PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی



parnian 80
30th July 2013, 12:10 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1423.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/italian1-beef1-rolls1.html)
مواد لازم :

گوشت کبابی برش نازک داده شده
600 گرم ( 6 برش )


ریحان تازه آسیاب شده
نصف فنجان


فلفل قرمز کبابی شده
2 عدد


پنیر پیتزای پارمسان رنده شده
4 قاشق سوپ خوری


جعفری خرد شده
2 قاشق سوپ خوری


روغن زیتون
دو قاشق سوپ خوری


فلفل سیاه آسیاب شده
2 قاشق سوپ خوری


نمک و فلفل
به میزان لازم


سرکه
یک چهارم فنجان


سیر
2 حبه




طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .منبع : sooran.com


استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد