parnian 80
2nd August 2013, 04:50 PM
http://www.persianv.com/pimg/persian/blog_14/213099_1.jpg
مجله آشپزی ایده آل:
حلواى دو رنگ
مواد لازم:
آرد گندم: 400 گرم
آرد برنج: 100 گرم
شكر: 500 گرم
كره: 350 گرم
روغن مایع: 200 میلیلیتر
هل پودر شده: 2 قاشق سوپخوری
گلاب: 2 پیمانه
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
آب: 2 پیمانه
روش تهیه:
1- آردها را داخل تابهای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.
2- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.
3- تابه را كنار گذاشته تا آرد خنك شود. سپس آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
4- كره، روغن و هل را اضافه كنید و اجازه دهید تا كره و روغن به خورد آرد برود.
5- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.
6- حلواهای آماده را در قالبهای مونوپورشن(قالب کوچک تکنفره) بریزید و پس از اینكه خودش را گرفت، از قالب خارج كرده و با خرما تزیین كنید.
روش تهیه شربت:
شكر، گلاب و آرد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.
نكته:
میتوانید این حلوا را در دست گلوله كرده و در كپسولهای كاغذی قرار دهید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.
برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل كنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی كمتر بوده و مقدار زعفران هم 3برابر دستور باشد.
گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی (http://www.persianv.com/)
مجله آشپزی ایده آل:
حلواى دو رنگ
مواد لازم:
آرد گندم: 400 گرم
آرد برنج: 100 گرم
شكر: 500 گرم
كره: 350 گرم
روغن مایع: 200 میلیلیتر
هل پودر شده: 2 قاشق سوپخوری
گلاب: 2 پیمانه
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
آب: 2 پیمانه
روش تهیه:
1- آردها را داخل تابهای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.
2- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.
3- تابه را كنار گذاشته تا آرد خنك شود. سپس آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
4- كره، روغن و هل را اضافه كنید و اجازه دهید تا كره و روغن به خورد آرد برود.
5- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.
6- حلواهای آماده را در قالبهای مونوپورشن(قالب کوچک تکنفره) بریزید و پس از اینكه خودش را گرفت، از قالب خارج كرده و با خرما تزیین كنید.
روش تهیه شربت:
شكر، گلاب و آرد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.
نكته:
میتوانید این حلوا را در دست گلوله كرده و در كپسولهای كاغذی قرار دهید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.
برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل كنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی كمتر بوده و مقدار زعفران هم 3برابر دستور باشد.
گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی (http://www.persianv.com/)