PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کنکوری های سایت نخبگان...رتبته کنکورتون چند شد؟!؟!

shiny7
31st July 2013, 11:33 PM
سلام به همه بچه کنکوری های گل!![golrooz][golrooz]

خسته نباشید واقعا زحمت کشیدید

و حالا تا چند ساعت دیگه نتیجه اولیه زحمتاتونو میبینید!![shademan]

خب اگه دوست داشتید بیاید اینجا رتبتونو به ما هم بگید تا تو خوشحالی شما شریک باشیم!!

اینم بگم...

اگه رتبتون چیزی که انتظار داشتید نبود هم زیاد ناراحت نشید!...

قول بدید!!

و سعی بیشتری کنید و بهترین تصمیمو واسه زندگیتون بگیرید!!

پیشاپیش برای همتون آرزوی موفقیت می کنم!!

ایشالله بهترین رتبه نصیبتون بشه!![cheshmak]

ما منتظر خبرای خوب از شما ها هستیم!![shaad]

و دست به دعاییم...

زهرا قربانی
1st August 2013, 01:17 AM
دختر خالم گفت که براش نگاه کنم
اما جوابا فردا میاد
مردمو مسخره کردن[droogh]
والا

Capitan Totti
1st August 2013, 02:23 AM
من شنیدم کانون فرهنگی به نفرات اول پول میده که بگن ما کانونی بودیم!!
حتی شنیدم به باراک اوباما هم پول دادن که بگه من کانونی بودم!
اینم منبعش!
http://s4.picofile.com/file/7872037090/77z1250aaqi61h197im.jpg

پس اگه کسی زیر 100 شد ی وقت از کانون پول نگیره ها!

maryam kia
1st August 2013, 07:17 AM
بچه ها من رتبمو دیدم4هزار بود فک کنم[nadanestan][gerye]خاک توسرم.روم نمیشه به مامانم بگم بخدا خیلی درس خونده بودم[negaran]

sheri khoshgele
1st August 2013, 08:00 AM
افرين مريم خانوووم رتبه خيلي خوبيه كه تبريييك.

shiny7
1st August 2013, 02:04 PM
امیدوارم همه بچه های کنکوری سایت رتبه خوبی گرفته باشن!! شنیدم که آقا امیرعلی(sr hesabi) رتبشون شده 1200 که از نظر من واقعا عالیه!!! ولی خودشون مثل اینکه خیلی ناراحتن!! براشون دعا کنید بچه ها که آروم بشن و با اعتماد به نفس بیشتری انتخاب واحد کنن.

maryam kia
1st August 2013, 04:07 PM
منو ک خیلی دعوام کردن[narahat][narahatishadid][gerye]

kahrupay
1st August 2013, 04:19 PM
من کنکوری نیستم ولی رتبه 1 ریاضی مدرسه بقلی ما درس خونده!!!!!
آقای سجاد صادقی زاده رتبه 1 ریاضی امسال تمام دروس رو 100 زدن جز دوتا 98 و 96!!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob]
در تیزهوشان پسرانه ی کرج درس می خوندن و المپیاد کامپیوتری بودند که به دلیل نذاشتن یه سمی کالن از طلا به تقره منتقل شدن و مجبور شدن کنکور بدن.
http://yarsampadiman.com/attachment.php?attachmentid=2107&d=1375274664

kahrupay
1st August 2013, 04:26 PM
امیدوارم همه بچه های کنکوری سایت رتبه خوبی گرفته باشن!! شنیدم که آقا امیرعلی(sr hesabi) رتبشون شده 1200 که از نظر من واقعا عالیه!!! ولی خودشون مثل اینکه خیلی ناراحتن!! براشون دعا کنید بچه ها که آروم بشن و با اعتماد به نفس بیشتری انتخاب واحد کنن.
عه!!!!!
مبارک باشه. چرا خوبه که؟

nkhoshdel
1st August 2013, 04:58 PM
دختر عموم رتبه 2000 شده ولی خیلی ناراحته.... مامانم از حالا داره غصه ی منو میخوره ... میگه اگه زیر زیر400 نشی ، یه سال دیگه باید بخونی چون نمیذارن برم شهر دیگه... فقط پزشکی مشهد یا تهران...[narahat]

