PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال



mozhgan.s
30th July 2013, 10:28 PM
مواد لازم

مرغ 5/1 تا 2 کیلو گرم
آب پرتقال 3 تا 4 پیمانه
رنده پوست پرتفال 2/1 عدد پرتقال
رنده پوست لیمو ترش 2/1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه – آب 2/1 عدد لیمو ترش
محلول زعفران به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
شکر به میزان لازم
کنجد تست شده به مقدار لازم

طرز تهیه

مرغ از مفاصل برش شده و شسته و خشک شده را با روغن مایع ( به میزان لازم ) تفت دهید سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیمو ترش و نمک را اضافه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد ، اواخرطبخ نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل نموده و با آب لیمو ترش اضافه نمائید تا با سس داخل ظرف مخلوط شده و پس از یکی دو جوش کمی غلیظ شود اواخرطبخ محلول زعفران و شکر را به میزانی اضافه نمائید تا خوشرنگ شده و شیرینی مناسبی را داشته باشد، پس از طبخ با خلال شیرین شده پوست مرکبات یا کنجد تست شده کاور نموده سپس سرو نمایید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد