parnian 80
2nd August 2013, 05:25 PM
مواد لازم برای حدود 32عدد شیرینی
خمیر مارسپیان 250 گرم
پودر قند 80 گرم
آب انگور 3 قاشق غذاخوری
انجیر خشك 32 عدد
مارمالاد پرتقال 4 قاشق غذاخوری
خرده بادام بوداده یا مغز گردوی كاراملی رقیق 100گرم
طرز تهیه:
خمیر مارسپیان از ترکیب 500 گرم پودر بادام با 500 گرم پودر شکر و یک پیمانه آب یا گلاب تهیه می شود.
مارسپیان را با پودر قند الك شده و آب انگور مخلوط می کنیم.
هر انجیر را در پوششی از مخلوط فوق قرار می دهیم و به شكل گردو در می آوریم.
مارمالاد پرتقال را كمی حرارت می دهیم و هم می زنیم تا صاف شود.
آنگاه شیرینی های انجیری را اول در مارمالاد وسپس در مایه كاراملی بادام یا مغز گردویی می غلتانیم.
در پایان، شیرینی های انجیری را روی یك كاغذ مومی می چینیم و صبر می كنیم تا كاملا خشك شوند.
شیرینی های انجیری را در كاغذهای چین دار قرار داده ودر قوطی در بسته نگه می داریم.
هر عدد شیرینی، حدود 90 كالری انرژی داردkadbanooshirinif.html
tebyan.net
خمیر مارسپیان 250 گرم
پودر قند 80 گرم
آب انگور 3 قاشق غذاخوری
انجیر خشك 32 عدد
مارمالاد پرتقال 4 قاشق غذاخوری
خرده بادام بوداده یا مغز گردوی كاراملی رقیق 100گرم
طرز تهیه:
خمیر مارسپیان از ترکیب 500 گرم پودر بادام با 500 گرم پودر شکر و یک پیمانه آب یا گلاب تهیه می شود.
مارسپیان را با پودر قند الك شده و آب انگور مخلوط می کنیم.
هر انجیر را در پوششی از مخلوط فوق قرار می دهیم و به شكل گردو در می آوریم.
مارمالاد پرتقال را كمی حرارت می دهیم و هم می زنیم تا صاف شود.
آنگاه شیرینی های انجیری را اول در مارمالاد وسپس در مایه كاراملی بادام یا مغز گردویی می غلتانیم.
در پایان، شیرینی های انجیری را روی یك كاغذ مومی می چینیم و صبر می كنیم تا كاملا خشك شوند.
شیرینی های انجیری را در كاغذهای چین دار قرار داده ودر قوطی در بسته نگه می داریم.
هر عدد شیرینی، حدود 90 كالری انرژی داردkadbanooshirinif.html
tebyan.net