آس76
1st August 2013, 05:30 PM
منم کنکوری نیستم ولی دختر عموی مامانم (البته ما کلا خانوادگی با هم رفت وآمد داریم و با هم راحتیم) رتبه ش شده 175
خوش به حالش رشه ش تجربی بوده

hossein24
1st August 2013, 05:51 PM
منم واسه همه کنکوریای آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به اون چیزی ک خیرشونه ولایقش هستن برسن.ولی اگم کسی رتبه عالی نیاورد, زیاد غصه نخوره,بازار کار همش مدرک ودانشگاه نیست البته بی تاثیر نیستا ,ولی ازون مهمتر توانایی و نحوه استفاده از رشته ای ک میخونین .پس نا امید نشین و توکل ب خداکنین.
یه نصیحتم واسه پسرا سعی کنین سال اول برین دانشگاه حالا حتی اگه کاردانیم قبول شدین وبعد واسه کارشناسی بخونین چون واسه پسرا یه دوره خدمت هست ک ناخواسته از کار فاصله میندازشون و دوسال بعداز گرفتن مدرکشون وارد بازار کار میشین و اگه هرچه دیرتر برن دانشگاه اونوقت با سن بالاتر از هم دوره هاتون ومدرک یکسان باید دنبال کار بگردین, اونقته ک ضرر میکنین .چون الان سن وسال یکی از شرایط مهم استخدامه و اولویت با جوانتراست

Majid_GC
1st August 2013, 10:54 PM
من شنیدم کانون فرهنگی به نفرات اول پول میده که بگن ما کانونی بودیم!!
حتی شنیدم به باراک اوباما هم پول دادن که بگه من کانونی بودم!
اینم منبعش!
http://s4.picofile.com/file/7872037090/77z1250aaqi61h197im.jpg

پس اگه کسی زیر 100 شد ی وقت از کانون پول نگیره ها!

رتبه سه ریاضی رو که من کاملا می شناسم اتفاقا از بدو دبیرستان کانونی بودند

یه مثال نقض[bamazegi][nishkhand]

اسپوتنیک
1st August 2013, 11:32 PM
رتبه من شده 580 . فک میکردم خیلی بهتر از اینا باشه . فیزیکی که عاشقش بودم و خیلی براش زحمت کشیدم و خیال میکردم بالاترین درصدم میشه شد پایین ترین درصدم [taajob] [gerye]

M@hdi42
2nd August 2013, 12:01 AM
ببینید دوستان من . دانشگاه رفتن همه کار نیست. یه خاطره بگم از همین یکی دوماه پیش. در حال رفتن به خونه بودیم با تاکسی که نفر سمت شاگرد جلو داشت با راننده صحبت می کرد.میگفت من فوق عمران شریف خوندم وتموم کردم با رفیقم که فوق مکانیک دانشگاه تهران هست رفتیم برای پیدا کردن کار .الان دوساله کاری برامون پیدا نشده. خیلی گله می کرد و.. خب این یعنی چی؟ یعنی صرفا اسم یه دانشگاه رو یدک کشیدن باعث باسواد شدن ویا کار امدی یک شخص نیست. چه بسا من دیدم دانشجویان پیام نور که اینقدر در کارشون موفق هستن وباسواد هستن که خب ده ها مهندس شریف وتهران واصفهان و... رو زیر دستشون استخدام میکنن. واقع بین باشید نه دهن بین[cheshmak]

setayesh shb
2nd August 2013, 12:07 AM
بچه ها شاید باورتون نشه ولی امروز بچه های پارسال مدرسمون اومدن اصلا یه وضعی بود من خودم داشتم به جای اونا سکته میکردم استادامونم که دیگه هیچی امروز همش حرف رتبه بود یکی 61 شده بود دو قلو داشتیم دو قلو هامون یکیسون 5000 یکشون7000 شده بود ولی خوشحال بودن من به جاشون ناراحت بودم[negaran]

