PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیف استروگانف



mozhgan.s
30th July 2013, 10:29 PM
مواد لازم
براي 6 نفر
خردل يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به اندازه کافي
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
گوشت فيله يک کيلو
قارچ 500 گرم
ليموترش يک عدد
پياز درشت يک عدد
خامه 2/1 ليتر

طرز تهیه

پياز را پوست بکنيد قارچ را با سرعت زير آب سرد بشوييد و با حوله خشک کنيد و به آنها آب ليمو بزنيد تا سياه نشود سپس خرد کنيد در يک تابه بزرگ دو قاشق سوپخوري روغن بريزيد و پياز و قارچ را در آن سرخ کنيد شعله را کم کنيد و در آن را بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه آرام بجوشد گوشت را به ورقه هاي نيم سانتي قسمت کنيد و هر ورقه را به خلالهاي نيم سانتي تقسيم کنيد د وقاشق سوپخوري روغن در تابه ريخته وقتي سرخ شد روي مواد ، قارچ و پياز ريخته و بقيه گوشت را به همين ترتيب سرخ کرده و روي پياز و قارچ بريزيد بعد خردل را روي گوشت بريزيد و نمک و فلفل بزنيد و خامه را اضافه کنيد و بگذاريد چوش زده وسپس از آتش برداريد و در ظرف بکشيد و سر ميز ببريد.
زمان آماده کردن 20 دقيقه و زمان پختن 20 دقيقه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد