parnian 80
2nd August 2013, 05:43 PM
مواد لازم:
آرد سفيد گندم: 125 گرم
آرد نخودچي: 70 گرم
روغن جامد صاف: 60 گرم
پودر قند: 75 گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوري
شکلات سياه: 100 گرم
گردوي خرد شده: نصف پيمانه
شکلات سفيد: 100 گرم
طرز تهيه:
آرد گندم را تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد نخودچي را نيز جدا جدا تفت داده هر دو آرد را با هم ترکيب کرده و از روي حرارت برداريد. روغن را اضافه و با پشت قاشق با آرد مخلوط کرده تا به خورد هم بروند. حال پودر قند و پودر هل را اضافه و مخلوط کنيد. شکلات سياه را روي بخار آب جوش ذوب کرده (حرارت غير مستقيم بن ماري) و به مواد بيفزاييد در نهايت گردو را افزوده و حلوا را بين دو ورق کاغذ روغني با وردنه به ضخامت 2 سانتي متر باز کنيد وقالب بزنيد. براي تزيين اين حلوا شکلات سفيد را روي حرارت بخار آب ذوب کرده و يک طرف حلوا را داخل شکلات زده و قبل از اينکه ببندد با قطعه اي گردو، بادام، پسته و يا برشي از حلوا تزيين کنيد.
نکته:
1- در اين حلوا مي توان از پودر دارچين يا زنجفيل هم استفاده کرد.
2- به جاي گردو از بادام زميني، فندق، بادام درختي نيز مي توان استفاده کرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي
آرد سفيد گندم: 125 گرم
آرد نخودچي: 70 گرم
روغن جامد صاف: 60 گرم
پودر قند: 75 گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوري
شکلات سياه: 100 گرم
گردوي خرد شده: نصف پيمانه
شکلات سفيد: 100 گرم
طرز تهيه:
آرد گندم را تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد نخودچي را نيز جدا جدا تفت داده هر دو آرد را با هم ترکيب کرده و از روي حرارت برداريد. روغن را اضافه و با پشت قاشق با آرد مخلوط کرده تا به خورد هم بروند. حال پودر قند و پودر هل را اضافه و مخلوط کنيد. شکلات سياه را روي بخار آب جوش ذوب کرده (حرارت غير مستقيم بن ماري) و به مواد بيفزاييد در نهايت گردو را افزوده و حلوا را بين دو ورق کاغذ روغني با وردنه به ضخامت 2 سانتي متر باز کنيد وقالب بزنيد. براي تزيين اين حلوا شکلات سفيد را روي حرارت بخار آب ذوب کرده و يک طرف حلوا را داخل شکلات زده و قبل از اينکه ببندد با قطعه اي گردو، بادام، پسته و يا برشي از حلوا تزيين کنيد.
نکته:
1- در اين حلوا مي توان از پودر دارچين يا زنجفيل هم استفاده کرد.
2- به جاي گردو از بادام زميني، فندق، بادام درختي نيز مي توان استفاده کرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي