mozhgan.s
30th July 2013, 10:41 PM
مواد لازم:
زیتون بدون هسته 300 گرم
سبزی معطر (چوچاق و خالواش ):2 ق س (میشه از نعنا و گشنیز هم استفاده کرد )
سیر رنده شده 3 تا 4 حبه بنابر ذائقه
گردو سابیده شده 70 گرم
رب انار 1 ق س
آب انار ترش 1/2 پیمانه
نمک و گلپر به مقدارلازم
دانه انار 1/2 پیمانه (اختیاری )
طرز تهیه :
سبزی معطر خود را با غذا ساز خوب له کنید. گردو را هم کاملا له و ساییده کنید.
سبزی معطر له شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک
قاشق آب رقیق کرده ایدو نمک و گلپر با هم مخلوط کنید و زیتون را هم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کتید و در یخچال بگذارید تا زیتونها کاملا مزه مواد را به خود بگیرند.اگر دانه انار هم بخواهید باید با انها مخلوط کنید.
زیتون بدون هسته 300 گرم
سبزی معطر (چوچاق و خالواش ):2 ق س (میشه از نعنا و گشنیز هم استفاده کرد )
سیر رنده شده 3 تا 4 حبه بنابر ذائقه
گردو سابیده شده 70 گرم
رب انار 1 ق س
آب انار ترش 1/2 پیمانه
نمک و گلپر به مقدارلازم
دانه انار 1/2 پیمانه (اختیاری )
طرز تهیه :
سبزی معطر خود را با غذا ساز خوب له کنید. گردو را هم کاملا له و ساییده کنید.
سبزی معطر له شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک
قاشق آب رقیق کرده ایدو نمک و گلپر با هم مخلوط کنید و زیتون را هم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کتید و در یخچال بگذارید تا زیتونها کاملا مزه مواد را به خود بگیرند.اگر دانه انار هم بخواهید باید با انها مخلوط کنید.