PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه‌ ماکارونی خامه‌ای



parnian 80
2nd August 2013, 04:55 PM
http://persianv.com/pimg/persian/blog_14/207268_1.jpg

با ترکیب ماکارونی با سه پنیر چدار، پارمسان و خامه‌ای، غذای خوشمزه‌ای تهیه کرده و میل کنید.

مواد لازم:

کره: 4 قاشق غذاخوری

آرد: 3 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای خوری

پودر خردل: 2 قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری

شیر کم چرب: 3 پیمانه

خامه: یک پیمانه

پنیر چدار خرد شده: یک و نیم پیمانه

پنیر پارمیسان رنده شده: یک پیمانه

پنیر خامه‌ای: 115 گرم

ماکارونی پروانه‌ای: 500 گرم

آرد سوخاری ادویه‌دار: نصف پیمانه

روش تهیه:

* ابتدا ماکارونی را در آب بجوشانید تا کاملاً پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.

* دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* کره را روی حرارت متوسط، ذوب کنید.

* آرد، نمک، خردل و فلفل را داخل آن بریزید و هم بزنید. وقتی آن‌ها کمی نرم شدند، به آرامی شیر و خامه را بیفزایید و حدود 10 دقیقه، مرتب آن‌ها را روی حرارت ملایم، به هم بزنید تا ترکیب آن‌ها غلیظ شود.

* آن را از روی حرارت بردارید. پنیر را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و آن‌ها را به هم بزنید تا کرم یکدستی مهیا شود و پنیر ذوب گردد.

* سپس ماکارونی را در ظرف بزرگی بریزید و ترکیب شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.

* مواد را کاملاً به هم بزنید. ظرف مورد نظرتان را ابتدا چرب کنید و بعد ترکیب ماکارونی را به آن منتقل نمایید. سطح آن را با پودر سوخاری بپوشانید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

عطر و طعمی دل‌پذیر، پیشکش لحظه‌های نابتان. نوش جان!

منبع:همشهری
گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی (http://www.persianv.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد