توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با رتبه 3000 منطقه 2 رشته ریاضی چه رشته ای و کجا را انتخاب کنن بهتره؟
dr doctor
3rd August 2013, 08:27 PM
اقایی با رتبه 3000 منطقه 2 رشته ریاضی چه رشته ای و کجا را انتخاب کنن بهتره؟دوستان لطفا نظر بدیدواگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید.
نظرتونو در مورد هوافضا، برق ، مکانیک بفرمایید.
ab.bb
3rd August 2013, 11:06 PM
به کدوم علاقه داری؟استعدادت توی چه کاریه؟
dr doctor
4th August 2013, 12:25 AM
من برا کسی میخوام که منطقه 2 و اصلا برخوردی با رشته ها نداشته که علاقشو بررسی کنه.لطفا مزایا و معایبشونو بگید.مکانیک خیلی داوطلب داره.برق چطوره؟پول .شغل براش خیلی مهمه.ایشون اقا هستن.
ab.bb
4th August 2013, 12:52 AM
من برا کسی میخوام که منطقه 2 و اصلا برخوردی با رشته ها نداشته که علاقشو بررسی کنه.لطفا مزایا و معایبشونو بگید.مکانیک خیلی داوطلب داره.برق چطوره؟پول .شغل براش خیلی مهمه.ایشون اقا هستن.
کار و شغل و... که برای همه رشته ها خرابه؛دلت رو به اینا خوش نکن. در طول دوران تحصیلش چه کارهایی انجام داده، مثلا بسمت کارای فنی کشش داشته یا بیشتر اهل محاسبات و کارای تئوری هست.باید بتونه علاقه و استعدادش رو پیدا کنه. وگرنه هرچی بخونه عمرش رو تلف کرده.برا مثال ،من از دوران کودکی کارای فنی رو دوست داشتم؛ اسباب و وسایل مختلف میساختم. دیدم استعدادم تو این ضمینه هست؛ مکانیک خودرو خوندم؛ کاردانی هم همین رشته رو ادامه دادم. بعدش برام تکراری شد؛ اومدم مکانیک سیالات . الان وقتی به گذشته نگاه میکنم؛ از انتخابی که کردم راضیم.البته رشته ای که میخونم سخته و کاملا تئوری هست؛ ولی چون مفاهیم پایه مکانیک در ذات خودش اجرایی و کاربردی هست. این باعث میشه از خوندنش خسته نشم. ببین خیلی مهمه رشته انتخابیت رو دوست داشته باشی؛ و گرنه سختی های درس خوندن برات قابل تحمل نمیشه.
خلاصه مطلب، پیدا کردن استعداد و علاقه شخصی بر هر کاری مقدمه.چون هیچکس نمیتونه بگه ، فرضا برق بهتره یا مکانیک یا... همه اش به علاقه خودشخصه.
dr doctor
4th August 2013, 07:58 PM
بله درسته با حرفاتون موافقم .اما من تو دانشگاه حس میکنم چیزی که ادم با تمام وجودش حس میکنه با بیرون فرق داره.دوست دارم همه اونی که حس کردن و یا پشیمون شدن یا راضین را برام بگن.
dr doctor
5th August 2013, 02:32 PM
دوستان لطفا نظر بدید
dr doctor
7th August 2013, 10:27 AM
دوستان دیگه همکاری نمیکنن؟
dr doctor
13th August 2013, 11:35 PM
مهندسی نرم افزار دانشگاه های خوب را بزنن یا برق دانشگاه ضعیف تر؟
maryam kia
15th August 2013, 02:44 PM
صنایع_عمران_مکانیک_این رشته ها عالی هستن اینجوری ک شنیدم .این اقا به جز تهران هرجا بخوان درمیان
اسپوتنیک
15th August 2013, 02:58 PM
هوافضای امیرکبیر لب مرزه ولی خواجه نصیرو قبول میشه اگه دوست داشته باشه
آیو
15th August 2013, 03:15 PM
هوافضای امیرکبیر لب مرزه ولی خواجه نصیرو قبول میشه اگه دوست داشته باشه
واقعا با رتبه 3000 میشه رفت امیر کبیر؟؟
اسپوتنیک
15th August 2013, 03:17 PM
واقعا با رتبه 3000 میشه رفت امیر کبیر؟؟
گفتی منطقه 2 !! ببخشید فک کردم کشوریشه. شرمنده نه.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.