PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوست عزیز چند روز می توانی دوری از سایت را تحمل کنی؟

محمد نظری گندشمین
3rd August 2013, 11:57 PM
دوست عزیز چند روز می توانی دوری از سایت را تحمل کنی؟

solinaz
4th August 2013, 12:05 AM
خیلی خیلی کم...
اگر adsl وصل باشه اصلا نمیتونم تحمل کنم و هی میامو سر میزنم....معتاد شدممم[nadidan]از اشتهام میفتم [nishkhand]ولی فکر کنم اگر خودمو بکشم دوروز بتونم تحمل کنم[nishkhand]
ولی اگر اینترنت قطع بشه(مهلتشش تموم بشه)بخاطر بابام جرات حرف زدن ندارم که بهش بگم وصل کنه(چند بارم دعوام کرده بخاطر دائم نشستن پای نت)منم بیخیالش میشم و میشینم سر درسم تا اینکه خود بابام بخاطر کاراش میاد دوباره وصل مییکنه و منم دوباره روز از نو روزی از نو[negaran]

محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 12:12 AM
خیلی خیلی کم...
اگر adsl وصل باشه اصلا نمیتونم تحمل کنم و هی میامو سر میزنم....معتاد شدممم[nadidan]از اشتهام میفتم [nishkhand]ولی فکر کنم اگر خودمو بکشم دوروز بتونم تحمل کنم[nishkhand]
ولی اگر اینترنت قطع بشه(مهلتشش تموم بشه)بخاطر بابام جرات حرف زدن ندارم که بهش بگم وصل کنه(چند بارم دعوام کرده بخاطر دائم نشستن پای نت)منم بیخیالش میشم و میشینم سر درسم تا اینکه خود بابام بخاطر کاراش میاد دوباره وصل مییکنه و منم دوباره روز از نو روزی از نو[negaran]

دوست عزیزم

این راهش نیست

این راه نخبه شدن نیست

منم دست کمی از شما ندارم ولی ....[golrooz]

solinaz
4th August 2013, 12:19 AM
دوست عزیزم

این راهش نیست

این راه نخبه شدن نیست

منم دست کمی از شما ندارم ولی ....[golrooz]

مشکل من همون کنترل شخصیه...همون درسی که خودتون گرفتید...[negaran]
اگر میتونستم رفتارمو با محیط مجازی کنترل کنم اینجوری نبود![narahatish]

محمد نظری گندشمین
4th August 2013, 12:21 AM
مشکل من همون کنترل شخصیه...همون درسی که خودتون گرفتید...[negaran]
اگر میتونستم رفتارمو با محیط مجازی کنترل کنم اینجوری نبود![narahatish]

دوست عزیز خودت آگاه تر از منی

من از این بابت خوشحالم

zoh_reh
4th August 2013, 12:29 AM
تا حالا پیش نیومده چند روز دسترسی نداشته باشم.ولی احتمالا اگه پیش سخته.

فکر میکنم با موبایل مشکلم رو حل کنم مثلا تو مسافرت.

از اینکه همه روز بیام مشکلی نمی بینم ولی از اینکه مدتی که می مونم رو در روز باید مدیریت کنم موافقم.

1=1+1
4th August 2013, 01:15 AM
یه بار دوماه سایت نیومدم

بهمم سخت نگذشت

النم معمولا هر هفته 3 روز میرم برا تفریح شهر دیگه

اونجا نت ندارم

اصلا بهم سخت نمیگذره[golrooz]

enayatola.rezaie
4th August 2013, 02:17 AM
من که تازه عضو شدم ولی با شناختی که از خودم دارم بیش از یه هفته نمیشه![nishkhand]

sare*
4th August 2013, 03:18 AM
ما خانوادگی پکیج نت لازمیم [cheshmak]واسه همین همیشه وصله ولی من اعتیاد ندارم اگه قرار باشه نیام نمیام دیگه جای چیزی رو واسم پر نمیکنه که بخوام معتادش بشم........

yasaman hedayati
4th August 2013, 04:12 AM
درود
معتادم به اینجا و دوستای خوبم....
فوقش 1 هفته....
بعدش اگه نشه بیام با احتمال قوی میترکم[nishkhand]

"VICTOR"
4th August 2013, 10:27 AM
اګه جایی باشیم هر چقدر زیاد خب خیلی راحته .[tashvigh]
ولی اګه خونه باشم ، بیکار باشم ، ADSL قطع باشه یه کم سخته حتی چند روز چون حوصله ام سر میره .[taajob][khejalat]

رضا66
4th August 2013, 11:46 AM
من چندتا سایت عضوم

هروز هم همه سایتا هستم

نمی تونم ترک کنم
[tafakor]

صبا محمدي
4th August 2013, 04:04 PM
من بخاطر یک سری مسائل درسی و کارهایی که داشتم یک سال تقریبا خیلی کم به سایت سر میزدم منظورم فقط این سایت نیست،وقتم آزاد باشه زود به زود سر میزنم اما اگر درسم زیاد باشه یا دسترسی به اینترنت واسم راحت نباشه بطور محدود تر میام،سعی میکنم در هر شرایطی تفریحاتی واسه خودم در نظر بگیرم به نظر من تفریح فقط دنیای مجازی نیست

maryam kia
19th August 2013, 10:51 PM
برایه من زیاد سخت.قدرت کنترل خودمو دارم[nishkhand]اگه در دسترس باشه در روز8ساعت اینجام[nishkhand]

Sa.n
19th August 2013, 10:56 PM
من واقعا دوری از سایت رو تحمل ندارم
سر همین موضوع هم 3.4 بار با پدرم بحث داشتیم و به جایی نرسیدیم
اما خانواده سعی دارن که مدت زمانی که من پای نت هستم رو کم کنن اما نمیشه [nishkhand]

sevda_sj
19th August 2013, 11:32 PM
من رکورد زدم حدود 2 3 هفته نبودم ولـــــــــــــی غیر قابل پیش بینیه اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد یا کاری داشته باشید
اوموقع راحتتره و قضیه فرق میکنه

M@hdi42
20th August 2013, 12:19 AM
در حالت عادي شايد حد اكثر دو ساعت بتونم دوري رو تحمل كنم دليلشم اين نيست عاشق جشم وابروي سايت باشم بلكه دليل حظور دوستانيه كه هر روز جيزاي جديدي به من ياد ميدن ، كارهايي هم كه براي نخبكان ميكنم به واسطه دوست داشتن اوناست و براي اوناست، اكه دوستام نباشن از فردا ديكه براي هميشه نخبكان نميام ، خيلي راحت، جون حظورم در سايت بواسطه اعتياد به اينترنت نيست.

موفق باشيد

دبستان
20th August 2013, 12:23 AM
سلام 1ساعت نمی تونم تحمل کنم

m@some
20th August 2013, 11:01 AM
منم اصلا"نیتونم دلم برا بچه ها تنگ میشه [negaran]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد