PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه‌ شیرینی چرخی



parnian 80
2nd August 2013, 05:14 PM
http://persianv.com/pimg/persian/blog_14/204076_1.jpg

آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخم‌مرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگ‌پودر از جمله مواد اولیه‌ی این شیرینی هستند.
مواد اولیه:

آرد برنج: 500 گرم

آرد نول: یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد: یک کیلوگرم

تخم‌مرغ: دو عدد

زرده تخم‌مرغ: شش عدد

پودر قند: 750 گرم

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

شیر: نصف پیمانه

ماست: نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم.

منبع:همشهری
گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی (http://www.persianv.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد