diana3
2nd August 2013, 01:53 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/07/858776_170.jpg (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/07/858776_170.jpg)اگر دوست دارید پیتزا بخورید ولی از کالری آن وحشت دارید این پیتزای رژیمی را حتما امتحان کنید.مواد لازم برای ۴ نفر :
روغن زیتون
۴ تا ۵ قاشق
پیاز قرمز
۵۰۰ گرم خلال شده
سیر
۲ حبه له شده
سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری
۲ قاشق غذاخوری
خمیر هزار لا
۲۲۵ گرم
سس گوجه
۱ قاشق غذاخوری
جعفری
برای تزئین
طرز تهیه :
مرحله ۱
در یک ماهیتابه ۲ قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.مرحله ۲
فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به ۴ قسمت مساوی تقسیم و به دایره های ۱۵ سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.مرحله ۳
یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای ۱۵ دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.
روغن زیتون
۴ تا ۵ قاشق
پیاز قرمز
۵۰۰ گرم خلال شده
سیر
۲ حبه له شده
سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری
۲ قاشق غذاخوری
خمیر هزار لا
۲۲۵ گرم
سس گوجه
۱ قاشق غذاخوری
جعفری
برای تزئین
طرز تهیه :
مرحله ۱
در یک ماهیتابه ۲ قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.مرحله ۲
فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به ۴ قسمت مساوی تقسیم و به دایره های ۱۵ سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.مرحله ۳
یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای ۱۵ دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.