رضا66
2nd August 2013, 12:11 AM
من پیام نور درس خوندم خیلی هم سخت بودکل کتاب رو باید بخونی برای 30تا تست
نه نمره دست استاد داری
نه تشریحی...
اولاش که نمره منفی هم داشت

***صرفا جهت اطلاع****

***wanton74***
2nd August 2013, 12:12 AM
دوستان منم به همه كسايي كه قبول شدن تبريك ويژه ميگم
از همين جا هم از همتون خواهش ميكنم واسه منم دعا كنيد
كنكورم 25 مرداده

sare*
2nd August 2013, 12:18 AM
ببینید دوستان من . دانشگاه رفتن همه کار نیست. یه خاطره بگم از همین یکی دوماه پیش. در حال رفتن به خونه بودیم با تاکسی که نفر سمت شاگرد جلو داشت با راننده صحبت می کرد.میگفت من فوق عمران شریف خوندم وتموم کردم با رفیقم که فوق مکانیک دانشگاه تهران هست رفتیم برای پیدا کردن کار .الان دوساله کاری برامون پیدا نشده. خیلی گله می کرد و.. خب این یعنی چی؟ یعنی صرفا اسم یه دانشگاه رو یدک کشیدن باعث باسواد شدن ویا کار امدی یک شخص نیست. چه بسا من دیدم دانشجویان پیام نور که اینقدر در کارشون موفق هستن وباسواد هستن که خب ده ها مهندس شریف وتهران واصفهان و... رو زیر دستشون استخدام میکنن. واقع بین باشید نه دهن بین[cheshmak]

قرار نیس هرکی تو دانشگاه خوب درس بخونه کارش اماده باشه واسه اونم باید زحمت کشید و اینو باید بدونیم که تو دانشگاه خوب درس خوندن یه نعمته که نصیب هرکس نمیشه و زحمت میطلبه من خودم سال دوم نشستم که یه دانشگاه خوب بشینم تهران و اصفهان ولی افتادم شهر خودمون خدا رو شکر میکنم ولی الان که باز نتایج اومده یاد زحمتام که میوفتم داغونم دیگه یه کلام
به قول دوستم من نمیدونم این چیه که همش واسه من خیریت داره...............

ایشالله که همه عاقبت به خیر شیم...

sare*
2nd August 2013, 12:20 AM
رتبه من شده 580 . فک میکردم خیلی بهتر از اینا باشه . فیزیکی که عاشقش بودم و خیلی براش زحمت کشیدم و خیال میکردم بالاترین درصدم میشه شد پایین ترین درصدم [taajob] [gerye]

تبریک میگم[golrooz]
ایشالله یه انتخاب رشته خوب داشته باشین و نهایتا رشته و دانشگاه مورد علاقتون

masoume.a.92
2nd August 2013, 01:21 AM
به موضوع بحث دقت کنین؟؟؟؟؟؟؟؟ قصد جسارت ندارم ولی جز دو سه تا کنکوری که اومدن گفتن چند آوردن بقیه اومدن یا فقط نظر دادن یا مال فک فامیلاشونو گفتن! [nishkhand]
ما اومده بودیم ببینیم بچه های خودمون چیکا کردن!!!!!! [tafakor]

"VICTOR"
2nd August 2013, 01:36 AM
مبارکه ، به همه تبریک میګم ، نوش جونتون ، ان شاء الله همیشه موفق باشید در زیر سایه ی حق تعالی .

maryam kia
2nd August 2013, 09:37 AM
من کنکوری نیستم ولی رتبه 1 ریاضی مدرسه بقلی ما درس خونده!!!!!
آقای سجاد صادقی زاده رتبه 1 ریاضی امسال تمام دروس رو 100 زدن جز دوتا 98 و 96!!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob]
در تیزهوشان پسرانه ی کرج درس می خوندن و المپیاد کامپیوتری بودند که به دلیل نذاشتن یه سمی کالن از طلا به تقره منتقل شدن و مجبور شدن کنکور بدن.
http://yarsampadiman.com/attachment.php?attachmentid=2107&d=1375274664
دمش گرم[negaran]خوشبحالش[gerye]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد