diana3
2nd August 2013, 01:55 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/04/fo1302.jpg (http://ariyanet.net/44248/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af-%d9%87%d9%84%d9%88-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%87.html/fo1302)مواد لازم :
هلو
۲ عدد
انبه
۱عدد
شکر
هم وزن هلو و انبه
پودر ژله هلو
۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه : هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خيلي سريع آماده ميشود . ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده كنيد در اين صورت نميتوانيدبه مدت طولاني نگهداري كنيد .
هلو
۲ عدد
انبه
۱عدد
شکر
هم وزن هلو و انبه
پودر ژله هلو
۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه : هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خيلي سريع آماده ميشود . ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده كنيد در اين صورت نميتوانيدبه مدت طولاني نگهداري كنيد .