PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راناتوی



mozhgan.s
30th July 2013, 10:31 PM
مواد لازم

بادمجان حلقه شده 1 كيلو
قارچ حلقه شده 500 گرم
سيب زميني حلقه شده 2 عدد متوسط
پياز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
سبزي معطر( جعفري - گيشنيز - مرزه - نعنا) 4 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي 4 عدد
نمك ، فلفل و ادويه به ميزان لازم
آبليمو 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه

بادمجانها را به صورت راه راه پوست كنده حلقه حلقه مي كنيم روي آنها نمك پاشيده 1 ساعت در يخچال مي گذاريم تا تلخي آن گرفته شود سپس آب كشي كرده با دست كمي فشار مي دهيم و سپس در روغن سرخ مي كنيم . سيب زميني ها را پوست كنده حلقه حلقه مي كنيم و سرخ مي كنيم قارچ ها را هم حلقه كرده و با حرارت بالا تفت مي دهيم پياز را هم تفت مي دهيم تاشفاف شود . بادمجانها را ته ظرف نسوز چيده روي آن كمي سبزي مي ريزيم بعد سيب زميني ها را چيده روي آنها سبزي مي پاشيم رديف بعدي پياز و دوباره سبزي سپس قارچ ،سبزي بعد گوجه دوباره سبزي و در آخر فلفل دلمه اي حلقه شده سپس رب گوجه را تفت مي دهيم بعد نصف ليوان آب + آب ليمو به آن افزوده به سبزيجات اضافه مي كنيم روي آن را با آلومينيوم فويل پوشانده در فر 175 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت مي پزيم .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد