیدین را در سایت بزارین و افراد دیگر بیان استفاده کنن و اسم خودشون بزن اگر شما مقاله پژوهشی دادین به مجله یا کنفرانس می تونید اینجا ارائه کنید یا مقالات علمی تروجی در سایت بزارین یعنی ترویج دانش
یا با توجه به رشته تان مباحث جالبی به نظرتان می رسه که در سایت ها کم به اون پرداخته اند انها را بزارین
نارون1
4th August 2013, 01:06 PM
[tafakor][tafakor]
چرا سایت های دیگه رو نمیگین ، خیلی از جاها مثل sid و مجلات معتبر دیگه ، مقالات رو به صورت رایگان در اختیار افراد قرار میدن
و به قول دوست عزیز 312 ،در sience direct و مجلات معتبر خارجی دیگه هم میتونین مقالات رایگان دریافت کنین که خود من هم مقالات زیادی برای ترجمه ازش گرفتم
به نظر شما چرا اینطوره ؟
من خودم وقتی با مقاله ای مورد نیازم برمیخوردم که پولی بود ، خیلی ناراحت میشدم که چرا باید اینطور باشه !!! اینطوری کم میشه ازش استفاده
برای نوشتن یک مقاله جدید باید از مقالات دیگه هم استفاده کرد ، و در منبع پایانی هم اسم مقاله ای که استفاده شده آورده میشه ، به این شکل همکاری علمی صورت میگیره
اگه همکاری علمی نباشه ، ترویج علم چطور ممکنه
به طور مثال شما مقالتون تایید بشه ، یکی با ایمیل ازتون بخواد برای همکاری علمی مقاله رو در اختیارش بذارین ، نمیدین بهش ؟
محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 03:30 PM
سلام...[golrooz]
جنس نديده خريدار نداره...
از كجا معلوم اون آثار كپي پيست و داده سازي و جمع آوري نقل قول نباشه؟
سنگ بزرگ علامت نزدنِ مثل فونت بزرگ...[cheshmak]
با سلام [golrooz]
دوست عزیز تا به حال روزنامه خوندی ؟
تیترهای روزنامه ها یادته
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.