mozhgan.s
30th July 2013, 10:33 PM
کلوچه ی ایتالیایی
http://www.takashpaz.com/images/stories/international/itally/Italian-cookie.jpg
مواد لازم :
3 عدد تخم مرغ
نصف فنجان آب پرتقال
یک فنجان شکر
یک فنجان روغن
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری وانیل
سه و نیم فنجان آرد
دو قاشق چای خوری بکین پودر
بادام خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید . روغن را به آن افزوده و هم بزنید . نمک ، آرد و بکین پودر را نیز به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب هم بزنید . در نهایت وانیل و بادام را نیز به مخلوط بیفزایید . خمیر را به دو قطعه نیم دایره در آورده ، آنها را روی سینی فر بگذارید و به مدت 15 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن آن ها را دو باره به قطعات کوچکتر برش زده و با حرارت 450 درجه فارنهایت بپزید تا دو طرف کلوچه ها قهوه ای شود .
http://www.takashpaz.com/images/stories/international/itally/Italian-cookie.jpg
مواد لازم :
3 عدد تخم مرغ
نصف فنجان آب پرتقال
یک فنجان شکر
یک فنجان روغن
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری وانیل
سه و نیم فنجان آرد
دو قاشق چای خوری بکین پودر
بادام خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید . روغن را به آن افزوده و هم بزنید . نمک ، آرد و بکین پودر را نیز به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب هم بزنید . در نهایت وانیل و بادام را نیز به مخلوط بیفزایید . خمیر را به دو قطعه نیم دایره در آورده ، آنها را روی سینی فر بگذارید و به مدت 15 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن آن ها را دو باره به قطعات کوچکتر برش زده و با حرارت 450 درجه فارنهایت بپزید تا دو طرف کلوچه ها قهوه ای شود .