PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه‌ شیرینی نخودی قلقلی



parnian 80
2nd August 2013, 04:53 PM
http://persianv.com/pimg/persian/blog_14/207408_1.jpg

این شیرینی‌های کوچک برای پذیرایی از میهمان، بسیار مناسب هستند.
انرژی کل : 4000 کیلو کالری

مواد لازم:

آرد نخودچی: 450 گرم

آرد سفید گندم: 50 گرم

پودر شکر: 250 گرم

روغن جامد: 200 گرم

هل آسیاب کرده: یک قاشق چای‌خوری

خلال پسته (برای تزیین): به مقدار لازم

روش تهیه:

* آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.

* سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.

* حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.

* خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.

* بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید، روی آن‌ها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.

* حرارت فر 160 درجه سانتی‌گراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.

منبع: دنیای تغذیه

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی (http://www.persianv.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد