parnian 80
1st August 2013, 01:30 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1456.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/onion1-chicken1-pulao1.html)
مواد لازم :
مرغ
500 گرم
برنج
دو پيمانه
كره
سه قاشق سوپخوري
آب مرغ
دو پيمانه
نمك
به ميزان لازم
پيازچه
200 گرم
روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمي نمك ميگذاريم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشيده شود. پيازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم ميزنيم و ميگذاريم 15 الي 20 دقيقه دم بكشد. مرغها را جداگانه با مقداري آب، نمك و يك عدد پياز پخته و سپس در كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار پلوي پيازچه سرو مينماييم.منبع : sooran.com
مواد لازم :
مرغ
500 گرم
برنج
دو پيمانه
كره
سه قاشق سوپخوري
آب مرغ
دو پيمانه
نمك
به ميزان لازم
پيازچه
200 گرم
روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمي نمك ميگذاريم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشيده شود. پيازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم ميزنيم و ميگذاريم 15 الي 20 دقيقه دم بكشد. مرغها را جداگانه با مقداري آب، نمك و يك عدد پياز پخته و سپس در كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار پلوي پيازچه سرو مينماييم.منبع : sooran.com