توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تهیه زالزالک
diana3
2nd August 2013, 01:56 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/04/fo1273.jpg (http://ariyanet.net/38568/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b2%d8%a7%d9%84%d8%b2%d8%a7%d9%84%da%a9.html/fo1273)زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید.
ساناز فرهیدوش
2nd August 2013, 01:57 AM
داخلش رو باز کنید کرمو نباشه خیلی بهتره تا یه فراورده با پروتئین داشته باشید !1
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.